No, bo o wielbicieli trzeba dbać!epsztajnek pisze:Czyżby Pani Redaktor była zawiedziona, że wczoraj nie było wpisów ?![]()
22
To bardzo dobrze

Moderator: Łukasz
No, bo o wielbicieli trzeba dbać!epsztajnek pisze:Czyżby Pani Redaktor była zawiedziona, że wczoraj nie było wpisów ?![]()
22
To bardzo dobrze
Z tego co nam mówił kolega @piotr888 i inni "z kontaktami", to niemała część odwiedza, albo przynajmniej odwiedzałapkp pisze:ciekawe czy dziennikarze wchodza na to forum i czytają co o nich piszą
Z tego co nam mówił kolega @piotr888 i inni "z kontaktami", to niemała część odwiedza, albo przynajmniej odwiedzałanouze pisze:pkp pisze:ciekawe czy dziennikarze wchodza na to forum i czytają co o nich piszą
Ten sam, ale co powiedzieć o Patrycji Redo, która odkąd pojawiła się na antenie nie zmieniła swojego zestawu (choć dziś chyba po raz pierwszy zniknęły czarne rajstopyAmy pisze:Dzisiaj małe faux pas ubraniowe? Strój chyba ten sam, co z 15 maja
Trzeba się upewnić - Pani Aniu, jak nas Pani czyta, to proszę jutro mrugnąć do nas swym pięknym oczęciemszarotek pisze:Myślę, ze pokusa jest silniejsza niż rozsądek (podobno na zdjęciu grupowym zawsze patrzymy się najpierw na siebie)
Ja się często zachowuję gorzej niż dzieciak, więc nie mam nic przeciw :spiewa:szarotek pisze:.... "dzieciaki" - to nawet moze być miłe, bo szczere
Słowo się rzekło, więc popełniam krótki wpis: kolejna miła dla oka nowośćepsztajnek pisze:Czyżby Pani Redaktor była zawiedziona, że wczoraj nie było wpisów ?
naginając fakty i interpretując po swojemu - o takim mrugnięciu wczoraj pisałemkolejna miła dla oka nowość
nouze pisze: (w operze chyba ciemno jest jak w kinie? )
też nie miałem zamiaru niczego zachowywać, ale zmieniłem zdanie po tych ujęciach z profiluepsztajnek pisze:Początkowo nie nagrywałem ( dzisiejszy image kilkukrotnie się już pojawiał ) , ale skusiły mnie dobre, długie ujęcia
No to po skrytym romansowaniuepsztajnek pisze:Aż tak ciemno to nie jest ( reflektory na scenie ), ale momentami jest bardzo głośno
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 23 gości