Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Och niieeeeeeeee!!! :o
No nie mĂłwcie, Âże byÂł materiaÂł Agatki ...
ByÂł ...
Agatka byÂła ...

No trudno, fajnie, ÂżeÂście zapodali capsy
ZwÂłaszcza za ten precyzyjny chwyt Agatki w caÂłoÂści - dziĂŞksssss
To czas rodzinny
Ale, sÂą tacy, co i w pracy czujÂą siĂŞ jak w domu
WiĂŞc pozostaje nam mieĂŚ tylko nadziejĂŞ, Âże w przypadku Agatki teÂż tak jest, jeÂśli oczywiÂście przyjdzie jej ten radosny czas ÂświÂąt spĂŞdzaĂŚ w pracy
A co do zeszÂłorocznego jej dyÂżuru podczas Triduum Paschalnego, to z przykroÂściÂą stwierdzam, Âże wiem o tym, iÂż coÂś takiego miaÂło miejsce, tylko z capsĂłw Grzesioo'a.
Nie miaÂłem okazji Ci DÂżastina podziĂŞkowaĂŚ wczoraj i cholera przedwczoraj teÂż :/ , wiĂŞc czyniĂŞ to dziÂś
DziĂŞkujĂŞ, bardzo Ci dziĂŞkujĂŞ za capsy
za capsy, za dÂźwiĂŞk, za chĂŞci, za wszystko
Te pó³torej minuty informacji krótkie chwile szczêœcia, ale jak je pomno¿ymy przez ¿ycie nasze i dodamy chwile z ¿ycia Agatki, to ca³kiem sporo ta chwila przybierze na intensywnoœci, bytnoœci
DziĂŞki raz jeszcze :buzi:
A dziÂś jak siĂŞ sprawy majÂą :mhm:
PS No DÂżastina, nie bÂądÂź taka zÂła
Zadedykuj, dedykuj czĂŞÂściej Alowi te nagrania, ktĂłre wykonujesz
On bardziej ode mnie zasÂługuje na te dedykacje
Co rĂłwnieÂż przykroÂściÂą stwierdzam 

ByÂł ...

No trudno, fajnie, ÂżeÂście zapodali capsy

Nie no, to oczywiste, ¿e nie ¿yczymy nikomu roboczych œwi¹tByÌ mo¿e zatem ta aktualnie trwaj¹ca cisza jest zwiastunem podobnej sytuacji i w tym roku :rozglada: Oczywiœcie nie ¿yczê tego... znaczy siê roboczych œwi¹t, nikomu, ale któ¿ z nas mo¿e wiedzieÌ, co tam g³êboko w zamyœle maj¹ ''w³adcy'' TVN :rozglada:

A co do zeszÂłorocznego jej dyÂżuru podczas Triduum Paschalnego, to z przykroÂściÂą stwierdzam, Âże wiem o tym, iÂż coÂś takiego miaÂło miejsce, tylko z capsĂłw Grzesioo'a.
Nie miaÂłem okazji Ci DÂżastina podziĂŞkowaĂŚ wczoraj i cholera przedwczoraj teÂż :/ , wiĂŞc czyniĂŞ to dziÂś

DziĂŞki raz jeszcze :buzi:
A dziÂś jak siĂŞ sprawy majÂą :mhm:
PS No DÂżastina, nie bÂądÂź taka zÂła

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
chÂłopie
moÂżesz go sobie obejrzeĂŚ na http://www.tvn34.pl
StraÂżacy na bani
MateriaÂł gicior
w Faktach maÂłych teÂż byÂł
http://www.tvn24.pl/2040509,12690,0,1,1,wideo.html
chyba trochĂŞ inne ujĂŞcia -nigdy za maÂło
Black, a czemu nie podeszÂłeÂś do Agatki? kiedyÂś tam?
? taka fajna laska zdaje siĂŞ byĂŚ 

MateriaÂł gicior

chyba trochĂŞ inne ujĂŞcia -nigdy za maÂło

Black, a czemu nie podeszÂłeÂś do Agatki? kiedyÂś tam?

-
- Fan Forum
O kuuuuuuuuuuu..a !!! :hmm: Ale osioÂł ze mnie!!! :hmm: Nie wpadÂłem na to, Âże materiaÂł moÂże byĂŚ powtarzany w raporcie
A i owszem
Dlaczego nie podszed³em :> A kto Ci o tym w ogóle powiedzia³ :> No dobra, nie wnikaj¹c w szczegó³y Ci odpowiem
Nie podszedÂłem, bo baÂłem siĂŞ, Âże jak spojrzĂŞ w te piĂŞkne oczy i nie bĂŞdzie mnie od nich oddzielaÂł szklany monit, to siĂŞ bezpamiĂŞtnie zakocham
Szkoda zdrowia na mi³oœÌ
A poza tym sam widzisz na podstawie dzisiejszych moich doÂświadczeĂą, Âże nie jesteÂśmy sobie pisani
To takie dziwne, Âżeby nasz ''zwiÂązek'' podratowywaÂł portal tvn24.pl :devil:
Ale bardzo dziĂŞkujĂŞ za link
MateriaÂł powalajÂący na kolana
Agatki grzeczna ironia, nieszkodliwy sarkazm, ujmujÂące poczucie humoru co tam jeszcze kto chce
PoruszyÂły mnÂą kolejny raz :brawa:

Pewnie, Âże 'fajna laska''Black, a czemu nie podeszÂłeÂś do Agatki? kiedyÂś tam?? taka fajna laska zdaje siĂŞ byĂŚ

Szkoda zdrowia na mi³oœÌ

A poza tym sam widzisz na podstawie dzisiejszych moich doÂświadczeĂą, Âże nie jesteÂśmy sobie pisani

Ale bardzo dziĂŞkujĂŞ za link

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
ahaNie podszedÂłem, bo baÂłem siĂŞ, Âże jak spojrzĂŞ w te piĂŞkne oczy i nie bĂŞdzie mnie od nich oddzielaÂł szklany monit, to siĂŞ bezpamiĂŞtnie zakocham![]()
Szkoda zdrowia na mi³oœÌ![]()

ale materiaÂł bomba byÂł i wszystkim siĂŞ podobaÂł
Ale bardzo dziĂŞkujĂŞ za linkMateriaÂł powalajÂący na kolana
Agatki grzeczna ironia, nieszkodliwy sarkazm, ujmujÂące poczucie humoru co tam jeszcze kto chce
PoruszyÂły mnÂą kolejny raz :brawa:

-
- Fan Forum
CzyÂżbyÂś chciaÂł przez to powiedzieĂŚ, Âże Anita byÂła w F16, Âże Anicie podobaÂł siĂŞ materiaÂł Agaty?marcinkowsky pisze: ale materiaÂł bomba byÂł i wszystkim siĂŞ podobaÂłAnicie, Patrycji, ÂŁukaszowi
w dodatku Agatka tak fajnie wiosennie jest ubrana i ma fajny naszyjnik

Nie wiem czy znalazÂłby siĂŞ odwaÂżny :nie: ktĂłremu nie spodobaÂłby siĂŞ materiaÂł Agatki :devil:Anicie podobaÂł siĂŞ materiaÂł Agaty?
Agatka mĂłwiÂła o gaszeniu poÂżarĂłw... :stop: pragnienia :rozglada: , natomiast Anitka, wyraÂźnie rozbawiona

Tak czy inaczej wesoÂło byÂło

Ja co prawda nie marcinkowsky :rozglada: ale pozwolĂŞ sobie odpowiedzieĂŚ na nurtujÂące CiĂŞ pytaniaBlack Jack '62 pisze: CzyÂżbyÂś chciaÂł przez to powiedzieĂŚ, Âże Anita byÂła w F16, Âże Anicie podobaÂł siĂŞ materiaÂł Agaty?![]()
A po czym tak w ogĂłle wnosisz?

