Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

haha a z tym bĂŞdĂŞ pierwsza ANITKA W PRESS co prawda tylko maÂłe zdjĂŞcie ale zawsze coÂś.... i dostaÂła aÂż 5 gÂłosĂłw w press'ach czyli ktoÂś jednak jÂą ceni
Ja z tych presa zaraz rozszrapie jak psa. :twisted:ZamĂłwiÂłem sobie prenumerat ĂŞ a te bĂŞcwaÂły jeszcze mi nie przesÂłali :twisted:
Pewnie dopiero w poniedziaÂłek dojdzie wiĂŞc musze czekac a ty kamuii zeskanuj jak najszybciej to zdjĂŞcie. :!:
To duÂżo, czy maÂło
No wÂłaÂśnie duÂżo czy maÂło :?:
wow ile tego wyszperaÂłeÂś niesamowite aÂż szkoda ze nie mam czasu teraz na czytanie ale kiedyÂś nadrobiĂŞ
Nie kiedyÂś tylko jak najszybciej :!: I czekam na jakieÂś mega podsumowanie w twoim wykonaniu. :!: Umiesz to tylko musisz mieĂŚ czas i trochĂŞ siĂŞ temu poÂświĂŞciĂŚ.

Trafi³em na jedno zdanie zawarte w artykule o spêdzaniu gwiazd ale wyœwietli³a mi siê g³ówna strona dziennika ³ódzkiego wiêc da³em na archiwum, poszuka³em archwalnych artyku³ów gdzie wystêpuje s³owa "Anita Werner" a nastêpnie wys³a³em sms-a abym mia³ dostêp i przeszuka³em wszystkie gazety regionalne.
10.98 zÂł za 24h ale byÂło warto :D :D :D
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Black Jack '62 pisze:B³êdny tok myœlenia Grzesioo :!: Pod ka¿dym wzglêdem b³êdny :smile:
Ten jest poprawny? :D
Obrazek
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ZnalazÂłem jeszcze jeden bardzo smutny fragment artykuÂłu :cry: :cry: :cry:
"Oddelegowano" :!: :cry: :cry: :cry:
22 paÂździernika 2004-"Express ilustrowany"

"Po odejÂściu Tomasza Lisa stacja TVN nie opÂłakiwaÂła swojej wieloletniej gwiazdy, tylko wpuÂściÂła przed oblicze telewidzĂłw nowoczesnÂą, precyzyjnÂą AnitĂŞ Werner . Teraz TVN wrĂłciÂł do starej gwardii, natomiast postanowiÂł olÂśniĂŚ oprawÂą. I to byÂł szok...

Werner razem z PatrycjÂą Redo oddelegowano do wydaĂą o godz. 16.45, a o godz. 19 o pozycjĂŞ walczÂą sprawdzone siÂły: lodowata Justyna Pochanke (prywatnie od niedawna Âżona Adama PieczyĂąskiego , dyrektora programowego TVN 24 i szefa FaktĂłw), przystojny Bogdan Rymanowski , w miarĂŞ siÂł Maciej PawÂłowski , a w weekendy sympatyczny Grzegorz Kajdanowicz ."

Wiktory 2003

autor ADAMCZEWSKI LESZEK

gazeta GÂłos Wielkopolski

tematyka spoÂłeczeĂąstwo ludzie personalia

data 16 marca 2004r.

"Wiktory 2003

AnitĂŞ Werner"

:cry: :cry: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Grzesioo pisze:Ten jest poprawny?Obrazek
Nie caÂłkiem, zbyt agresywny :smile: Chyba nas tak nie postrzegacie :?:

ProponujĂŞ:

Obrazek

Michos, mogÂłeÂś podarowaĂŚ sobie (i mnie) ten fragment o au+omacie :wink: :lol:
Dziwne, Âże po wywaleniu Lisa, to Anicie przypadÂło miano tej, ktĂłra ratowaÂła fakty przed upadkiem :!:
Cholera jak na z³oœÌ tym, którzy nazywaj¹ nas fanatykami okazuje siê, ¿e w swoich pogl¹dach na temat Anity nie jesteœmy odosobnieni :smile:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze:(..)w miarĂŞ siÂł Maciej PawÂłowski
Wstyd Michosie...oj wstyd. I to na tym forum :cry:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Wstyd Michosie...oj wstyd. I to na tym forum
Nie zauwaÂżyÂłem wczeÂśniej tego :!: Przepraszam za niedopatrzenie.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1. Grzesioo i Black :) sooper emotki :) jak bĂŞdĂŞ miaÂła czas to zaprezentujĂŞ swojÂą mam juÂż nawet projekt tylko bez corela :( jakoÂś nie widzĂŞ pomysÂła na zrobienie ale zobaczymy :)

