Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

nouze
Fan Forum
Fan Forum

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: nouze »

epsztajnek pisze:Czyżby Pani Redaktor była zawiedziona, że wczoraj nie było wpisów ? ;) :D22
To bardzo dobrze :D
No, bo o wielbicieli trzeba dbać! :lol2: Nie chcemy Pani Ani straszyć, ale wystarczy spojrzeć jak opuszczone zostały niektóre wątki w tym dziale :xx:
pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pkp »

ciekawe czy dziennikarze wchodza na to forum i czytają co o nich piszą
nouze
Fan Forum
Fan Forum

pkp pisze:ciekawe czy dziennikarze wchodza na to forum i czytają co o nich piszą
Z tego co nam mówił kolega @piotr888 i inni "z kontaktami", to niemała część odwiedza, albo przynajmniej odwiedzała :)
Kiedyś podobno A.Kalczyńska wypowiedziała się o forum tvnfakty.pl, że piszą tu same dzieciaki :lol2:

Wracając do Anny Jot, to kto wie czy nasze komentarze nie wpłynęły jakoś na jej pozytywne przemiany, mógłbym tu kilka przykładów podać, dotyczących nie tylko ubrań ;)
szarotek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: szarotek »

nouze pisze:
pkp pisze:ciekawe czy dziennikarze wchodza na to forum i czytają co o nich piszą
Z tego co nam mówił kolega @piotr888 i inni "z kontaktami", to niemała część odwiedza, albo przynajmniej odwiedzała :)
Kiedyś podobno A.Kalczyńska wypowiedziała się o forum tvnfakty.pl, że piszą tu same dzieciaki :lol2:

Myślę, ze pokusa jest silniejsza niż rozsądek (podobno na zdjęciu grupowym zawsze patrzymy się najpierw na siebie)
.... "dzieciaki" - to nawet moze być miłe, bo szczere ;)
no i wpis zainspirowany tematem :) .... nie oglądam zwykle TV w godz. kiedy pojawia sie p. A.J.
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Amy »

Dzisiaj małe faux pas ubraniowe? Strój chyba ten sam, co z 15 maja ;(
This is not the end, this is not the beginning.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Amy pisze:Dzisiaj małe faux pas ubraniowe? Strój chyba ten sam, co z 15 maja ;(
Ten sam, ale co powiedzieć o Patrycji Redo, która odkąd pojawiła się na antenie nie zmieniła swojego zestawu (choć dziś chyba po raz pierwszy zniknęły czarne rajstopy :D )
szarotek pisze:Myślę, ze pokusa jest silniejsza niż rozsądek (podobno na zdjęciu grupowym zawsze patrzymy się najpierw na siebie)
Trzeba się upewnić - Pani Aniu, jak nas Pani czyta, to proszę jutro mrugnąć do nas swym pięknym oczęciem :D11
szarotek pisze:.... "dzieciaki" - to nawet moze być miłe, bo szczere
Ja się często zachowuję gorzej niż dzieciak, więc nie mam nic przeciw :spiewa:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

epsztajnek pisze:Czyżby Pani Redaktor była zawiedziona, że wczoraj nie było wpisów ?
Słowo się rzekło, więc popełniam krótki wpis: kolejna miła dla oka nowość ;) :plus:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

kolejna miła dla oka nowość
naginając fakty i interpretując po swojemu - o takim mrugnięciu wczoraj pisałem 8) :spiewa:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wszystkie stare capsy które teraz są "nie tego", szersza dokumentacja z 15 na żywo i niektórych wydań specjalnych - w miarę poukładane w tej galerii:
http://postimage.org/nouze2

Nie żeby ktokolwiek na to czekał, po prostu nie dawało mi to spokoju
Dwa wydania specjalne są wyszczególnione, z uwagi na ilość minek i gestów Pani Redaktor :D
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pani Redaktor była wyraźnie zainteresowana materiałem o śpiewakach w szczecińskiej operze :D
Jak coś, to jest na forum jeden szczecinianin, który chętnie by tam panią zabrał 8) (w operze chyba ciemno jest jak w kinie? :spiewa: :D11 )
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Początkowo nie nagrywałem ( dzisiejszy image kilkukrotnie się już pojawiał ) , ale skusiły mnie dobre, długie ujęcia
nouze pisze: (w operze chyba ciemno jest jak w kinie? )

Aż tak ciemno to nie jest ( reflektory na scenie ), ale momentami jest bardzo głośno :xx:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Początkowo nie nagrywałem ( dzisiejszy image kilkukrotnie się już pojawiał ) , ale skusiły mnie dobre, długie ujęcia
też nie miałem zamiaru niczego zachowywać, ale zmieniłem zdanie po tych ujęciach z profilu
epsztajnek pisze:Aż tak ciemno to nie jest ( reflektory na scenie ), ale momentami jest bardzo głośno
No to po skrytym romansowaniu :( (choć doceniam walory zagłuszające)
Oczywiście do momentu, w którym udaje się jeszcze Panią Anię zaprosić do domu :D22
Pavloo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Pavloo »

Dziś już dam 4 ujęcia :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Ten róż i bluzka na guziki od razu skojarzyły mi się z zespołem Róże Europy i pierwszą zwrotką piosenki "Karimata" :xx: :rozglada:
ODPOWIEDZ