[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Ja tak patrzę, że dla większości z was gwiazdy to osoby, które darzycie sympatią XD
Ja wole oglądać osoby, które darzę sympatią, niż "prawdziwe gwiazdy", których nie lubię.
Czy w wielkanocną niedzielę będzie TzG?
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Odpadła Kasia Figura i bardzo dobrze, bo wg. mnie była strasznie faworyzowana przez TVN.
Tak za tydzień będzie TzG .A mi szkoda że odpadła Kasia wolałbym żeby odpadł tomasz Schimschiner
Jak dla mnie Kasia Figura od niektórych była lepsza.... Ciesze się, że dzisiaj Tamara Arciuch była na 4 miejscu
A miałem nadzieję, że odpadnie Tomek Schimscheiner...

Odpadniećie Figury i zagrozenie Szapołowskiej w "JOŚ" wspaniale pokazuje, że w Polsce nie ma gwiazd.. stacje ścigają się w przyciąganiu znamienitych (według opinii) osobistości, płacą im słono.. a ludzie oczekują serialowych celebrytów..
Zobaczyłem połowkę programu i nikt mnie nie powalił, program jest nudny jak flaki z olejem (w przeciwieństwie do rewelacyjnego jak nigdy "Jak Oni śpiewają") podobał mi się występ Łozowskiego, Walach i niedocenionej Sochy..
Zobaczyłem połowkę programu i nikt mnie nie powalił, program jest nudny jak flaki z olejem (w przeciwieństwie do rewelacyjnego jak nigdy "Jak Oni śpiewają") podobał mi się występ Łozowskiego, Walach i niedocenionej Sochy..
M. Socha niedoceniona? Owszem prezentuje sie b. ładnie, ale tańczyła słabo. Żałuję, że odpadła Figura, widać, że nie było Jej łatwo, trudno Ją dobrze ubrać i uczesać do tego ten biust, ale walczyła ambitnie, wolałabym, żeby odpadła Socha. Pudzianowski poradził sobie całkiem nieźle, można odnieść wrażenie ,że coraz bardziej mu się to pląsanie podoba :tanczy: , podobał mi się Łozowski. A kolejna edycja porogramu JOŚ jest trochę lepsza od poprzedniej, ale jak dla mnie bez rewelacji :ech:
Chyba pewna miotła przeżywa kryzys, bo daje niskie oceny(oczywiście poza swoją ulubienicą, którą miotła postarzała o dobrych siedem lat), ale nie powiem co to za miotła 
Wybitnie piękne tango zatańczyła Małgorzata Socha; ja, tak samo, jak z resztą wszyscy z was i 3/4 widowni "Tańca z Gwiazdami" o technice nie mam pojęcia, więc na nią nie patrzę. Tak a propos, śmieszą mnie te komentarze nastolatków na forum TZG o tym, jak to ich gwiazda miała świetną technikę i jak strasznie Iwona Pavlovic by się połamała tańcząc jive'a. Zdobywając kilkakrotnie Mistrzostwo Polski jakoś się nie połamała.
Niezwykle się cieszę, że odpadła Figura, wysyłanie smsów na Gosię przyniosło dwa pozytywne skutki - przeszła do następnego odcinka i wywalono Figurę.
Bardzo mi się podobała muzyka do wszystkich tang, zaś jive'y, poza utworami powtórzonymi z poprzednich edycji, wypadły bardzo słabo, poza Footlose.
Podoba mi się to, że program był od początku do końca wypełniony tańcem, nie było jakichś głupich przedłużeń, wyjących krów i innych; wyniki też były prezentowane dynamiczniej i chwała za to.
Modlę się, żeby w następnym odcinku odpadła Marina; jest zbyt wyniosła i nieskromna.

Wybitnie piękne tango zatańczyła Małgorzata Socha; ja, tak samo, jak z resztą wszyscy z was i 3/4 widowni "Tańca z Gwiazdami" o technice nie mam pojęcia, więc na nią nie patrzę. Tak a propos, śmieszą mnie te komentarze nastolatków na forum TZG o tym, jak to ich gwiazda miała świetną technikę i jak strasznie Iwona Pavlovic by się połamała tańcząc jive'a. Zdobywając kilkakrotnie Mistrzostwo Polski jakoś się nie połamała.
Niezwykle się cieszę, że odpadła Figura, wysyłanie smsów na Gosię przyniosło dwa pozytywne skutki - przeszła do następnego odcinka i wywalono Figurę.
Bardzo mi się podobała muzyka do wszystkich tang, zaś jive'y, poza utworami powtórzonymi z poprzednich edycji, wypadły bardzo słabo, poza Footlose.
Podoba mi się to, że program był od początku do końca wypełniony tańcem, nie było jakichś głupich przedłużeń, wyjących krów i innych; wyniki też były prezentowane dynamiczniej i chwała za to.
Modlę się, żeby w następnym odcinku odpadła Marina; jest zbyt wyniosła i nieskromna.
Na stronie Tańca z gwiazdami pojawiło się Archiwum z poprzednimi edycjami.... Szkoda tylko, że video jest tylko z 6 edycji.... A po za tym mogli po prostu dać linki do stron z poprzednimi edycjami i nie niszczyć tych pamiątak 

Szkoda, że odpadła Kasia Figura. :rozglada:
A widzieliście reakcję Magdy Walach, kiedy Gąsowski poinformował, że odpada Figura? :uhh:
A widzieliście reakcję Magdy Walach, kiedy Gąsowski poinformował, że odpada Figura? :uhh:

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Chyba Figura się tam nie nadawała
Magda i Wojtek najlepsi i jeszcze Tamara

Magda i Wojtek najlepsi i jeszcze Tamara

Dla Figury największym problemem był chyba duży biust, chyba żadna z gwiazd aż takiego "problemu" nie miała, dobrze,że głosowanie oszczędziło Jej jive`a, no tu już naprawdę trzeba trochę poskakać, w tangu mogła pokombinować
I tak Figura dzięki ''Tańcu...'' zgubiła parę zbędnych kilogramów. Widać, że te gwiazdy, będące głównymi twarzami danych edycji wcale nie są aż tak bardzo pożądane przez polskich telewidzów. O wiele większą popularnością cieszy się np. nieznany znacznie większej części publiczności prezenter MTV - Wojtek Łozowski