marcinkowsky pisze:Ju¿ nie dziwiê siê Black Jackowi '62 ¿e nie podszed³ - ja te¿ bym siê zakocha³ , gdyby tak siê do mnie uœmiechnê³a, a póŸniej ba³ wiêkszego zakochania i póŸniejszego odtr¹cenia

:rydzyk:
To moÂże wpadnij na weekend do Poznania, jak bĂŞdziemy we dwĂłch, to moÂże zdoÂłamy wspĂłlnymi siÂłami oprzeĂŚ siĂŞ urokowi Agatki?

A czemu na weekend zapraszam? Bo chyba, czujê to po koœciach, Agatka bêdzie mieÌ dy¿ur w ten s³oneczny i ciep³y weekend kwietniowy :spiewa: ¯yczê jej (i sobie ... i nam wszystkim), ¿eby zaj¹Ì siê musia³a megazabawnym tematem

Teraz najbardziej pragnĂŞ jej .... uÂśmiechuuuuuuu
Przyjemniej Agatka od SzczygÂły prezentuje siĂŞ na tle F16

Nie wiem, jak prezentowaÂł siĂŞ SzczygÂło, ale Agatka jak zawsze imponujÂąco :szalony:
marcinkowsky pisze:adviser pisze:W tym momencie na twarzy Agatty pojawiÂł siĂŞ uÂśmiech nad uÂśmiechy - takiego na wizji jeszcze widzieĂŚ nie mieliÂśmy okazji

SzczĂŞÂśliwcy nad szczĂŞÂśliwcami

ktĂłrym Ăłw widok byÂł dany

:brawa:
Ale có¿ pocz¹Ì tym, których ten cudowny uœmiech omin¹³
A i capsami dla potomnych, by mogli cieszyĂŚ swe oko do woli, uwieczniony pewnie teÂż nie zostaÂł

Piewcy uÂśmiechu :spiewa: Gdyby trwaÂł dÂłuÂżej niÂż 5 sekund to udaÂłoby mi siĂŞ schwytaĂŚ
Niestety te stop klatki zatrzymujÂą siĂŞ co 5 seknund i to co widnieje na cpasie to jest poczÂątek a moÂże koniec tego cudownego uÂśmiechu, ktĂłrego byliÂśmy (szczĂŞÂściarze) Âświadkami : :brawa:
Ja trochĂŞ o tym uÂśmiechu cudnym wiem

Jak nie stÂąd, to stamtÂąd :spiewa: I dlatego, Âże wiem o tym jaki to piĂŞkny i chwytajÂący zmysÂły widok, to tak nalegam i zabiegam, i proszĂŞ niebiosa, by w relacjach Agatka uÂśmiechaÂła siĂŞ czĂŞÂściej, czĂŞÂściej i czĂŞÂściej, by promieniaÂła peÂłniej, i peÂłniej, i peÂłniej :szalony: i by wiĂŞcej zdarzaÂło siĂŞ wiĂŞcej takich relacji, w ktĂłrych pozwoliĂŚ sobie moÂże bez Âżadnych oporĂłw na uÂśmiech
Wczoraj o przestĂŞpcy-mordercy, dziÂś poczÂątkowo mĂłwiÂła o domniemanym gwaÂłcicielu - nader ciĂŞÂżko byÂło o choĂŚby lekki uÂśmiech
marcinkowsky pisze:Nie mogĂŞ przeÂżyĂŚ tego, Âże neie mam wiĂŞcej :hmm:
Jak i ja ÂżaÂłujĂŞ
WiĂŞc juÂż to sobie wyobraÂżam

WyobraÂżam :szalony: WyobraÂżam :szalony: WyobraÂżam :szalony: WyobraziÂłem ...
Tak myœla³em, ¿e ten spontaniczny, niewymuszony, szczery uœmiech u Agatki najpiêkniejszy :szalony: Wyobra¿am sobie równie¿ jak bardzo chcia³a tej niekontrolowanej reakcji Agatka unikn¹Ì

Na szczĂŞÂście siĂŞ nie udaÂło
Alchemik pisze:Achhh... a jakÂże zwinnie przy tym i z gracjÂą wyjaÂśniÂła skÂąd caÂłe zamieszanie

KonferencjĂŞ streÂściÂła jak naleÂżaÂło
A o to, to ja jestem juÂż zawsze spokojny :tanczy: Tylko z uÂśmiechem nie zawsze jest odpowiedni poziom

A z formÂą ... DopĂłki wkoÂło Agatki nie zacznÂą wygÂłupiaĂŚ siĂŞ jakieÂś dzieciaki, nic nie jest w stanie jej rozproszyĂŚ, czy wybiĂŚ z rytmu
DÂżastina pisze:Nie ma rozpromienionych capsĂłw :uhh: to moÂże relacja na pocieszenie :rozglada:
http://www.savefile.com/files/629456

A wiecie, Âże te maszyny, piĂŞĂŚ minut po relacji Agatki, nad mojÂą gÂłowÂą juÂż haÂłasowaÂły :rozglada:
DÂżastina :* :* :* Za wszystkie, ale tĂŞ zwÂłaszcza :*
Aaaaaaaaaaaaa ...

To musia³a byÌ niesamowicie spektakularna akcja-relacja :tanczy: Od razu przypomnia³y mi siê AWACS'y, efy szesnaste, b³êdnie l¹duj¹cy samolot tureckich linii ... Agatka ma szczêœcie to zalatanych tematów :tanczy:
marcinkowsky pisze:Co za WspaniaÂła Dziewczyna
Prawda?
Ojej :o A wiĂŞcej relacji z Krzesin nie byÂło? :o Agatka bez kolejnych relacji, na lotnisku wojskowym, z efem 16'stym za plecami ... Czy wiecie, co to moÂże oznaczaĂŚ?