[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Jak byłeś w studio to może zaspokoisz moją ciekawość i zdradzisz co się dzieje w trakcie przerwy? Jest cisza, ktoś z realizacji zabawia publiczność czy może coś innego?
-
- Czasem tu wpada
Wielka szkoda, że tvn nie dodaje każdego występu na YT. Bo wiadomo jak już było, że filmiki z xfactor.tvn.pl zniknął z 3 edycją, a na YT są tylko nieliczne na dodatek ostatnio dodali występy z finałów, ale tylko z 1 tury na dodatek występ Marcina zamiast z finału, dali z półfinału.
Dzieje się to samo, co 15 minut przed wejściem na antenę - jest pan, który "opiekuje" się publicznością, tzn. opowiada, co się będzie działo, że ma być totalne szaleństwo itd, przy czym stara się rozluźnić publikę, co zdecydowanie mu się udaje - przed programem i w czasie każdej przerwy cała publiczność pęka ze śmiechu.Debeet pisze:Jak byłeś w studio to może zaspokoisz moją ciekawość i zdradzisz co się dzieje w trakcie przerwy? Jest cisza, ktoś z realizacji zabawia publiczność czy może coś innego?

Dlaczego mają zniknąć? Filmiki z I edycji nie zniknęły. Fakt jest ich mało, ale wydaje mi się, że nigdy nie było ich więcej. W I edycji po prostu nie dodawali każdego występu na stronę, tylko wybrane.musicomaniakk pisze:Wielka szkoda, że tvn nie dodaje każdego występu na YT. Bo wiadomo jak już było, że filmiki z xfactor.tvn.pl zniknął z 3 edycją, a na YT są tylko nieliczne na dodatek ostatnio dodali występy z finałów, ale tylko z 1 tury na dodatek występ Marcina zamiast z finału, dali z półfinału.
Jeżeli nic się nie zmieniło, to chodzi ci pewnie o takiego grubszego pana - Piotr "Gustaw" Dziwulski. Jeżeli tak, to on rzeczywiście jest niezły.r_r16 pisze:Dzieje się to samo, co 15 minut przed wejściem na antenę - jest pan, który "opiekuje" się publicznościąDebeet pisze:Jak byłeś w studio to może zaspokoisz moją ciekawość i zdradzisz co się dzieje w trakcie przerwy? Jest cisza, ktoś z realizacji zabawia publiczność czy może coś innego?
Nie, nie. Pan Gustaw jedynie odlicza czas do wejścia na antenę, zaprasza operatorów do kamer oraz prosi o wyłączenie telefonów komórkowych. Publicznością zajmuje się pan Piotr Balicki (jeśli nie pomyliłem osób). Jest to tzw. animator publiczności, który ma za zadanie rozluźnić publikę, oswoić z kamerami, czy np. w odpowiednich momentach wypuścić brawa. On także wprowadza widownię w odcinek. Mówi, co się będzie działo, jaka będzie kolejność występów, kiedy publiczność będzie pokazywana w kamerach.
Szkoda, bo u Wojewódzkiego "Gustaw" świetnie się spisuje.
-
- Czasem tu wpada
Można gdzieś znaleźć występ Avocado z dogrywki, gdzie wykonywali piosenkę "Relax" ?
Chciałbym jeszcze raz tego posłuchać
Chciałbym jeszcze raz tego posłuchać

UWAGA, UWAGA! Mam ważną informację od znajomego pracownika w grupie ITI.
W 3 edycji X FACTOR w jury zasiądą: Czesław Mozil + Kuba Wojewózki + Maja Sablewska + (oraz jakaś kobieta, trwają negocjacje).
TVN wraz z nową edycją, ma zamiar wykonać własne intro programu, oraz we własnym zakresie odświeżyć logo X FACTOR. Sceneria castingów przypominać będzie scenerię z I edycji.
W nowej edycji grupa ITI przeznaczy większe finanse na realizacją przez FREMANTLEMEDIA polskiego formatu.
Za rok zapowiada się bardzo ciekawa edycja.
W 3 edycji X FACTOR w jury zasiądą: Czesław Mozil + Kuba Wojewózki + Maja Sablewska + (oraz jakaś kobieta, trwają negocjacje).
TVN wraz z nową edycją, ma zamiar wykonać własne intro programu, oraz we własnym zakresie odświeżyć logo X FACTOR. Sceneria castingów przypominać będzie scenerię z I edycji.
W nowej edycji grupa ITI przeznaczy większe finanse na realizacją przez FREMANTLEMEDIA polskiego formatu.

Jeżeli to prawda:tomalapt pisze:UWAGA, UWAGA! Mam ważną informację od znajomego pracownika w grupie ITI.
1. Drugą kobietą bezapelacyjnie powinna być Tatiana, która moim zdanie spisała się rewelacyjnie.
2.Grafika na castingach powinna zostać ta co w tym roku.
3.Niech nie zepsują grafiki.
nieciekawie :/ maja - głupiutka , ale może 4 jurorka będzie mądrzejsza. a własne logo to też zła informacja ! bubel zrobią :/
Informacja może być prawdziwa po wynikach oglądalności w tym roku, ale raczej Sablewskiej nie będzie w jury. Tak czy siak, byłoby genialnie z 4 jurorów. Własne intro to pewnie to samo co nowe intro w Wielkiej Brytanii tylko że z polskimi akcentami.
Bujać to my, ale nie nas.tomalapt pisze:UWAGA, UWAGA! Mam ważną informację od znajomego pracownika w grupie ITI.

Trochę padłem, ale mam nadzieję, że te informacje są napisane tylko z letniej aury i sezonu ogórkowego.tomalapt pisze:UWAGA, UWAGA! Mam ważną informację od znajomego pracownika w grupie ITI.
Po pierwsze - "X Factor" to działka TVN-u, a nie ITI, która zajmuje się różnymi inwestycjami. Po drugie - po sukcesie Okupnik (która jako mentor wygrała tą edycję i świetnie wpasowała się w format) Sablewska do "X Factora" już nie wróci i dobrze o tym wiemy. Po trzecie - z powodu kryzysu reklamowego stacje tną koszty - więc TVN na razie nie może planować, czy przeznaczy mniej, czy więcej na "X Factora".
Trochę padłem, ale mam nadzieję, że te informacje są napisane tylko z letniej aury i sezonu ogórkowegotomalapt pisze:UWAGA, UWAGA! Mam ważną informację od znajomego pracownika w grupie ITI.

Po pierwsze - "X Factor" to działka TVN-u, a nie ITI, która zajmuje się różnymi inwestycjami. Po drugie - po sukcesie Okupnik (która jako mentor wygrała tą edycję i świetnie wpasowała się w format) Sablewska do "X Factora" już nie wróci i dobrze o tym wiemy. Po trzecie - z powodu kryzysu reklamowego stacje tną koszty - więc TVN na razie nie może planować, czy przeznaczy mniej, czy więcej na "X Factora".
-
- Bywalec
to coś napisał na pewno mega fan TVN i ITI, na dodatek Sablewskiej i XF. 4w1. zupełna nowość na rynku.
tvn - latem programowo najgorsza!