[TVN] Kuba Wojewódzki

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

ÂłaÂł :shock: nom,to jest dopiero hardcore....
nie zapamiĂŞtaÂłem tego,to chyba i dobrze,bo to juÂż perfidne.Kruk by chyba zemdlaÂła i zamknĂŞÂła siĂŞ w pokoju bez okien,albo WojewĂłdzkiego tam zamknĂŞÂła.heh,grzywna byÂłaby nieporĂłwnywalnie wysoka niÂż ta,ktĂłrÂą dostaÂł w Polsacie hoohooo niezÂła,niezÂła.

OczywiÂście,Âże TVNowski program Kuby jest lepszy niÂż w Polsacie.W TVN 'pojeÂżdza' kogo chce i jak chce...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

aveo pisze:Kruk by chyba zemdlaÂła i zamknĂŞÂła siĂŞ w pokoju bez okien,albo WojewĂłdzkiego tam zamknĂŞÂła.heh,grzywna byÂłaby nieporĂłwnywalnie wysoka niÂż ta,ktĂłrÂą dostaÂł w Polsacie hoohooo niezÂła,niezÂła.

OczywiÂście,Âże TVNowski program Kuby jest lepszy niÂż w Polsacie.W TVN 'pojeÂżdza' kogo chce i jak chce...
Szkoda, ¿e kruki nie odlatuj¹ na zimê. Bêdzie pewnie siedziec i ogl¹dac tv przez ca³¹ zimê. :D
KubĂŞ oglÂądam chyba od pierwszego odcinka, ale prawdĂŞ mĂłwiÂąc nie zauwaÂżyÂłam Âżadnych zmian po przejÂściu do TVN- ani na lepsze, ani na gorsze. W Polsacie nie "pojeÂżdÂżaÂł" kogo chciaÂł? WyÂżywaÂł siĂŞ na wszystkich- czĂŞsto nawet na Solorza coÂś mĂłwiÂł, a w TVN o Walterze dopiero raz wspomniaÂł :D
Do Polsatu zaprasza³ du¿o ciekawych goœci, których nie mo¿na by³o zobaczyc w innych programach (np ludzi z TVNu :devil: ). Z Polsatu ma³o kogo zaprasza³, mo¿e dlatego, ¿e tam nie ma dru¿yny "galacticos". Oczekujê, ¿ê bêdzie tak dalej robi³, jeszcze parê ciekawych jednostek z TVNu mu zosta³o do zaprezentowania.

MĂłgÂłby Waltera zaprosic, to by byÂło :devil: :devil:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

a propos kruków,na nudnych zajêciach zacz¹³em je liczyÌ,i zauwa¿y³em równie¿,¿e kiedy leci pojedyncza sztuka tego ptaka,za ni¹ pojawia siê druga,trzecia i zawsze po tym caaa³e stado...ale ju¿ koniec ornitologii!!

