Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Aaaaa, no to w takim razie z chłodnym szampanem w rączce pewnie szleństw nie będz... ale żeby się nie przeziębić tylko :nie:
Więc pani Aniu - szaliczkiem nie machać, tylko wokół szyi ładnie zawiązać :aniol:
Bo potem to wystawia się cierpliwość widzów na próbę :uwaga:
Więc pani Aniu - szaliczkiem nie machać, tylko wokół szyi ładnie zawiązać :aniol:
Bo potem to wystawia się cierpliwość widzów na próbę :uwaga:

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
No i przyznała się na antenie Pani Anna że była wczoraj na stadionie (i po głosie było słychać, że troskliwych rad wielbiciela raczej nie wysłuchała)
Dorzucam jeszcze dwa ujęcia do powyższych

Ładne błyskotki na rączce :spiewa:
Dorzucam jeszcze dwa ujęcia do powyższych

Ładne błyskotki na rączce :spiewa:

Dzisiaj tylko jeden screen :P
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Anna teraz w programie specjalnym.
Jakże byłem zdziwiony kiedy ją usłyszałem. Ciekawe dlaczego. Może stwierdzili (w końcu), że Przybylski się do takich rzeczy nie nadaje.
-
- Fanatyk :)
Anna Jot - specjalistka od wydań specjalnych
Nie pierwsza to katastrofa "obsługiwana" przez Panią Redaktor.
Nie pierwsza to katastrofa "obsługiwana" przez Panią Redaktor.
Mam nadzieję że nic mnie nie ominęło 
Teraz dopiero włączyłem, ale głos ze studia nie był Anny, czyli jest z kimś na zmianę
EDIT:
Aaaa to Przybylski, czyli jednak się nadaje :/
W takim razie po co tam Anna? :uhh:

Teraz dopiero włączyłem, ale głos ze studia nie był Anny, czyli jest z kimś na zmianę
EDIT:
Ostatnio zmieniony niedziela 04 mar 2012, 12:41 przez nouze, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk :)
Nie, nic ciebie nie ominęło.
Annę tylko słychać - wizja non stop jest z miejsca katastrofy.
EDIT
Przybylski prowadzi serwis, Anna rozmawia z gośćmi w studio.
Annę tylko słychać - wizja non stop jest z miejsca katastrofy.
EDIT
Przybylski prowadzi serwis, Anna rozmawia z gośćmi w studio.
Ostatnio zmieniony niedziela 04 mar 2012, 12:45 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za info, czyli można śledzić póki co jednym okiem
1

Uznali widocznie, że od 11:40 do 17:30 nie może być sam Przybylski, bo w sumie sam bym nie chciał tyle siedzieć i nie móc nic innego zrobićnouze pisze: EDIT:
Dla wielbicieli ubioru Anny zdradze, że jest ubrana na czarno i siedzi/siedziała za stołem.
Teraz Przybylski rozmawia z gościem, czyli to nie jest taki podział jak nieraz już widzieliśmy z Anną prowadzącą tylko rozmowy
Chodzi o to, że skoro może być Przybylski, to po co było sięgać aż po Annę do pary - może nie było nikogo innego wolnego :mhm:Uznali widocznie, że od 11:40 do 17:30 nie może być sam Przybylski, bo w sumie sam bym nie chciał tyle siedzieć i nie móc nic innego zrobić
Ostatnio zmieniony niedziela 04 mar 2012, 12:59 przez nouze, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
Ekscytujecie się tym co kto prowadzi, a najważniejsze jest to co się stało. Zajmujecie się pierdołami.
To załóż temat o tej katastrofie i ekscytuj się tym czym należy

Cały dzień czekałem, aż p. Anię pokażą