JuÂż jest! Nowa odsÂłona tivi.fora.pl. Tym razem jest to forum serwisu MediaLink chociaÂż... niekoniecznie
P.S. Wiem Âże ustaliliÂśmy Âże juÂż nic na temat Monstera nie piszemy ale pewnie nie kaÂżdy kontroluje stan jego forum wiĂŞc tylko poinformowaĂŚ chciaÂłem... komentowaĂŚ nie musicie
Hmmm, ja czegos nie rozumiem? Co takiego ma ten chÂłopak, Âże kolejny serwis daje mu siĂŞ sfrajerowaĂŚ? :evil2: CzytaÂł ktoÂś posty na tym forum? Od samej ortografii jedzie amatorszczyznÂą na kilometr! -->
arrow pisze:Hmmm, ja czegos nie rozumiem? Co takiego ma ten chÂłopak, Âże kolejny serwis daje mu siĂŞ sfrajerowaĂŚ? :evil2: CzytaÂł ktoÂś posty na tym forum? Od samej ortografii jedzie amatorszczyznÂą na kilometr! -->
Raczej serwis nie daÂł mu siĂŞ sfrajerowaĂŚ, forum tivi wedÂług mnie podszywa siĂŞ pod forum medialinka.
duzo piszcie to pobijemy tych z tvntivi. forum ledwo powstalo, a juz jest niezwykle popularne. planujemy sie polaczyc z najwiĂŞkszym portalem o dziennikarzach dziennikarstwo.bbs.pl
Piotrek
Ojciec dyrektor:
KAMIL DURCZOK< WYBITNY Prezedenteer wiadomosci w 19:30 polonczyl sie z nami. to kolejny sukces naszego forum. jego profil dostempny jest tutej: http://www.tivi.fora.pl/profile.php?mod ... ofile&u=46
Justyna Pochanka
GoœÌ:
I jestem jeszcze bardziej wy bitna, niÂż ten caÂły Durczak!!
Piotrek
Ojciec dyrektor:
Pani Justyno
CIESZE SIE Z TEREGO POWODu
uwaga: jeszcze zadne forum nie ma jednoczeniem kamila duroczoga i juztyny pochanki!!!!!!!!!!!!!