Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Te prymitywy to z TVP. :D W Szkle kontaktowym wszystko omówili, Magda znów zagoœci³a. :D Znów, no w³aœnie. :D Nawet Miecugow podkreœli³, ¿e Magda to siênajczêœÌiej w Szkle pojawia. :D No i stanêli w obronie Madzi. :devil: Pokazali jak któryœ z dziennikarzy "Wiadomoœci" "Taniec z gwiazdami" uprawia w tle. :devil:

Ona strasnie duÂżo pracuje. :D Na poczÂątku tygodnia raporty, teraz weekend, a oprĂłcz tego caÂły czas z mikrofonem. :hyh: Ale fajnie. :D
fuksi
Początkujący
Początkujący

Post autor: fuksi »

aveo pisze:Widzieliœcie jak Madzie dziœ potraktowali na korytarzu w sejmie?Ona mówi³a,a jakiœ idiota,to nie by³ pos³e³,jakaœ wycieczka chyba sz³a,wlaz³ ostentacyjnie w kadr do po³owy i przy okazji na Magdê.zwróci³a mu uwagê.nie przeprosi³ oczywiœcie,bo po co?sejm ostatnio robi siê miejscem przera¿aj¹cego chamstwa,ale to nie usprawiedliwa takich wyczynów.póŸniej najwyraŸniej za Magd¹ jakiœ wywiad musiano robiÌ,bo rozk³adano sprzêt i robi³o siê t³oczno.Madzia dosta³a z ³okcia od kamerzysty,dosyÌ mocno,bo a¿ fryzura jej siê zmodyfikowa³a.nie zareagowa³a i siê nie dziwiê,na wizji to ryzyko.wspó³czujê jej,¿e musi u¿eraÌ siê z takiego typu prymitywami.
Magdê uderzy³ typek z TVP , na tyle kamery by³ napis TVPTAI , prymitywy nie daj¹ sobie rady programowo to rozpychaj¹ siê ³okciami bij¹c lepszych. Inni dziennikarze te¿ siê nie popoisali , widaÌ by³o , ¿e nagrywanym politykiem by³ Olejniczaka , mo¿na by³o poprosiÌ go , ¿eby stan¹³ w innym miejscu , Olejniczak jest w opozycji i lubi komentowaÌ rz¹dz¹cych , czêsto jest goœciem Sakowskiej wiêc nie chcia³by jej przeszkadzaÌ i napewno stan¹³by w drugim miejsce.
Tylko braĂŚ z mikrofonami chyba zazdroÂści TVN24 sukcesĂłw i nie dba o los kolegĂłw z tej telewizji bo jak inaczej wytÂłumaczyĂŚ takie zachowanie , jako wyksztaÂłceni i inteligentni ludzie informujÂący spoÂłeczeĂąstwo nie widzieli , Âże zaczynajÂą nagrywaĂŚ wywiad na plecach koleÂżanki bĂŞdÂącej na antenie?
Brawo Magda mimo znieczulicy kolegĂłw i koleÂżanek , oraz ataku siÂłowego przeprowadzonego przez typkĂłw z konkurencji nie poddaÂła siĂŞ , nie zgubiÂła wÂątku , nie przerwaÂł ani na chwilĂŞ moÂże tylko wtedy gdy musiaÂła przepĂŞdziĂŚ tego kretyna z przed kamery , zchowaÂła zimnÂą krew i ponownie wykazaÂła , Âże w wejÂściach na Âżywo jest MistrzÂą ÂŚwiata .
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Mistrzyni œwiata, to za ma³o powiedziane :D Szukam w³aœciwego okreœlenia i nie znajdujê ... ale to dobrze :D Bo tu nie o tytu³owanie chodzi a o wyra¿anie g³êbokiego podziwu i uznania dla pracy jak¹ Madzia wykonuje :D
Codziennie niemal zmierza siĂŞ z takim tempem i nawaÂłem pracy – nie wiem jak ona to wytrzymuje :D Tylko jÂą podziwiaĂŚ, Âże daje sobie z tym wszystkim radĂŞ :D A kiedy jeszcze doÂłoÂży siĂŞ do tego extremalne warunki pracy reporterskiej ... :D To juÂż przecieÂż nie pierwszy raz zdarzyÂło siĂŞ, Âże podczas jej relacji z sejmu maÂło brakowaÂło do tego, Âżeby jej koledzy i koleÂżanki w pogoni za czoÂłowym politykiem, staranowali jÂą :?
Powinna albo chodziĂŚ z obstawÂą, albo ustawiaĂŚ siĂŞ z kamerÂą w mniej ruchliwych miejscach :D Bo w obliczu dziczy parlamentarnej, te chamidÂła z konkurencyjnych stacji kiedyÂś krzywdĂŞ jej wyrzÂądzÂą :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
fuksi
Początkujący
Początkujący