a u Kuby zauwaÂżyÂłem swobodĂŞ i i maniakalne rozwiÂązanie jĂŞzyka,takie odniosÂłem wraÂżenie,Âże w TVN on czuje siĂŞ keine grenzen :mhm: to co puszcza Adamus,gÂłos Jarka i nie tylko,to jest odwaÂżne,to moÂżna robiĂŚ tylko jak na razie w TVN.z resztÂą...Woj.czasem lubi porĂłwnywaĂŚ Polsat do TVN i P.nie wychodzi mu pochlebnie.wg mnie tak wÂłaÂśnie jest z tym WojewĂłdzkim...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Ma ktoÂś moÂże informacje kto bĂŞdzie w niedzielĂŞ u Kuby WojewĂłdzkiego??
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Wczoraj u Kuby byli najmniej ciekawi goœcie ze wszystkich jego tvnowskich wydaù jak dotychczas. Po raz kolejny siê przekona³am, ¿e Liroy poza Ku... i ch... nie ma w zasadzie nic ciekawego do powiedzenia- pierwszy raz wogóle chyba Kube widzia³am tak za¿enowanego czyimœ zachowaniem :lol: Ale Liroy i tak okaza³ siê "porz¹dnym" kolesiem w porównaniu z drugim goœciem Kuby, którym by³a...Frytka (ups sorry teraz powinnismy na ni¹ mówic Frika- jak to wczoraj powiedzia³a :devil: ) sorry sorry sorry za to co teraz powiem, ale tak poje.... panienki dawno nie widzia³am w tv. Przez ca³y program siedzia³a obra¿ona, zdegustowana, zmanierowana "do entej", co chwile mia³am wra¿enie, ¿e wyjdzie ze studia jak jej nie podoba³o siê to co Kuba do niej mówi³. A Kuba mówi³ jej o tym co ona robi³a przez ostatnie lata, mówi³ prawdê, ¿e wybi³a siê na "nic" nie robieniu, a w zasadzie to na obna¿aniu siê w ró¿nego typu gazetkach. Ech szkoda gadaÌ, Kuba specjalnie chyba ich obydwoje zaprosi³, ¿eby pokazaÌ co maj¹ do powiedzenia i jak siê zachowuj¹ nasze polskie pseudo celebrities. Najlepszy z ca³ego odcinka by³ Misiek Koterski- a w³aœciwie jego parodia teledysków hiphopowych :D Wogóle Miœka z odcinka na odcinek coraz bardziej lubiê... :)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

A fe...dokÂładnie zgadzam siĂŞ z NikÂą. Wczorajszy program wzbudziÂł moja odrazĂŞ...Tak odrazĂŞ...choĂŚ nie jestem nikim spod znaku pewnego fajnego radia ani nic z tych rzeczy to naprawdĂŞ razi mnie co drugie sÂłowo powszechnie uwaÂżane za obraÂźliwe, ktĂłre wygÂłaszane sÂą na wizji. A wczoraj w pierwszej czĂŞÂści tak byÂło - niestety :?

Druga czêœÌ to ... có¿...najlepiej by³oby pozostawiÌ j¹ bez jakiegokolwiek komentarza... :? DoœÌ mamy zmanierowanych, zdegustowanych ¿yciem i sytuacj¹ ludzi w ¿yciu codziennym, ¿eby na szklanym ekranie te¿ takowych ogl¹daÌ. :x :twisted:
ZIMA
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Leeroy jaki jest - kaÂżdy widzi.to jak siĂŞ wyraÂża - kaÂżdy wie.to,jakiego typu teledyski robi :shock: - wÂłaÂśnie siĂŞ dowiedziaÂł.
Nie przepadam za muzyk¹ Leeroya i jego ¿enuj¹cymi tekstami,ale w jednym ma racjê,czemu mia³by siedzieÌ ci¹gle na tych samych blokowiskach i nie ¿yÌ sobie gdzie indziej skoro dosta³ tak¹ szansê,¿yÌ w luksusie,skoro ma kasê.A Peja?Kuba siê ba³ Leeroya :devil: koleœ wskoczy³ na skórzan¹ kanapê,niewa¿ne,¿e tam siê siedzi,ale mo¿e przesadzam,bo on móg³ nie wdepn¹Ì butem w jakiœ kopros...
Frikaaaa-nie Frytkaaa - AÂŁA!zgadza siĂŞ-jest fenomen Fryty,bo ona siedzi na D*** i zarabia jednoczeÂśnie kasĂŞ i jest sÂławna.to jest fenomen,a nie?
zachowuje siê jak ...."Ìma":raz siê rozbierze,raz da popis w Big Brotherze,i póŸniej dziwi siê,¿e jej nie szanuj¹,skoro ona siebie nie szanuje :/ na warszawskich salonach ta dziewucha bywa,wiêc pozeruje tak¹ dystyngowan¹,dobrze wychowan¹,z klas¹.nie da siê ³adnie j¹ umalowaÌ jak matrioszkê==bo ten ró¿ na policzkach to te¿ rekord œwiata,i te kolorowe,przerysowane,przejaskrawione!-opakowanie wystawiÌ na wystawê u Kuby chocia¿by==tymczasem gdy od wewn¹trz wszystko gnije i ulatnia sie w postaci OBRZYDLIWEJ MANIERY.kompletnie znanierowana,zepsuta,królewna na ziarnku 3milionów zielonych w spadku...Poziom jej szlachetnoœci staje siê dopiero poziomem,gdy za³o¿y buty na obcasie :/
Cfana bestia to ona jest,wiedzia³a jak podejœÌ Kubê,³adnie nim manipulowa³a.raz nawet Kuba ju¿ w pogotowiu powiedzia³,¿e chyba Fryta wstanie i opuœci program...ba³ siê.
A jaki Frikaaaa ma g³os!hohhoooo!przypatrywa³em siê twarzy Kuby,który ledwo móg³ powstrzymaÌ œmiech.g³os lepszy od Mandaryny,ale katastrofa.z Frikiiiii wyjdzie taka Paris Hilton no 2.i to mnie rozwali³o,jak powiedzia³a,¿e uczy j¹ ten znany aktor-zapomnia³em ju¿ kto-i podkreœli³a to wyraŸnie daj¹c do zrozumienia Kubie,¿e jest supeer.heh,nie dziwiê siê,skoro buli za t¹ szko³ê aktorsk¹,to ucz¹ j¹ najlepsi i przyjm¹ do tej szko³y wszystkich bur¿ui,¿eby zrobiÌ z nich coœ zaczynaj¹c od -¿eby nie mówi¹c:niczego-od pocz¹tku ab ovo.
dziewucha ma tupet,jest plastikiem non recycling niestety,produkt kultury XXI wieku.....

