Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A jaka para dzisiaj prowadziÂła Poranek? Bo ja oczywiÂście grzecznie spaÂłem wtedy. I co z tÂą stronĂŞ, jak chceie Âżeby wyglÂądaÂł jej ukÂład, szata graficzna, kolory, rozmieszczenie linkĂłw...?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

PrĂłbowaÂłem wczoraj jakoÂś wczoraj przesÂłaĂŚ na forum ''mĂłj twĂłr'',
ale nie mam jej na serwerze, wiĂŞc kombinowaÂłem jak mogÂłem.
PrzesÂłaÂłem sam sobie mailem (Tobie ÂŁukasz teÂż wyÂślĂŞ), ale
nie wyÂświetliÂły siĂŞ wszystkie elementy, poza tym ruchomym
tekstem ala TVN24, a miaÂło byĂŚ tak:
logo:
Obrazek

ramka:
Obrazek

kolejne odnoÂśniki w menu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
MyÂślaÂłem rĂłwnieÂż nad tym, aby daĂŚ (po uzyskaniu Twojej zgody ÂŁukasz :smile:) link do forum:
Obrazek

i dodatek z lewej strony:
Obrazek

aaaa i jeszcze tÂło:
Obrazek

Ca³oœÌ prezentowa³a siê nie tak Ÿle, szkoda, ¿e mie siê nie uda³o :sad:
Ostatnio zmieniony czwartek 20 sty 2005, 12:07 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

A mi siĂŞ wydawaÂło, Âże lepsze byÂłyby niebiesko-ciemne barwy. I moÂże bardziej nowoczesne, do tego drobne elementy flasha. PamiĂŞtajcie teÂż, Âże nie moÂżna wszystkiego robiĂŚ graficznie, bo to siĂŞ bĂŞdzie dÂługo ÂładowaÂło... W przyszÂłym tygodniu przedstawie Wam mĂłj projekt zrobiony z KasiÂą. :D :D :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

oto co myÂślĂŞ na temat wÂątku na gazecie ...
1.Po co niektórym internet ? Debila mo¿na z siebie robiÌ w ró¿nych miejscach...

2.Jak ktoœ nie ma co robiÌ to poprawia czyjeœ b³êdy ortograficzne a , jak nie ma w³asnych przemyœleù to podszywa siê pod inne osoby i wypisuje g³upoty...

Tobie Michos radzĂŞ siĂŞ zalogowac tak jak ja i po sprawie :)
oczywiÂście napisaÂłam prawie to samo tym debilom... [/quote]
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁukasz pisze:W przyszÂłym tygodniu przedstawie Wam mĂłj projekt zrobiony z KasiÂą. :D :D :D
Okay, Ty masz o robieniu stron o wiele wiĂŞksze pojĂŞcie, wiĂŞc czekam z niecierpliwoÂściÂą na TwĂłj - i Kasi - projekt :smile:

A tak na marginesie, jeszcze tylko zapomniaÂłem dodaĂŚ, Âże na samym wstĂŞpie planowaÂłem daĂŚ intro:
Obrazek

a u doÂłu ekranu pasek z przewijajacym siĂŞ tekstem:
***Nieoficjalna strona o Anicie Werner * Biografia * ArtykuÂły prasowe * Galeria * Forum * NajpeÂłniejszy obraz najwiĂŞkszej nadziei polskiego dziennikarstwa! ***

Jeszcze pytanie, ÂŁukasz poÂświĂŞcasz siĂŞ tak:
- dla nas :?: :smile:
- dla Kasi :?: :smile:
- dla Anity :?: :smile:
- z powodu rywalizacji wÂątkĂłw :?:
- czy z jakiegoÂś innego powodu :?: :lol:
Ostatnio zmieniony czwartek 20 sty 2005, 13:33 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Black Jack '62 pisze: - z powodu rywalizacji wÂątkĂłw :?:
Sam sobie Black odpoiwedziaÂłeÂś :-)

£ukasz mam pytanie: Czmu tak nabijasz siê z TVNManiaka :?: Wiele razy z nim na gg rozmawaia³em, by³ porusany w¹tek tvn.tivi.pl i nigdy nie poiwedzia³ na ciebie z³ego s³owa, a ty ci¹gle na niego plujesz : ¿e kapsy ma z³e - moze jak¹œ wade karty TV :evil: :evil: :evil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kwiatek pisze:
Black Jack '62 pisze: - z powodu rywalizacji wÂątkĂłw :?:
Sam sobie Black odpoiwedziaÂłeÂś :-)

A moÂże siĂŞ mylisz kwiatku :?: :lol:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Kwiatek, o kapsach to Marcin, a nie ja. A dzisiaj szymcio ÂśmiaÂł siĂŞ z jego ostatniego newsa, bo my o tym juÂż na forum pisaliÂśmy miesiÂąc temu, podobnie w samym TVNie o tym od dawna mĂłwiÂą. I dopiero teraz maniak to odkryÂł. Ja siĂŞ nie nabijam. Ja siĂŞ tylko Âśmieje. Bo z kaÂżdym kolejnym dniem coraz bardziej nas to Âśmieszy. A ciekawe co Ci maniak powie na gg za kilka dni, gdy na jego seriĂŞ plagiatĂłw, sam odpowiem plagiatem. Ci, ktĂłrzy majÂą dostĂŞp do strefy zamkniĂŞtej, dobrze wiedzÂą co szykujemy. :D

Black, odpowiem Ci póŸniej - muszê to przemyœleÌ. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A dzisiaj Anitka :) jest w popoÂłudniowych i wyglÂąda Âślicznie ;)
jak ktos ma capsy to poproszĂŞ :)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie, to jest przegiĂŞcie :lol: WidzieliÂście jakie dzisiaj buty miaÂła Anita :?:
Ona jest sadystkÂą, Âżeby przy 182 centymetrach wzrostu zakÂładaĂŚ buty na 10-cio centymerowym obcasie :shock: :lol:
Wczoraj mia³a inne buty, ale wyskoœÌ korka podobna :!: Wyskoczy³a definitywnie ze sportowych, p³askich bucików :lol:
Ciekawe co na to Eryk :lol: :?:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Black Jack '62 pisze:Jeszcze pytanie, ÂŁukasz poÂświĂŞcasz siĂŞ tak:
- dla nas :?: :smile:
- dla Kasi :?: :smile:
- dla Anity :?: :smile:
- z powodu rywalizacji wÂątkĂłw :?:
- czy z jakiegoÂś innego powodu :?: :lol:
1. Kasi. :D
2. Dla Was. :D
3. Z powodu rywalizacji wÂątkĂłw. :twisted:
4. Z chĂŞci wzmocnienia pozycji tvn.tivi.pl :twisted:
5. Dla Anity...
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ale Anitkja dzisiaj w ogĂłle jakaÂś inna jest :!: :!: :!:
Taka oÂżywiona ÂświeÂża i jakiejÂś takiej lekkoÂści nabraÂła.
Nie, to jest przegiĂŞcie WidzieliÂście jakie dzisiaj buty miaÂła Anita
Ona jest sadystkÂą, Âżeby przy 182 centymetrach wzrostu zakÂładaĂŚ buty na 10-cio centymerowym obcasie
WidziaÂłem zawsze obserwuje buciki Anitki i powiem szczerze Âże zawsze patrze na to z ogromnÂą ciekawoÂściÂą. Anitka w ogĂłle ostatmnio z obcasem trochĂŞ przesadza :!: Dzisiaj to byÂło gdzie 8 cm ale jakbym miaÂł zliczyĂŚ te wszytkie jej buty to by tego wyszo bardzo duÂżo. Raz widziaÂłem nawet jÂą w biaÂłych obcasach.
Cholera ja mierze 180cm a przy tych obcasach to tylko doktporek moÂże siĂŞ rĂłwmnaĂŚ. Ale eryk w koĂącu ma chyba ze 170cm.
No wÂłaÂśnie co na to Eryk :?:

A widziaÂłem teÂż, Âże Anitka musiaÂła mieĂŚ chyba dzisiaj spĂłdniczkĂŞ do kolan lub trochĂŞ poza bo widziaÂłem jÂą w jasnych rajstopach :D

Nagrywam sobie te wszytkie fakty i jak kupiĂŞ sobie karte tv to to wszytko pozgrywam na kompa. JakoÂśc jest bardzo dobra bo nagrywam z cyfry.

