Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A zrĂłbmy maÂły eksperyment i zapytajmy dziewczyny z naszego forum (kamuii, bambi, EwĂŞ i inne), co im siĂŞ podoba w tym Eryku, co w nim takiego widzÂą. :D No i jeszcze gejĂłw zapytajmy. :D
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

moÂże Kasie zapytaj :D mi on sie nie podoba :? :arrow:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Mo¿e fote zamieœÌcie bo s³abo kojarze. Taki czarny :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Co on prowadzi w TVN Turbo? Bardzo czĂŞsto oglÂądam TVN Turbo, ale jakoÂś go nie kojarzĂŞ :?
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

ByĂŚ moÂże juÂż byÂł ten link. Zwolennicy AW trochĂŞ siĂŞ zmartwiÂą wynikiem Anity ale napewno ucieszy ich wynik Justyny. :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

marcin_pabianice pisze:Co on prowadzi w TVN Turbo? Bardzo czĂŞsto oglÂądam TVN Turbo, ale jakoÂś go nie kojarzĂŞ :?
Problem w tym Âże on nic nie prowadzi, jest producentem a nie prowadzÂącym. KiedyÂś robiÂł materiaÂły do sportu TVN24.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Grzesioo pisze:ByĂŚ moÂże juÂż byÂł ten link. Zwolennicy AW trochĂŞ siĂŞ zmartwiÂą wynikiem Anity ale napewno ucieszy ich wynik Justyny. :D
Grzesio jaki ty zacofany :!: :!: :!: Ja o tym wiedziaÂłem juÂż od dawna i nawet dawaÂłem link do podobnej stropny o raporcie durexa. :lol: :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

WÂłaÂśnie zaczyna siĂŞ Rentgen :D KoleÂś od tego programu nazywa siĂŞ Adam Kornacki. Nie jestem pewien, ale czy on nie prowadzi teÂż przypadkiem Legend PRL? :roll:
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

michos pisze:Grzesio jaki ty zacofany :!: :!: :!:
Có¿ jestem ze wsi to i zacofany. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Po tym wszystkim co dzieje siĂŞ w zwiÂązku z AnitkÂą jest mi bardzo smutno. Smutno jest oczekiwaĂŚ a juÂż jej nie widzieĂŚ. MieĂŚ nadzieje a nadzieja jak zawsze ostatnio jest mylna. :cry: :cry: :cry:

TrochĂŞ smutno mi siĂŞ zrobiÂło jak zobaczyÂłem press ale wiedziaÂłem Âże niczego dobrego tam zobaczyĂŚ nie mogÂłem :cry:
A wiĂŞc przejdĂŞ do konkretĂłw.

Kamuii mĂłwiÂła z tego co pamiĂŞtam, Âże Anitka dostaÂła 5 gÂłosĂłw ale niestety te 5 gÂłosĂłw dostaÂła tylko od jednej maÂło znaczÂącej redakcji.
Od "Akadamickie radio Index-Zielona GĂłra(czyli studenci zachwyceni wdziĂŞkami Anitki a nie Âżadna liczÂąca siĂŞ czy znana redakcja w Polsce :!: :cry: ) :!: i to wszystkie gÂłosy ktĂłre zdobyÂła bo za 1 miejsce w wytypowanych dziennikarzach dostaje siĂŞ 5 pkt :!:
Bardzo smutno siĂŞ robi czÂłowiekowi jak zoabaczy sie kto jeszcze zdobyÂł tylko 5 gÂłosĂłw :cry: :cry: :cry: (Tadeusz Mosz, Wojciech Czuchnowski, RadowsÂław KietliĂąski, Marek Orzechowski czy SÂławomir Siezieniewski itd. itp) :cry: :cry: :cry:

Pochanke zdobyÂła 24 gÂłosĂłw(m.in. od 1 programu polskiego radia czy tvp3 w Warszawie :!: , Revia) a Ryman 20 :!: :!: :!:
Nawet "dziennik ÂŁĂłdzki" ktĂłry wie, Âże Anitka pochodzi z ÂŁodzi nie oddaÂł ani jednego gÂłosu na AnitkĂŞ a wspieraÂł pochanke dajÂąc aÂż 4 gÂłosy :twisted:

