Jestem z Kielc, wiec nie byÂło problemu je zrobiĂŚareczek pisze: SYBIC skÂąd masz takie foty?

W zasadzie tylko te dwie:areczek pisze: Masz WiĂŞcej?

Ta druga osoba to chyba z Polsatu...
KtoÂś zna?
Moderator: Łukasz
Niestety nie mogĂŞ oceniĂŚ, bo nie widziaÂłem, ale przypuszczam, Âże jesli mĂłwiÂła o usterkach technicznych, to pewnie po to jÂą posÂłali.wg mojej skromnej osoby troche za bardzo doszukuje siĂŞ winy usterek technicznych Albo mĂłwi,Âże firma miaÂła czas od lutego gdy 'zaklepali' interes na przygotowanie sie do tego wyjazdu Tak jakby ten autobus raz na rok gdzies wyjeÂżdÂżaÂł
Jestem z Kielc, wiec nie byÂło problemu je zrobiĂŚ
Ta druga osoba to chyba z Polsatu...
Pewnie takareczek pisze:Niestety nie mogĂŞ oceniĂŚ, bo nie widziaÂłem, ale przypuszczam, Âże jesli mĂłwiÂła o usterkach technicznych, to pewnie po to jÂą posÂłali.
Nie widziaÂłem jej :nie: KabÂłak jest i Seremak z Grenoble :spiewa:A czy od tego czasu siĂŞ pojawiÂła? Czy moÂże jakiÂś uroplik
MoÂże niepotrzebnie JÂą trochĂŞ skrytykowaÂłem,ale taki juÂż jestem,Âże nie lubie czasem szukania na siÂłe winnych I grzebania w trupach mĂłwiÂąc nieÂładnie
Oj, wydaje mi siĂŞ, Âże przykÂładowo tacy mieszkaĂący WrocÂławia majÂą wiĂŞcej szczĂŞÂściaareczek pisze:Ale miaÂłes Farta, poznaÂłeÂś jÂą, widziaÂła, Âże robisz jej zdjĂŞcia?
Trudno jest mi opisaĂŚ, bo jest to druga reporterka TVN24, ktĂłra mogÂłem widzieĂŚ na Âżywo. Ale wydaje mi siĂŞ, ze jest bardzo luzacka i jak kaÂżda kobieta co chwile siĂŞ poprawia wykorzystujÂąc do tego kaÂżde napotkane lustroareczek pisze:I jakie sÂą Twoje wraÂżenia, na Âżywo wyglÂąda lepiej niÂż w telewizji? Ja uwaÂżam, Âże w telewizji jest boska, ale na Âżwyo jeszcze bardziej.
A czy widziaÂła, Âże robiÂłem zdjĂŞcia - nie sÂądzĂŞ, bo robiÂłem je dyskretnie i w czasie kiedy byÂła zajĂŞta.
Ale wydaje mi siĂŞ, ze jest bardzo luzacka i jak kaÂżda kobieta co chwile siĂŞ poprawia wykorzystujÂąc do tego kaÂżde napotkane lustro
MiĂŞdzy relacjami widaĂŚ Âże miÂło spĂŞdza czas, nie stresuje siĂŞ, rozmawia przez telefon no i ... pali, chyba duÂżo.
I teraz pomyÂśl sobie Areczku , jak ochydne moÂże byĂŚ caÂłowanie siĂŞ z takÂą papieroÂśnicÂą...i ... pali, chyba duÂżo.
Pali, pali, juÂż wszeÂśniej chyba ktĂłryÂś z forumowiczĂłw na tym paleniu jÂą przyÂłapaÂł i uwieczniÂł. MARTO pamiĂŞtaj o zdrowiu i rzuĂŚ ten naÂłog!!!!!!!!!!
Twoja papieroÂśniczka Areczku ma dziÂś materiaÂł o wesoÂłych Brytyjczykach w Krakowie.
Marta powinna byĂŚ czĂŞÂściej na wizji,a nie robiĂŚ materiaÂły do 'prosto z polski',one sÂą spoko,ale Marta jest the best na Âżywo!!
KrakĂłw Rulez,Marta Rulez!
nie widziaÂłem jej od dawna i co widzĂŞ?farbnĂŞÂła sobie wÂłosy,hohoo i jeszcze blond pasemka ja bym jÂą widziaÂł w dÂługich krĂŞconych jak ma Beyonce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości