Beata Tadla

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

Re: Beata Tadla

Post autor: lukaszbialas »

Jak czytam w serwisie tvnfakty.pl, Tadla poprowadzi 10 wydań głównych Wiadomości. Czyli pewnie będzie pojawiać się od poniedziałku do piątku co drugi tydzień. Wiadomości prowadzić będą nadal Piotr Kraśko i Krzysztof Ziemiec. Mamy 2 prezenterów i jedną prezenterkę. Myślę że Kraśko chce mieć jeszcze jedną prezenterkę. Być może będzie to Magda Sakowska, która od powrotu Gawryluk z macierzyńskiego rzadko prowadzi Wydarzenia, albo Anita Werner. Wtedy w Faktach zostaną Durczok, Pochanke, Kajdanowicz i Marciniak. Fakty nie będą już raczej prowadzone w parach. Nie widzę kandydatki do duetu z Marciniakiem. Chyba, że byłaby to Patrycja Redom, która 7 maja wraca, ale na razie do TVN24. Może jesienią do Faktów?
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

odeszła i tyle TVN nic nie traci jak dla mnie :P
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

ktos pisze:odeszła i tyle TVN nic nie traci jak dla mnie :P
Zgadzam się z Tobą :)
kogito9
Początkujący
Początkujący

Post autor: kogito9 »

;(
FLEJP
Początkujący
Początkujący

Post autor: FLEJP »

Ja także uważam, że TVN nic nie traci, ma przynajmniej dalej zdolność zdolność promowania i wybierania tych perełek, które później stają się gwiazdami telewizji, gwiazdami TVNu, publiczna w dalszym ciągu musi opierać się na ludziach pozyskanych z zewnątrz.
ACEKK
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: ACEKK »

Obrazek
Obrazek
homzik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: homzik »

Homzik poleca laptopy -> http://laptopy.yyy.pl
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

O! I zdjęcie już koroporacyjne! Brawo :brawa:
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arrow2 »

Te Wiadomości to jeszcze można zrozumieć. Ale żeby zamienić tvn24 i Fakty na Agrobiznes24, tzn. tvp info? :shock:
:arrow: dwa
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Coś niedobrego się dzieje w TVN. Podobno tną koszty, bo sytuacja finansowa jest nieciekawa. Nie wiem, ile w tym prawdy, no ale wstrzymali remont studia i odchodzą najlepsi dziennikarze, więc coś musi być na rzeczy.
FLEJP pisze:Ja także uważam, że TVN nic nie traci, ma przynajmniej dalej zdolność zdolność promowania i wybierania tych perełek, które później stają się gwiazdami telewizji, gwiazdami TVNu
To już jest chyba tylko stereotyp. Próbuję sobie przypomnieć, kogo w ostatnim czasie wypromowało TVN24 i jakoś nie mogę.
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

Re:

Camilo pisze:Coś niedobrego się dzieje w TVN. Podobno tną koszty, bo sytuacja finansowa jest nieciekawa. Nie wiem, ile w tym prawdy, no ale wstrzymali remont studia i odchodzą najlepsi dziennikarze, więc coś musi być na rzeczy.
FLEJP pisze:Ja także uważam, że TVN nic nie traci, ma przynajmniej dalej zdolność zdolność promowania i wybierania tych perełek, które później stają się gwiazdami telewizji, gwiazdami TVNu
To już jest chyba tylko stereotyp. Próbuję sobie przypomnieć, kogo w ostatnim czasie wypromowało TVN24 i jakoś nie mogę.
Jeśli tną koszty to niech podziękują Justynie Pochanke. Jest tak zarozumiała "wszechwiedząca", "dumna", że poprostu brak słów. Najlepiej niech odejdzie ze swoim mężem, który zapchał wieczorne pasmo teleserwisem - po co ten program? Jest emitowany tuż po Faktach po południu i przed PiS, gdzie przecież jest podsumowanie dnia, po co kolejne? Nie mówiąc już o tym, jak uboga jest weekendowa ramówka TVN24. Także ja bym podziękował temu małżeństwu. Na miejsce Pani Pochanke widziałbym Anitę Werner, która na zmianę z Kamilem Durczokiem prowadziłaby Fakty w dni powszednie, ale póki co to niestety Pani Anita nie pojawia się nawet w weekendy, natomiast Grzegorza Kajdanowicza jest zdecydowanie za dużo w Faktach. Zgadzam się więc z konkluzja. Coś niedobrego się dzieje w TVN, ale akurat z odejścia Tadli bardzo się cieszę, nigdy jej nie lubiłem. Uważam też, że Anita Werner jest niedoceniana w TVN. Przypomnę, że po odejściu Tomasza Lisa w 2004 roku to ona przez pół roku była naczelną Faktów i do września 2004 prowadziła główne wydanie Faktów w dni powszednie. Potem Faktami zajął się Adam Pieczyński, dał fotel prezenterki głównego wydania Pochanke, ale myślę, że pora to zmienić na stan z przed 8 lat - Anita do Faktów, Justyna wraca do TVN24 - byłoby idealnie no i zaoszczędziliby na zwolnieniu z Faktów Pochanke.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: sybic »

lukaszbialas pisze:Jeśli tną koszty to niech podziękują Justynie Pochanke.
Dokładnie tak!
Mogli by jeszcze zwolnić Durczoka razem z tym jego upier* stołem.
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arrow2 »

lukaszbialas pisze: To już jest chyba tylko stereotyp. Próbuję sobie przypomnieć, kogo w ostatnim czasie wypromowało TVN24 i jakoś nie mogę.
Jeśli tną koszty to niech podziękują Justynie Pochanke. Jest tak zarozumiała "wszechwiedząca", "dumna", że poprostu brak słów. Najlepiej niech odejdzie ze swoim mężem, który zapchał wieczorne pasmo teleserwisem - po co ten program? Jest emitowany tuż po Faktach po południu i przed PiS, gdzie przecież jest podsumowanie dnia, po co kolejne? Nie mówiąc już o tym, jak uboga jest weekendowa ramówka TVN24. Także ja bym podziękował temu małżeństwu. Na miejsce Pani Pochanke widziałbym Anitę Werner, która na zmianę z Kamilem Durczokiem prowadziłaby Fakty w dni powszednie, ale póki co to niestety Pani Anita nie pojawia się nawet w weekendy, natomiast Grzegorza Kajdanowicza jest zdecydowanie za dużo w Faktach. Zgadzam się więc z konkluzja. Coś niedobrego się dzieje w TVN, ale akurat z odejścia Tadli bardzo się cieszę, nigdy jej nie lubiłem. Uważam też, że Anita Werner jest niedoceniana w TVN. Przypomnę, że po odejściu Tomasza Lisa w 2004 roku to ona przez pół roku była naczelną Faktów i do września 2004 prowadziła główne wydanie Faktów w dni powszednie. Potem Faktami zajął się Adam Pieczyński, dał fotel prezenterki głównego wydania Pochanke, ale myślę, że pora to zmienić na stan z przed 8 lat - Anita do Faktów, Justyna wraca do TVN24 - byłoby idealnie no i zaoszczędziliby na zwolnieniu z Faktów Pochanke.[/quote]

Pieczyński wprowadził Teleserwis bo spodobał mu się Express w TTV i chciał mieć coś podobnego u siebie, tylko wyszło słabo.
Anita Werner nigdy nie była naczelną Faktów. Po odejściu Lisa prowadziła je jako zmienniczka Rymanowskiego.
:arrow: dwa
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

arrow2 pisze:
lukaszbialas pisze: To już jest chyba tylko stereotyp. Próbuję sobie przypomnieć, kogo w ostatnim czasie wypromowało TVN24 i jakoś nie mogę.
Jeśli tną koszty to niech podziękują Justynie Pochanke. Jest tak zarozumiała "wszechwiedząca", "dumna", że poprostu brak słów. Najlepiej niech odejdzie ze swoim mężem, który zapchał wieczorne pasmo teleserwisem - po co ten program? Jest emitowany tuż po Faktach po południu i przed PiS, gdzie przecież jest podsumowanie dnia, po co kolejne? Nie mówiąc już o tym, jak uboga jest weekendowa ramówka TVN24. Także ja bym podziękował temu małżeństwu. Na miejsce Pani Pochanke widziałbym Anitę Werner, która na zmianę z Kamilem Durczokiem prowadziłaby Fakty w dni powszednie, ale póki co to niestety Pani Anita nie pojawia się nawet w weekendy, natomiast Grzegorza Kajdanowicza jest zdecydowanie za dużo w Faktach. Zgadzam się więc z konkluzja. Coś niedobrego się dzieje w TVN, ale akurat z odejścia Tadli bardzo się cieszę, nigdy jej nie lubiłem. Uważam też, że Anita Werner jest niedoceniana w TVN. Przypomnę, że po odejściu Tomasza Lisa w 2004 roku to ona przez pół roku była naczelną Faktów i do września 2004 prowadziła główne wydanie Faktów w dni powszednie. Potem Faktami zajął się Adam Pieczyński, dał fotel prezenterki głównego wydania Pochanke, ale myślę, że pora to zmienić na stan z przed 8 lat - Anita do Faktów, Justyna wraca do TVN24 - byłoby idealnie no i zaoszczędziliby na zwolnieniu z Faktów Pochanke.
Pieczyński wprowadził Teleserwis bo spodobał mu się Express w TTV i chciał mieć coś podobnego u siebie, tylko wyszło słabo.
Anita Werner nigdy nie była naczelną Faktów. Po odejściu Lisa prowadziła je jako zmienniczka Rymanowskiego.[/quote]
Była naczelną przeczytaj wywiad w serwisie tvnfakty.pl z Anitą Werner.
ODPOWIEDZ