Jesień 2009 w TVN

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Jesień 2009 w TVN

Post autor: mfdtv4 »

kamilkomentuje pisze:Ja powiem tak - mnie również jest bardzo ale to bardzo szkoda znanych i lubianych produkcji TVNu, i nawet tych nie lubianych. Jednakże co tu duzo mówić - ja na TVNie się wychowałem i tyle. Zawsze towarzyszyły mi znane i lubiane formaty (39 i pół, TAN, TZG, YCD, W11, Na wspólnej, SMS, Milionerzy, czy Niania no i oczywiscie Brzydula). I to fakt - bardzo mi szkoda tych produkcji. Z drugiej jednak strony , nie mogę siędoczekać momentu prawdziwej rewolucji programowej która z powodzeniem mołaby już powoli nastąpić. Chciałbym zobaczyc cos nowego i z tym własnie z nienacka wyskoczył TVN. I może fakt - mało tych nowych produkcji ale zawsze wystarczy np. - Klub Szalonych dziwic, Tanczene Szalenstwo, Jabłko Adama, Naznaczony, Grzeszni i Bogaci, Mam Talent itp. Także fajnie by było gdyby TVN postawił na nowości które mam nadzieję przyniosłyby mu oczekiwany rezultat. Myslę jednak, ze tego typu rewolucja szybko nienastąpi. Mnie też jest trudno żegnać się np z Nianią - dziewięć 13 odcinkowych sezonów, wszystkie obejrzane powtórki, to masa czasu. TZG - początkowo w soboty (chyba po Kryminalnych których tez cięzko było żegnać) potem w niedzielę, stało się prawdziwwym rytuałem, i pewnego rodzaju spotkaniem w gronie przyjaciół. Teraz - co prawda X edycja. Gadanie że chętnie już bym zobaczył tę edycje jako ostatnią itp. Lecz pan Edward Miszczak, niewiem czy wiecie ale powiedział, że można się spodziewać XI i kolejnych edycji show. W tym roku TZG będzie się reklamować kolorem złotym i znakiem "X". Ale to tak na marginesie :) Oraz np. YCD - genialne show, wiele śmiechu i wzruszeń. Show było trafem w dziesiątke. Czyli jak widac TVNowi wychodzą tego typu produkcje genialnie. I bardzo dobrze. Wogóle ten post to takie wpominiki tego co się wydarzyło w ostatnich latach, bo tak jest i było, że to TVN towarzyszył mi w wielu chwilach działając na mnie bardzo uspokajająco. TVN - Kocham Cię! :lol: ;( :) :D
Po prostu odświeżyli znowu czołówkę i zmienili trochę logo, a znak "X" o którym mówisz to jak wiesz rzymska liczba 10 jak dziesiąta edycja :) Miszczak nie zapowiedział wprost, że będzie XI edycja, ale może być jeżeli wyniki będą zadowalające.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

kamilkomentuje -> Każdy sezon Niani (Oprócz 9 który ma ich 14) ma 15 odcinków, a nie 13 :)
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ciekawy jestem kiedy TVN wyemituje spot reklamowy jesiennej ramówki TVN :) Na pewno nie tylko ja na niego czekam. Spot musiał być kręcony jeszcze w lipcu przed metamorfozą BrzydUli. Myślę, że reklamówkę kręcono gdzieś na początku drugiej połowy lipca. Mam nadzieję, że stacja Waltera nie pozwoli nam fanom czekać ani dnia dłużej na nowy spot. Teoretycznie już powinien się pojawić :tanczy: jest już po konferencji prasowej - w tamtym roku już była chyba od 10 albo 11 sierpnia :) No to czekamy :)
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Pamiętam, że poprzedni spot pojawił się w piątek przed Uwagą (Po pogodzie) :) Zobaczymy jak będzie tym razem.
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Sam nie wiem co myśleć o pani Mołek. Rzeczywiście dziwnie najpierw spojrzała na kartki a potem tak dziwnie na Sołtysika, z pewnym uśmiechem. Wygląda na znudzoną: stuka palcami o kartki, pojedyncze włosy zdejmuje z sukienki...

http://www.youtube.com/watch?v=TkHbOzMY82k
//////////
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: kamilkomentuje »

No ja też niechciałem mówić, ale pamiętam jak spot wiosenny pojawił się w piątek przed SuperKinem. Także pozostaje nam tylko czekać!
tvn - wiosną programowo najlepszy.
monetowy_chlopak

Post autor: monetowy_chlopak »

By w końcu wyjaśnić wszystkie niejasności. "Szymon majewski show" będzie nadal w poniedziałki o 21:30. Po nim o 22:35 "Teraz MY" i o 23:20 "Superwizjer". We wtorki o 21:30 "39 i pół", po nim "Kuba Wojewódzki".
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Plejada się pomyliła bo piszą dużo i nie na temat :) wiadome od początku było, że Majewski zostaje w poniedziałki. Oni się pomylili ale nikt nie powinien ślepo kopiować tych informacji i wprowadzać innych w zamęt.
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Mże to pytanie z innej beczki ale zadam - czy ktoś ma link do pierwszego spotu promującego produkcje TVNu (był on pamietam realizowany w studio, gwiazdy produkcji trzymały takie kółka z napisami nazw tych produkcji?)
Co do nowego jingla - pojawią się w nim następujące produkcje (źródło - prawie 100% prawdy)
39 i pół, Niania, TZG, Mam Talent, Naznaczony, Brzydula, TAN, Milionerzy, KW, SMS, Na Wspólnej. Nowy serial "Bogaci i Grzeszni" nie pojawi się w jinglu reklamującym jesienną ramówkę.
Proszę o odpiwiedź :)
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

no to wszyscy bedziemy jutro oczekiwać nowego spotu wizerunkowego :D jak nie po uwadze to przed superkinem :)
TVN innowacja i nowoczesność...
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No i psikus :D Nie mamy jak na razie spotu :) Być może pojawi się on za tydzień lub w ciągu tygodnia :)
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: DJ Ice »

http://www.plejada.pl/111166,16,telewiz ... l#autoplay
spot pojawi się na dniach. Spokojnie. 8)
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

widzieeeliśmyyy zajawkę chcemy spot!:roll:
TVN innowacja i nowoczesność...
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Cośik przeczuwam że dadzą spot za tydzień w SuperKinie :D
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Nie przewiduj, niech Ci się nie wydaje. Będzie wtedy, gdy... będzie.
Liczą się tylko Fakty.
ODPOWIEDZ