Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

Obrazek
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Och niieeeeeeeee!!! :o ;( ;( ;( ;( No nie mĂłwcie, Âże byÂł materiaÂł Agatki ... ;(
ByÂł ... ;( ;( ;( Agatka byÂła ... ;( ;(

No trudno, fajnie, ÂżeÂście zapodali capsy :) ZwÂłaszcza za ten precyzyjny chwyt Agatki w caÂłoÂści - dziĂŞksssss :lol2:
ByÌ mo¿e zatem ta aktualnie trwaj¹ca cisza jest zwiastunem podobnej sytuacji i w tym roku :rozglada: Oczywiœcie nie ¿yczê tego... znaczy siê roboczych œwi¹t, nikomu, ale któ¿ z nas mo¿e wiedzieÌ, co tam g³êboko w zamyœle maj¹ ''w³adcy'' TVN :rozglada:
Nie no, to oczywiste, Âże nie Âżyczymy nikomu roboczych ÂświÂąt :) To czas rodzinny :P Ale, sÂą tacy, co i w pracy czujÂą siĂŞ jak w domu :) WiĂŞc pozostaje nam mieĂŚ tylko nadziejĂŞ, Âże w przypadku Agatki teÂż tak jest, jeÂśli oczywiÂście przyjdzie jej ten radosny czas ÂświÂąt spĂŞdzaĂŚ w pracy :)
A co do zeszÂłorocznego jej dyÂżuru podczas Triduum Paschalnego, to z przykroÂściÂą stwierdzam, Âże wiem o tym, iÂż coÂś takiego miaÂło miejsce, tylko z capsĂłw Grzesioo'a.

Nie mia³em okazji Ci D¿astina podziêkowaÌ wczoraj i cholera przedwczoraj te¿ :/ , wiêc czyniê to dziœ :lol2: Dziêkujê, bardzo Ci dziêkujê za capsy :lol2: za capsy, za dŸwiêk, za chêci, za wszystko :lol2: Te pó³torej minuty informacji krótkie chwile szczêœcia, ale jak je pomno¿ymy przez ¿ycie nasze i dodamy chwile z ¿ycia Agatki, to ca³kiem sporo ta chwila przybierze na intensywnoœci, bytnoœci :lol2:

DziĂŞki raz jeszcze :buzi:
A dziÂś jak siĂŞ sprawy majÂą :mhm:

PS No DÂżastina, nie bÂądÂź taka zÂła :lol2: Zadedykuj, dedykuj czĂŞÂściej Alowi te nagrania, ktĂłre wykonujesz :lol2: On bardziej ode mnie zasÂługuje na te dedykacje :) Co rĂłwnieÂż przykroÂściÂą stwierdzam ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

chÂłopie :D moÂżesz go sobie obejrzeĂŚ na http://www.tvn34.pl :) StraÂżacy na bani :lol2:
MateriaÂł gicior 8) w Faktach maÂłych teÂż byÂł :D
http://www.tvn24.pl/2040509,12690,0,1,1,wideo.html

chyba trochĂŞ inne ujĂŞcia -nigdy za maÂło :)
Obrazek
Obrazek

Black, a czemu nie podeszÂłeÂś do Agatki? kiedyÂś tam? :D ? taka fajna laska zdaje siĂŞ byĂŚ :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O kuuuuuuuuuuu..a !!! :hmm: Ale osioÂł ze mnie!!! :hmm: Nie wpadÂłem na to, Âże materiaÂł moÂże byĂŚ powtarzany w raporcie ;(
Black, a czemu nie podeszÂłeÂś do Agatki? kiedyÂś tam? :D ? taka fajna laska zdaje siĂŞ byĂŚ :)
Pewnie, ¿e 'fajna laska'' :lol2: A i owszem :lol2: Dlaczego nie podszed³em :> A kto Ci o tym w ogóle powiedzia³ :> No dobra, nie wnikaj¹c w szczegó³y Ci odpowiem :D Nie podszed³em, bo ba³em siê, ¿e jak spojrzê w te piêkne oczy i nie bêdzie mnie od nich oddziela³ szklany monit, to siê bezpamiêtnie zakocham :lol2:
Szkoda zdrowia na mi³oœÌ :lol2:

A poza tym sam widzisz na podstawie dzisiejszych moich doÂświadczeĂą, Âże nie jesteÂśmy sobie pisani ;(

