Beata Tadla
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
Re: Beata Tadla
Jak czytam w serwisie tvnfakty.pl, Tadla poprowadzi 10 wydań głównych Wiadomości. Czyli pewnie będzie pojawiać się od poniedziałku do piątku co drugi tydzień. Wiadomości prowadzić będą nadal Piotr Kraśko i Krzysztof Ziemiec. Mamy 2 prezenterów i jedną prezenterkę. Myślę że Kraśko chce mieć jeszcze jedną prezenterkę. Być może będzie to Magda Sakowska, która od powrotu Gawryluk z macierzyńskiego rzadko prowadzi Wydarzenia, albo Anita Werner. Wtedy w Faktach zostaną Durczok, Pochanke, Kajdanowicz i Marciniak. Fakty nie będą już raczej prowadzone w parach. Nie widzę kandydatki do duetu z Marciniakiem. Chyba, że byłaby to Patrycja Redom, która 7 maja wraca, ale na razie do TVN24. Może jesienią do Faktów?
-
- Fanatyk :)
-
- Bywalec
Zgadzam się z Tobąktos pisze:odeszła i tyle TVN nic nie traci jak dla mnie

Ja także uważam, że TVN nic nie traci, ma przynajmniej dalej zdolność zdolność promowania i wybierania tych perełek, które później stają się gwiazdami telewizji, gwiazdami TVNu, publiczna w dalszym ciągu musi opierać się na ludziach pozyskanych z zewnątrz.
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Homzik poleca laptopy -> http://laptopy.yyy.pl
-
- Fan Forum
- Kontakt:
O! I zdjęcie już koroporacyjne! Brawo :brawa:
Te Wiadomości to jeszcze można zrozumieć. Ale żeby zamienić tvn24 i Fakty na Agrobiznes24, tzn. tvp info? 

Coś niedobrego się dzieje w TVN. Podobno tną koszty, bo sytuacja finansowa jest nieciekawa. Nie wiem, ile w tym prawdy, no ale wstrzymali remont studia i odchodzą najlepsi dziennikarze, więc coś musi być na rzeczy.
To już jest chyba tylko stereotyp. Próbuję sobie przypomnieć, kogo w ostatnim czasie wypromowało TVN24 i jakoś nie mogę.FLEJP pisze:Ja także uważam, że TVN nic nie traci, ma przynajmniej dalej zdolność zdolność promowania i wybierania tych perełek, które później stają się gwiazdami telewizji, gwiazdami TVNu
-
- Bywalec
Re:
Jeśli tną koszty to niech podziękują Justynie Pochanke. Jest tak zarozumiała "wszechwiedząca", "dumna", że poprostu brak słów. Najlepiej niech odejdzie ze swoim mężem, który zapchał wieczorne pasmo teleserwisem - po co ten program? Jest emitowany tuż po Faktach po południu i przed PiS, gdzie przecież jest podsumowanie dnia, po co kolejne? Nie mówiąc już o tym, jak uboga jest weekendowa ramówka TVN24. Także ja bym podziękował temu małżeństwu. Na miejsce Pani Pochanke widziałbym Anitę Werner, która na zmianę z Kamilem Durczokiem prowadziłaby Fakty w dni powszednie, ale póki co to niestety Pani Anita nie pojawia się nawet w weekendy, natomiast Grzegorza Kajdanowicza jest zdecydowanie za dużo w Faktach. Zgadzam się więc z konkluzja. Coś niedobrego się dzieje w TVN, ale akurat z odejścia Tadli bardzo się cieszę, nigdy jej nie lubiłem. Uważam też, że Anita Werner jest niedoceniana w TVN. Przypomnę, że po odejściu Tomasza Lisa w 2004 roku to ona przez pół roku była naczelną Faktów i do września 2004 prowadziła główne wydanie Faktów w dni powszednie. Potem Faktami zajął się Adam Pieczyński, dał fotel prezenterki głównego wydania Pochanke, ale myślę, że pora to zmienić na stan z przed 8 lat - Anita do Faktów, Justyna wraca do TVN24 - byłoby idealnie no i zaoszczędziliby na zwolnieniu z Faktów Pochanke.Camilo pisze:Coś niedobrego się dzieje w TVN. Podobno tną koszty, bo sytuacja finansowa jest nieciekawa. Nie wiem, ile w tym prawdy, no ale wstrzymali remont studia i odchodzą najlepsi dziennikarze, więc coś musi być na rzeczy.To już jest chyba tylko stereotyp. Próbuję sobie przypomnieć, kogo w ostatnim czasie wypromowało TVN24 i jakoś nie mogę.FLEJP pisze:Ja także uważam, że TVN nic nie traci, ma przynajmniej dalej zdolność zdolność promowania i wybierania tych perełek, które później stają się gwiazdami telewizji, gwiazdami TVNu
Re: Re:
Dokładnie tak!lukaszbialas pisze:Jeśli tną koszty to niech podziękują Justynie Pochanke.
Mogli by jeszcze zwolnić Durczoka razem z tym jego upier* stołem.
Jeśli tną koszty to niech podziękują Justynie Pochanke. Jest tak zarozumiała "wszechwiedząca", "dumna", że poprostu brak słów. Najlepiej niech odejdzie ze swoim mężem, który zapchał wieczorne pasmo teleserwisem - po co ten program? Jest emitowany tuż po Faktach po południu i przed PiS, gdzie przecież jest podsumowanie dnia, po co kolejne? Nie mówiąc już o tym, jak uboga jest weekendowa ramówka TVN24. Także ja bym podziękował temu małżeństwu. Na miejsce Pani Pochanke widziałbym Anitę Werner, która na zmianę z Kamilem Durczokiem prowadziłaby Fakty w dni powszednie, ale póki co to niestety Pani Anita nie pojawia się nawet w weekendy, natomiast Grzegorza Kajdanowicza jest zdecydowanie za dużo w Faktach. Zgadzam się więc z konkluzja. Coś niedobrego się dzieje w TVN, ale akurat z odejścia Tadli bardzo się cieszę, nigdy jej nie lubiłem. Uważam też, że Anita Werner jest niedoceniana w TVN. Przypomnę, że po odejściu Tomasza Lisa w 2004 roku to ona przez pół roku była naczelną Faktów i do września 2004 prowadziła główne wydanie Faktów w dni powszednie. Potem Faktami zajął się Adam Pieczyński, dał fotel prezenterki głównego wydania Pochanke, ale myślę, że pora to zmienić na stan z przed 8 lat - Anita do Faktów, Justyna wraca do TVN24 - byłoby idealnie no i zaoszczędziliby na zwolnieniu z Faktów Pochanke.[/quote]lukaszbialas pisze: To już jest chyba tylko stereotyp. Próbuję sobie przypomnieć, kogo w ostatnim czasie wypromowało TVN24 i jakoś nie mogę.
Pieczyński wprowadził Teleserwis bo spodobał mu się Express w TTV i chciał mieć coś podobnego u siebie, tylko wyszło słabo.
Anita Werner nigdy nie była naczelną Faktów. Po odejściu Lisa prowadziła je jako zmienniczka Rymanowskiego.

-
- Bywalec
Pieczyński wprowadził Teleserwis bo spodobał mu się Express w TTV i chciał mieć coś podobnego u siebie, tylko wyszło słabo.arrow2 pisze:Jeśli tną koszty to niech podziękują Justynie Pochanke. Jest tak zarozumiała "wszechwiedząca", "dumna", że poprostu brak słów. Najlepiej niech odejdzie ze swoim mężem, który zapchał wieczorne pasmo teleserwisem - po co ten program? Jest emitowany tuż po Faktach po południu i przed PiS, gdzie przecież jest podsumowanie dnia, po co kolejne? Nie mówiąc już o tym, jak uboga jest weekendowa ramówka TVN24. Także ja bym podziękował temu małżeństwu. Na miejsce Pani Pochanke widziałbym Anitę Werner, która na zmianę z Kamilem Durczokiem prowadziłaby Fakty w dni powszednie, ale póki co to niestety Pani Anita nie pojawia się nawet w weekendy, natomiast Grzegorza Kajdanowicza jest zdecydowanie za dużo w Faktach. Zgadzam się więc z konkluzja. Coś niedobrego się dzieje w TVN, ale akurat z odejścia Tadli bardzo się cieszę, nigdy jej nie lubiłem. Uważam też, że Anita Werner jest niedoceniana w TVN. Przypomnę, że po odejściu Tomasza Lisa w 2004 roku to ona przez pół roku była naczelną Faktów i do września 2004 prowadziła główne wydanie Faktów w dni powszednie. Potem Faktami zajął się Adam Pieczyński, dał fotel prezenterki głównego wydania Pochanke, ale myślę, że pora to zmienić na stan z przed 8 lat - Anita do Faktów, Justyna wraca do TVN24 - byłoby idealnie no i zaoszczędziliby na zwolnieniu z Faktów Pochanke.lukaszbialas pisze: To już jest chyba tylko stereotyp. Próbuję sobie przypomnieć, kogo w ostatnim czasie wypromowało TVN24 i jakoś nie mogę.
Anita Werner nigdy nie była naczelną Faktów. Po odejściu Lisa prowadziła je jako zmienniczka Rymanowskiego.[/quote]
Była naczelną przeczytaj wywiad w serwisie tvnfakty.pl z Anitą Werner.