Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

D¿astina pisze: :red: Wiedzia³am, ¿e kiedyœ coœ pokrêcê :lol: Ale to dlatego, ¿e niewyspana jestem :rozglada: Przez £ukasika, serwisowa³ wczoraj do pó³nocy, a ja musia³am go ogl¹daÌ :lol2: a dziœ wczeœnie rano, ptaszki tak siê wydziera³y pod moim oknem, ¿e a¿ mnie obudzi³y :rozglada: Ale nic siê nie martw Al :stop: relacjê historyczn¹ mamy :tanczy: :arrow:
Fakty
http://www.savefile.com/files/629224
Teraz jest historyczna :lol2: 8)
Tamta teÂż byÂła Âświetna, ale wywoÂłaÂła nieco mniejsze emocje u co niektĂłrych userĂłw :lol:
Achhh, to jeszcze te dotyczÂące Jakuba T.
Teraz juÂż mu przynajmniej TVN24 odpuÂściÂło :spiewa:
A Agatta ruszyÂła w Âślad za panem ministrem SzczyÂło do Krzesin :)
I tu miaÂł miejsce cud nad cudami - przeÂżycie wiĂŞksze nawet od przeÂżyĂŚ towarzyszÂących ''historycznej relacji'' :lol2: Krzesiny, lotnisko, latajÂące maszyny robiÂące duÂży haÂłas i wÂłaÂśnie podczas relacji, a dokÂładniej podczas zadawania pytania Agatcie przez AnnĂŞ JĂŞdrzejowskÂą taka maszyna - F16 ''zaszalaÂła'' :lol2: W tym momencie na twarzy Agatty pojawiÂł siĂŞ uÂśmiech nad uÂśmiechy - takiego na wizji jeszcze widzieĂŚ nie mieliÂśmy okazji :P
Achhh... a jakÂże zwinnie przy tym i z gracjÂą wyjaÂśniÂła skÂąd caÂłe zamieszanie :) KonferencjĂŞ streÂściÂła jak naleÂżaÂło 8)
Z krajobrazem bazy lotniczej komponowaÂła siĂŞ jak zwykle przepiĂŞknie :P
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

W tym momencie na twarzy Agatty pojawiÂł siĂŞ uÂśmiech nad uÂśmiechy - takiego na wizji jeszcze widzieĂŚ nie mieliÂśmy okazji :P
SzczĂŞÂśliwcy nad szczĂŞÂśliwcami :D ktĂłrym Ăłw widok byÂł dany :D :brawa:
Ale có¿ pocz¹Ì tym, których ten cudowny uœmiech omin¹³ ;(
A i capsami dla potomnych, by mogli cieszyĂŚ swe oko do woli, uwieczniony pewnie teÂż nie zostaÂł ;( ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Ju¿ nie dziwiê siê Black Jackowi '62 ¿e nie podszed³ - ja te¿ bym siê zakocha³ , gdyby tak siê do mnie uœmiechnê³a, a póŸniej ba³ wiêkszego zakochania i póŸniejszego odtr¹cenia :D :rydzyk:

Przyjemniej Agatka od SzczygÂły prezentuje siĂŞ na tle F16 :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

adviser pisze:
W tym momencie na twarzy Agatty pojawiÂł siĂŞ uÂśmiech nad uÂśmiechy - takiego na wizji jeszcze widzieĂŚ nie mieliÂśmy okazji :P
A i capsami dla potomnych, by mogli cieszyĂŚ swe oko do woli, uwieczniony pewnie teÂż nie zostaÂł ;( ;(
Piewcy uÂśmiechu :spiewa: Gdyby trwaÂł dÂłuÂżej niÂż 5 sekund to udaÂłoby mi siĂŞ schwytaĂŚ
Niestety te stop klatki zatrzymujÂą siĂŞ co 5 seknund i to co widnieje na cpasie to jest poczÂątek a moÂże koniec tego cudownego uÂśmiechu, ktĂłrego byliÂśmy (szczĂŞÂściarze) Âświadkami : :brawa: 8) :D Obrazek