No to teraz musimy dokÂładnie obserwowaĂŚ obuwie Anitki. :D
A tak mĂłwiÂąc szczrze to z Anitki naprawdĂŞ jest niezÂła modelka bo czujĂŞ, Âże ubiera siĂŞ niesamowicie.
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

michos pisze: Nagrywam sobie te wszytkie fakty i jak kupiĂŞ sobie karte tv to to wszytko pozgrywam na kompa. JakoÂśc jest bardzo dobra bo nagrywam z cyfry.
Tak siĂŞ zastanawiam, nagrywacie i nagrywacie to ile wy tych nagranych kaset macie? :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Tak siĂŞ zastanawiam, nagrywacie i nagrywacie to ile wy tych nagranych kaset macie?
Wszystkiego nie nagrywam. Mam jednÂą kasetĂŞ 240min gdzie sÂą fakty o 19 z AnitkÂą ponagrywane i jeszcze na kilku po 2-3 faktĂłw. Mam jednÂą kasetĂŞ do porankĂłw ktĂłre nagrywam bo czĂŞsto nie mogĂŞ ich oglÂądaĂŚ.
Teraz zdajke siê, ¿e Anitka ju¿ mo¿e nie prowadziÌ poranków wiêc mam na szczêœcie du¿¹ czêœÌ ostatniego poranka.
Ciekawe czy jutro bĂŞdzie w faktach :?:
Jak jÂą wyrzucili z porankĂłw to zostajÂą nam tylko fakty o 16.45 :cry: :?: ale jakby rzeczywiÂście tak byÂło to dlaczego dzisiaj byÂła tak oÂżywiona i nie dÂła po sobie poznaĂŚ Âże coÂś jest nie tak :?:
Czy praca 3 razy w tygodniu to jest dla niej szczyt :?:
dzisiaj Anitka jest w popoÂłudniowych i wyglÂąda Âślicznie
MiaÂła nowÂą marynarkĂŞ i bluzkĂŞ :D

[/quote]A mi siĂŞ wydawaÂło, Âże lepsze byÂłyby niebiesko-ciemne barwy. I moÂże bardziej nowoczesne, do tego drobne elementy flasha. PamiĂŞtajcie teÂż, Âże nie moÂżna wszystkiego robiĂŚ graficznie, bo to siĂŞ bĂŞdzie dÂługo ÂładowaÂło... W przyszÂłym tygodniu przedstawie Wam mĂłj projekt zrobiony z KasiÂą.

Jestem podobnego zdania i ta strona musi byĂŚ zajebista i wyjÂątkowa. Musi zaskakiwac swojÂą orginalnoÂściÂą i pomysÂłowoÂściÂą.
Trzeba teÂż zrobiĂŚ dobrÂą reklamĂŞ i moÂże w przyszÂłoÂści rozmiarami bĂŞdzie podobna do tvn.tivi.pl :D :lol: :?: lub przynajmiej w poÂłowie.
WidzieliÂście jakie dzisiaj buty miaÂła Anita
Ale buciki byÂły Âśliczne :D :lol: :)

Dlaczego Anitka ktĂłra jest tak rzadko nie mogÂła teraz przysÂłuchiwaĂŚ siĂŞ zaprzysiĂŞÂżeniu Busha i potem rozmawiaĂŚ z amerykanistÂą :?: :cry:
Tylko caÂły czas "non stop" jest ta cholerna a*utomatka(oczywiÂście niestety moÂżna siĂŞ domyÂśleĂŚ dlaczego :twisted: )
Ta jĂŞdrzejowska jest od poniedziaÂłku(ostatmni raz byÂła w piÂątek) i w przeciwieĂąstwie do Anitki pracuje chyba ponad 10h dziennie :!:
Co by nie mĂłwiĂŚ teraz na niÂą to moÂżna powiedzieĂŚ, Âże pracuje naÂłogowo a Anitka caÂły czas odpoczywa. :!:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Pati w tym tyg tylko 3 razy FAKTY. Pewnie dostanie weekend w TVN24.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