Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Promo na maxa, czyÂżby PieczyĂąski nie chciaÂł tyle pÂłaciĂŚ za Telekamera
on jeszcze po prostu nie wie ile zapÂłaciÂł Lis za telekamere dla Smoktunowicz :)
Tak sobie pomyœla³em, ¿e cholera,( )te dziewczyny (Anita i Patrycja) nie s¹ godne, by zapowiadaÌ Jaœnie Pani¹ (J.P). Mo¿e wiêc powinny na koniec przes³aniaÌ twarz chust¹, albo pochylaÌ g³owê, albo lepiej: powinny klêczeÌ, gdy wypowiadaj¹ s³owa: "Zapraszam na fakty g³ówne w imieniu Jaœnie Pani (J.P.).
tak teÂż tak myÂślĂŞ... albo najlepiej caÂły czas prowadziĂŚ fuckty w imieniu KrĂłlowej Kochanke....
z reszta wogĂłle powinny caÂły czas Fuckty tylko z Kochanke i A*tomatem lecieĂŚ jak nie Live to z kasety... ponaddto krĂłlowa JustyÂś i A*tomat I Wielki powinni co jakiÂś czas wygÂłaszaĂŚ przemĂłwienia podczas ktĂłrych siedzieli by na lektyce niesionej przez AnitĂŞ i PatrycjĂŞ
michosowi oddam wÂątek o Kajdanowiczu ),
Nie zgadzam siĂŞ... :twisted: :evil: Michos moÂże dostaĂŚ wÂątek o Pochanke ja chce Kajdanowicza... :D
moÂże jak JaÂśnie Pani, albo szpiedzy jej mĂŞÂża, wywĂŞszÂą, Âże "faktowi towarzysze" sÂą coraz bardziej popularni, "lubiani" to wypier...Âą ich z faktĂłw i zwolniÂą siĂŞ dwa, no moÂże jedno - to weekendowe, miejsce
Nie no ja juÂż to kiedyÂś mĂłwiÂłam ale pamiĂŞtaj ze Justys jest Âżona Adasia wiĂŞc... tu popularnoÂśc nie pomoÂże...

jak to mĂłwiÂą

"wszystkie inne prĂłby eliminacji Kajdanowicza nie powiodÂły siĂŞ...
rozpuœÌmy plotê ¿e jest popularny" :lol: :lol:
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Promo na maxa, czyÂżby PieczyĂąski nie chciaÂł tyle pÂłaciĂŚ za Telekamera
Redo te¿ dzisiaj zaprasza³a na g³ówne ''w imieniu...''.
Pochanke teÂż dlatego tam nie bĂŞdzie bo juÂż jest pewna swego i chce przedstawiĂŚ sibie jako kobietĂŞ wiecznie pracujÂąca i zmagajÂąca siĂŞ z problemami XXI w. PrzecieÂż to nie przystoi takiej gwieÂździe stawiaĂŚ siĂŞ na takich uroczystoÂściach.
Teraz koĂącĂłwka faktĂłw o 16.45 bĂŞdzie najgorsza. Zawsze wtedy liczĂŞ na fajne zakoĂączenie Anitki i wypowiedzenie zgrabne formuÂłki poÂżegnalnej a teraz nie bĂŞde w stanie nawet obejrzeĂŚ tego jeszcze raz.
Czy oni majÂą choĂŚ odrobinĂŞ granicĂŞ przyzwoitoÂści i majÂą jakiÂś umiar. :?: (sorry to byÂło oczywiÂście pytanie retoryczne :lol: )
Trezba sprawdziĂŚ czy bĂŞdÂą zapraszali w imieniu rymana i a*otomata jakby miaÂł byĂŚ w tygodniu :?: Jak nie bĂŞdÂą zapraszaĂŚ to sprawa bĂŞdzie jasna.

