Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

A ja nie zd¹¿y³am wys³aÌ :((((( :( :( :(
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

pawell pisze:Kazia by³a jurork¹ w konkursie Onet-u na prozê. Nagrod¹ g³ówn¹ by³o zaproszenie na plan programu "Wydanie drugie poprawione" w TVN 24. Na tej stronie >>> http://czytelnia.onet.pl/0,1358555,0,0, ... mosci.html s¹ teksty finalistów no i komentarze Kazi. ;)
Ech i mamy finalistĂŞ, a ta nagroda to coÂś fantastycznego, szkoda, ze nie startowaÂłam, moÂże bym wygraÂła, kto wie :mhm: :twisted:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

anialek pisze:Ech i mamy finalistĂŞ, a ta nagroda to coÂś fantastycznego, szkoda, ze nie startowaÂłam, moÂże bym wygraÂła, kto wie :mhm: :twisted:
teÂż bym chciaÂła byĂŚ rĂłwnie skromna.. :P
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

Jak sama siĂŞ nie docenisz, to nikt ciĂŞ nie doceni :devil: Ale ogĂłlnie to ja pisze cos innego, bo teksty piosenek i wiersze, a tam proza byÂła przez KaziĂŞ oceniana :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

MuszĂŞ zwizuAlizowaĂŚ swoje przemyÂślenia.Co siĂŞ staÂło,Âże Kazia w tym roku jedzie do Kostrzyna.JakoÂś wczeÂśniej jej tam nie widziaÂłem.CzyÂżby to chwyt komercyjny?Nie wiem po co Szczuce taka reklama,bo po 'NajsÂłabszym ogniwie' Âświat juÂż siĂŞ o niej dowiedziaÂł.Ale jak juÂż sobie jedzie,to tym lepiej dla Woodstocku Owsiaka :tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Zapowiada siĂŞ bardzo ciekawie z KaziÂą na Przystanku Woodstock:
Super Express pisze:Znana przede wszystkim jako krytyk literacki i feministka Kazimiera Szczuka (39 l.) pojawi siĂŞ na tegorocznym Przystanku Woodstock.

Ale jak siĂŞ dowiedzieliÂśmy, Kazimiera nie ma zamiaru tam ÂśpiewaĂŚ. W ramach Akademii Sztuk PrzepiĂŞknych opowie o tym, co warto czytaĂŚ i o niezaleÂżnych klubach. Zamierza takÂże podpowiedzieĂŚ mÂłodzieÂży, jak ÂżyĂŚ, aby nie polec w tym Âżyciu. Spotkanie z dziennikarkÂą odbĂŞdzie siĂŞ 27 lipca w Krotoszynie.
A szkoda, Âże nie zaÂśpiewa. :twisted: MogÂłoby byĂŚ tak fajnie jak na pamiĂŞtnej "Szansie na sukces". :lol2: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Jakim Krotoszynie??!Woodstock jest w Kostrzynie nad OdrÂą!S.E. mnie rozbraja...
KAZIMIERA SZCZUKA GOÂŚCIEM PRZYSTANKU
Specjalnie na spotkanie z Wami w ramach Akademii Sztuk PrzepiĂŞknych przybĂŞdzie na Przystanek Woodstock Kazimiera Szczuka!!! Wg wstĂŞpnego planu, spotkanie odbĂŞdzie siĂŞ w dniu 27 lipca o godzinie 14:00 w najwiĂŞkszym namiocie Akademii - Wielkiej Jurcie. Kazimiera Szczuka opowie co czytaĂŚ, czego nie czytaĂŚ; opowie takÂże o niezaleÂżnych klubach (jak sÂławny warszawski LeMadame) i poradzi jak je zakÂładaĂŚ, co w nich robiĂŚ i w ogĂłle jak ÂżyĂŚ, aby siĂŞ nie daĂŚ zÂłamaĂŚ! I odpowie na kaÂżde pytanie!
to dane z http://www.orientacja.pl/?main=7&c=39,3 ... s150,wiêc nie wzi¹³em tego z powietrza..
o Szczuce to pamiĂŞtajÂą,a Monika Olejnik teÂż tam bĂŞdzie!moÂżecie siĂŞ przekonaĂŚ na oficjalnej tronie WOÂŚP i zobaczyĂŚ nawet mapke pola.JeÂżeli nie zapomnĂŞ,to podzielĂŞ siĂŞ z wami wraÂżeniami ze spotkania z paniÂą SzczukÂą. :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

parĂŞ zdjĂŞĂŚ z oficjalnej strony WOÂŚP:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

WeeBastard pisze:parĂŞ zdjĂŞĂŚ z oficjalnej strony WOÂŚP:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kazia na tych zdjĂŞciach wyglÂąda, jak nastolatka.