Magda Sakowska jest boska.
Najpiêkniejsza dziennikarka TVNu prowadzi³a serwisy informacyjne wczoraj , prowadzi je dziœ i jest w tym jak zawsze bezkonkurencyjna . Magda swoj¹ œliczn¹ buzi¹ , swobodnym zachowaniem przed kamer¹ w ró¿nych sytuacjach , perfekcyjnym przygotowaniem przys³ania innych prowadz¹cych. Wczoraj by³a w swoim ¿ywiole jak komentowa³a co dzieje siê w Sejmie , jak ³¹czy³a siê z reporterami i jak rozmawia³a z zaproszonymi do studia goœÌmi widaÌ , ¿e polityka dla Magdy to chleb powszedni a sam Parlament to taki jej drugi dom . Dziœ jest mniej polityki a ona i tak nie traci na wartoœci b³yszczy jak codzieù , brawo Magda .
Boska Sakowska!!!
riki
Początkujący
Początkujący

Post autor: riki »

Osoby z tak niechlujnÂą polszczyznÂą nie powinny pokazywac siĂŞ na wizji. To niewiarygodne, Âże TVN24 aÂż tak obniÂża standardy. A wszyscy zwracajÂą uwagĂŞ tylko na to, jak ktoÂś wyglÂąda. Owszem, Magda jest sprawnÂą reporterkÂą i wtedy wiele jej siĂŞ wybacza, ale jako prezenterka MUSI znaĂŚ podstawowe zasady jĂŞzyka. Brak umiejĂŞtnoÂści poprawnego stawiania akcentĂłw abslutnie jÂą dyskwalifikuje. AÂż mnie uszy bolÂą, kiedy sÂłyszĂŞ AmerYka czy WassErmann. Telewizja powinna ksztaÂłciĂŚ. Jak dla mnie, to jeszcze wiele musi siĂŞ nauczyĂŚ.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

fuksi,przyznajĂŞ Sakowska jest przygotowana na perfect!AAAle najpiĂŞkniejszÂą PrezenterkÂą jest Ania JĂŞdrzejowska,bezdyskusyjnie,kropka. :D
riki,myœlê,¿e bez sensu siê powtarzaÌ na temat sprawy z tymi akcentami.Jêzyki siê stale zmieniaj¹,bo d¹¿¹ do uproszczeù,w tym jêzyk polski i trudno,¿eby siê nie zmienia³!upraszcza siê nie tylko formy gramatyczne,ale akcenty.Napisa³em ci,w jakich przypadkach jest to dozwolone.Wassermann,zgadza siê,to nazwisko z pochodzenia niemieckie,a w j.niemieckim akcent w wiêkszoœci pada na 1 sylabê w wyrazie,aaale zosta³o ca³kowicie przyswojone przez nasz jêzyk.a poniewa¿ akcent w polskim jest prawie zawsze paroksytoniczny tzn.pada na przedostatnia sylabê wyrazu,to wszystko siê zgadza.
czemu starasz siê znaleŸÌ problem tam gdzie go NIE MA? :shock:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
riki
Początkujący
Początkujący

Post autor: riki »

PurystÂą jĂŞzykowym nie jestem. Wiem, ze jĂŞzyki ewoluujÂą. I dobrze. Ale pewnych zasad nalezy siĂŞ trzymaĂŚ. W wyrazach zakoĂączonych na -yka, -ika akcentuje siĂŞ trzeciÂą sylabĂŞ od koĂąca i juÂż! Inaczej brzmi niechlujnie. Prezenter telewizyjny musi to wiedzieĂŚ. SkoĂączyÂłem temat.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Skorzystam z pewnego opisu,bo Âświetnie tu pasuje.Cytat U know kogo J.K:
"ÂŻadne krzyki i pÂłacze nie przekonajÂą nas, Âże biaÂłe jest biaÂłe, a czarne jest czarne!".
...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
fuksi
Początkujący
Początkujący