A ciekaw co by siĂŞ staÂło jakby Anitka wbrew nakazowi zapomniaÂła o zaproszeniu na fakty w imieniu pochanke :?:
Tak sobie pomyœla³em, ¿e cholera,( )te dziewczyny (Anita i Patrycja) nie s¹ godne, by zapowiadaÌ Jaœnie Pani¹ (J.P). Mo¿e wiêc powinny na koniec przes³aniaÌ twarz chust¹, albo pochylaÌ g³owê, albo lepiej: powinny klêczeÌ, gdy wypowiadaj¹ s³owa: "Zapraszam na fakty g³ówne w imieniu Jaœnie Pani (J.P.).
WÂłaÂśnie do tego sposobu postrzegania innych tam doszÂło.
I muszÂą teÂż to wypowiadaĂŚ w odpowiedniej tonacji i koniecznie z gÂłoÂśnym, donoÂśnym gÂłosem tak aby do wszytkich ta informacja dotarÂła.
I jeszcze jedno mi dziœ przysz³o do g³owy. Mianowicie, wp³yùmy na popularnoœÌ panów: Kajdanowicza i Rymanowskiego (ja za³o¿e w¹tek "B. Rymanowski - w¹tek najwiêkszego fana" - oczywiœcie pod innym pseudo , michosowi oddam w¹tek o Kajdanowiczu ),
moÂże jak JaÂśnie Pani, albo szpiedzy jej mĂŞÂża, wywĂŞszÂą, Âże "faktowi towarzysze" sÂą coraz bardziej popularni, "lubiani" to wypier...Âą ich z faktĂłw i zwolniÂą siĂŞ dwa, no moÂże jedno - to weekendowe, miejsce
To by siĂŞ Âźle skonczyÂło :lol: :lol: :lol:
on jeszcze po prostu nie wie ile zapÂłaciÂł Lis za telekamere dla Smoktunowicz
Musi jakiegoÂś szpiega tam wysÂłaĂŚ :!: :!: :!:
MoÂże AÂłganowa :?: :lol: :lol: :lol: No ale tak myÂślĂŞ, Âże gra jest warta kaÂżdych pieniĂŞdzy i nie powinien ÂżaÂłowaĂŚ.
tak teÂż tak myÂślĂŞ... albo najlepiej caÂły czas prowadziĂŚ fuckty w imieniu KrĂłlowej Kochanke....
z reszta wogĂłle powinny caÂły czas Fuckty tylko z Kochanke i A*tomatem lecieĂŚ jak nie Live to z kasety... ponaddto krĂłlowa JustyÂś i A*tomat I Wielki powinni co jakiÂś czas wygÂłaszaĂŚ przemĂłwienia podczas ktĂłrych siedzieli by na lektyce niesionej przez AnitĂŞ i PatrycjĂŞ
Piszemy to w taki sposób a tak wyglada w¹³œnie rzeczywistoœÌ. :cry:
Niech stworzÂą najlepiej odzielny kanaÂł :!: Fakty 24 :!: :lol: (oczywiÂście kanaÂł wraz z materiaÂłami archiwalnymi)

"wszystkie inne prĂłby eliminacji Kajdanowicza nie powiodÂły siĂŞ...
rozpuœÌmy plotê ¿e jest popularny"
Tak niech uwie¿¹ w to a potem niech spdaj¹ z wy¿szej wysokoœci. Efekt szoku i zobaczenia, ¿e to niestety k³amstwo :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Tak niech uwie¿¹ w to a potem niech spdaj¹ z wy¿szej wysokoœci. Efekt szoku i zobaczenia, ¿e to niestety k³amstwo :lol:
ÂŻe niby co :?: KÂłamstwo :?: :shock: :lol: :lol:
Ja juÂż powoli zbieram materiaÂły:
Obrazek :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

zrĂłb jeszcze foto tapetĂŞ ;) i pare chorÂągiewek :)
btw... musimy sie skupiĂŚ na eliminacji z fucktĂłw groÂźniejszych osobnikĂłw niÂż Ryman :)

