Kobiety TVN w plebiscycie lesbijskiego portalu

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kobiet tvn w plebiscycie portalu

Post autor: salladyn »

Bo przecieÂż Âłatwiej jest napiĂŞtnowaĂŚ specĂłw od reklamy niÂż napisaĂŚ dobrÂą nie "martwÂą" ustawĂŞ. :roll:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
anialek
Bywalec
Bywalec

Re: kobiet tvn w plebiscycie portalu

Post autor: anialek »

WÂłaÂściwie to juÂż jakieÂś nudne siĂŞ robi,a moÂże mi siĂŞ tak wydaje przez ten straszliwy upaÂł :wink: A Kazia ma juÂż 854 gÂłosy i prowadzi,ale po co ja to wszystko piszĂŞ,przecieÂż Wy to wiecie :wink: MoÂże coÂś siĂŞ rozkrĂŞci po wakacjach kiedy bĂŞdÂą nowe odcinki "NO" :?: :wink: Bo narazie...... :wink:
Co by jednak nie pisaĂŚ Kazia jest najlepsza :D :!: :D :!:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
zadra
Bywalec
Bywalec

Re: kobiety tvn w plebiscycie portalu

Post autor: zadra »

salladyn pisze:Ja gor¹co i stanowczo popieram feminizm ale niestety nie polskie feministki(z ma³ymi wyj¹tkami;Porozumienie Kobiet 8 Marca,Kazimiera Szczuka,Kinga Dunin).Czemu feministki zamiast walczyÌ o to by kobieta która urodzi³a dziecko mia³a tak¹ szansê znaleŸÌ pracê jak kobieta która dziecka nie urodzi³a,debatuj¹ n.p. nad jak to okreœli³y skrajnie szowinistyczn¹ kampani¹ reklamow¹ Radio 94(teraz nowa nazwa to Antyradio).Nomen omen zrobi³y temu radio darmow¹ reklamê.Czy bardziej uw³aczaj¹ce dla kobiety jest pokaznie jej cia³a gdzie w miejsce kobiecych sutków s¹ pokrêt³a od radia,czy to ¿e jest dyskryminowana w pracy najczêœciej przez mê¿czyzn i nierzadko molestowana seksualnie :?:
tak sie dopraszasz to ja ci odpowiem na twoje niezbyt mÂądre pytanie.
przede wszystkim przed wypowiadaniem tez radze poczytac, poszepraĂŚ, dowiedzieĂŚ siĂŞ czym zajmujÂą sie organizacje feministyczne, odwiedzic ich strony, oÂśrodki, a potem dopiero stawiaĂŚ kategorycznie tezy.

A wiĂŞc: nie trzeba wybieraĂŚ! to czy to! feminizm moze zajmowac sie zarĂłwno seksistowskimi rekalmami, jak i pomagaĂŚ np. bitym kobietom. I powiem ci wiĂŞcej! robiÂą to! ;-)
to, Âże tylko pewne akcje sa nagÂłaÂśniane przez miedia i tylko o niektĂłrych dowiadujesz sie ty i miliony ludzi to juz nie wina feminizmu, ale mediĂłw, np. takiej stacji jak TVN, ktĂłrej moÂżna w tym (i nie tylko tym) wzgledzie wiele zarzuciĂŚ.
poza tym feminizm to takze ruch kulturowy, umyslowy, analizujÂący otoczenie w ktĂłrym zyjemy. I to bardzo dobrze, Âże zajmuje sie takimi kwestiami jak prymitywne i seksitowskie reklamy, skoro nikt siĂŞ tym nie zajmuje. Poza tym moze warto pomyÂśleĂŚ skÂąd sie bierze np. molestowanie w pracy, przyzwolenie na tego typu zachowania. NaprawdĂŞ nie widziesz korelacji miĂŞdzy uprzedmiatawianiem ciaÂła kobiet w niemal kaÂżdej reklamie, a molestowaniem np. w pracy? to do przemyÂślenia! :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anialek
Bywalec
Bywalec

Re: kobiety tvn w plebiscycie portalu

GÂłosowaĂŚ,bo Angelina wyprzedza KaziĂŞ :!: :cry: Kazia przecieÂż jest najlepsza :!:
zadra
Bywalec
Bywalec

zachĂŞcam do gÂłosowania, bo Kazia straciÂła pozycjĂŞ liderki!

Przypominam teÂż o potrzebie gÂłosowania na KingĂŞ Dunin!!
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anialek
Bywalec
Bywalec

zadra pisze:zachĂŞcam do gÂłosowania, bo Kazia straciÂła pozycjĂŞ liderki!

Schêci¹ bym zag³osowa³a jak zawsze,ale ktoœ chyba rozszyfrowa³ moje has³o,bo jak przed wczoraj i wczoraj po zalogowaniu sie do portalu mia³am to zrobiÌ,zobaczy³am przy paniach,których nie znam,albo nie lubiê zielone znaczki :?: :evil: Niby,¿e ju¿ odda³am g³os,a nie odda³am :?: :evil: Oczywiœcie na Kaziê i Kingê ju¿ nie mog³am oddaÌ g³osu,bo by³y na szarym polu :?: :evil: Dziwnym trafem zag³osowa³am na jak¹œ tam pani¹ Amelie Mauresmo,tylko,¿e ja tej pani nie znam i nigdy na ni¹ nie g³osowa³am :?: :evil:Wczoraj,a ju¿ raczej dziœ o 24:20 dok³adnie sprawdza³am z zegarkiem,odda³am g³os na Kaziê,by sprawdziÌ co bêdzie dziœ :?: I oczywiœcie,znowu pojawi³y siê dziwne kandydatki,na które nie g³osowa³am,dobre to,¿e ubieg³am tego kogoœ i zd¹¿y³am oddaÌ plus na Szczukê :) Ktoœ ju¿ chyba spa³ i nie zd¹¿y³ mnie ubiec :D
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

zadra pisze:zachĂŞcam do gÂłosowania, bo Kazia straciÂła pozycjĂŞ liderki!

a jaki jest adres tej strony?
anialek
Bywalec
Bywalec

pawell pisze:a jaki jest adres tej strony?
http://kobiety-kobietom.com/80kobiet/
zadra
Bywalec
Bywalec

anialek pisze:ktoœ chyba rozszyfrowa³ moje has³o,bo jak przed wczoraj i wczoraj po zalogowaniu sie do portalu mia³am to zrobiÌ,zobaczy³am przy paniach,których nie znam,albo nie lubiê zielone znaczki :?: :evil: Niby,¿e ju¿ odda³am g³os,a nie odda³am :?: :evil: Oczywiœcie na Kaziê i Kingê ju¿ nie mog³am oddaÌ g³osu,bo by³y na szarym polu :?: :evil: Dziwnym trafem zag³osowa³am na jak¹œ tam pani¹ Amelie Mauresmo,tylko,¿e ja tej pani nie znam i nigdy na ni¹ nie g³osowa³am :?: :evil:Wczoraj,a ju¿ raczej dziœ o 24:20 dok³adnie sprawdza³am z zegarkiem,odda³am g³os na Kaziê,by sprawdziÌ co bêdzie dziœ :?: I oczywiœcie,znowu pojawi³y siê dziwne kandydatki,na które nie g³osowa³am,dobre to,¿e ubieg³am tego kogoœ i zd¹¿y³am oddaÌ plus na Szczukê :) Ktoœ ju¿ chyba spa³ i nie zd¹¿y³ mnie ubiec :D
ale jesteÂś sprytna! :D moje gratulacje! :D
a Amelie Mauresmo to dosĂŚ znana tenisistka - lesbijka :D ByÂła kilka razy w Polsce 8)
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anialek
Bywalec
Bywalec

MusiaÂłam zmieniĂŚ hasÂło i jak na razie jest dobrze.Jeszcze nie rozszyfrowali :wink: GÂłosowaĂŚ,gÂłosowaĂŚ mi tu,bo Angelina na pierwszym :evil: Kazia tuÂż za niÂą :cry:
zadra
Bywalec
Bywalec

zakonczony kolejny etap rankingu. Trzeba gÂłosowac od nowa! :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anialek
Bywalec
Bywalec

zadra pisze:zakonczony kolejny etap rankingu. Trzeba gÂłosowac od nowa! :D
WÂłaÂśnie od nowa,moÂże to i lepiej dla Kazi :)
zadra
Bywalec
Bywalec

Kazia ci¹gle na drugim, ale juz by³ czas, ze KInga by³a na trzecim! :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Re: Kobiety TVN w plebiscycie lesbijskiego portalu

Post autor: chandler »

ArO pisze:Znalaz³em pewn¹ stronkê polskich lebijek i odbywa siê tam plebiscyt "80 kobiet": Najseksowniejsza? Najpiêkniejsza? Najsympatyczniejsza?

Bior¹ w nim udzia³ koniety TVN-u.

Prowadzi...Kazimiera Szczuka (2845 g³osĂłw), a na pozycji 6 jest Anita Werner (1618). Na pozycji 24 Ewa Drzyzga (208).

Jako niezalogowana mo¿na oddaæ 1 g³os, a jako osoba zalogowana a¿ 8 dziennie :!:

Za³o¿y³em wiêc lesbijskie konto i odda³em g³osiki Kazi. :)

Oto adresik: http://kobiety-kobietom.com/80kobiet/
Ja jakoe strony ty wchodzisz?
zadra
Bywalec
Bywalec

Re: Kobiety TVN w plebiscycie lesbijskiego portalu

chandler pisze:Ja jakoe strony ty wchodzisz?
to oznacza to zdanie-be³kot? :?:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
ODPOWIEDZ