Nie mogĂŞ przeÂżyĂŚ tego, Âże neie mam wiĂŞcej :hmm:

Co za WspaniaÂła Dziewczyna :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:Ju¿ nie dziwiê siê Black Jackowi '62 ¿e nie podszed³ - ja te¿ bym siê zakocha³ , gdyby tak siê do mnie uœmiechnê³a, a póŸniej ba³ wiêkszego zakochania i póŸniejszego odtr¹cenia :D :rydzyk:
No proszĂŞ ;) MinĂŞÂło trochĂŞ czasu i Panowie jednym gÂłosem ÂśpiewajÂą :lol2:

Uuuuu.....capsiarze siĂŞ nie spisali :nie: Ja trochĂŞ spokojniej, od Was :lol2: na to wszystko patrzyÂłam :rozglada: i mam wraÂżenie, Âże ten uÂśmiech trwaÂł dÂłuÂżej niÂż 5 sekund :lol2: Nie ma rozpromienionych capsĂłw :uhh: to moÂże relacja na pocieszenie :rozglada: :arrow:
http://www.savefile.com/files/629456

:lol2: A wiecie, Âże te maszyny, piĂŞĂŚ minut po relacji Agatki, nad mojÂą gÂłowÂą juÂż haÂłasowaÂły :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:Ju¿ nie dziwiê siê Black Jackowi '62 ¿e nie podszed³ - ja te¿ bym siê zakocha³ , gdyby tak siê do mnie uœmiechnê³a, a póŸniej ba³ wiêkszego zakochania i póŸniejszego odtr¹cenia :D :rydzyk:
To mo¿e wpadnij na weekend do Poznania, jak bêdziemy we dwóch, to mo¿e zdo³amy wspólnymi si³ami oprzeÌ siê urokowi Agatki? :D A czemu na weekend zapraszam? Bo chyba, czujê to po koœciach, Agatka bêdzie mieÌ dy¿ur w ten s³oneczny i ciep³y weekend kwietniowy :spiewa: ¯yczê jej (i sobie ... i nam wszystkim), ¿eby zaj¹Ì siê musia³a megazabawnym tematem :lol2: Teraz najbardziej pragnê jej .... uœmiechuuuuuuu :lol2:

Nie wiem, jak prezentowaÂł siĂŞ SzczygÂło, ale Agatka jak zawsze imponujÂąco :szalony:
marcinkowsky pisze:
adviser pisze:
Piewcy uÂśmiechu :spiewa: Gdyby trwaÂł dÂłuÂżej niÂż 5 sekund to udaÂłoby mi siĂŞ schwytaĂŚ
Niestety te stop klatki zatrzymujÂą siĂŞ co 5 seknund i to co widnieje na cpasie to jest poczÂątek a moÂże koniec tego cudownego uÂśmiechu, ktĂłrego byliÂśmy (szczĂŞÂściarze) Âświadkami : :brawa: 8) :D
Ja trochĂŞ o tym uÂśmiechu cudnym wiem :lol2: Jak nie stÂąd, to stamtÂąd :spiewa: I dlatego, Âże wiem o tym jaki to piĂŞkny i chwytajÂący zmysÂły widok, to tak nalegam i zabiegam, i proszĂŞ niebiosa, by w relacjach Agatka uÂśmiechaÂła siĂŞ czĂŞÂściej, czĂŞÂściej i czĂŞÂściej, by promieniaÂła peÂłniej, i peÂłniej, i peÂłniej :szalony: i by wiĂŞcej zdarzaÂło siĂŞ wiĂŞcej takich relacji, w ktĂłrych pozwoliĂŚ sobie moÂże bez Âżadnych oporĂłw na uÂśmiech :)
Wczoraj o przestĂŞpcy-mordercy, dziÂś poczÂątkowo mĂłwiÂła o domniemanym gwaÂłcicielu - nader ciĂŞÂżko byÂło o choĂŚby lekki uÂśmiech :neutral:
marcinkowsky pisze:Nie mogĂŞ przeÂżyĂŚ tego, Âże neie mam wiĂŞcej :hmm:
Jak i ja ÂżaÂłujĂŞ ;(
WiĂŞc juÂż to sobie wyobraÂżam :D WyobraÂżam :szalony: WyobraÂżam :szalony: WyobraÂżam :szalony: WyobraziÂłem ... :lol:
Tak myœla³em, ¿e ten spontaniczny, niewymuszony, szczery uœmiech u Agatki najpiêkniejszy :szalony: Wyobra¿am sobie równie¿ jak bardzo chcia³a tej niekontrolowanej reakcji Agatka unikn¹Ì ;) Na szczêœcie siê nie uda³o :D
Alchemik pisze:Achhh... a jakÂże zwinnie przy tym i z gracjÂą wyjaÂśniÂła skÂąd caÂłe zamieszanie :) KonferencjĂŞ streÂściÂła jak naleÂżaÂło 8)
A o to, to ja jestem juÂż zawsze spokojny :tanczy: Tylko z uÂśmiechem nie zawsze jest odpowiedni poziom ;) A z formÂą ... DopĂłki wkoÂło Agatki nie zacznÂą wygÂłupiaĂŚ siĂŞ jakieÂś dzieciaki, nic nie jest w stanie jej rozproszyĂŚ, czy wybiĂŚ z rytmu :D
DÂżastina pisze:Nie ma rozpromienionych capsĂłw :uhh: to moÂże relacja na pocieszenie :rozglada: :arrow:

:lol2: A wiecie, Âże te maszyny, piĂŞĂŚ minut po relacji Agatki, nad mojÂą gÂłowÂą juÂż haÂłasowaÂły :rozglada:
DÂżastina :* :* :* Za wszystkie, ale tĂŞ zwÂłaszcza :*
Aaaaaaaaaaaaa ... :shock: To musia³a byÌ niesamowicie spektakularna akcja-relacja :tanczy: Od razu przypomnia³y mi siê AWACS'y, efy szesnaste, b³êdnie l¹duj¹cy samolot tureckich linii ... Agatka ma szczêœcie to zalatanych tematów :tanczy:
marcinkowsky pisze:Co za WspaniaÂła Dziewczyna :P
Prawda? :P :P

Ojej :o A wiĂŞcej relacji z Krzesin nie byÂło? :o Agatka bez kolejnych relacji, na lotnisku wojskowym, z efem 16'stym za plecami ... Czy wiecie, co to moÂże oznaczaĂŚ? :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Co do tego to nie mam Âżadnych wÂątpliwoÂści :nie: :D
Niestety te stop klatki zatrzymujÂą siĂŞ co 5 seknund
Ech, przeklĂŞte stop klatki :hmm: powinny wiedzieĂŚ kiedy siĂŞ zatrzymywaĂŚ :devil:
Uuuuu.....capsiarze siĂŞ nie spisali :nie: Ja trochĂŞ spokojniej, od Was :lol2: na to wszystko patrzyÂłam :rozglada: i mam wraÂżenie, Âże ten uÂśmiech trwaÂł dÂłuÂżej niÂż 5 sekund :lol2: Nie ma rozpromienionych capsĂłw :uhh:
Có¿, nie mo¿na mieÌ wszystkiego :uhh: wiêc cieszmy siê tym co mamy :spiewa:
Przynajmniej namiastka Agatkowego uÂśmiechu uwieczniona, za co spieszĂŞ podziĂŞkowaĂŚ :D :brawa:
to moÂże relacja na pocieszenie :rozglada: :arrow:
A za relacjĂŞ tym bardziej :brawa: :brawa: :brawa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:
To mo¿e wpadnij na weekend do Poznania, jak bêdziemy we dwóch, to mo¿e zdo³amy wspólnymi si³ami oprzeÌ siê urokowi Agatki? :D A czemu na weekend zapraszam? Bo chyba, czujê to po koœciach, Agatka bêdzie mieÌ dy¿ur w ten s³oneczny i ciep³y weekend kwietniowy :spiewa: ¯yczê jej (i sobie ... i nam wszystkim), ¿eby zaj¹Ì siê musia³a megazabawnym tematem :lol2: Teraz najbardziej pragnê jej .... uœmiechuuuuuuu :lol2:
Neiestety mam juÂż inne plany :spiewa: Ale- skÂąd Ty moÂżesz wiedzieĂŚ czy Agatka bĂŞdzie pracowaÂła w najbliÂżaszÂą sobotĂŞ? :D !
Tak myœla³em, ¿e ten spontaniczny, niewymuszony, szczery uœmiech u Agatki najpiêkniejszy :szalony: Wyobra¿am sobie równie¿ jak bardzo chcia³a tej niekontrolowanej reakcji Agatka unikn¹Ì ;) Na szczêœcie siê nie uda³o :D
a wcale nieprawda :nie: Tam nie by³o czasu na ¿adn¹ kontrolê :D Uœmiechnê³a siê bo okolicznoœÌ tego wymaga³a i nie by³o inneg o wyjœcia :lol:

adviser pisze: Ech, przeklĂŞte stop klatki :hmm: powinny wiedzieĂŚ kiedy siĂŞ zatrzymywaĂŚ :devil:
Z reguÂły kurde wiedziaÂły, tylko teraz coÂś im odwaliÂło :rozglada:
Musimy chyba poszukaĂŚ alternatywnego ÂźrĂłdÂła stop klatek :]
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: ¯yczê jej (i sobie ... i nam wszystkim), ¿eby zaj¹Ì siê musia³a megazabawnym tematem :lol2: Teraz najbardziej pragnê jej .... uœmiechuuuuuuu :lol2:
Jednog³oœnie do³¹czmy siê do tej proœby - mo¿e ¿yczenie wówczas siê spe³ni? :spiewa:
marcinkowsky pisze:Neiestety mam juÂż inne plany :spiewa: Ale- skÂąd Ty moÂżesz wiedzieĂŚ czy Agatka bĂŞdzie pracowaÂła w najbliÂżaszÂą sobotĂŞ? :D !
PrzecieÂż napisaÂł Ci, Âże czuje to po koÂściach :lol2:
marcinkowsky pisze:Niestety te stop klatki zatrzymujÂą siĂŞ co 5 seknund i to co widnieje na cpasie to jest poczÂątek a moÂże koniec tego cudownego uÂśmiechu, ktĂłrego byliÂśmy (szczĂŞÂściarze) Âświadkami
Z caÂłym szacunkiem dla capsowywoÂływacza :D to nie jest ani poczÂątek, ani koniec tego cudownego uÂśmiechu :) To jest jakaÂś odlegÂła uÂśmiechowa odyseja :D Tamten to byÂła istna arkadia :lol2: UÂśmiech tak piĂŞkny, iÂż niemoÂżliwy wrĂŞcz do nakreÂślenia sÂłowami :D Przynajmniej dla mnie sztuka ta zbyt trudnÂą jest :/
DÂżastina pisze:Nie ma rozpromienionych capsĂłw :uhh: to moÂże relacja na pocieszenie :rozglada: :arrow:

Wspólne, to samo niebo macie z Agatt¹ nad g³owami? :o Ech ;) Niekoniecznie F16 doœÌ szybko potrafi¹ pokonaÌ du¿¹ odleg³oœÌ :lol2: DŸwiêk zarejestrowany o¿ywi³ me wspomnienia... :brawa:
adviser pisze:Có¿, nie mo¿na mieÌ wszystkiego :uhh: wiêc cieszmy siê tym co mamy :spiewa:
Przynajmniej namiastka Agatkowego uÂśmiechu uwieczniona, za co spieszĂŞ podziĂŞkowaĂŚ :D :brawa:
Nie mo¿na mieÌ wszystkiego, ale dziêki Agatcie przyjemnie d¹¿yÌ do idea³u przetart¹ œcie¿k¹ :D Uczmy siê... a mo¿e ju¿ potrafimy byÌ (?) naprawdê stanowczymi i konsekwentnymi w d¹¿eniu do celu? :lol2:
Poprzez ''przeszkody'' wprawdzie - dziÂś miast Agatty jej koleÂżanka (oj, obraziÂłaby siĂŞ na mnie, gdyby wiedziaÂła, Âże jÂą jako przeszkodĂŞ postrzegam... :aniol: ) :neutral:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..czeœÌ :lol2:

..Âładnie wrĂłciÂłem - co :?: :/

..niestety czasami tak siĂŞ w Âżyciu popieprzy Âże nie moÂżna tego odkrĂŞciĂŚ :/

..na szczĂŞÂście widziaÂłem uÂśmiech Agatki ktĂłremu tutaj poÂświĂŞciliÂście sporo miejsca :spiewa:
..nic dziwnego - przecudny byÂł :P :P

..oki..obi musi spadaĂŚ bo braciszek ma waÂżne rzeczy do wyszukania na jutro na klasĂłwkĂŞ ;)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..czeœÌ :lol2:

..niestety czasami tak siĂŞ w Âżyciu popieprzy Âże nie moÂżna tego odkrĂŞciĂŚ :/
Uf :D Kamieù spada z serca, bo ju¿ zaczyna³em lêkliwie myœleÌ, ¿e straci³em mojego odwiecznego (wydaje siê ¿yjê z takim ju¿ przeœwiadczeniem) wspó³towarzysza Agattowych dy¿urów... ca³odniowych lub te¿ okazyjnych relacji :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Ojej :o A wiĂŞcej relacji z Krzesin nie byÂło? :o Agatka bez kolejnych relacji, na lotnisku wojskowym, z efem 16'stym za plecami ... Czy wiecie, co to moÂże oznaczaĂŚ? :lol:
Chyba zaczynam rozumieÌ, có¿ to mo¿e oznaczaÌ, poniewa¿ od czasu tej krzesiùskiej relacji z F16-ymi w tle audio-wizualnym, gdzieœ nam bezwiednie przepad³a :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
obie¿yœwiat pisze:..czeœÌ :lol2:

Uf :D Kamieù spada z serca, bo ju¿ zaczyna³em lêkliwie myœleÌ, ¿e straci³em mojego odwiecznego (wydaje siê ¿yjê z takim ju¿ przeœwiadczeniem) wspó³towarzysza Agattowych dy¿urów... ca³odniowych lub te¿ okazyjnych relacji :rozglada:
Czy s³ychaÌ by³o? :D S³ychaÌ by³o? :D S³ychaÌ, jak i mnie kamieù z hukiem spada z serca? :lol2: Ale coœ sobie ch³opaki i dziewczêta zreszt¹ te¿ :lol2: nie powspó³pracowa³y :roll:
Chyba zaczynam rozumieÌ, có¿ to mo¿e oznaczaÌ, poniewa¿ od czasu tej krzesiùskiej relacji z F16-ymi w tle audio-wizualnym, gdzieœ nam bezwiednie przepad³a :rozglada:
Lepiej póŸno, ni¿ wcale ;) Lepiej póŸniej zrozumieÌ to, ni¿ wcale nie dojœÌ do takiego wniosku :lol2:
Nie noooo :D Musi do nas wrĂłciĂŚ - najlepiej niech to bĂŞdzie juÂż jutro :]
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:Czy s³ychaÌ by³o? :D S³ychaÌ by³o? :D S³ychaÌ, jak i mnie kamieù z hukiem spada z serca? :lol2: Ale coœ sobie ch³opaki i dziewczêta zreszt¹ te¿ :lol2: nie powspó³pracowa³y :roll:
..no nie by³o wspó³pracy :/
..dzis teÂż nie :/
Lepiej póŸno, ni¿ wcale ;) Lepiej póŸniej zrozumieÌ to, ni¿ wcale nie dojœÌ do takiego wniosku :lol2:
Nie noooo :D Musi do nas wrĂłciĂŚ - najlepiej niech to bĂŞdzie juÂż jutro :]
..mam teÂż coÂś majÂącego zwiÂązek z miejscem w ktĂłrym ostatnio widziano AgatkĂŞ :lol2:

..szukajcie..a znajdziecie :lol2:

:arrow: Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

obie¿yœwiat pisze:..no nie by³o wspó³pracy :/
..dzis teÂż nie :/
Có¿, nie ma Agatki, nie ma wspó³pracy :/
MoÂże gdyby wiedziaÂła, Âże kaÂżde Jej pojawienie siĂŞ na wizji :tanczy: sprzyja umacnianiu forumowych wiĂŞzi :> , to moÂże rzadziej fundowaÂłaby takie "ciche dni" :rydzyk: ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..mam teÂż coÂś majÂącego zwiÂązek z miejscem w ktĂłrym ostatnio widziano AgatkĂŞ :lol2:

..szukajcie..a znajdziecie :lol2:

:arrow: Obrazek
Masz oko do szczegó³ów? Czy to, co piêkne, ³atwo wpada Ci w oko i przyci¹ga spojrzenie jak magnes? :lol2: A samo zdjêcie, Agatta na nim przedstawiona... skupiona, zapatrzona, zas³uchana :D Ni wiêc dziwnego, ¿e póŸniejsza relacja by³a tak dopracowana :)
adviser pisze:MoÂże gdyby wiedziaÂła, Âże kaÂżde Jej pojawienie siĂŞ na wizji :tanczy: sprzyja umacnianiu forumowych wiĂŞzi :> , to moÂże rzadziej fundowaÂłaby takie "ciche dni" :rydzyk: ;)
MyÂślĂŞ, Âże wie :lol2: DaliÂśmy (jedni w mniejszy, a inni w bardziej mocny sposĂłb) odczuĂŚ Agatcie, iÂż jej relacji i jej samej, wypatrujemy jak Jutrzenki :lol2:

ps Black - nie wyszÂło proroctwo ''pokostne'' :devil: MiaÂło byĂŚ megazabawnie, a jest mega...pusto :uhh:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ps Black - nie wyszÂło proroctwo ''pokostne'' :devil: MiaÂło byĂŚ megazabawnie, a jest mega...pusto :uhh:
No nie wyszÂło, Âłamanie w koÂściach zbyt prĂŞdko uÂśmierzyÂłem specyficznym specyfikiem i siĂŞ nie speÂłniÂło :devil: No trudno, moÂże innym razem :D Fakt pozostaje faktem, Âże Agatka coÂś nam umyka w weekendy :> CzyÂżby miaÂła jakieÂś ciekawsze, bÂądÂź pilniejsze zajĂŞcia :>

Fotka urocza :P Autor zdjĂŞcia miaÂł rĂŞkĂŞ :lol2: UchwyciÂł tak cudne zjawisko :D no i obi miaÂł rzeczywiÂście z kolei oko, skoro fotkĂŞ i AgatkĂŞ odnalazÂł :lol2:

[ Dodano: Nie Kwi 15, 2007 12:04 pm ]
adviser pisze:Có¿, nie ma Agatki, nie ma wspó³pracy :/
NapiszĂŞ wiĂŞcej :D Nie ma Agatki, nie ma oglÂądania tvn24 :nie:

ChcÂą siĂŞ pozbyĂŚ widzĂłw, to niech jeszcze mocniej ukryjÂą nam AgatkĂŞ :D
ODPOWIEDZ