Teraz tvn i tvn24 ma dowód na to ¿e dobrze zrobi³a odsuwaj¹c Anitkê od faktów i marginalizuj¹c jej obecnoœÌ w tvn24. Teraz s¹ dumni z tego ¿e wybrali na swoje gwiazdy najlepszych wed³ug redakcji z ca³ej Polski.
Jestem pewien, ze jakby Anitka nie zostaaÂł odsuniĂŞta od faktĂłw to by na pewno zdobyÂła o wiele wiĂŞcej gÂłosĂłw. Po prostu redakcjom nie wypada gÂłsowanie na osobĂŞ ktĂłra prowadzi szmatÂławe fakty o 16.45 czy nic nie znaczÂące poranku.
Jakby Anitka prowadziÂła magazyn 24h i jakby to ona prowadziÂła fakty o 19 to by zostaÂła doeceniona. A tak mamy marnwe gÂłosy od studentĂłw z Zielonej GĂłry :cry: (i jeszcze przypomnĂŞ, Âże Âśrodowisko dziennikarskie namiĂŞtnie oglÂąda tvn24 i oglÂąda fakty wiĂŞc sprawa caÂłkowicie jasna)

Jest jeszcze jeden bardzo przykry fakt, ktĂłry mnie dobiÂł dokumentnie :cry: :cry: :cry:
Zawszre jak zostaje wymienione "Justyna Pochanke" czy "Bogdan Rymanowski" to pisze Âże w nawiasie (TVN, TVN24) a u Anitki pisze tylko (TVN24) czyli wedÂług nich Anitka nie pracuje w tvn-nie :!: i fakty popoÂłudniowe lecÂą tylko na tvn24 :!:
WyglÂąda to tak:
Justyna Pochanke(TVN, TVN24)
Anita Werner(TVN24)
Chyba wiecie o co mi chodzi.
Po prostu tylko ci co prowadzÂą fakty o 10 sÂą godni aby wymieniaĂŚ ich jako pracownikĂłw tvn-u a inni to juÂż nie :twisted: :cry:
Przykre :cry: Taki ma³y szczegó³ a tak wiele daje do myœlenia :cry:
A moÂże Anitka jest zatrudniona tylko w tvn-nie :?: Wiktor Bater jest podpisany, Âże pracuje w obydwu redakcjach. :!: Tylko Anitka dla zachowania prawidÂłowej hierarchii jest umieszczona tak nisko :cry: :cry: :cry:

Teraz fotka Anitki z "Press" :!: (fotki pochanke i ryamna nie ma ale oni na pewno przygotowywali fakty i magazyn 24h a Anitka pewnie miaÂła wtedy wolne :cry:

Obrazek
Cholera i po co Anicie by³a ta drzemka By³o trzeba dy¿urowaÌ, wartowaÌ od 16-stej i pracowaÌ ca³¹ noc i czêœÌ natêpnego dnia
by póŸniej Lis nie móg³ siê che³piÌ, ¿e przespali tak wa¿ny moment
A na powaÂżnie, to nie byÂło wtedy innych, ktĂłrzy mogliby mieĂŚ dyÂżur po przemĂłwieniu Busha
To nie byÂło przemĂłwienie o ktĂłrym mĂłwiÂł lis tylko caÂłkowicie co innego :!: :!: :!: To byÂło gdzieÂś w kwietniu 2004 :!: :!: :!:
Przypuszczam, Âże ktoÂś by siĂŞ znalazÂł ale nikomu siĂŞ nie chcoiaÂło wiĂŞc po dyÂżurze do 3 w nocy wcisnĂŞli jej jeszcze nastĂŞpny dzieĂą :!: (to siĂŞ juÂż wtedy zaczynaÂło bo jakby byÂła gwiazdÂą to by takie przypadki nie miaÂły miejsca :!: :!: :!:
Nie zgadzam siĂŞ tylko z jednym, to nie jest sukces wÂątku, tylko sukces Anity, wÂątkek jest potwierdzeniem jej ''wiekloÂści''
DokÂładnie :!: :!: :!: Anitka powinna odczuwaĂŚ satysfakcjĂŞ z tego, Âże sa takie osoby ktĂłre w taki sposĂłb o niej dyskutujÂą :!:
Mam nadziejê, ¿e Twoje marzenie siê ziœci, zobaczymy co poka¿¹ nastêpne dni, mo¿e nas zskocz¹ - tym razem pozytywnie
A moÂże czas sobie zaÂłoÂżyĂŚ tvn24 :?:
Przede wszystkich pragnĂŞ aby nowe zmiany przynisoÂły przynajmiej cieĂą nadziei, Âże Anitka ma tam na coÂś jeszcze szansĂŞ. JuÂż mam dosyĂŚ ciÂągÂłych poniÂżeĂą i brakĂłw w grafiku :cry: :cry: :cry:
To moÂżna tak wytÂłumaczyĂŚ: duÂżo pracuje (choĂŚ niestety my tego nie odczuwamy ), a jej praca to m.in zapoznawanie siĂŞ z serwisami
zagranicznych telewizji informacyjnych, nie sÂądzĂŞ, Âże marnuje czas na oglÂądanie dennych programĂłw, ktĂłre serwuje nam polska telewizja.
Du¿o pracowa³¹ kiedyœ jak jeszcze kimœ dla tej stacji by³o a teraz coraz czêœciej wiêkszoœÌ dni w tygodniu to dni wolne :cry:
Mam nadzieje, Âże Anitka jednak oglÂąda telewizjĂŞ dla ludzi myÂślÂących a nie dla mas :!: :?: Chociaz jak tak duÂżo pracuje to jak znajduje czas na oglÂądanie telewizji i to jeszcze w duÂżej dawce :?:

Lis powiedziaÂł, Âże "telewizja ogÂłupia" i duÂżo miaÂł w tym racji :!:
A jednak jest jedno ale bo serwisy informacyjne ró¿nych stacji ma w pracy wiêc :?: :?: :?:

Anitka dalej pozostaje dla nas wielkÂą zagadkÂą i jeszcze jest masa rzeczy ktĂłre mogÂą nas zszokowaĂŚ czy zaskoczyĂŚ :!: :?:
W³aœnie przyjrza³em siê zdjêciom z ''Poranka'' z g³ównej strony i doszed³em do wniosku, ¿e mo¿e byÌ problem z pojawianiem siê Anity w ''Porankach'' na stoj¹co ( ).
A ja widze tu jeszcze jeden problem. Anitka podczas chodzenia po studiu moÂże za duÂżo pokazywaĂŚ sibie a to jak wiemy w tvn-nie jest wielkÂą przeszkodÂą. Tam najlepsze sa a*utomaty.
Niestety jakby chodziÂła to jej dyÂżur bĂŞdzie siĂŞ juÂż konczyÂł o 9 :!: :!: :!:

Black ale ty wiesz jakby Anitka niesamnowicie wyglÂądaÂła jak chodzi po studiu :!: :shock: Nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobraziĂŚ.
A co to za problem JuÂż ÂśpieszĂŞ wyjaÂśniaĂŚ: WZROST Anity
Nie wiem ile mierzÂą prezenterzy pogodowi i sportowi, ale prezenterki chyba nie sÂą zbyt wysokie
Wydaje mi siê, ¿e trochê œmiesznie, by to wszystko wygl¹da³o przy ró¿nicy wzrostu Anity i pozosta³ych przezenterów z redakcji sportowej i pogodowej
Z tegoi co zd¹¿y³em zauwa¿yÌ to prezebterzy pogody nie s¹ tak bardzo niscy :!:
Jednak sÂądze, Âże wzrost nie gra tu duÂżej roli :!:
Nom to Anita do biurka z newsami, a Grass bĂŞdzie spacerowaÂł. Ewentualnie tego kolesia z TVN Turbo jej dadzÂą.
Tylko nie grass :twisted: :twisted: :twisted: Przypuszczam, Âże bĂŞdÂą siĂŞ zamieniac czyli raz jeden chodzi a drugi spaceruje.
Tak bĂŞdzie sprawiedliwe a zobaczenioe nĂłg Anitki i jej caÂłej bĂŞdzie wielkim przeÂżyciem :D :?:

Jeszcze fotka z tygodnika "Wprost" :D :lol: :!:
Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ehh tyle ciekawych rzeczy a ja nie mam nawet czasu tego dobrze przejrzeĂŚ co dopiero o czytaniu mĂłwiĂŚ ;/
ale... :)
1.Jej narzeczony zupeÂłnie mi siĂŞ nie podoba... :? absolutnie Eryk nie jest w moim typie (sami widzicie Âże do maxia nie podobny :)
2.Ja uwaÂżam ze kaÂżde poparcie i kaÂżdy gÂłos dla Anity jest waÂżny
3.Cieszy mnie brak w rankingu Kajdanowicza ;)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nawet przy Morozowskim jest napisane, Âże pracuje w tvn-nie i qw tvn24 a Anitka tylko w tvn24 :!: :?:
Czy to Âświadome posuniĂŞcie czy tylko pomyÂłka ale w pomyÂłki w tego typu sprawacgh nie wierzĂŞ :!: :?: :!: :?: :!:
A moÂże tvn wywarÂł nacisk na press aby tak napisali :?:
A to dobre a wrĂŞcz komiczne :!:
Sianecki wedÂług presa pracuje w tvn24 a Anitki w tvn-nie w ogĂłle nie ma :!: :!: :!:
Nawet w takich pierduÂłach zmuszajÂą nas do szukania wÂłasnych rozwiÂązaĂą i interpretacji :!: :twisted:

Anitka oczywiÂście dzisiaj ma wolne. :cry: :cry: :cry:
I to siĂŞ nazywa ciĂŞÂżka praca i brak wolnego czasu :?:

Ja aby nie opglÂądaĂŚ revi a*utoamtĂłw zablokowaÂłem tvn24 :!: :D i bĂŞde tylko odblokowywac kiedy bĂŞdzie sznasa na AnitkĂŞ.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Czy to Âświadome posuniĂŞcie czy tylko pomyÂłka ale w pomyÂłki w tego typu sprawacgh nie wierzĂŞ
A moÂże tvn wywarÂł nacisk na press aby tak napisali
A to dobre a wrĂŞcz komiczne
Sianecki wedÂług presa pracuje w tvn24 a Anitki w tvn-nie w ogĂłle nie ma
Jeœli Sianecki wed³ug nich pracuje w tvn 24 to zxnaczy ze nie wiedz¹ o czym pisz¹ i zamierzam im to wytkn¹Ì...
Co do Anity to albo jest to taka sama pomyÂłka albo teÂż niestety ruch zamierzony tak samo jak nie napisanie o jej Wiktorze
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Co do Anity to albo jest to taka sama pomyÂłka albo teÂż niestety ruch zamierzony tak samo jak nie napisanie o jej Wiktorze
A Press jest gazeta ktĂłra bardzo sprzyja tvn-owi i wykonuje im darmowy lub pÂłatny "PR" :!: :!: :!:
Nikomu nie muszĂŞ mĂłwiĂŚ kto jest wychwalany bardzo czĂŞsto na ostatniej stronie. :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek
PrzeÂślicznie Anitka wyszÂła na tym zdjĂŞciu :cry: Istne cudo. I jeszzce ten delikatny, szczery uÂśmiech tu widaĂŚ :cry:
PiĂŞkne czasy wtedy byÂły. :cry: :cry: :cry:

KiedyÂś sprĂłbujĂŞ swoje wszytkie nagrania z kaset video przegraĂŚ na kompa ale musiciew byĂŚ cierpliwi :!: A mam tego bardzo duÂżo :D :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

michos pisze:Kamuii mĂłwiÂła z tego co pamiĂŞtam, Âże Anitka dostaÂła 5 gÂłosĂłw ale niestety te 5 gÂłosĂłw dostaÂła tylko od jednej maÂło znaczÂącej redakcji.
Liczy siĂŞ kaÂżdy gÂłos - i tutaj Kamuii ma racjĂŞ :smile:
Tym bardziej, Âże tamte gÂłosy po pierwsze mogÂły byĂŚ ,,na zamĂłwienie'', a po drugie ludzie gÂłosujÂący mogli ulec wszechobecnej propagandzie :smile:

Michos coœ Ciê zbyt mocno ten pesymizm ogarn¹³ :!: Jakbyœ powoli traci³
wiarê w Anitê. Moja rada: nawet jak znajdziej jakieœ do³uj¹ce info, postaraj siê znaleŸÌ w tym coœ pozytywnego, albo ''okrêÌ'' to tak, jak najwiêkszy manipulator :lol:
Chyba w koĂącu czegoÂś siĂŞ od tvn-u nauczyÂłeÂś :wink: :lol:
Tvn niech sobie umniejsza osiÂągniĂŞcia Anity - ich strata, ale my musimy je nagÂłaÂśniaĂŚ i przedtawiaĂŚ w jak najlepszym, odpowiednim Âświetle :!: :smile: CzyÂż nie tak :?:
michos pisze:Anitka oczywiÂście dzisiaj ma wolne.
I to siĂŞ nazywa ciĂŞÂżka praca i brak wolnego czasu
No to moÂże faktycznie, gdy jej nie ma na wizji, zajmuje siĂŞ tÂłumaczeniem doniesieĂą ze Âświata :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