Blacky

A materiaÂł rzeczywiÂście super

A co Ty siĂŞ taki krytyczny wzglĂŞdem siebie zrobiÂłeÂś? :rozglada:Black Jack '62 pisze: PS No DÂżastina, nie bÂądÂź taka zÂłaZadedykuj, dedykuj czĂŞÂściej Alowi te nagrania, ktĂłre wykonujesz
On bardziej ode mnie zasÂługuje na te dedykacje
Co rĂłwnieÂż przykroÂściÂą stwierdzam
Al

No dobra, a teraz znikam

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Stały bywalec
ZapanowaÂły tu iÂście swojskie klimaty :tanczy: Agatta z wielkim wyczuciem podeszÂła do problemu
Podoba mi siĂŞ ten pomysÂł z wstawieniem do caÂłoÂści nagraĂą amatorskich z wesel i tego typu imprez :hahaha: Ale, rzecz jasna, nie zbagatelizowaÂła problemu
Sprawa nagÂłoÂśniona, teraz upatrywaĂŚ tylko rychÂłego rozwiÂązania konfliktu. Racje obu stron w sporze znamy
I wydaje mi siĂŞ, Âże wina leÂży po obu stronach - jeÂśli mogĂŞ wtrÂąciĂŚ takÂą dygresjĂŞ?
To, Âże super nie dziwi
To, Âże obiektywny rĂłwnieÂż nie dziwi
To, Âże Agatta przy kaÂżdej moÂżliwej okazji udowadniaÂła, Âże to ona osobiÂście zbieraÂła nagrania, rĂłwnieÂż bardzo mi przypadÂło do gustu i mam nadziejĂŞ, Âże tak juÂż zostanie
DziĂŞkujĂŞ 

Prawda, prawdaD¿astina pisze:A materia³ rzeczywiœcie superchcemy wiêcej takich materia³ów prawda? :tanczy:

Dziêkujê za wskazanie miejsca, w którym schowano dla potomnoœci ten materia³... a wrêcz skarbcem tych wspania³ych wielu materia³ów mo¿na ten portal nazwaÌD¿astina pisze:Altak¹ fantastyczn¹ dedykacjê, specjalnie dla Ciebie
dziÂś szykowaÂłam
Ale marcinkowsky mnie ubiegÂł z nagraniem materiaÂłu :rozglada: A co mi szkodzi jeszcze raz :rozglada: Al, specjalnie dla Ciebie, ze szczerego serca
Zapodany juÂż wczeÂśniej przez marcinkowsky'ego
Prosto z portalu tvn 24.pl
Rewelacyjny materiaÂł, wspaniaÂłej poznaĂąskiej reporterki Agaty Tomaszewskiej
![]()

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
Ja tylko na pó³ s³ówka, bo siê spieszê ...
Nie ma jak wpaœÌ do domu na 3 kwadranse, w³¹czyÌ telewizor, ¿eby sprawdziÌ aktualnoœci, a tu nagle na ekranie Twojego telewizora pojawia siê piêknoœÌ w br¹zowych tonacjach
Tylko niech ktoÂś mi powie, o czym mĂłwiÂła, poniewaÂż to piĂŞkno tak nagle wywoÂłane oÂślepiÂło mnie, otumaniÂło i nie mam pojĂŞcia, o czym mĂłwiÂła :szalony:
Ale pewnie o Pleszewie?
O BoÂże, a teraz jest w jakiejÂś restauracji
ZgÂłodniaÂłem
Nie ma jak wpaœÌ do domu na 3 kwadranse, w³¹czyÌ telewizor, ¿eby sprawdziÌ aktualnoœci, a tu nagle na ekranie Twojego telewizora pojawia siê piêknoœÌ w br¹zowych tonacjach

Tylko niech ktoÂś mi powie, o czym mĂłwiÂła, poniewaÂż to piĂŞkno tak nagle wywoÂłane oÂślepiÂło mnie, otumaniÂło i nie mam pojĂŞcia, o czym mĂłwiÂła :szalony:
Ale pewnie o Pleszewie?

