Patrząc na wyniki sms jestem trochę zdziwiony... Najwięcej Duda :ech: Tamara najmniej Pewnie dlatego, że wszyscy kojarzą ją tylko z roli Karoliny... Ale przynajmniej wyniki sms w tym odcinku w jakimś stopniu nie są oddalone od siebie tak jak w 1 odcinku i 50 % głosów na Pudziana
Szczerze mówiąc myślałem - powiem nawet - byłem przekonany, że odpadnie Elizabeth. A tu proszę, bardzo miła niespodzianka - bardzo dobrze, że odpadła Agnieszka. Jej udział w tym programie to kompletne nieporozumienie, tak samo jak występ Omenyy i Klaudii - oczywiście wszystkie je lubię i nic do nich nie mam, ale to jednak nie program dla takich "gwiazdeczek" (to i tak chyba za duże słowo). Jestem ciekaw co myślała sobie Tamara, jako dość znana aktorka, która czekała na werdykt u boku prezenterki pogody - chyba nic dobrego, przynajmniej jej mina na to wskazywała. Żora też może podziękować Agnieszce, a raczej podziękować jej może producent programu... wiadomo o co chodzi.
Heh, a ja jeszcze napisze o tym, że te 10 chyba rzeczywiście zabrali jurorom Sama Beata Tyszkiewicz o tym mówiła Gdyby je mieli ona na pewno już by kilka dała tak jak w VI edycji w 1 i 2 odcinku
POpieram pisze: dobrze, że odpadła Agnieszka. Jej udział w tym programie to kompletne nieporozumienie, tak samo jak występ Omenyy i Klaudii - oczywiście wszystkie je lubię i nic do nich nie mam, ale to jednak nie program dla takich "gwiazdeczek" (to i tak chyba za duże słowo).
Skoro one jak mowisz sa "gwiazdeczki" to ciekawe jak bys nazwal Marine?! :> Kobiete pierwszy raz na oczy zobaczylam tydzien temu, ano chyba nie powiesz, ze Droga do gwiazd wywindowala ja na gwiazde, kto by to pamietal o jakims tam epizodzie po 10 latach?? Swoja droga rzeczywiscie ciekawe jak musi sie czuc Tamara przy takiej Marinie, a o samopoczucuciu Kasi figury nie wspomne... :spiewa:
Adrian ;P pisze:Heh, a ja jeszcze napisze o tym, że te 10 chyba rzeczywiście zabrali jurorom Sama Beata Tyszkiewicz o tym mówiła Gdyby je mieli ona na pewno już by kilka dała tak jak w VI edycji w 1 i 2 odcinku
Wodecki miał 10, chyba tylko Beacie zabrali. Widać było po występie czyimś jak chciał podnieść 10, ale zmienił na 9.
Steczkowska udawała że śpiewa żenujące. Pogoda odpadła tak się spodziewałem.. była za pewna siebie a Zora chciał kule.... oj chytrość nie popłaca A co do reszty super zatańczyła M.Walach a Marina ładnie śpiewa
POpieram pisze:Szczerze mówiąc myślałem - powiem nawet - byłem przekonany, że odpadnie Elizabeth. A tu proszę, bardzo miła niespodzianka - bardzo dobrze, że odpadła Agnieszka. Jej udział w tym programie to kompletne nieporozumienie, tak samo jak występ Omenyy i Klaudii - oczywiście wszystkie je lubię i nic do nich nie mam, ale to jednak nie program dla takich "gwiazdeczek" (to i tak chyba za duże słowo). Jestem ciekaw co myślała sobie Tamara, jako dość znana aktorka, która czekała na werdykt u boku prezenterki pogody - chyba nic dobrego, przynajmniej jej mina na to wskazywała. Żora też może podziękować Agnieszce, a raczej podziękować jej może producent programu... wiadomo o co chodzi.
Marina zatańczyła najlepiej! :tanczy:
Jest wiele gwiazd na pewno mniej znanych od Cegielskiej.
Co do Omenay - przypominam, że prasa typowała ją przed startem programu na faworytkę i obwieściła najgorętszą parą. Ja myślę, że pani Mensah spośród pogodynek jest wśród widzów znana, a to za sprawą swojej niepowtarzalnej cery, na którą ciężko nie zwrócić uwagę.
Klaudia Carlos - od 10 lat prowadzi serwisy sportowe w TVN. Na prawdę myślisz, że ludzie nie wiedzieli kto to jest? W rankingu widzów zawsze zajmowała drugie miejsce (!), dopóki nie zatańczyła feralnego fokstrota.
Dlatego po cichu liczę na jesienną, 8 edycję TzG, mimo nieprzychylnych komentarzy na temat zawartości gwiazdy w gwieździe właśnie te małe gwiazdki zdobyły dużą sympatię u widzów/Marina i Łozo/i wcale nie obniżają rangi programu, ja już nawet mam swoje typy do 8 edycji
Ja bym ci mógł wymieniać bez końca.. Gwiazd jest naprawdę bardzo wiele! Katarzyna Pakosińska, Grażyna Szapołowska, Grażyna Wolszczak, Artur Zmijewski, Borys Szyc, Tomasz Kot, Tomasz Karolak, Agnieszka Dygant, Paweł Małasyzński, Maciej Zakościelny, Magdalena Schejbal, Szymon Majewski, Kazia Szczuka... Można by wymieniać bez końca jednak należy pamiętać, ze te gwiazdy raczej się nie zgodzą wsiąść udział w programie
Z wymienionych chętnie zobaczyłabym Szyca i Majewskiego,czyli osoby które potrafią się bawić tym co robią, wolę nawet mniejszą gwiazdę, ale z poczuciem humoru, przecież to program rozrywkowy a nie turniej tańca. Co z tego, że Kożuchowska jest/?/ gwiazdą, dla mnie jest niestrawna. Przyznam, że najlepiej ogląda mi się aktorów, którzy aktualnie przewijają się po ekranie