JuÂż gdzieÂś o 18.40 powinniÂśmy trochĂŞ zobaczyĂŚ tego nowego studia bo zawsze o tej porze jest zapowiedÂź faktĂłw. A moÂże nie bĂŞdzie zapowiedzi i do samego koĂąca bĂŞdÂą nas trzymaĂŚ w niepewnoÂści.
Brawo Michos! Dziêki za przypomnienie - dzisejsze szeœÌ godzin w gimnazjum odebra³o mi chêci do ¿ycia - przynajmniej na ten wieczór
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Tylko zamisast na gimnazjalistach nie zastosuj tych Âśredniowiecznych tortur na sobie. Nie Âłam siĂŞ jakoÂś trzeba ÂżyĂŚ i pocieszaĂŚ siĂŞ, Âże trochĂŞ ich siĂŞ pognĂŞbi i bĂŞdzie spokĂłj.
Na razie przeszkadza mi ogromny haÂłas na przerwach (aÂż uszy bolÂą), a kiedy sÂłyszĂŞ dÂźwiĂŞ dzownka to gotowy jestem wyskoczyĂŚ przez okno! Ale ogĂłlnie mĂłwiÂąc jest fajnie.
Wracaj¹c do scenografii - TVN24 praktycznie od 18.00 nie nadaje ju¿ serwisów ze starego studia - jest sport, powtórka jakiegoœ wywiadu, o 18.30 Bilans, z kolei o 19.00 po kilkunastu dniach na "sucho" oficalna premiera. A¿ poœwiêcê dzisiaj swój czas i w³¹czê Fakty. Potem jak zawsze wiadomoœci a na deser Monika Olejnik
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Niestety nie byÂło Âżadnej zapowiedzi. Tak jak przewidywaÂłem dadzÂą wszytko naraz bez zdradania tajemnicy. To kuÂż za 20 minut.
Zobaczymy czy to naprawdĂŞ bĂŞdzie przeÂłom czy trochĂŞ rozdmuchana wrzawa.
A ja mam ma³e pytanko - co z tymi lotniczymi fotleami? Staram siê ogl¹daÌ oststnio Fakty, aby w pe³ni poznaÌ nowe studio i jego mo¿liwoœci techniczne, jednak wci¹¿ nie widaÌ fotela na którym siedzi pgospodarz programu. (Ewentulanie kiepsko widzê )
a ja ciÂągle nie mogĂŞ siĂŞ w tym studio poÂłapaĂŚ, czy ktos mĂłgÂłby zrobiĂŚ jakiÂś plan studia, tak zeby byÂło widac z ktĂłrej strony jest scenografia faktĂłw a z ktĂłrej tvn24