AÂŁA!
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

A jutro u Kuby: Adam Sztaba, obecna Âżonka MichaÂła WiÂśniewskiego i ÂŁÂągwa (nie wiem jak on ma na imiĂŞ)
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

Ptr15 pisze:A jutro u Kuby: Adam Sztaba, obecna Âżonka MichaÂła WiÂśniewskiego i ÂŁÂągwa (nie wiem jak on ma na imiĂŞ)
ma na imiĂŞ jacek a program kuby obejÂże tylko ze wzglĂŞdu na Sztabe bo jest fajny a reszta :?
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

A czyÂżby Kuba przerzuciÂł siĂŞ na trĂłjkĂŞ goÂści w studio... Nie podoba mi siĂŞ takie rozwiÂązanie ... :roll:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

myÂślĂŞ,Âże dobĂłr goÂści o tym decyduje.a sam widzisz jaki byÂł....

Kuby 1 raz nie obejrzaÂłem ;( muszĂŞ czatowaĂŚ na powtĂłrkĂŞ...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

W niedzielĂŞ zobaczymy: Olafa LubaszenkĂŞ i AnnĂŞ Wyszkoni.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Ania! Jak mi³o :D .Za m³odu uwielbia³em £zy, ale tylko dwa pierwsze albumy. Wtedy naprawdê grali niez³¹ muzykê ... Mam nadziejê, ¿e bêdzie mia³a coœ ciekawego do powiedzenia...
italianaa
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: italianaa »

najlepsze by³o jak frytka œpiewa³a o go³êbiach!! :devil: I jaka zbulwersowana by³a jak jej Kuba przerywa³ wypowiedŸ :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

A s³yszeliœcie na pocz¹tku dzisiejszego Kuby treœÌ jego ¿yczeù œwi¹tecznych dla widzów ??
-" Drodzy widzowie z okazji nadchodzÂących ÂŚwiÂąt BoÂżego Narodzenia ÂżyczĂŞ Wam wszystkim, aby siĂŞ nie okazaÂło, Âże Waszym ojcem jest poseÂł ÂŁyÂżwiĂąski " :devil:
ODPOWIEDZ