Tomasz Lis

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

WYDARZENIA PRZEGONI£Y FAKTY O 70 TYSIÊCY WIDZÓW :!: :!: :!: :!: :!:

HAHAAHA Tomek Lis pokazaÂł ze potrafi!!! A "Wydazrenia" podobajÂą mi siĂŞ co raz bardziej!!

|PS| Fajny mieli ozdobnik w newsie o przegonieniu FucktĂłw - logo WydarzeĂą i napis FAKTY :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Fakty: 3350
Wydarzenia: 3420

Upss.. tylko 70, a nie 700 tysiĂŞcy!

Dziwie siĂŞ kaÂżdemu, kto oglÂąda wiochĂŞ w postaci WydarzeĂą :?:
Wydarzenia to wcale nie wicocha!! :evil: :evil:
Kwiatku - czy Bar rĂłwnieÂż oglÂądasz z takim zapaÂłem? :twisted:
Nie, baru nie oglÂądam i nie oglÂądaÂłem!! A ty??
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 sty 2005, 20:00 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
Żartowałem.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Dziwie siĂŞ kaÂżdemu, kto oglÂąda wiochĂŞ w postaci WydarzeĂą :? Kwiatku - czy Bar rĂłwnieÂż oglÂądasz z takim zapaÂłem? :twisted:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

WÂłaÂśnie leci powtĂłrka na Polsat2... zobaczĂŞ co powiedzÂą i obejrzĂŞ sobie to scalone logo :D

(Ale co siĂŞ dziwiĂŚ, w niedzielĂŞ zawsze Wyburzenia miaÂły dobry wynik :))
:)
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

jesli tylko o 700 tys to uwazam ten wynik za zbyt maÂły i kiepski.
Argumentacja:
W niedziele nie ma panoramy
jesli dodac panorame i wydarzenia to powinno byc zdecydowanie wyzej
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

To co siê dzieje w polskim mediach... Bez komentarza... Redakcja FAKTÓW ju¿ pewnie zastanawia siê co siê sta³o.... gdzie pope³nili b³±d :twisted: Tylko patrzeæ jak przywrócas Anitê Werner w weekendy :!: :) Widzowie wróc±, a my, fani Anity bêdziemy zadowoleni :)

Po edycji...
Obejrza³em i... po¿artowali sobie. 70 tysiêcy... Matko... jaka ró¿nica :lol: :lol: :lol: Nie ma "Panoramy", a "Wydarzenia" s¹ niewiarygodne -nie podali Ÿród³a, a podejrzewam, ¿e Ÿród³em w tym badaniu by³ OBOP - Wydarzenia mia³y 3 mln 450 tys, FAKTY bodaj 3 mln 380 tys :lol: :lol: :lol: Kpiny... Niech siê ciesz¹ -radoœÌ nie potrwa d³ugo :twisted: :twisted: :twisted:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

To by³o 70 (s³ownie: siedemdziesi¹t) tysiêcy widzów ró¿nicy, a nie 700 :!:

Ja myœ³a³em, ¿e napis "Fakty" bêdzie jakoœ wkomponowany w logo "Wydarzeù", a to tylko taki podpis by³... Fakty.

A na planszach z wynikami zauwaÂżyÂłem, Âże logo "FaktĂłw" byÂło wziĂŞte z ze strony tvn.pl:

Obrazek

:D :D :D

Dodatkowo na swojej stronie internetowej Polsat bardzo siĂŞ podnieca oglÂądalnoÂściÂą "WydarzeĂą", ostatnie trzy newsy dotyczÂą tylko tego:
http://www.polsat.com.pl/centrum/news2? ... 28254&nr=0
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 sty 2005, 20:03 przez szym, łącznie zmieniany 1 raz.
:)
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

a to ci jaja :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Toc to nie sukces : TO KLÊSKA przez du¿e K

Wydarzenia to rzeczywiscie kicha - to sa FAKTY z 1997 roku, kiedy nawet Lis mowil ze idzie w strone ludzi a nie polityki