co myÂślisz o sygnaturce....
Jestem wielkÂą fankÂą Justynki Pochanke i Grzesia Kajdanowicza... prawdziwych anchorpeople w polish tivi !!!!!!!! :) ???? :lol: :lol: :lol:
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Dzisiaj byÂł ostatni normalny poranek z AnitkÂą :cry: :cry: :cry:
Jak zostanie to bêdzie musis³a du¿o czêœÌ oddaÌ pewnie grasowi czy komuœ innemu. Nawetr zabiora jej w poranku serwisy które podobno ca³y czas mia³a prowadziÌ.
Teraz zostanie gÂłupia panienkÂą od pogody i sportu :cry: :!: co z dziennikarstwem newsowym nie ma nic wspĂłlnego :!: :!: :!:
Prawdopodobnie w nastĂŞpnym tygodniu bĂŞdziemy mogli juÂż ostatecznie powiedzieĂŚ, Âże Anitka dla nich to jest "caÂłkowite zero". Wtedy to juÂż powoli bĂŞdzie koĂączyĂŚ sie jej dziennikarstwo newsowe a bĂŞdzie siĂŞ zaczynaĂŚ praktyka z pogody i sportu. Kto wie moÂże niedÂługo tam jÂą przeniosÂą :?: :cry: PrzecieÂż praktyke juÂż ma :?: A moÂże dadzÂą jÂą do skrĂłtĂłw po 23 w tvn24 :?:
A dzisiejszy poranek pod wzgledem zawartoœci merytorycznej by³ tragiczny. Kilka razy puszczali materia³ kunicy(4) i wiêkszoœÌ infomracji podawanych w serwisach to by³y ciekawostki które siê nadaj¹ do magazynu plotkarskiego a nie powa¿nej telewizji :!: Dno kompletne :!:

Tylko trochĂŞ siĂŞ dziwie tej Anitce, Âże siĂŞ tak daje :?: :!:

Anitka z czasem straci swój profesjonalizm i swój geniusz. Wszyscy siê wybij¹ wysoko w górê a ona dalej bêdzie tkwi³a na samym dole. Wszyscy bêd¹ coraz lepsi a Anitka ca³y czas bêdzie równa³a w dó³. :cry:
Brak szans na jakikolwiek rozwĂłj oznacza cofanie siĂŞ w rozwoju dziennikarskim.

A jeszcze dzisiaj mnie jedna rzecz tak wkurwiÂła, Âże myÂślaÂłem Âże telewizor wylÂąduje za oknem.
O godz.9.00 Anitka zapowiada studio 24 zapowidajÂąc jĂŞdrzejowskÂą :!: :!: :!: a potem po raz drugi pod koniec serwsiu o 10.30 rĂłwnieÂż jÂą zapowiada ale teraz na magazyn 24h.(a rozmowa nie byÂła z byle kim tylko z prof.PawÂłem ÂŚpiewakiem :!: )
Pytam siĂŞ :!: :?: Dlaczego tego studia nie mogÂła poprowadziĂŚ Anitka :?: :?: :?: Czy ona caÂły czas musi byĂŚ "gÂłupia panienkÂą" tylko od serwisĂłw i do niczego wiĂŞcej :!: :?:

Jestem pewien na 100%, Âże jĂŞdrzejowska nie przejdzie do porankĂłw a nawet w jej przypadku liczyÂłbym na awans :!: (nawet siĂŞ dziwie, Âże jeszcze nie dali jÂą do faktĂłw popoÂłudniowych-ale to pewnie niedÂługo nastÂąpi. MoÂże do faktĂłw o 19 na zmianĂŞ z a*utomatem :?: )

Anitka ju¿ upad³a tak nisko w dziennikarstwie i tak siê zastanawiam czy mo¿na upaœÌ jeszcze ni¿ej :?: :?: :?:

Jak Anitka zostanie w poranku i bĂŞdzie siĂŞ musiaÂła nim z kimÂś dzieliĂŚ to nie wiem czy bĂŞde to dalej mĂłgÂł oglÂądaĂŚ :?: PatrzeĂŚ na AnitkĂŞ jako paniÂą pytajÂącÂą siĂŞ o pogodĂŞ czy sport to jest bardzo przykry widok :cry:

Ciekawe czy jutro bĂŞdzie w faktach popoÂłudniowych czy juÂż na staÂłe ma tylko 1 wydanie :?:
Anita Werner jest the best!!!
Jest i zawsze bĂŞdzie tylko szkoda, Âże tvn tego nie zauwaÂżyÂł :cry:
Jak moÂżna nie widzieĂŚ takiego talentu :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nawetr zabiora jej w poranku serwisy ktĂłre podobno caÂły czas miaÂła prowadziĂŚ.
Teraz zostanie gÂłupia panienkÂą od pogody i sportu co z dziennikarstwem newsowym nie ma nic wspĂłlnego
teÂż sÂądze ze zrobiÂą z niej wÂłasnie panienkĂŞ od pogody i sportu :( w tym momencie pozbieraÂła bym na miejscu Anitki swoje zabawki i trzasnĂŞÂła chamom drzwiami przed nosem.... (czego wiemy ze Anitka nie moÂże zrobiĂŚ bo na pewno sukinsyny obwarowaÂły siĂŞ rĂłznymi umowami na ktĂłrych zerwanie nie moze sobie pozwoliĂŚ)
MoÂże w ogĂłle niech jÂą dadzÂą do tvn meteo po co siĂŞ ma marnowaĂŚ w tvn 24...
:twisted: :twisted:
PrzecieÂż praktyke juÂż ma A moÂże dadzÂą jÂą do skrĂłtĂłw po 23 w tvn24
taaa raczej do czytania forszpanĂłw przed popisami Kochanke i A*tomatki...
Dlaczego tego studia nie mogÂła poprowadziĂŚ Anitka
Bo Anitka siê do tego nie nadaje... sam powiedzia³eœ ¿e dla nich to zero... wiêc jak mog³a by dobry program prowadziÌ jak mog³o ci to przyjœÌ do g³owy... Ka¿dy program powinna prowadziÌ Jêdrzejowska i ska...
Jestem pewien na 100%, Âże jĂŞdrzejowska nie przejdzie do porankĂłw a nawet w jej przypadku liczyÂłbym na awans (nawet siĂŞ dziwie, Âże jeszcze nie dali jÂą do faktĂłw popoÂłudniowych-ale to pewnie niedÂługo nastÂąpi.
Pewnie jak naszej Anitce skoĂączy siĂŞ umowa to tak siĂŞ stanie :(
Anitka ju¿ upad³a tak nisko w dziennikarstwie i tak siê zastanawiam czy mo¿na upaœÌ jeszcze ni¿ej
zobaczymy wszystko jest moÂżliwe... jak mĂłwiÂłam moÂże jeszcze tÂłumaczyĂŚ depesze albo forszpany czytaĂŚ...
Jest i zawsze bĂŞdzie tylko szkoda, Âże tvn tego nie zauwaÂżyÂł
Jak moÂżna nie widzieĂŚ takiego talentu
Pewnie dla niej to niewiele znaczy ale za to my widzimy :) i wiemy jak jÂą potraktowali :(
zawsze bĂŞdzie dla nas kimÂś lepszym niÂż A*tomaty... & co....
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

w tym momencie pozbieraÂła bym na miejscu Anitki swoje zabawki i trzasnĂŞÂła chamom drzwiami przed nosem....
Ja te¿ bym to zrobi³ bo nie ma sensu tego dalej ci¹gn¹Ì :!: :!: :!:
NadszedÂł juÂż moment aby powiedzieĂŚ do widzenia :!: :cry: ByÂło miÂło ale siĂŞ skoĂączyÂło :cry:
(czego wiemy ze Anitka nie moÂże zrobiĂŚ bo na pewno sukinsyny obwarowaÂły siĂŞ rĂłznymi umowami na ktĂłrych zerwanie nie moze sobie pozwoliĂŚ)
Jak tak jest to by mog³a byÌ pó³ roku na bezrobociu(tak jak Lis) ale trochê mi siê nie chce wierzyÌ ¿e ma z nimi a¿ tak szczegó³ow¹ umowê.

taaa raczej do czytania forszpanĂłw przed popisami Kochanke i A*tomatki...
Lub jako ich s³u¿¹c¹ :cry:
Bo Anitka siê do tego nie nadaje... sam powiedzia³eœ ¿e dla nich to zero... wiêc jak mog³a by dobry program prowadziÌ jak mog³o ci to przyjœÌ do g³owy... Ka¿dy program powinna prowadziÌ Jêdrzejowska i ska...
To byÂło oczywiÂście pytanie retoryczne :cry: Co najwyÂżej moÂże jeszcze te wszystie gwiazdy zapowiadaĂŚ. :cry:
Pewnie jak naszej Anitce skoĂączy siĂŞ umowa to tak siĂŞ stanie
I mo¿e ona ju¿ o tym wie :?: :?: :?: ale z drugiej strony w umowie powinno byÌ zapisaen, ¿e tyle i tyle prowdzi fakty popo³udniowe a jak wiemy bardzo ró¿nie to bywa. :!: :?:

zobaczymy wszystko jest moÂżliwe... jak mĂłwiÂłam moÂże jeszcze tÂłumaczyĂŚ depesze albo forszpany czytaĂŚ...
Chyba z czasem zostanÂą jej tylko depesze bo gÂłos przecieÂż ma teÂż za dobry :!: :cry:
zawsze bĂŞdzie dla nas kimÂś lepszym niÂż A*tomaty... & co....

Nie "kimÂś lepszym" tylko najlepszym :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie "kimÂś lepszym" tylko najlepszym
Dla mnie zaraz po Dance ;)
Jak tak jest to by mog³a byÌ pó³ roku na bezrobociu(tak jak Lis) ale trochê mi siê nie chce wierzyÌ ¿e ma z nimi a¿ tak szczegó³ow¹ umowê.
1.A za pó³ roku wszyscy by o niej zapomnieli... :?
2.PamiĂŞtaj o kredycie...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

2.PamiĂŞtaj o kredycie...
Tak doskonale o tym pamiĂŞtam :!: :!: :!: To moÂże jÂą tam trzymaĂŚ :!:

PS:KOmentarze pod newsami nie sa mojego autorstwa :!: :!: :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:zrĂłb jeszcze foto tapetĂŞ ;) i pare chorÂągiewek :)
btw... musimy sie skupiĂŚ na eliminacji z fucktĂłw groÂźniejszych osobnikĂłw niÂż Ryman :)

co myÂślisz o sygnaturce....
Jestem wielkÂą fankÂą Justynki Pochanke i Grzesia Kajdanowicza...
prawdziwych anchorpeople w polish tivi !!!!!!!! :)
???? :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Obrazek

MuszĂŞ siĂŞ jakoÂś wyÂżyĂŚ :!: Coraz trudniej mi znosiĂŚ to, jak traktujÂą AnitĂŞ :!:
Nawet moja s¹siadka, któr¹ czasem podwo¿ê do pracy, powiedzia³a mi: ''¿e od jakiegoœ czasu je¿d¿ê jak rajdowiec'' - popisaÌ siê nie mogê, bo pod mask¹ tylko 100 koni :wink: :sad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ÂŻycie jest otwartÂą drogÂą... czekam na zdecydowany ruch Anity
Ja teÂż na to czekam. :?:
Jaka bêdzie jej dalsza przysz³oœÌ i czy ewentualne odejœcie z tvn-u oznacza, ¿e pojawi siê na inne antenie.
ChciaÂłbym zobaczyĂŚ i usÂłyszeĂŚ AnitkĂŞ w jakiejÂś dÂługiej rozmowie na tematy kulturalne...czy we wÂłasnym publicustycznym programie.
Teraz ten tvn strasznie jÂą uÂśpiÂł i nie pozwala wybudziĂŚ siĂŞ z dÂługiego snu :cry:
MuszĂŞ siĂŞ jakoÂś wyÂżyĂŚ Coraz trudniej mi znosiĂŚ to, jak traktujÂą AnitĂŞ
No wÂłaÂśnie widzĂŞ, Âżeby siĂŞ caÂłkowicie nie zaÂłamaĂŚ to bawisz siĂŞ w fankluby.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A jeszcze dzisiaj mnie jedna rzecz tak wkurwiÂła, Âże myÂślaÂłem Âże telewizor wylÂąduje za oknem.
NiedÂługo dojdzie do tego, Âże zniechĂŞcimy siĂŞ do Anity tylko dlatego, Âże zapowiada ''nielubianych'' przez nas prezenterĂłw :wink: Jak sobie przypomnĂŞ moment, kiedy Anita zapowiadaÂła J.P - brrrrrrrrr...
Dotychczas wystarczaÂło mi, Âże rozstrajaÂłem tvn po popoÂłudniowych faktach, nastrajaÂłem tuÂż przed nimi, a teraz p. Pochanke ''wdarÂła siĂŞ'' do popoÂłudniowych, wywoÂłujÂąc u mnie skrajne reakcje :twisted:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

