Ona strasnie duÂżo pracuje.

Moderator: Łukasz
Magdê uderzy³ typek z TVP , na tyle kamery by³ napis TVPTAI , prymitywy nie daj¹ sobie rady programowo to rozpychaj¹ siê ³okciami bij¹c lepszych. Inni dziennikarze te¿ siê nie popoisali , widaÌ by³o , ¿e nagrywanym politykiem by³ Olejniczaka , mo¿na by³o poprosiÌ go , ¿eby stan¹³ w innym miejscu , Olejniczak jest w opozycji i lubi komentowaÌ rz¹dz¹cych , czêsto jest goœciem Sakowskiej wiêc nie chcia³by jej przeszkadzaÌ i napewno stan¹³by w drugim miejsce.aveo pisze:Widzieliœcie jak Madzie dziœ potraktowali na korytarzu w sejmie?Ona mówi³a,a jakiœ idiota,to nie by³ pos³e³,jakaœ wycieczka chyba sz³a,wlaz³ ostentacyjnie w kadr do po³owy i przy okazji na Magdê.zwróci³a mu uwagê.nie przeprosi³ oczywiœcie,bo po co?sejm ostatnio robi siê miejscem przera¿aj¹cego chamstwa,ale to nie usprawiedliwa takich wyczynów.póŸniej najwyraŸniej za Magd¹ jakiœ wywiad musiano robiÌ,bo rozk³adano sprzêt i robi³o siê t³oczno.Madzia dosta³a z ³okcia od kamerzysty,dosyÌ mocno,bo a¿ fryzura jej siê zmodyfikowa³a.nie zareagowa³a i siê nie dziwiê,na wizji to ryzyko.wspó³czujê jej,¿e musi u¿eraÌ siê z takiego typu prymitywami.
RIKI mam dla Ciebie dobr¹ radê : na pocz¹tek odwiedŸ laryngologa , je¿eli nie pomo¿e znaczy masz jakieœ kompleksy , czepiasz siê poprostu a wtedy kolejna rada : odwiedŸ dobrego psychoterapeutê , bo przeciêtny Ci skarbie nie pomo¿e . Od teraz zwracam siê do Ciebie mam nadzieje doœÌ uprzejmie , poniewa¿ wiem , ¿e mo¿na Ci zaszkodziÌ. To co wypisujesz na temat Sakowskiej bezw¹tpienia jest chore i bojê siê , ¿e nieuleczalne ale próbowaÌ trzeba nie za³amuj siê tylko miej nadziejê a ja bêde wierzyÌ z Tob¹ a , ¿e wiara czyni cuda , to mo¿e siê uda i wydobrzejesz.riki pisze:Osoby z tak niechlujn¹ polszczyzn¹ nie powinny pokazywac siê na wizji. To niewiarygodne, ¿e TVN24 a¿ tak obni¿a standardy. A wszyscy zwracaj¹ uwagê tylko na to, jak ktoœ wygl¹da. Owszem, Magda jest sprawn¹ reporterk¹ i wtedy wiele jej siê wybacza, ale jako prezenterka MUSI znaÌ podstawowe zasady jêzyka. Brak umiejêtnoœci poprawnego stawiania akcentów abslutnie j¹ dyskwalifikuje. A¿ mnie uszy bol¹, kiedy s³yszê AmerYka czy WassErmann. Telewizja powinna kszta³ciÌ. Jak dla mnie, to jeszcze wiele musi siê nauczyÌ.
Najpiêkniejsza dziennikarka TVNu zapewne powinna odpocz¹Ì i zapewne by³oby to zbawienne dla jej zdrowia psychicznego a pamiêtaj¹c jak j¹ tratuj¹ co nie zdarzy³o siê po raz pierwszy , oszczêdzi³oby te¿ jej kosci.aveo pisze:Magda bêdzie mieÌ teraz mniej roboty,bo pos³owie poszli na urlop.na szczêœcie rz¹d co wtorek obraduje,wiêc zawsze siê coœ znajdzie.Mogli by jej te¿ daÌ urlop,aby odpoczê³a z dala od cyrku na Wiejskiej i niebezpiecznych kamerzystów TVP
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], Klaus i 9 gości