To takie dziwne, Âżeby nasz ''zwiÂązek'' podratowywaÂł portal tvn24.pl :devil:
Ale bardzo dziĂŞkujĂŞ za link :D MateriaÂł powalajÂący na kolana :lol2: Agatki grzeczna ironia, nieszkodliwy sarkazm, ujmujÂące poczucie humoru co tam jeszcze kto chce :lol2: PoruszyÂły mnÂą kolejny raz :brawa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie podszedÂłem, bo baÂłem siĂŞ, Âże jak spojrzĂŞ w te piĂŞkne oczy i nie bĂŞdzie mnie od nich oddzielaÂł szklany monit, to siĂŞ bezpamiĂŞtnie zakocham :lol2:
Szkoda zdrowia na mi³oœÌ :lol2:
aha :D rozumiem 8)

To takie dziwne, Âżeby nasz ''zwiÂązek'' podratowywaÂł portal tvn24.pl :devil:
Ale bardzo dziĂŞkujĂŞ za link :D MateriaÂł powalajÂący na kolana :lol2: Agatki grzeczna ironia, nieszkodliwy sarkazm, ujmujÂące poczucie humoru co tam jeszcze kto chce :lol2: PoruszyÂły mnÂą kolejny raz :brawa:
ale materiaÂł bomba byÂł i wszystkim siĂŞ podobaÂł :D Anicie, Patrycji, ÂŁukaszowi :) w dodatku Agatka tak fajnie wiosennie jest ubrana i ma fajny naszyjnik :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: ale materiaÂł bomba byÂł i wszystkim siĂŞ podobaÂł :D Anicie, Patrycji, ÂŁukaszowi :) w dodatku Agatka tak fajnie wiosennie jest ubrana i ma fajny naszyjnik :)
CzyÂżbyÂś chciaÂł przez to powiedzieĂŚ, Âże Anita byÂła w F16, Âże Anicie podobaÂł siĂŞ materiaÂł Agaty? :D :shock: A po czym tak w ogĂłle wnosisz? :D
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Anicie podobaÂł siĂŞ materiaÂł Agaty?
Nie wiem czy znalazÂłby siĂŞ odwaÂżny :nie: ktĂłremu nie spodobaÂłby siĂŞ materiaÂł Agatki :devil:
Agatka mĂłwiÂła o gaszeniu poÂżarĂłw... :stop: pragnienia :rozglada: , natomiast Anitka, wyraÂźnie rozbawiona :D , nawiÂązujÂąc do stand up'u koleÂżanki, zapowiedziaÂła materiaÂł jak to struÂś zgasiÂł... telewizjĂŞ!!! DosÂłownie :devil: :devil: :devil:
Tak czy inaczej wesoÂło byÂło :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: CzyÂżbyÂś chciaÂł przez to powiedzieĂŚ, Âże Anita byÂła w F16, Âże Anicie podobaÂł siĂŞ materiaÂł Agaty? :D :shock: A po czym tak w ogĂłle wnosisz? :D
Ja co prawda nie marcinkowsky :rozglada: ale pozwolĂŞ sobie odpowiedzieĂŚ na nurtujÂące CiĂŞ pytania :D Tak Anitka prowadziÂła dzisiejsze fakty, piĂŞknie zapowiedziaÂła materiaÂł Agatki, a po materiale byÂła - o czym juÂż adviser wspomniaÂł - wyraÂźnie rozbawiona :rozglada: Mam na to wszystko dowĂłd w postaci dÂźwiĂŞku :tanczy: :arrow: http://www.savefile.com/files/611550
Blacky :lol2: zdaje mi siĂŞ, Âże Twoje boginie majÂą podobne poczucie humoru :rozglada:
A materia³ rzeczywiœcie super :lol2: chcemy wiêcej takich materia³ów prawda? :tanczy:
Black Jack '62 pisze: PS No DÂżastina, nie bÂądÂź taka zÂła :lol2: Zadedykuj, dedykuj czĂŞÂściej Alowi te nagrania, ktĂłre wykonujesz :lol2: On bardziej ode mnie zasÂługuje na te dedykacje :) Co rĂłwnieÂż przykroÂściÂą stwierdzam ;(
A co Ty siĂŞ taki krytyczny wzglĂŞdem siebie zrobiÂłeÂś? :rozglada:
Al :roll: takÂą fantastycznÂą dedykacjĂŞ, specjalnie dla Ciebie :lol2: dziÂś szykowaÂłam :roll: Ale marcinkowsky mnie ubiegÂł z nagraniem materiaÂłu :rozglada: A co mi szkodzi jeszcze raz :rozglada: Al, specjalnie dla Ciebie, ze szczerego serca :lol2: Zapodany juÂż wczeÂśniej przez marcinkowsky'ego :lol2: Prosto z portalu tvn 24.pl :lol2: Rewelacyjny materiaÂł, wspaniaÂłej poznaĂąskiej reporterki Agaty Tomaszewskiej :lol2: :arrow: http://www.tvn24.pl/2040509,12690,0,1,1,wideo.html
No dobra, a teraz znikam ;) czeka na mnie jeszcze wÂątek niezwykle przystojnego :lol2: i niezwykle zdolnego :lol2: redakcyjnego kolegi Agatki :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

ZapanowaÂły tu iÂście swojskie klimaty :tanczy: Agatta z wielkim wyczuciem podeszÂła do problemu 8) Podoba mi siĂŞ ten pomysÂł z wstawieniem do caÂłoÂści nagraĂą amatorskich z wesel i tego typu imprez :hahaha: Ale, rzecz jasna, nie zbagatelizowaÂła problemu ;) Sprawa nagÂłoÂśniona, teraz upatrywaĂŚ tylko rychÂłego rozwiÂązania konfliktu. Racje obu stron w sporze znamy ;) I wydaje mi siĂŞ, Âże wina leÂży po obu stronach - jeÂśli mogĂŞ wtrÂąciĂŚ takÂą dygresjĂŞ? :lol2:
D¿astina pisze:A materia³ rzeczywiœcie super :lol2: chcemy wiêcej takich materia³ów prawda? :tanczy:
Prawda, prawda :lol2: To, Âże super nie dziwi :) To, Âże obiektywny rĂłwnieÂż nie dziwi :) To, Âże Agatta przy kaÂżdej moÂżliwej okazji udowadniaÂła, Âże to ona osobiÂście zbieraÂła nagrania, rĂłwnieÂż bardzo mi przypadÂło do gustu i mam nadziejĂŞ, Âże tak juÂż zostanie :lol2:
DÂżastina pisze:Al :roll: takÂą fantastycznÂą dedykacjĂŞ, specjalnie dla Ciebie :lol2: dziÂś szykowaÂłam :roll: Ale marcinkowsky mnie ubiegÂł z nagraniem materiaÂłu :rozglada: A co mi szkodzi jeszcze raz :rozglada: Al, specjalnie dla Ciebie, ze szczerego serca :lol2: Zapodany juÂż wczeÂśniej przez marcinkowsky'ego :lol2: Prosto z portalu tvn 24.pl :lol2: Rewelacyjny materiaÂł, wspaniaÂłej poznaĂąskiej reporterki Agaty Tomaszewskiej :lol2: :arrow: http://www.tvn24.pl/2040509,12690,0,1,1,wideo.html
Dziêkujê za wskazanie miejsca, w którym schowano dla potomnoœci ten materia³... a wrêcz skarbcem tych wspania³ych wielu materia³ów mo¿na ten portal nazwaÌ :lol2: Dziêkujê :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja tylko na pó³ s³ówka, bo siê spieszê ...

Nie ma jak wpaœÌ do domu na 3 kwadranse, w³¹czyÌ telewizor, ¿eby sprawdziÌ aktualnoœci, a tu nagle na ekranie Twojego telewizora pojawia siê piêknoœÌ w br¹zowych tonacjach :lol2:

Tylko niech ktoÂś mi powie, o czym mĂłwiÂła, poniewaÂż to piĂŞkno tak nagle wywoÂłane oÂślepiÂło mnie, otumaniÂło i nie mam pojĂŞcia, o czym mĂłwiÂła :szalony:

Ale pewnie o Pleszewie? :lol2:

O BoÂże, a teraz jest w jakiejÂś restauracji :lol2:

ZgÂłodniaÂłem :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ja tylko na pó³ s³ówka, bo siê spieszê ...
Poœpiech niczemu nie s³u¿y :D Czasami lepiej jest siê zatrzymaÌ i pomedytowaÌ :lol2: Od rana do tego w Tvn24 zachêcaj¹, ¿eby zw³aszcza dziœ daÌ sobie czas na g³êbsz¹ refleksjê :)
Nie ma jak wpaœÌ do domu na 3 kwadranse, w³¹czyÌ telewizor, ¿eby sprawdziÌ aktualnoœci, a tu nagle na ekranie Twojego telewizora pojawia siê piêknoœÌ w br¹zowych tonacjach :lol2:
Nie ma jak... to w koĂącu siĂŞ doczekaĂŚ :lol2:
Tylko niech ktoÂś mi powie, o czym mĂłwiÂła, poniewaÂż to piĂŞkno tak nagle wywoÂłane oÂślepiÂło mnie, otumaniÂło i nie mam pojĂŞcia, o czym mĂłwiÂła :szalony:

Ale pewnie o Pleszewie? :lol2:
A i owszem :D
O BoÂże, a teraz jest w jakiejÂś restauracji :lol2:

ZgÂłodniaÂłem :lol2:
Tylko nie jedz kurczaka :D Wszak dziœ Wielki Pi¹tek - post œcis³y obowi¹zuje :] To nie by³o fair, ¿e dziœ pokazywali te sma¿¹ce siê i skwiercz¹ce smako³yki ;( I nie by³o fair zagraniem to, ¿e Agatta o takie szczegó³y dopytywa³a... akurat dziœ :(
Ale rozmowĂŞ Agatta przeprowadziÂła przedniÂą :P
Tylko jak ona to zrobiÂła, Âże tak prĂŞdko udaÂło jej siĂŞ zmieniĂŚ lokalizacjĂŞ :> Rozmowa chyba nie byÂła na Âżywo? :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie podszedÂłem, bo baÂłem siĂŞ, Âże jak spojrzĂŞ w te piĂŞkne oczy i nie bĂŞdzie mnie od nich oddzielaÂł szklany monit, to siĂŞ bezpamiĂŞtnie zakocham
a ja jeszcze o tej miÂłoÂści ;) Black muszĂŞ ciĂŞ zmartwiĂŚ, Âże istnieje prawdopodobieĂąstwo, Âże twoje uczucie byÂłoby platoniczne. Agatka nie tylko moÂże ma juÂż kogoÂś, ale mogÂłaby nie byĂŚ tobÂą wcale zainre4sowana :lol:

nie dziwie siĂŞ Âże potraciliÂście dla niej gÂłowy :D no kurde faktycznie Âładna jest ta Agatka i ma gadane :spiewa: szkoda Âże jest jej tak malo :/ i taka sympatyczna byÂła w tej rozmowie :)

heh :P ciekaw, czy przyniosÂła ze sobÂą do studia coÂś z tej kuchni? ;) ?
Obrazek
czy mi siĂŞ wydawaÂło czy Agatka ma pojĂŞcie o tym co ten szef kuchni przyrzÂądzaÂł? :d ?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

NajpiĂŞkniejsza odsÂłoniĂŞta :lol2: ProszĂŞ mnie Âźle nie zrozumieĂŚ ;)
marcinkowsky pisze:a ja jeszcze o tej miÂłoÂści ;) Black muszĂŞ ciĂŞ zmartwiĂŚ, Âże istnieje prawdopodobieĂąstwo, Âże twoje uczucie byÂłoby platoniczne. Agatka nie tylko moÂże ma juÂż kogoÂś, ale mogÂłaby nie byĂŚ tobÂą wcale zainre4sowana :lol:
''zainteresowana tobÂą''? W jakim sensie :> Czy moÂże powinienem zapytaĂŚ: Czym :> Twoim zdaniem :> :lol:
marcinkowsky pisze:nie dziwie siĂŞ Âże potraciliÂście dla niej gÂłowy :D no kurde faktycznie Âładna jest ta Agatka i ma gadane :spiewa: szkoda Âże jest jej tak malo :/ i taka sympatyczna byÂła w tej rozmowie :)
Odnoszê wra¿enie, ¿e ca³y czas siê do naszej Agatty ''przekonujesz''? :) Po ka¿dym jej wejœciu jesteœ kontent :) Jednak jakiœ opór wyczuwam :mhm: Daj na luz 8) Daj siê wci¹gn¹Ì bez ¿adnych oporów - nie bêdziesz ¿a³owa³, a atrakcji przy tym bêdziesz mia³ tyle, ¿e ... ho ho :D
marcinkowsky pisze: heh :P ciekaw, czy przyniosÂła ze sobÂą do studia coÂś z tej kuchni? ;) ?
No, na pewno zapachy :lol2:
marcinkowsky pisze:czy mi siĂŞ wydawaÂło czy Agatka ma pojĂŞcie o tym co ten szef kuchni przyrzÂądzaÂł? :d ?
To jest nas dwóch :lol2: Kiedy s³ucha³em jak Agatta utwierdza siê w przekonaniu, ¿e te œliwki pra¿¹ce siê na patelni powêdruj¹ wg³¹b ubitego kurczaka, wyobrazi³em sobie od razu Agattê jak pichci coœ w swojej kuchni :lol2:
ODPOWIEDZ