[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Też mnie ciekawi, kto wystąpi z uczestnikami. Ale jak na razie co do przyszłego - półfinałowego - odcinka. Wiadomo już coś? Był jakiś zwiastun na TVN? Pytam o temat przewodni, czy będzie jakiś w ogóle. Bo w zeszłym roku w półfinale chyba zrezygnowano z tematu.
Faktycznie powinny już się pojawiać informacje o gwiazdach na finał, chociaż z drugiej strony ja lubię niespodzianki. Oby tylko miłe.
Fajnie by było, gdyby znowu pojawił się ktoś z brytyjskiej edycji. Olly Murs albo One Direction to byłby strzał w dziesiątkę. Ale to niemożliwe z powodu ich trasy koncertowej. Może Cher albo Leona?
Cheryl - byłoby super, ale to mało prawdopodobne, bo przecież teraz przygotowuje swój wielki występ w The Voice UK.
Fajnie by było, gdyby znowu pojawił się ktoś z brytyjskiej edycji. Olly Murs albo One Direction to byłby strzał w dziesiątkę. Ale to niemożliwe z powodu ich trasy koncertowej. Może Cher albo Leona?
Cheryl - byłoby super, ale to mało prawdopodobne, bo przecież teraz przygotowuje swój wielki występ w The Voice UK.
Obstawiam Brodkę, Farnę i kogoś z zagranicy i mam nadzieję że obędzie się bez Honey, Dody i Demi Lovato.
Piosenki wybrane przez jurorów... dziwne. Przecież oni wybierają utwory do każdego live'a (no może wspólnie z uczestnikami).
Tak z ciekawości, bo nie pamiętam. W brytyjskiej wersji jak uczestnicy śpiewali po 2 utwory to też były podwójno-tematyczne odcinki, że tak to nazwę?
Tak z ciekawości, bo nie pamiętam. W brytyjskiej wersji jak uczestnicy śpiewali po 2 utwory to też były podwójno-tematyczne odcinki, że tak to nazwę?

Tak, ale tutaj jurorzy-mentorzy mogą wybrać piosenkę z dowolnego (niezwiązanego z daną tematyką) repertuaru.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ka ... or-2-wideo
Katie Melua i Amy Macdonald wow postarali się w porównaniu z zeszłym rokiem
Katie Melua i Amy Macdonald wow postarali się w porównaniu z zeszłym rokiem

O cholera! Super!
wow ! super !
Bardzo dobra wiadomość
3 gwiazda pewnie będzie już z Polski. Mam nadzieję, że zarówno Katie Melua, jak i Amy Macdonalnd będą miały swój własny występ (jedna na początku programu, druga przed wynikami).

-
- Czasem tu wpada
Powiem szczerze dupy nie urywa. Lecz mimo to jest lepiej niż rok wcześniej, ale gwiazdy są naprawdę średniego formatu. Ale możliwe, że jeszcze nas zadziwią 3 gwiazdą, może to być jakiś facet, a na pewno będzie to facet. Jakby był to Olly Murs było by dobrze, jakby był to Iglesias było by świetnie
Moje zdanie.

uważasz podane gwiazdy za średniego formatu a sam proponujesz jakiegoś Olly Murs który nie jest nawet średniego formatu, jak to napisałeś dupy nie urywamusicomaniakk pisze:Powiem szczerze dupy nie urywa. Lecz mimo to jest lepiej niż rok wcześniej, ale gwiazdy są naprawdę średniego formatu. Ale możliwe, że jeszcze nas zadziwią 3 gwiazdą, może to być jakiś facet, a na pewno będzie to facet. Jakby był to Olly Murs było by dobrze, jakby był to Iglesias było by świetnieMoje zdanie.

gwiazdy dobre lepsze na pewno niż rok temu

Nie jest źle, ale zachwytu też nie ma. Katie melua gościła już 2 razy w ddtvn, była w Sopocie i TzG. Amy znam z jednego hitu. Owszem, jest lepiej niż rok temu. Pozostaje tylko czekać na 3 gwiazde.
-
- Czasem tu wpada
Przecież napisałem, że lepsze niż rok temu. Ale na pewno Olly przez ostatnie miesiące robił większą karierę i jest nieco świeższy niż jakaś tam Melua, czy Amy której jakoś wcale nie kojarzyłem, a jeżeli już to tylko z jednego hitu. Nawet nie będzie niespodzianką co zaśpiewają, bo to jest proste. Ja na te gwiazdy nawet nie umiem powiedzieć "wow" bo jakoś wrażenia na mnie nie robią. A szkoda, może nas zaskoczą 3 gwiazdą.ktos pisze:uważasz podane gwiazdy za średniego formatu a sam proponujesz jakiegoś Olly Murs który nie jest nawet średniego formatu, jak to napisałeś dupy nie urywamusicomaniakk pisze:Powiem szczerze dupy nie urywa. Lecz mimo to jest lepiej niż rok wcześniej, ale gwiazdy są naprawdę średniego formatu. Ale możliwe, że jeszcze nas zadziwią 3 gwiazdą, może to być jakiś facet, a na pewno będzie to facet. Jakby był to Olly Murs było by dobrze, jakby był to Iglesias było by świetnieMoje zdanie.
![]()
gwiazdy dobre lepsze na pewno niż rok temu
Olly murs - tego człowieka nikt w Polsce nie zna. Gwiazdy mają być wisienką na torcie finału X, mają przyciągnąc dodatkowych widzów, a Olly by ich nie rpzyciągnął. Dlatego już lepsza Katie. Chociaż jak pisałem wyżej to dla mnie i tak za mało. Jeśli zaś chodzi o gwiazdy z X-factor UK to najbardziej chciałbym zobaczyc Leone Lewis.