O BoÂże, a teraz jest w jakiejÂś restauracji

ZgÂłodniaÂłem

-
- Stały bywalec
Poœpiech niczemu nie s³u¿yBlack Jack '62 pisze:Ja tylko na pó³ s³ówka, bo siê spieszê ...

Nie ma jak... to w koùcu siê doczekaÌNie ma jak wpaœÌ do domu na 3 kwadranse, w³¹czyÌ telewizor, ¿eby sprawdziÌ aktualnoœci, a tu nagle na ekranie Twojego telewizora pojawia siê piêknoœÌ w br¹zowych tonacjach

A i owszemTylko niech ktoÂś mi powie, o czym mĂłwiÂła, poniewaÂż to piĂŞkno tak nagle wywoÂłane oÂślepiÂło mnie, otumaniÂło i nie mam pojĂŞcia, o czym mĂłwiÂła :szalony:
Ale pewnie o Pleszewie?

Tylko nie jedz kurczakaO BoÂże, a teraz jest w jakiejÂś restauracji![]()
ZgÂłodniaÂłem

Ale rozmowĂŞ Agatta przeprowadziÂła przedniÂą

Tylko jak ona to zrobiÂła, Âże tak prĂŞdko udaÂło jej siĂŞ zmieniĂŚ lokalizacjĂŞ :> Rozmowa chyba nie byÂła na Âżywo?

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Stały bywalec
a ja jeszcze o tej miÂłoÂściNie podszedÂłem, bo baÂłem siĂŞ, Âże jak spojrzĂŞ w te piĂŞkne oczy i nie bĂŞdzie mnie od nich oddzielaÂł szklany monit, to siĂŞ bezpamiĂŞtnie zakocham

nie dziwie siĂŞ Âże potraciliÂście dla niej gÂłowy

heh

czy mi siĂŞ wydawaÂło czy Agatka ma pojĂŞcie o tym co ten szef kuchni przyrzÂądzaÂł? :d ?

-
- Stały bywalec
NajpiĂŞkniejsza odsÂłoniĂŞta
ProszĂŞ mnie Âźle nie zrozumieĂŚ 

Po kaÂżdym jej wejÂściu jesteÂś kontent
Jednak jakiÂś opĂłr wyczuwam :mhm: Daj na luz
Daj siê wci¹gn¹Ì bez ¿adnych oporów - nie bêdziesz ¿a³owa³, a atrakcji przy tym bêdziesz mia³ tyle, ¿e ... ho ho 
Kiedy s³ucha³em jak Agatta utwierdza siê w przekonaniu, ¿e te œliwki pra¿¹ce siê na patelni powêdruj¹ wg³¹b ubitego kurczaka, wyobrazi³em sobie od razu Agattê jak pichci coœ w swojej kuchni 

''zainteresowana tobÂą''? W jakim sensie :> Czy moÂże powinienem zapytaĂŚ: Czym :> Twoim zdaniem :>marcinkowsky pisze:a ja jeszcze o tej miÂłoÂściBlack muszĂŞ ciĂŞ zmartwiĂŚ, Âże istnieje prawdopodobieĂąstwo, Âże twoje uczucie byÂłoby platoniczne. Agatka nie tylko moÂże ma juÂż kogoÂś, ale mogÂłaby nie byĂŚ tobÂą wcale zainre4sowana
![]()

OdnoszĂŞ wraÂżenie, Âże caÂły czas siĂŞ do naszej Agatty ''przekonujesz''?marcinkowsky pisze:nie dziwie siĂŞ Âże potraciliÂście dla niej gÂłowyno kurde faktycznie Âładna jest ta Agatka i ma gadane :spiewa: szkoda Âże jest jej tak malo :/ i taka sympatyczna byÂła w tej rozmowie
![]()

No, na pewno zapachymarcinkowsky pisze: hehciekaw, czy przyniosÂła ze sobÂą do studia coÂś z tej kuchni?
?

To jest nas dwĂłchmarcinkowsky pisze:czy mi siĂŞ wydawaÂło czy Agatka ma pojĂŞcie o tym co ten szef kuchni przyrzÂądzaÂł? :d ?