[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Re: X FACTOR

Post autor: r_r16 »

Też mnie ciekawi, kto wystąpi z uczestnikami. Ale jak na razie co do przyszłego - półfinałowego - odcinka. Wiadomo już coś? Był jakiś zwiastun na TVN? Pytam o temat przewodni, czy będzie jakiś w ogóle. Bo w zeszłym roku w półfinale chyba zrezygnowano z tematu.
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Piosenki wybrane przez jurorów i hity Adele.
Liczą się tylko Fakty.
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

Faktycznie powinny już się pojawiać informacje o gwiazdach na finał, chociaż z drugiej strony ja lubię niespodzianki. Oby tylko miłe.
Fajnie by było, gdyby znowu pojawił się ktoś z brytyjskiej edycji. Olly Murs albo One Direction to byłby strzał w dziesiątkę. Ale to niemożliwe z powodu ich trasy koncertowej. Może Cher albo Leona?

Cheryl - byłoby super, ale to mało prawdopodobne, bo przecież teraz przygotowuje swój wielki występ w The Voice UK.
SevenUP
Bywalec
Bywalec

Post autor: SevenUP »

Obstawiam Brodkę, Farnę i kogoś z zagranicy i mam nadzieję że obędzie się bez Honey, Dody i Demi Lovato.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Piosenki wybrane przez jurorów... dziwne. Przecież oni wybierają utwory do każdego live'a (no może wspólnie z uczestnikami).

Tak z ciekawości, bo nie pamiętam. W brytyjskiej wersji jak uczestnicy śpiewali po 2 utwory to też były podwójno-tematyczne odcinki, że tak to nazwę? :P
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

Tak, ale tutaj jurorzy-mentorzy mogą wybrać piosenkę z dowolnego (niezwiązanego z daną tematyką) repertuaru.
peterq90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: peterq90 »

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ka ... or-2-wideo
Katie Melua i Amy Macdonald wow postarali się w porównaniu z zeszłym rokiem :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

O cholera! Super!
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

wow ! super !
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Bardzo dobra wiadomość :D 3 gwiazda pewnie będzie już z Polski. Mam nadzieję, że zarówno Katie Melua, jak i Amy Macdonalnd będą miały swój własny występ (jedna na początku programu, druga przed wynikami).
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: musicomaniakk »

Powiem szczerze dupy nie urywa. Lecz mimo to jest lepiej niż rok wcześniej, ale gwiazdy są naprawdę średniego formatu. Ale możliwe, że jeszcze nas zadziwią 3 gwiazdą, może to być jakiś facet, a na pewno będzie to facet. Jakby był to Olly Murs było by dobrze, jakby był to Iglesias było by świetnie :) Moje zdanie.
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

musicomaniakk pisze:Powiem szczerze dupy nie urywa. Lecz mimo to jest lepiej niż rok wcześniej, ale gwiazdy są naprawdę średniego formatu. Ale możliwe, że jeszcze nas zadziwią 3 gwiazdą, może to być jakiś facet, a na pewno będzie to facet. Jakby był to Olly Murs było by dobrze, jakby był to Iglesias było by świetnie :) Moje zdanie.
uważasz podane gwiazdy za średniego formatu a sam proponujesz jakiegoś Olly Murs który nie jest nawet średniego formatu, jak to napisałeś dupy nie urywa :P

gwiazdy dobre lepsze na pewno niż rok temu 8)
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

Nie jest źle, ale zachwytu też nie ma. Katie melua gościła już 2 razy w ddtvn, była w Sopocie i TzG. Amy znam z jednego hitu. Owszem, jest lepiej niż rok temu. Pozostaje tylko czekać na 3 gwiazde.
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: musicomaniakk »

ktos pisze:
musicomaniakk pisze:Powiem szczerze dupy nie urywa. Lecz mimo to jest lepiej niż rok wcześniej, ale gwiazdy są naprawdę średniego formatu. Ale możliwe, że jeszcze nas zadziwią 3 gwiazdą, może to być jakiś facet, a na pewno będzie to facet. Jakby był to Olly Murs było by dobrze, jakby był to Iglesias było by świetnie :) Moje zdanie.
uważasz podane gwiazdy za średniego formatu a sam proponujesz jakiegoś Olly Murs który nie jest nawet średniego formatu, jak to napisałeś dupy nie urywa :P

gwiazdy dobre lepsze na pewno niż rok temu 8)
Przecież napisałem, że lepsze niż rok temu. Ale na pewno Olly przez ostatnie miesiące robił większą karierę i jest nieco świeższy niż jakaś tam Melua, czy Amy której jakoś wcale nie kojarzyłem, a jeżeli już to tylko z jednego hitu. Nawet nie będzie niespodzianką co zaśpiewają, bo to jest proste. Ja na te gwiazdy nawet nie umiem powiedzieć "wow" bo jakoś wrażenia na mnie nie robią. A szkoda, może nas zaskoczą 3 gwiazdą.
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

Olly murs - tego człowieka nikt w Polsce nie zna. Gwiazdy mają być wisienką na torcie finału X, mają przyciągnąc dodatkowych widzów, a Olly by ich nie rpzyciągnął. Dlatego już lepsza Katie. Chociaż jak pisałem wyżej to dla mnie i tak za mało. Jeśli zaś chodzi o gwiazdy z X-factor UK to najbardziej chciałbym zobaczyc Leone Lewis.
ODPOWIEDZ