Prywatnie Kazimiera Szczuka jest ujmujÂącÂą, towarzyskÂą i dowcipnÂą osobÂą, Âżywym srebrem, a zarazem bardzo Âżyczliwym czÂłowiekiem.

To z artykuÂłu o Woodstoku :D :D :brawa: :brawa: :brawa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

hello,helloo.WrĂłciÂłem,to znowu ja :D byÂło dokÂładnie tak jak na tych zdjĂŞciach.A ja tam gdzieÂś w tle macham :P Szczuka jest SPOKOO.mam nadziejĂŞ,Âże bĂŞdzie w Kostrzynie w przyszÂłym roku.Pol'and'RoCk 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
m_nadzieja89
Początkujący
Początkujący

Post autor: m_nadzieja89 »

ZdjĂŞcia sÂą Âświetne ;]
A z relacji paru znajomych, ktĂłrzy mieli okazjĂŞ byĂŚ na W. wiem Âże bardzo im siĂŞ podobaÂło - Kazia mĂłwiÂła ciekawie, zabawnie i "jĂŞzykiem zabawowym lekkim" ;]

A wiecie moÂże czy teraz sÂą gdzieÂś z NiÂą planowane spotkania?

Aleksandro, to krakowskie siĂŞ juÂż odbyÂło?
A jak nie to kiedy bĂŞdzie?

Pozdrawiam gorÂąco ;]
"Nolite te bastardes carborundorum."
anialek
Bywalec
Bywalec

m_nadzieja89 pisze:ZdjĂŞcia sÂą Âświetne ;]
A z relacji paru znajomych, ktĂłrzy mieli okazjĂŞ byĂŚ na W. wiem Âże bardzo im siĂŞ podobaÂło - Kazia mĂłwiÂła ciekawie, zabawnie i "jĂŞzykiem zabawowym lekkim" ;]

A wiecie moÂże czy teraz sÂą gdzieÂś z NiÂą planowane spotkania?

Aleksandro, to krakowskie siĂŞ juÂż odbyÂło?
A jak nie to kiedy bĂŞdzie?

Pozdrawiam gorÂąco ;]
Podobno we wrzeÂśniu ma byĂŚ :mhm: Jeszcze Aleksandra nam powie :mhm:
pawell

Post autor: pawell »

Obrazek Ale dobra dziœ wiadomoœÌ dla fanów Kazi siê pojawi³a. :tanczy: Nareœcie po d³ugich miesi¹cach przerwy Kazia bêdzie mia³a swój obiecywany talk - show w TVN! :tanczy: No nie tak do koùca swój, bo wspo³prowadz¹cym zostanie Wojciech Jagielski. :D Wiêcej informacji macie tu >>> http://www.tvn.tivi.pl/index.php?subact ... om=&ucat=1& ;) Bardzo siê z tego cieszê! Obrazek Obrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Tak, to wspania³a wiadomoœÌ, mam nadziejê, ¿e program bêdzie mia³ gigantyczn¹ ogl¹dalnoœÌ i ¿e razem z Jagielskim stworz¹ œwietny duet. Czujê, ¿e to bêdzie jesienny hit TVNu . Dziêkujemy, ci Miszczaku! :lol: :buzi:
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

pawell pisze:Obrazek Ale dobra dziœ wiadomoœÌ dla fanów Kazi siê pojawi³a. :tanczy: Nareœcie po d³ugich miesi¹cach przerwy Kazia bêdzie mia³a swój obiecywany talk - show w TVN! :tanczy: No nie tak do koùca swój, bo wspo³prowadz¹cym zostanie Wojciech Jagielski. :D Wiêcej informacji macie tu >>> http://www.tvn.tivi.pl/index.php?subact ... om=&ucat=1& ;) Bardzo siê z tego cieszê! Obrazek Obrazek
extra! :D po prostu exstra wieœÌ! :brawa: tak d³ugo trzeba bylo czekaÌ, ale wreszcie kazia bedzie mia³a swoj program :tanczy: bomba! :D w koùcu to ci¹gle najwieksza osobowoœÌ TVN!!!!
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
ODPOWIEDZ