Mocne_ogniwo pisze:a moze nasez spoleczenswto 10 milionowe ktore wybiera m jak milosc jest na tyle niedouczone ze wybiera najprostszy przekaza, ten ktory jest w stanie zrozumiec
W takim razie widaĂŚ jak TVN nie trafia w gusta ludu :?
arrow nie. O 19:10 ogl¹dam "Samo ¯ycie". G³ównie z przyzwyczajenia.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
w gusta ludu inteligentnego mysle ze trafia, a wlasciwie ogldanie m jka m mozna nazawac jakim kolwiek gustem to sa najprostsze emocje odczucia i naj bardzie prozaiczna i banalna rozrywka
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Absolutnie nie zaskakuje pozycja pierwsza. "M jak Mi³oœÌ" ma z tego co widaÌ wiêkszy udzia³ w rynku ni¿ mia³ w ubieg³ym tygodniu. Daleko w tyle "Wiadomoœci", a reszta to ju¿ do piêt nie dorasta. Co dziwne znowu pojawi³a siê Wieczorynka w zestawieniu. Nie znam tej bajki, ale chyba coraz wiêcej widzów woli ogl¹daÌ bajke ni¿.. Fakty No ok wczoraj Fakty siê obroni³y to fakt
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
Dziwi mnie brak programu "Prosto W Oczy", czy¿by pojawienie siê nowych odcinków "M jak Mi³oœÌ" sprawi³o, ¿e ogl¹dalnoœÌ bêdzie wy¿sza w pi³karskie œrody i czwartki kiedy serialu nie ma?
Bardzo mnie dziwi, Âże Speed...jest aÂż tak wysoko. PrzecieÂż ten film juÂż kilka Âładnych razy w tv byÂł emitowany a nie uwaÂżam go za coÂś nadzyczajnego wiĂŞc...Po drugie tvn wyraÂżnie przegrywa z polsatem - Samo ÂŻycie lepsze od FaktĂłw a wyzej wspomniany Speed...od WR. Ciekawe ile osĂłb oglÂądaÂło wczoraj Huberta - byÂło to chociaÂż ze 2 mil ??
M jak miloÂśc sie nie znudzi bo starsi ludzie nie odczuwaja czegos takiego jak nuda a to glownie z nich sklada sie nasze spoleczenstwo i to oni stanowia 98% widzow ogladajacych perypetie MOSTOWIAKOW
Masz jakieœ zastrze¿enia co do "M jak mi³oœÌ", Horusie? Bo ja akurat nie jestem starym cz³owiekiem, a w dodatku wcale nie uwa¿am, aby serial by³ nudny. Owszem, we wrzeœniu nie mia³em czasu na ogl¹danie, ale mimo wszystko uwa¿am, i¿ jest ciekawy, bo potrafi³ przykuÌ niegdyœ moj¹ uwagê na znacznie d³u¿ej ni¿ dwadzieœcia minut.
przeciez ja nawet slowa nie napisalem zlego na ten serial zbastuj czlowieku ty musisz byc jakis gniot gowniarz bo nawet nie potrafisz dobrze czytac na forum polecam kontakty (chodzi o soczewki ) a moj post byl odpowiedzia do tego na gorze