Ohoho, co to byÂłby za widok. ZwÂłaszcza, Âże Joasia ma co pokazaĂŚ. Ma bardzo fajnÂą pupcie.
:aniol: Wtedy to pewnie juz by siĂŞ nie pokazaÂła na wizji :hmm: Nie wytrzymaÂłaby presji jak Sandra :spiewa: A jakby Jej Jarek dokuczaÂł :szalony:
No jak jÂą tak mĂŞczyÂł to pewnie coÂś tam powiedziaÂła tak na odczepnego.
Mam wraÂżenie,Âże Asiunie bardziej stresuje to o co tym razem zapyta pan redaktor niÂż praca zwiÂązana z czytaniem i przedstawianiem serwisu :uhh: :uhh:
Fajnie siĂŞ krĂŞci na tym krzeÂśle obrotowym po zakoĂączeniu serwisu :aniol:
Widok krĂŞcÂącej siĂŞ Joasi powoduje ,Âże i mi siĂŞ trochĂŞ krĂŞci w gÂłowie :tanczy:
Osobiœcie mam nadziejê, ¿e Joasiny urlop nie bêdzie d³ugi, ale bardzo intensywny. Powinna na nim solidnie wypocz¹Ì by byÌ w lepszym humorku...
Joasiu bedziemy tĂŞsknic i czekaĂŚ na Ciebie :aniol: A nieeeech wypoczywa-jak juz mĂłwiÂłem dobre z Nas chÂłopaki :tanczy: Nawet naszym kosztem chcemy jak najlepiej dla Joanny :aniol:
Pod koniec dyÂżuru juz siĂŞ caÂłkiem rozwinĂŞÂła,byÂły i usmiechy i wszystko co uwielbiamy :aniol:
To co chyba ostatnie capsy

Jak to strasznie brzmi :gafa:
Na tym ostatnim Joasia wyglada jakby chciaÂła powiedziec,Âże teÂż Jej troszkĂŞ smutno,Âże Nas zostawia ale tak byc musi :rydzyk: :rydzyk:
Pewnie to tylko wraÂżenie ale chciejmy w to wierzyĂŚ :rydzyk: :aniol: :rydzyk: :aniol: