Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No tak,nie pomyÂślaÂłem No to juÂż niestety wpadÂłeÂś jak Âśliwka w kompot Pewnie tak jak My lubisz miec problemy z JoasiÂą

No ba.
Na przykÂład, zrobiÂł jej z ukrycia zdjĂŞcia , jak Joasia opala siĂŞ "topless" na dzikiej plaÂży
Ohoho, co to byÂłby za widok. ZwÂłaszcza, Âże Joasia ma co pokazaĂŚ. Ma bardzo fajnÂą pupcie. :P
A jednak zdobyÂła siĂŞ na grzecznÂą odpowiedÂź i uÂśmiech wobec Jarka K.
No jak jÂą tak mĂŞczyÂł to pewnie coÂś tam powiedziaÂła tak na odczepnego.

Osobiœcie mam nadziejê, ¿e Joasiny urlop nie bêdzie d³ugi, ale bardzo intensywny. Powinna na nim solidnie wypocz¹Ì by byÌ w lepszym humorku...
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Ohoho, co to byÂłby za widok. ZwÂłaszcza, Âże Joasia ma co pokazaĂŚ. Ma bardzo fajnÂą pupcie.
:aniol: Wtedy to pewnie juz by siĂŞ nie pokazaÂła na wizji :hmm: Nie wytrzymaÂłaby presji jak Sandra :spiewa: A jakby Jej Jarek dokuczaÂł :szalony:
No jak jÂą tak mĂŞczyÂł to pewnie coÂś tam powiedziaÂła tak na odczepnego.
Mam wraÂżenie,Âże Asiunie bardziej stresuje to o co tym razem zapyta pan redaktor niÂż praca zwiÂązana z czytaniem i przedstawianiem serwisu :uhh: :uhh:
Fajnie siĂŞ krĂŞci na tym krzeÂśle obrotowym po zakoĂączeniu serwisu :aniol:
Widok krĂŞcÂącej siĂŞ Joasi powoduje ,Âże i mi siĂŞ trochĂŞ krĂŞci w gÂłowie :tanczy:
Osobiœcie mam nadziejê, ¿e Joasiny urlop nie bêdzie d³ugi, ale bardzo intensywny. Powinna na nim solidnie wypocz¹Ì by byÌ w lepszym humorku...
Joasiu bedziemy tĂŞsknic i czekaĂŚ na Ciebie :aniol: A nieeeech wypoczywa-jak juz mĂłwiÂłem dobre z Nas chÂłopaki :tanczy: Nawet naszym kosztem chcemy jak najlepiej dla Joanny :aniol:

Pod koniec dyÂżuru juz siĂŞ caÂłkiem rozwinĂŞÂła,byÂły i usmiechy i wszystko co uwielbiamy :aniol:
To co chyba ostatnie capsy ;( Jak to strasznie brzmi :gafa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na tym ostatnim Joasia wyglada jakby chciaÂła powiedziec,Âże teÂż Jej troszkĂŞ smutno,Âże Nas zostawia ale tak byc musi :rydzyk: :rydzyk:
Pewnie to tylko wraÂżenie ale chciejmy w to wierzyĂŚ :rydzyk: :aniol: :rydzyk: :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

No i co nie przyznaÂła siĂŞ gdzie jedzie :xx:
ÂŚmiesznie to wyglÂądaÂło bo Jarek siĂŞ pyta co urlop -a Joasia Âże tak -a gdzie jedziesz- a Joasia jeszcze nie wiem :shock:
Joasia pewnie ju¿ od pó³ roku wie :devil: tylko skubana nie chcia³a sie przed nami przyznaÌ :shock:
Pierwszy raz zostaÂła przyÂłapana na drobnym kÂłamstewku :devil:

StrzeliÂła Âładny uÂśmiech na pozegnanie czy nie bo nie wiem :mhm:

MoÂże i my zrobimy sobie urlop od Joasi :cicho:
Nam tez siĂŞ coÂś od Âżycia naleÂży :shock:
Tylko ta praca i praca ,wiecznie trzeba siedzieĂŚ przed telewizorem i wypatrywaĂŚ JoasiĂŞ :devil:
Jak Joasi nie bĂŞdzie to moÂże zrobimy sobie maÂły skok w bok i popodrywamy Joasi koleÂżanki z pracy :spiewa:
maxxx

No i co nie przyznaÂła siĂŞ gdzie jedzie
:nie: Joasia jest mega tajemnicza.Nie Âżyczy sobie ÂżebyÂśmy coÂś o Niej wiedzieli :spiewa:
Chyba nie jesteÂśmy tak zdesperowani Âżeby Joasi szukac gdzieÂś po plaÂżach Egipskich :rozglada: Bo chyba nad Zegrzem nie wypoczywa bo bym ktĂłregoÂś z Was wysÂłaÂł :aniol:
ÂŚmiesznie to wyglÂądaÂło bo Jarek siĂŞ pyta co urlop -a Joasia Âże tak -a gdzie jedziesz- a Joasia jeszcze nie wiem
A np Ania KalczyĂąska w jednym wywiadzie czytaÂłem opowiadaÂła gdzie byÂła na urlopie poÂślubnym :aniol: Kurcze nasza Joasia to jest zoÂłzunia( :rydzyk: ).O Pawle ÂŁukasiku nic nie chciaÂła powiedzieĂŚ DÂżastinie :xx:
StrzeliÂła Âładny uÂśmiech na pozegnanie czy nie bo nie wiem
Tak :aniol: Ja by³em zadowolony :aniol: Bywa³y d³u¿sze uœmiechy ale nie narzekajmy :aniol: Z tego co ostatnio by³o-to teraz nale¿¹ sie Anio³kowi brawa :brawa: :aniol:
MoÂże i my zrobimy sobie urlop od Joasi
Nam tez siĂŞ coÂś od Âżycia naleÂży
Przymusowy bedzie :cicho: MyÂślisz,Âże zasÂłuÂżyliÂśmy :uhh: :uhh:
Tylko ta praca i praca ,wiecznie trzeba siedzieĂŚ przed telewizorem i wypatrywaĂŚ JoasiĂŞ
No w sumie to jest jakaÂś praca,czasami zamiast zajÂąc siĂŞ ksiaÂżkami i innymi sprawami poÂświĂŞcaÂłem ten czas na Joasie :hmm: Dobra-nie czas na spowiedÂź :aniol:
Jak Joasi nie bĂŞdzie to moÂże zrobimy sobie maÂły skok w bok i popodrywamy Joasi koleÂżanki z pracy
Jeszcze czuĂŚ Joasie w studio :tanczy: A poÂźniej.. :xx: Kurcze nie wiem zawsze byÂłem wierny Joasi :xx: :rozglada: :cicho: :rydzyk:
KoleÂżanki ma fajne :xx: :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasia to jest zoÂłzunia
ÂŻebyÂś wiedziaÂł :devil:
.O Pawle ÂŁukasiku nic nie chciaÂła powiedzieĂŚ DÂżastinie
Nic nie wiem rozwiĂą temat :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Przymusowy bedzie MyÂślisz,Âże zasÂłuÂżyliÂśmy
Ja to juÂż tu prawie rok no to jakiÂś pÂłatny urlop mi siĂŞ naleÂży :spiewa:
Jeszcze czuĂŚ Joasie w studio A poÂźniej.. Kurcze nie wiem zawsze byÂłem wierny Joasi
KoleÂżanki ma fajne
Nic siĂŞ nie bĂłj :cicho: Joasia siĂŞ o niczym nie dowie :stop:

Ciekawe czy Joasia jedzie sobie z myÂślÂą Âże sobie od nas odpocznie :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No i co nie przyznaÂła siĂŞ gdzie jedzie
ÂŚmiesznie to wyglÂądaÂło bo Jarek siĂŞ pyta co urlop -a Joasia Âże tak -a gdzie jedziesz- a Joasia jeszcze nie wiem
MoÂże po prostu jedzie w swoje rodzinne strony, do mamusi, gdzieÂś do puszczy i bĂŞdzie sie byczyĂŚ przed telewizorem z paczkÂą czipsĂłw :?
Nam tez siĂŞ coÂś od Âżycia naleÂży
W sumie jak jej nie bedzie to nie bĂŞdzie czego komentowaĂŚ, ale zawsze moÂżna coÂś wymyÂśleĂŚ, Âżeby jej podokuczaĂŚ, coÂś wymyÂśleĂŚ, spreparowaĂŚ...
Chyba nie jesteÂśmy tak zdesperowani Âżeby Joasi szukac gdzieÂś po plaÂżach Egipskich

MoÂże znajdzie tam jÂą Super Express, byle nie topless w objĂŞcich KaczyĂąskiego, fuj.
Jak Joasi nie bĂŞdzie to moÂże zrobimy sobie maÂły skok w bok i popodrywamy Joasi koleÂżanki z pracy
MoÂże i trzebaby byÂło. W koncu poczuÂłaby siĂŞ zazdrosna i zaczĂŞÂła doceniaĂŚ jak wiele moÂże straciĂŚ.
maxxx

ÂŻebyÂś wiedziaÂł
;) Absolutnie nie miaÂłem zamiaru Joasie uraziĂŚ :aniol:
Nic nie wiem rozwiĂą temat
Bo D¿astina pisa³a na g³ównej stronie biografiê Paw³a £ukasika.I pod koniec s¹ o nim opiniê kolegów z pracy :aniol: Napisa³a -nie wiem chyba meila :stop: -do paru osób czy zgodz¹ siê powiedzieÌ o Nim kilka zdaù :uhh: I zgadnij kto nie odpisa³ :red: ..
My musimy teraz 'Âświecic oczami na mieÂście' :shock: :shock: :shock:
Ja to juÂż tu prawie rok no to jakiÂś pÂłatny urlop mi siĂŞ naleÂży
Ale nie moÂżna tak do koĂąca :uhh: ChwilkĂŞ tak,ale wiesz Joasi moÂże byĂŚ przykro jak przyjedzie a tu nic nie bedzie napisane :uhh: Nie moÂżemy Jej tego zrobiĂŚ :nie:
Ale urlopik jak chcesz to teÂż dostaniesz -moÂże ciut krĂłtszy jak KrĂłlowa :tanczy:
Nic siĂŞ nie bĂłj Joasia siĂŞ o niczym nie dowie
Nie wiem czy to nas usprawiedliwa :uhh: DziÂś nie podejme decyzji :nie:
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Ciekawe czy Joasia jedzie sobie z myÂślÂą Âże sobie od nas odpocznie
Ciekawe :uhh: Ja od Joasi nie musze odpoczywaĂŚ :nie:

P.S Temat o Joasi przesun¹³ siê jedna pozycjê w góre w statystykach wyœwietleù :brawa:
Joasia jest niezbyt uchwytna gwiazdÂą dla fanĂłw a jaka popularna :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

:mhm: Trudno powiedzieÌ... Z jednej strony nie bêdzie na bie¿¹co czego komentowaÌ ... Ale z drugiej strony.... Joanna to dziennikarka o profilu politycznym . A tacy dziennikarze nie znosz¹ ca³kowitego zerwania ³¹cznoœci ze œwiatem informacji. Mo¿liwe, ¿e Joasia zabierze lap-topa i bêdzie sprawdzaÌ, czy tutaj pojawiaj¹ siê jakieœ wpisy ....
I zgadnij kto nie odpisaÂł :red:
I teraz zgaduj czÂłowieku :hmm: czy po prostu nie lubi odpisywaĂŚ na listy, czy juÂż tak noska zadziera :>
maxxx

JuÂż kiedyÂś zmagaliÂśmy siĂŞ z dwutygodniowÂą nieobecnoÂściÂą Joasi :uhh:
Z tego co pamiĂŞtam juÂż Nam troche odbijaÂło i pisaliÂśmy takie gÂłupoty :red: :lol2:
W kaÂżdym razie nie kasuj archiwum :aniol: Jak bedzie Âźle to najwyÂżej wkleisz jakiegoÂś capsa i go pokomentujemy :spiewa:
W PL sytuacja polityczna jest mega dynamiczna :tanczy: Ale teÂż wystarczy pare haseÂł zdaĂą i wszystko raz dwa siĂŞ wie na bierzÂąco :aniol: TakÂże nie zginie :spiewa:
My chyba nie pomoÂżemy bo my jesteÂśmy forumowiczami o profilu Joasiowym :lol2:
I teraz zgaduj czÂłowieku czy po prostu nie lubi odpisywaĂŚ na listy, czy juÂż tak noska zadziera
MoÂże nie ma skrzynki internetowej :uhh: A nosek ma zadarty naturalnie wiĂŞc bardziej nie musi :aniol:

[ Dodano: Wto Lip 10, 2007 1:17 am ]
Temat Joasi siĂŞ troszkĂŞ zmarginalizowaÂł ;(
Nie ma jednego dnia Joasi a w Sejmie juz zadymy :nie:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu koniecznie wracaj NajaÂśniejsza Rzeczypospolita w niebezpieczeĂąstwie :shock: :shock: :shock:
Joasiu tylko dowiedzieli siĂŞ Âże opuszczasz swoiÂą "redutĂŞ" a oni Andrzejka juÂż wyrzucili :shock: :shock: :shock:
I Rydzykowi siĂŞ gĂŞba otworzyÂła :shock: :shock: :shock:
Joasiu wracaj bo jak tak dalej bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło to moÂże sie zdarzyĂŚ Âże znowu bĂŞdziemy pod zaborami :shock: :shock: :shock:
Joasiu ratuj naszÂą ukochanÂą ojczyznĂŞ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Szatany opanowaÂły juÂż caÂły kraj -tylko ty nas moÂżesz ocaliĂŚ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
JuÂż tylko w tobie pokÂładamy naszÂą nadziejĂŞ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Ocal nas Joasiu :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Spokojnie , daj dziewczynie odpocz¹Ì....
Agata A. znakomicie radzi sobie w sejmie.
Studio teÂż na wysokich obrotach.
DadzÂą sobie radĂŞ. Tylko..... czy AÂśka nie bĂŞdzie wkurzona, Âże jej nie byÂło w wirze tych wydarzeĂą, Âże to nie ona relacjonowaÂła.... :>
adam
Fan Forum
Fan Forum

Wróci do innej Polski i jeszcze dziewczyna nam sie nie bêdzie mog³a odlaleœÌ w nowej rzeczywistoœci :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Aœka mo¿e byÌ z³a, ¿e to nie ona teraz trzêsie ca³¹ sytuacj¹. Teraz pewnie sobie pluje w brode, ¿e wziê³a ten urlop.
No ale zapewne jak wrĂłci to wszystko nadrobi.

AÂśka, ty sobie nie myÂśl, Âże bez ciebie to tvn24 sie zawali! :devil:
maxxx

ChciaÂłem zauwaÂżyĂŚ nieÂśmiaÂło ,Âże przy ostatnich aferach Asia graÂła pierwsze skrzypce :tanczy: Np z taÂśmami Beger siĂŞ Âświetnie spisala :brawa:
Ale Joasia sie przekona,Âże nie zawsze ma sie takie szczĂŞÂście trafiĂŚ na taki temat :stop:

Dobrze,Âże Joasia ma zdolne koleÂżanki i kolegĂłw sejmowych :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu ja jako jedyny nie spisaÂłem Cie jeszcze na straty i uwaÂżam Âże bez Ciebie to tu siĂŞ nic dobrego nie wydarzy :rydzyk:
ODPOWIEDZ