Tematy jedynek dzisiaj:
Wydarzenia - Szalony pogranicznik zabiÂł swojÂą rodzinĂŞ
Fakty - Andrzej Lepper chce kandydowac na przewodniczacego (Podpis: Lepper nie myÂśleĂŚ")
Oba tematy dosc sensacyjne, ale lton materialu o lepperze nadrabial. a co z celnikiem? dali wzmianke w polowie i zaproszenie na Uwage - bo to ona zajela sie ta sprawa
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Nie martwcie siê - jutro Walter wypuœci swoje psy goùcze i Justyœ na pewno zaszczeka. Oni nie zostawi¹ tego bez echa. Zreszt¹ maj¹ za swoje. teraz niby taka ma³a ró¿nica, ale 11 listopada mieli prawo og³aszaÌ wszem i wobec swój sukces na podstawie AGB. A ró¿nica wynosi³a 20 tys.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

aj, wiedzialem ze to powiesz. I przyznam ci racje :P chociaz 20 to nie 70 to az 3 razy wiecej! :lol:

PS. Jutro pisze probny z polskiego egzamin gimnazjalny - trzymajcie kciuki :lol:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

A ja wci¹¿ czekam na podanie ¿ród³a badaù. To s¹ dane za niedziele tak :?:
Skoro ma ten program uchodziĂŚ za powaÂżny to majÂą pierwszy minus nie podajÂąc ÂżrĂłdÂła. Aczkolwiek seldze jego losy co raz czĂŞsciej z uwagÂą.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

doktorfaustus1 pisze:Zreszt¹ maj¹ za swoje. teraz niby taka ma³a ró¿nica, ale 11 listopada mieli prawo og³aszaÌ wszem i wobec swój sukces na podstawie AGB. A ró¿nica wynosi³a 20 tys.
20 tysiĂŞcy doktorze to napewno nie byÂło. O ile siĂŞ nie mylĂŞ to ponad 200... patrzĂŞ... i jest: 11 listopada o 19. TVN oglÂądaÂło 4 468 273 widzĂłw, zaÂś konkurencyjne "WiadomoÂści" w TVP - 4 253 376 widzĂłw.
Ró¿nica wiêc ponad 200 tys, a nie 20.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Tak, masz racje - przepraszamz a pomy³kê. Cóz musicie siê przyzwyczaiÌ do tak gorzkich informacji. Zreszta TVN nie bêdzie d³u¿ny i jutro odpowie - kiedyœ k³ócili siê tak o wyniki ogl¹dalnoœci jakiœ BB II (lub III) i Baru pierwszej edycji. Pamiêtam, ¿e So³tysik a¿ kipia³ ze z³oœci, ale racja by³a po stronie Polsatu.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Nie martwcie siĂŞ - jutro Walter wypuÂści swoje psy goĂącze i JustyÂś na pewno zaszczeka. Oni nie zostawiÂą tego bez echa.
Tvn ju¿ szczeka... k³ada nacisk na promocjê... wywiad z a*yomatem itp... a Justyœ na pewno zaszczeka i to g³oœno no chyba ze skuli ogon pod siebie i puœci lepszych czyli Anitê... chocia¿ oczywiœci najpierw powienien odejœÌ Kajdanowicz...
Ja mam mieszane odczucia bo z jednej strony nienawidze tvn i uwa¿am ich za wiêkszych debili ni¿ TVP, wiêc cieszê siê ¿e tym bufonowatym cwaniaczkom Lisek dokopa³ :) ale z drugiej mam pewna œwiadomoœÌ tego i¿ Wydarzenia to totalna kicha a Smoktunowicz jest równie tragiczna co i a*tomat... Tak wiêc niby siê cieszê ale nie do koùca i wgóle nie rozumiem... jeszcze weekend rozumiem bo ka¿dy jest lepszy ni¿ Kajdanowicz ale w zwyk³y dzieù ?
To jest chyba tak ze wiarze poprostu nie chce siê prze³¹czaÌ na inny kana³ i tyle...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

chocia¿ oczywiœci najpierw powienien odejœÌ Kajdanowicz...
Hurtem obydwoje :twisted: :!:
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

no ale niestety - przeliczyli sie, ogladalnosc wydarzen leci w dol, a niedziela byla wyjatkiem. wyzej bylo tylko do srody (kolo 3,2), w czwartek juz 2,3 a potem w dol
ODPOWIEDZ