2. Nie wiem ktĂłre redakcje przyznaÂły gÂłosy naszej Anitce bo nie mam Press przy sobie ale.... postaram siĂŞ nie tylko zdjĂŞcie ale i zestawienie zeskanowaĂŚ... :) proble w tym Âże niestetty ale skanner ktĂłry mamy w budzie skanuje w sobie tylko znanym formacie ktĂłry jest nie do odtworzenia na inncy kompach a jak siĂŞ zmieni rozszerzenie to jest pusta kartka :( ale jak bĂŞdĂŞ w domu to zeksanujĂŞ na 100 %

3.
Justyna Pochanke (prywatnie od niedawna Âżona Adama PieczyĂąskiego , dyrektora programowego TVN 24 i szefa FaktĂłw), przystojny Bogdan Rymanowski , w miarĂŞ siÂł Maciej PawÂłowski , a w weekendy sympatyczny Grzegorz Kajdanowicz ."
:lol: :lol: :lol: :lol: Losowata Justyna przystojny Ryman i Symatyczny A*tomat... a moze zÂłoÂśliwa Justyna przystojny Ryman i automatyczny a*tomat ??????
Nie kiedyÂś tylko jak najszybciej I czekam na jakieÂś mega podsumowanie w twoim wykonaniu. Umiesz to tylko musisz mieĂŚ czas i trochĂŞ siĂŞ temu poÂświĂŞciĂŚ.
No wÂłasnie czas.... niestety ale 24,25 stycznia i przez 1 tydzieĂą lutego mam egzamiy wiĂŞc chyba nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wogĂłle pojawiaĂŚ na forum :( ale jak tylko wrĂłce to wszystko nadrobiĂŞ i nadpisze :)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Okay Kamuii trzymamy CiĂŞ za sÂłowo, czekamy na refleksje ''michosowych odkryĂŚ'' i powodzenia (obyÂś nie trafiÂła na egzaminatora mojego formatu :lol: :wink:).

Michos, pomyÂślaÂłem sobie, Âże mogÂłeÂś te materiaÂły rozdzieliĂŚ na kilkanaÂście postĂłw :lol:
MoÂże byÂśmy dogonili ''wiadomoÂściowy wÂątek'' :lol: :wink:
Ale ja CiĂŞ rozumiem :smile: Po tak dÂługim okresie ''niczego'' nagle odkopaÂłeÂś tyle ciekawych zdaĂą na temat Anity i od razu chciaÂłeÂś podzieliĂŚ siĂŞ wszystkim - i chwaÂła Ci za to :!:
A teraz ulubiona melodia dla moich uszu:
NajmocniejszÂą obecnie pozycjĂŞ ma Anita Werner, ktĂłra z powodzeniem zastÂąpiÂła Tomasza Lisa.
Lepiej tego uj¹Ì nie mo¿na. Tyle tylko, ¿e to stwierdzenie nieadekwatne do aktualnej tvn-owskiej rzeczywistoœci :sad:
Ale jest jakÂże szczerym obrazem i odbiorem osiÂągniĂŞĂŚ Anity :!:

I jeszcze jedno, mianowicie ''pacyfka'', ktĂłra nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu, bardziej przypomina firmowy znak volkswagena :lol:

Obrazek

PS ''A jej uÂśmiech niczym autograf'' - jakieÂż to piĂŞkne, ÂżaÂłujĂŞ, Âże nie ja to wymyÂśliÂłem :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

