Małgosia dziś w nowej stylizacji - cytując klasyka, "No i fajnie" . Warto zwrócić uwagę na screen nr 5 (tam już Marta pojawia się w tle) i 18-ty, bo tam na drugim planie ktoś się chyba z czegoś ucieszył . Jak zwykle nie zabrakło od Niej uśmiechu, choć brakowało mi takiego efektownego ujęcia...
6/12/2018, "Wstajesz i wiesz" materiał wykonano z wykorzystaniem streamingu
Dzisiaj Małgosia po długiej przerwie ma się pojawić w 15 na żywo. Jednak możemy jej w ogóle nie zobaczyć, gdyż przed chwilą po przerwie wznowiono przesłuchanie Jacka Rostowskiego
Klęska! Ja jako fan Małgosi nie mogę sobie wyobrazić bardziej pechowego dnia, zwłaszcza że tak długo wyczekiwałem jej w 15 na żywo Oby tylko jutro była w poranku.
Wojciech 29 xxx pisze: poniedziałek 10 gru 2018, 15:02
Ale pech przez tego pacana złodzieja łysego
Masz jakieś dowody popełnionej przez niego kradzieży? To masz obowiązek zgłosić sprawę do prokuratury. A jeżeli nie masz to waż słowa, bo pomówienie jest przestępstwem.
Rostowski nie jest żadnym złodziejem. A co do przesłuchań Rostowskiego, to Małgosia miała niesamowitego pecha, bo akurat jej dyżury wypadły na dni jego przesłuchań, najpierw przed komisją Amber Gold a teraz przed komisją ds. VAT. Mam nadzieję, że jeszcze Małgosia kiedyś okazyjnie się pojawi w 15 na żywo.