riki pisze:Osoby z tak niechlujnÂą polszczyznÂą nie powinny pokazywac siĂŞ na wizji. To niewiarygodne, Âże TVN24 aÂż tak obniÂża standardy. A wszyscy zwracajÂą uwagĂŞ tylko na to, jak ktoÂś wyglÂąda. Owszem, Magda jest sprawnÂą reporterkÂą i wtedy wiele jej siĂŞ wybacza, ale jako prezenterka MUSI znaĂŚ podstawowe zasady jĂŞzyka. Brak umiejĂŞtnoÂści poprawnego stawiania akcentĂłw abslutnie jÂą dyskwalifikuje. AÂż mnie uszy bolÂą, kiedy sÂłyszĂŞ AmerYka czy WassErmann. Telewizja powinna ksztaÂłciĂŚ. Jak dla mnie, to jeszcze wiele musi siĂŞ nauczyĂŚ.
RIKI mam dla Ciebie dobr¹ radê : na pocz¹tek odwiedŸ laryngologa , je¿eli nie pomo¿e znaczy masz jakieœ kompleksy , czepiasz siê poprostu a wtedy kolejna rada : odwiedŸ dobrego psychoterapeutê , bo przeciêtny Ci skarbie nie pomo¿e . Od teraz zwracam siê do Ciebie mam nadzieje doœÌ uprzejmie , poniewa¿ wiem , ¿e mo¿na Ci zaszkodziÌ. To co wypisujesz na temat Sakowskiej bezw¹tpienia jest chore i bojê siê , ¿e nieuleczalne ale próbowaÌ trzeba nie za³amuj siê tylko miej nadziejê a ja bêde wierzyÌ z Tob¹ a , ¿e wiara czyni cuda , to mo¿e siê uda i wydobrzejesz.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Magda bĂŞdzie mieĂŚ teraz mniej roboty,bo posÂłowie poszli na urlop.na szczĂŞÂście rzÂąd co wtorek obraduje,wiĂŞc zawsze siĂŞ coÂś znajdzie.Mogli by jej teÂż daĂŚ urlop,aby odpoczĂŞÂła z dala od cyrku na Wiejskiej i niebezpiecznych kamerzystĂłw TVP :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
fuksi
Początkujący
Początkujący

aveo pisze:Magda bĂŞdzie mieĂŚ teraz mniej roboty,bo posÂłowie poszli na urlop.na szczĂŞÂście rzÂąd co wtorek obraduje,wiĂŞc zawsze siĂŞ coÂś znajdzie.Mogli by jej teÂż daĂŚ urlop,aby odpoczĂŞÂła z dala od cyrku na Wiejskiej i niebezpiecznych kamerzystĂłw TVP :)
Najpiêkniejsza dziennikarka TVNu zapewne powinna odpocz¹Ì i zapewne by³oby to zbawienne dla jej zdrowia psychicznego a pamiêtaj¹c jak j¹ tratuj¹ co nie zdarzy³o siê po raz pierwszy , oszczêdzi³oby te¿ jej kosci.
Tak ale co wtedy z widzami Magdy , mo¿e to egoizm ale ja siê nie zgadzam , poprostu nie wyobra¿am sobie tego , ¿e w³¹czam TVN24 a Sakowskiej nie ma . Oczywiœcie tak bywa ale wtedy ta telewizja to ju¿ nie to samo , bez Magdy jest jakoœ gorzej. Dziœ Sakowska dok³adnie wyt³umaczy³a mi kwestie zmian w ordynacji wyborczej , co s³ychaÌ w Ratuszu i co mo¿e byÌ s³ychaÌ nie plot³a , by³a jak zawsze super przygotowana i przekazywa³a wy³¹cznie fakty w bardzo jasny jak zawsze zreszt¹ sposób a do tego jest tak zjawiskowo piêkna.
Boska Sakowska !!!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

no có¿:coœ za coœ.widzowie s¹ wyrozumiali i z trudem,ale pogodziliby siê z jej urlopem :P najpiekniêjsza jest Ania Jêdrzejowska! :roll:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
fuksi
Początkujący
Początkujący

:D NajpiekniejszÂą dziennikarkÂą TVNu jest Magdalena Sakowska i to nie podlega dyskusji. :D
Oczywiœcie ka¿dy ma prawo widzieÌ inaczej a ja nie zmuszam nikogo do uznania mojej racji , tylko piszê jaka jest rzeczywistoœÌ.
:D Sakowska jest boska :D
nylon boy
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: nylon boy »

JeÂżeli jest cudna a ja teÂż tak uwaÂżam to trzeba wrzuciĂŚ fotkĂŞ
Obrazek
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

KiedyÂś w Szkle Kontaktowym byÂł materiaÂł o poÂśle, ktory wpatrywaÂł siĂŞ w MagdĂŞ opierajÂącÂą siĂŞ o ÂścianĂŞ tak jakby byÂł w niej zakochany. Wspomnial o tym Grzegorz Miecugow w najnowszym Tele Tygodniu.
ODPOWIEDZ