Fakty popołudniowe
Moderator: Łukasz
Fakty popoÂłudniowe
Fakty PopuÂłodniowe sÂą super ale gĂłwne sÂą lepsze.Ale mam mĂłwiĂŚ o F.PopuÂłudnowwych najlepsza jest nich Patrycja Redo. :spiewa: φ :spiewa: :tanczy: :tanczy:
Hej
Fakty TVN o 19.00 na TVN i iTVN zapraszają Justyna Pochanke,Grzegorz Kajdanowicz i Piotr Marciniak oraz gwiazda polskiej telewizj KAMIL DURCZOK
Fakty TVN o 19.00 na TVN i iTVN zapraszają Justyna Pochanke,Grzegorz Kajdanowicz i Piotr Marciniak oraz gwiazda polskiej telewizj KAMIL DURCZOK
-
- Czasem tu wpada
Fakty popoÂłudniowe po zmianie pory emisji to Âśmiech. 12 minutowy popoÂłudniowy serwis informacyjny? PrzecieÂż niektĂłre zwykÂłe serwisy TVN24 sÂą dÂłuÂższe(nie wliczajÂąc tych z konfernecjami prasowymi oczywiÂście). Fakty popoÂłudniowe powinny trwaĂŚ conajmniej ok. 15-18 minut.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
No trudno, a wszystko to przez reklamy, które musz¹ byÌ przed "Sêdzi¹ Ann¹ Mari¹ Weso³owsk¹", ale te¿ mogliby daÌ to z 3 minuty póŸniej tak jak kiedyœ "Uwagê!" o pi¹tej tzn. po pi¹tej.
Co do czasu trwania programu - liczy sie jakoœÌ, a nie iloœÌ
a ona jest bardzo wysoka.
Poza tym i tak informujÂą o wszystkich waÂżnych sprawach, a przez te pare minut byÂłby jakiÂś luÂźniejszy materiaÂł wiĂŞc mogli sobie to darowaĂŚ.

Co do czasu trwania programu - liczy sie jakoœÌ, a nie iloœÌ

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

A w "Faktach" popoÂłudniowych dziÂś prawie bez wiĂŞkszych zmian. :] No i dobrze, bo sÂą one raczej niepotrzebne w tym wydaniu. :]
Jedyne byÂły tylko w ozdobniku i tu powiem, Âże ten "maÂły" pasuje badziej do "FaktĂłw" o 16, a ten"duÂży" o 19. :] No i dobry pomysÂł Âżeby pisaĂŚ drukowanymi literami. :] DziĂŞki temu jest to jeszcze bardziej czytelne.
Jedyne byÂły tylko w ozdobniku i tu powiem, Âże ten "maÂły" pasuje badziej do "FaktĂłw" o 16, a ten"duÂży" o 19. :] No i dobry pomysÂł Âżeby pisaĂŚ drukowanymi literami. :] DziĂŞki temu jest to jeszcze bardziej czytelne.

Tak, fajna tylko nie wiem czy to bêdzie na sta³e.khornik pisze:Ta kolejna zmiana czyli "zachêta" do obejrzenia g³ównego wydania jest fajna.

DziÂś akurat wybrali tylko jeden - o tym jak matka wiĂŞziÂła swojego (chyba) syna w jakiejÂś komĂłrce 33 lata bodajÂże - lub on ma 33 lata - nie jestem pewien.khornik pisze:JeÂśli wybiorÂą te najlepsze materiaÂły to moÂże przyciagna troche wiecej widzĂłw.

-
- Nowicjusz
CoÂś Wam siĂŞ chyba pomyliÂło. :rozglada: Bo dziÂś nie byÂło Âżadnych zmian w "Faktach" popoÂłudniowych, a wczoraj jeÂśli dobrze pamiĂŞtam teÂż nic nie byÂło.
Teraz to piszê, bo musia³em dzisiaj je zobaczyÌ, ¿eby mieÌ pewnoœÌ, ¿e mi siê nic nie pomyli³o. :] Natomiast zmiany by³y w g³ównych...

-
- Czasem tu wpada
Wczoraj na poczÂątku byÂł nowy lot. I gdy Anita zapowaidaÂła materiaÂł to nie byÂło belki z podpisem tylko byÂł obraz na ekranie tylnoprojekcyjnym. Zmainy wiec byÂły napewno tyle, Âże chyba tylko na czas pielgrzymki. DziÂś nie goladalem to nie wiem czy dziÂś byÂły.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Patrycja Redo odeszÂła z TVN - to jest juÂż niemal pewne.
W takim razie kto zastÂąpi jÂą w Faktach popoÂłudniowych? Moim zdaniem bĂŞdzie to Piotr Marciniak, ktĂłry prowadziÂł juÂż kiedyÂś popoÂłudniowe wydania tego programu:
[img]http://img286.imageshack.us/img286/3597/marcin14sk.jpg]Obrazek[/img]
JeÂśli nie Marciniak to JĂŞdrzejowska lub Tadla.

W takim razie kto zastÂąpi jÂą w Faktach popoÂłudniowych? Moim zdaniem bĂŞdzie to Piotr Marciniak, ktĂłry prowadziÂł juÂż kiedyÂś popoÂłudniowe wydania tego programu:
[img]http://img286.imageshack.us/img286/3597/marcin14sk.jpg]Obrazek[/img]
JeÂśli nie Marciniak to JĂŞdrzejowska lub Tadla.

Ania JĂŞdrzejowska,bo juÂż wczeÂśniej prowadziÂła Fakty PopoÂłudniowe i sama w jednym z wywiadĂłw przyznaje,Âże jeszcze kiedyÂś chciaÂłaby w nich zaistnieĂŚ.Tadla jest dopiero rok w zaÂłodze,jest niezÂła,ale to za maÂły staÂż czasowy.Marciniak ma Fakty w weekendy i M24h,jest zajĂŞty :devil: Mam nadziejĂŞ,Âże Kalczy tam nie wlepiÂą
3mam kciuki za AniĂŞ,bo jak nie ona to NIKT 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...