Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

O ile dobrze pamiętam, to w tym śnie plotło mu się, że prowadził jakiś wywiad z premierem w dziwnym miejscu i przerwali go po 3-4 minutach, bo zadawał jakieś dziwne pytania. :rozglada: Sen jak sen, raczej był to kolejny pstryczek w nos PiS-u.
myszka2011
Początkujący
Początkujący

Re: Jarosław Kuźniar

Post autor: myszka2011 »

Dziś świetny poranek z moim ulubionym duetem prowadzącym :)
Pan Jarek i pani Kasia są najlepsi, nikt ich nie przebije i prywaty było sporo dziś:)
Czy można prosić o fragmenty prywaty z dzisiejszego odcinka? I zdaje się że koło 8.13 przeczytał jakiegoś złośliwego mejla od widza:)

A czy był dziś gościem w Poranka pan Jarosław Kaczyński może? Bo niestety nie mogłam obejrzeć a na stronie tvn24 nic takiego nie widzę...
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

myszka2011 pisze:A czy był dziś gościem w Poranka pan Jarosław Kaczyński może? Bo niestety nie mogłam obejrzeć a na stronie tvn24 nic takiego nie widzę
Tak, ale to ten były BOR-owiec. Fragmenty będą za chwilę w wątku Katarzyny.
myszka2011
Początkujący
Początkujący

nouze pisze:
myszka2011 pisze:A czy był dziś gościem w Poranka pan Jarosław Kaczyński może? Bo niestety nie mogłam obejrzeć a na stronie tvn24 nic takiego nie widzę
Tak, ale to ten były BOR-owiec. Fragmenty będą za chwilę w wątku Katarzyny.
Aaa... Myślałam że pan Jarosław Kaczyński z PiS-u.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

myszka2011 pisze:zdaje się że koło 8.13 przeczytał jakiegoś złośliwego mejla od widza:)
Tu masz ten mejl, bo w tamtej paczce nie ma
http://www.fileserve.com/file/d6jhASc
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: ziom »

Kuźniar wcale nie jest zabawny a za takiego się uważa. Jest niesympatyczny i złośliwy. A od kiedy prowadzi X Factor uważa się za wielką gwiazdę. Moim zdaniem Wojewódzkiemu a nawet Prokopowi do pięt nie dorasta.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
myszka2011
Początkujący
Początkujący

nouze pisze:
myszka2011 pisze:zdaje się że koło 8.13 przeczytał jakiegoś złośliwego mejla od widza:)
Tu masz ten mejl, bo w tamtej paczce nie ma
http://www.fileserve.com/file/d6jhASc
Dziękuję, te mejle uwielbiam a szególnie te które krytykują prowadzącego, pan Jarek widać się tym nie przejmuje jeszcze się z tego śmieje co mi się podoba:)
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Niestety on właśnie przynajmniej trochę się nimi przejmuje, widać to było od początku kiedy zaczął nagłaśniać, że otrzymuje takie maile, a ostatnio w którejś z rozmów wprost to przyznał. Chodzi mi o te najpodlejsze skierowane tylko do niego, jak życzenia mu raka złośliwego, nazywanie go bolszewikiem i t. p.
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Mówił to w RMF FM.
myszka2011
Początkujący
Początkujący

Tak macie racje, choć może nie tyle się przejmuje co go to bardzo wkurza... Strasznie był wkurzony jak mówił o paparazzi co mu zdjęcia robią z ukrycia, zaglądają do reklamówki, robią zdjęcia domu.

Czy mogłabym prosić o dwa fajne mejle z dzisiejszego poranka, mianowicie chodzi mi o godzinę około 7.51 i 10.36. Pan Jarek to często czyta takie niepochlebne mejle, co uwielbiam a inni dziennikarze niestety tego nie robią, bynajmniej ja nie słyszałam.
Pan Jarek coś wspominał że będzie się spotykał z widzami wieczorem, mam nadzieję że będzie dalej prowadził poranek, że nie przenieśli go do innego programu.
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Spotyka się wieczorem. W każdy piątek o 21.00 prowadzi Rozmowę bardzo polityczną.
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Cichutko poproszę o fragmencik po serwisie o 8:00 jak Jarek skomentował występ piłkarzy Barcy na scenie obok Shakiry. ;)
myszka2011
Początkujący
Początkujący

A czy mogłabym bardzo ładnie poprosić o fragmencik z 7.41 mejla wtedy pan Jarek czytał, bardzo mi zależy na tym kawałku.
Bardzo proszę jeśli ktoś ma i może tutaj zamieścić, będę wdzięczna.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Fabian pisze:Cichutko poproszę o fragmencik po serwisie o 8:00 jak Jarek skomentował występ piłkarzy Barcy na scenie obok Shakiry. ;)
http://www.fileserve.com/file/be45bkr
myszka2011 pisze:A czy mogłabym bardzo ładnie poprosić o fragmencik z 7.41 mejla wtedy pan Jarek czytał
http://www.fileserve.com/file/aUE4pCd
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Dzięki, dopiero dziś udało mi się pobrać odczyt maila z 7:41. Chyba założyłbym się o miesięczny dochód, że to był zwolennik PiSu. Obrazek
ODPOWIEDZ