2. Nie wiem ktĂłre redakcje przyznaÂły gÂłosy naszej Anitce bo nie mam Press przy sobie ale.... postaram siĂŞ nie tylko zdjĂŞcie ale i zestawienie zeskanowaĂŚ... proble w tym Âże niestetty ale skanner ktĂłry mamy w budzie skanuje w sobie tylko znanym formacie ktĂłry jest nie do odtworzenia na inncy kompach a jak siĂŞ zmieni rozszerzenie to jest pusta kartka ale jak bĂŞdĂŞ w domu to zeksanujĂŞ na 100 %
Jak mi jutro przyÂślÂą to sprĂłbujĂŞ to zeskanowaĂŚ(moÂże bĂŞde pierwszy :lol: )
ale to black musisz mieĂŚ w orgianle czyli presa musisz kupiĂŚ bezwzglĂŞdnie.
Michos, pomyÂślaÂłem sobie, Âże mogÂłeÂś te materiaÂły rozdzieliĂŚ na kilkanaÂście postĂłw
MoÂże byÂśmy dogonili ''wiadomoÂściowy wÂątek''
Ale ja CiĂŞ rozumiem Po tak dÂługim okresie ''niczego'' nagle odkopaÂłeÂś tyle ciekawych zdaĂą na temat Anity i od razu chciaÂłeÂś podzieliĂŚ siĂŞ wszystkim - i chwaÂła Ci za to
DokÂładnie :D ChciaÂłem to jak najszybciej umieÂściĂŚ na forum bo dla mnie to wszystko co znalazÂłem jest zajebiste :D chociaÂż smutne :cry:
Lepiej tego uj¹Ì nie mo¿na. Tyle tylko, ¿e to stwierdzenie nieadekwatne do aktualnej tvn-owskiej rzeczywistoœci
Ale jest jakÂże szczerym obrazem i odbiorem osiÂągniĂŞĂŚ Anity
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jutro zaczyna siĂŞ nowy tydzieĂą i wszystko powinno siĂŞ wyjasniĂŚ. Jak Anitka zostanie w poranku i bĂŞdzie tylko panienkÂą od przegladu prasy, pogody i sportu to oznacza to juÂż jej caÂłkowity koniec. :cry: To bĂŞdÂą kpiny i prawdziwy cyrk na oczach telewidzĂłw a przede wszystkim fanĂłw :!: :?: :cry:
Z poranku juÂż siĂŞ nie wybije wyÂżej i w niedalekiej przyszÂłoÂści mogÂą jÂą teÂż wywaliĂŚ z faktĂłw o 16.45 :!: :?: :cry:
Szlak czÂłowieka trafia jak za wielkiÂą gwiazdĂŞ uwaÂżana jest jĂŞdrzejowska czy promowany gras :twisted: :twisted: :twisted:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black Jack '62 pisze:MoÂże byÂśmy dogonili ''wiadomoÂściowy wÂątek'' :lol: :wink:
Ju¿ go prawie mamy. Jeszcze tylko 15 stron. Ale sukcesem jest to, ¿e tamten w¹tek zawiera dyskusje o wszystkich prowadz¹cych "Wiadomoœci", o studiach, czo³ówkach, grafikach, tajemnicach dziennika etc. A tu tylko o jednej prowadz¹cej. Wiêc sukces tego w¹tku ju¿ jest.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

michos pisze:Szlak czÂłowieka trafia jak za wielkiÂą gwiazdĂŞ uwaÂżana jest jĂŞdrzejowska czy promowany gras :twisted: :twisted: :twisted:
Grass

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Ale przecieÂż Grass wcale nie jest promowany? Po prostu sobie jest i siĂŞ uczy.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

MoÂże chodziÂło Michosowi Âże dostaje tyle samo alboi blisko tyle samo dyÂżurĂłw co JĂŞdrzejowska
i powoduje to odsuniĂŞcie Anity Danki czy Marty. Aczkolwiek Anita miala 2 wydania FaktĂłw i 2 poranki. WiĂŞc nie jest Âżle.

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

MoÂże chodziÂło Michosowi Âże dostaje tyle samo alboi blisko tyle samo dyÂżurĂłw co JĂŞdrzejowska
i powoduje to odsuniĂŞcie Anity Danki czy Marty. Aczkolwiek Anita miala 2 wydania FaktĂłw i 2 poranki. WiĂŞc nie jest Âżle.
Tak oczywiÂście prowadzemie jakiÂś dziadowski porankĂłw czy faktĂłw jest po prostu arcyciekawym i rozwijajÂącym zajĂŞciem.

Ale przecieÂż Grass wcale nie jest promowany? Po prostu sobie jest i siĂŞ uczy.
Tak to tvn24 jest telewizj¹ dla ludzi ucz¹cych siê. :?: Profesjonaliœci(osobowoœci) won z zróbmy miejsce dla a*utomatów. Oto g³ówna zasada tvn-u :twisted: :twisted: :twisted:
A tak na drugi raz proszĂŞ o nie pouczanie mnie jak mam pisaĂŚ :!:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

A ja na swoim PC takÂą fotkĂŞ przed chwilÂą znalazÂłem:

Obrazek

10 paÂździernika 2003. :D
ODPOWIEDZ