Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
Jak zobaczyÂłam ze Justynka prowadzi wczoraj Fakty to juz wiedziaÂłam ze nie wygra Telekamery. W innym przypadku pewnie o tej porze byÂła by juz na gali.
Mimo wszystko ciesze sie ze zajeÂła drugie miejce aczkolwiek nie jest to pierwsze, a nie oszukujmy sie zasÂługuje na nie bardziej niz Durczok.
Mimo wszystko ciesze sie ze zajeÂła drugie miejce aczkolwiek nie jest to pierwsze, a nie oszukujmy sie zasÂługuje na nie bardziej niz Durczok.
....w świecie Faktów....
Ja juÂż wiedziaÂłem Âże StyÂśka nie ma szans z Durczokiem po opublikowaniu przez Wirtualne Media wynikĂłw banaĂą jakiejÂś tak firmu na najpopularniejszych dziennikarzy w Polsce. :? Durczok miaÂł ponad 50% StyÂśka tylko 7%. :/ No ale trzeba siĂŞ cieszyĂŚ 2 miejscem wkoĂącu pokonaÂła OrÂłosia ktĂłry w ubiegÂłym roku zdobyÂł TelekamerĂŞ w kategrii INFORMACJE. :wesoly: :wesoly: To juÂż drugi raz jak StyÂśka jest na miejscu II wiec za rok Telekamera powĂŞdruje do StyÂśki. :] Do trzech razy...

No i tak myœla³em. :]Marcin pisze:Nie wa¿ne w jakich kategoriach. Za rok Durczok, podobnie jak Drzyzga i M jak mi³oœÌ dostan¹ Z³ot¹ Telekamerê, która zamknie ich karierê w plebiscycie. :]

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

P.Justyna PochankĂŞ jest miernotÂą, krzykliwÂą babÂą bez kompetencji. Jedynie co potrafi to czytaĂŚ z promptera i udawaĂŚ, Âże rozumie. Jej wywiady sÂą fatalne.emi pisze:... Justynka ...Mimo wszystko ciesze sie ze zajeÂła drugie miejce aczkolwiek nie jest to pierwsze, a nie oszukujmy sie zasÂługuje na nie bardziej niz Durczok.
Nie ma startu do Kamila Durczoka.
-
- Czasem tu wpada
[quote=WP.pl]Kamil Durczok zwyciĂŞÂżyÂł w kategorii "informacje", pokonujÂąc m.in. JustynĂŞ PochankĂ (2. miejsce) i Macieja OrÂłosia (3). Za najlepszego publicystĂŞ uznano Tomasza Lisa, ktĂłry pokonaÂł m.in. Andrzeja Turskiego (2) i MonikĂŞ Olejnik (3). [/b][/quote]
MyÂślÂłem Âże jej nazwisko odmienia siĂŞ POCHANKE :]
>> Link <<
Od moderatora:SkrĂłciÂłam trochĂŞ adres, bo strona siĂŞ rozjechaÂła.
MyÂślÂłem Âże jej nazwisko odmienia siĂŞ POCHANKE :]
>> Link <<
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Tak samo byÂło napisane na telegazecie TVP. :]PabloOoOo_90 pisze:MyÂślÂłem Âże jej nazwisko odmienia siĂŞ POCHANKE :]WP.pl pisze:Kamil Durczok zwyciĂŞÂżyÂł w kategorii "informacje", pokonujÂąc m.in. JustynĂŞ PochankĂ (2. miejsce) i Macieja OrÂłosia (3). Za najlepszego publicystĂŞ uznano Tomasza Lisa, ktĂłry pokonaÂł m.in. Andrzeja Turskiego (2) i MonikĂŞ Olejnik (3). [/b]
>> Link <<

-
- Czasem tu wpada
StyÂśka dziÂś byÂła wspaniaÂła.
Bardzo podobaÂł mi sie jej komentarz po materiale Wiktora Batera: "...kamieĂą milowy a moze kamieĂą mejlowy" jakos tak to powiedziaÂła.
No i koniec bardzo fajny.
P.S. dziĂŞki pochanke - fanie za capsy ale brakuje mi jednego z logo TVN :]

No i koniec bardzo fajny.

P.S. dziĂŞki pochanke - fanie za capsy ale brakuje mi jednego z logo TVN :]

-
- Czasem tu wpada
Kamilu ja nie narzekam tylko tak mĂłwiĂŞ... :]:: Kamil pisze:Nie narzekaj tylko ciesz siĂŞ Âże wogĂłle sÂą.pawell pisze:P.S. dziĂŞki pochanke - fanie za capsy ale brakuje mi jednego z logo TVN :]
I jeszcze: pochanke - fan'ie :brawo: za tego capsa...

pochanke - fan'ie jesteÂś poprostu super :oops:pochanke - fan pisze:aleÂż proszĂŞpawell pisze:brakuje mi jednego z logo TVN :]