NiedÂługo dojdzie do tego, Âże zniechĂŞcimy siĂŞ do Anity tylko dlatego, Âże zapowiada ''nielubianych'' przez nas prezenterĂłw Jak sobie przypomnĂŞ moment, kiedy Anita zapowiadaÂła J.P - brrrrrrrrr...
TrochĂŞ juÂż tak u mnie jest bo jak sÂłyszĂŞ jak je zapowiada to od razu jestem wkurwiony.
Niestety jeszcze to moÂże jej siĂŞ zdarzyĂŚ wielokrotnie.
Zobaczymy czy rymana bĂŞdzie zapowiadaÂła.
Ciekawe czy jutro bĂŞdzie w popoÂłudniowych. Jak nie to klapa :cry:
Na staÂłe 3 dyÂżury a od nastĂŞpnego tygodnia prawdopodobnie 2 z nich bĂŞdÂą mocno okrojone :cry:
Dotychczas wystarczaÂło mi, Âże rozstrajaÂłem tvn po popoÂłudniowych faktach, nastrajaÂłem tuÂż przed nimi, a teraz p. Pochanke ''wdarÂła siĂŞ'' do popoÂłudniowych, wywoÂłujÂąc u mnie skrajne reakcje
U mnie teÂż logo tvn-u jest tylko na te fakty :!: Nawet jakbym chciaÂł coÂś oglÂądac to nie mogĂŞ bo dla mnie to jest "telewzija dla idiotĂłw" :twisted:
Niech sobie waltery, miszczaki czy inne pioruny oglÂądajÂą :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

powiedzia³a mi: ''¿e od jakiegoœ czasu je¿d¿ê jak rajdowiec'' - popisaÌ siê nie mogê, bo pod mask¹ tylko 100 koni
To musisz sobie kupiÌ koniecznie sobie takie autko jak ma nasza Anitka ;) ale najpierw musisz zmieniÌ orientacjê i wyjœÌ za Pieczyùskiego :) :lol:

btw... rysunki Âświetne ale JustyÂś ma za dÂługie wÂłosy :) :lol: za to Grzegorz Kajdanowicz wypisz wymaluj :)

aha i "prawie tak jak ona i tvn... samÂą sobÂą ;)
NiedÂługo dojdzie do tego, Âże zniechĂŞcimy siĂŞ do Anity tylko dlatego, Âże zapowiada ''nielubianych'' przez nas prezenterĂłw
ehhh now Âłasnie nie wolno nam siĂŞ tm denerwowaĂŚ... bo wiemy ze ona to musi robiĂŚ ;)
U mnie teÂż logo tvn-u jest tylko na te fakty Nawet jakbym chciaÂł coÂś oglÂądac to nie mogĂŞ bo dla mnie to jest "telewzija dla idiotĂłw"
Niech sobie waltery, miszczaki czy inne pioruny oglÂądajÂą
U mnie logo tv... teÂż siĂŞ doÂśc Âżadko wyÂświetla ;) btw... niedÂługo zeskanuje na ten temat ciekawy artykuÂł :)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:To musisz sobie kupiÌ koniecznie sobie takie autko jak ma nasza Anitka ;) ale najpierw musisz zmieniÌ orientacjê i wyjœÌ za Pieczyùskiego :) :lol:

Nawet za cenĂŞ drogiego i szybkiego auta... nie potrafiÂłbym, nie mĂłgÂłbym siĂŞ zmusiĂŚ do zmiany orientacji :sad: :sad: :wink: Ale dziĂŞki za radĂŞ :lol:

A gdyby juÂż mi siĂŞ udaÂło, to nie wiem, czy zaÂżyczyÂłbym sobie od Adama (:lol: ), czy skusiÂłbym siĂŞ na AlfĂŞ Romeo :?: To piĂŞkne, typowo wÂłoskie stylowe, eleganckie i pĂłki co unikatowe auto na polskich drogach, ale ja preferujĂŞ, coprawda teÂż zachodnie, ale raczej francuskie auta.
Dlaczego :?: Ot, takie moje widzi mi siĂŞ :!: :lol:
ODPOWIEDZ