TVN_FAN pisze: Przyznam się, że ja choć sportem dość mocno interesuję się już z 20 lat to pierwszy raz tą Panią widziałem.Jaki z tego wniosek Czas na nowe gwiazdy
Otóż to :brawa: Ja tam się cieszę , że są jakieś niespodzianki.Już tez ilez można słuchac tych samych nazwisk i wmawiać sobie , że beda lata dominować.W sporcie takie sytuację są rzadkie ( wyjąteki np. Schumacher , Woods , z naszego podwórka Małysz , Korzeniowski ).
Nie miałem okazji obserwować na bierząco IO , tylko jakieś skróty .Chyba zaczęło się fatalnie teraz jest lepiej.Ja tam licze jeszcze na kajaki.Dyche powinniśmy przebić w medalach.
Dużo na niemal 40 mln kraj to nie jest , ale ja patrze na to inaczej.Najpierw zbudujmy jakieś porządne struktury szkoleniowe w sporcie potem wymagajmy po 60 medali.
A już tak z przymrużeniem oka , to przynajmniej możemy wymieniać kto i co zdobył a jakbyśmy byli takimi Chińczykami , to co ktoś tam nazdobywał - totalna masówka

Eeeee głupio tak
Szczególnie chciałem żeby Blanik zdobył to złoto - bo gość jest naprawde takim modelowym przykładem dochodzenia do sukcesu krok po kroku.Tak samo Kołecki
Co do sportów drużynowych na które delikatnie liczyłem

:
Siatkówka kobiet : Wg mnie ta drużyna ma najlepsze lata za sobą.Brakuje już tego głodu zwycięstwa.Stać ich na ogranie dobrego rywala ale nie ma co sobie wmawiać , że to była ekipa na murowany medal , bo to nie jest prawdą.
Siatkówka mężczyzn : Było tak dobrze to czemu jest tak źle

Ale nie mam pretensji.To jest taki sport , że zwyciestwo a porażka zależy od przypadku i tej odrobiny sportowego szcześcia.Pewnie , że zawalili troche pierwsze dwa sety , ale cóż ..
Szkoda , ale to jest druzyna z perspektywą.Dobrze , że są młodzi , którzy powinni dac rade za odchodzące powoli ikony typu Piotrek Gruszka.Straszna szkoda tego meczu , bo Włosi byli do ogrania .
Piłka ręczna : Widać , że to się tak układało , że na tych IO każdy mógł wygrać z każdym analizując wyniki.Myśmy powinni łatwo ograc tą ISLANDIE.Ale nie da się na igrzyskach grać połowe meczu na pół gwizdka.Przegrana na własne życzenie