Marta Gordziewicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

areczek pisze: SYBIC skÂąd masz takie foty?
Jestem z Kielc, wiec nie byÂło problemu je zrobiĂŚ :)
areczek pisze: Masz WiĂŞcej?
W zasadzie tylko te dwie:

ObrazekObrazek

Ta druga osoba to chyba z Polsatu...
KtoÂś zna?
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: areczek »

wg mojej skromnej osoby troche za bardzo doszukuje siĂŞ winy usterek technicznych Albo mĂłwi,Âże firma miaÂła czas od lutego gdy 'zaklepali' interes na przygotowanie sie do tego wyjazdu Tak jakby ten autobus raz na rok gdzies wyjeÂżdÂżaÂł
Niestety nie mogĂŞ oceniĂŚ, bo nie widziaÂłem, ale przypuszczam, Âże jesli mĂłwiÂła o usterkach technicznych, to pewnie po to jÂą posÂłali.

Mam nadziejê, ¿e do lajfowania wróci³a na dobre, choÌ dzisiaj kiedy po powrocie z wakacji w³¹czylem TVN24 nie widzia³em jej, za to odkry³em jeszcze inn¹ piêknoœÌ Dagmarê Kaczmarek. I Dagmara i Marta maj¹ jedn¹ ceche wspóln¹ : uœmiechaj¹ siê od czasu do czasu.

Jestem z Kielc, wiec nie byÂło problemu je zrobiĂŚ

Ale miaÂłes Farta, poznaÂłeÂś jÂą, widziaÂła, Âże robisz jej zdjĂŞcia? I jakie sÂą Twoje wraÂżenia, na Âżywo wyglÂąda lepiej niÂż w telewizji? Ja uwaÂżam, Âże w telewizji jest boska, ale na Âżwyo jeszcze bardziej.

Ta druga osoba to chyba z Polsatu...

WidaĂŚ Marta w dobrych relacjach nawet z konkurencjÂą. I tutaj rĂłwnieÂż Marta nie pÂłaskich butach i jeansach tylko w spudnicy i butach na obcasie. Stuprocentowa Kobieta, ale czy jej tak wygodnie caÂły dzieĂą w takich butach? No nic to, przecieÂż ona wie najlepiej.

A czy od tego czasu siĂŞ pojawiÂła? Czy moÂże jakiÂś uroplik ( nie chcĂŞ myÂśleĂŚ z kim :evil: )
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

areczek pisze:Niestety nie mogĂŞ oceniĂŚ, bo nie widziaÂłem, ale przypuszczam, Âże jesli mĂłwiÂła o usterkach technicznych, to pewnie po to jÂą posÂłali.
Pewnie tak ;) MoÂże niepotrzebnie JÂą trochĂŞ skrytykowaÂłem,ale taki juÂż jestem,Âże nie lubie czasem szukania na siÂłe winnych :stop: I grzebania w trupach mĂłwiÂąc nieÂładnie :xx:
Ale teÂż na usprawiedliwienie Marty-dlatego nie jestem dziennikarzem.A tak wszystko byÂło Âświetnie :aniol:
A czy od tego czasu siĂŞ pojawiÂła? Czy moÂże jakiÂś uroplik
Nie widziaÂłem jej :nie: KabÂłak jest i Seremak z Grenoble :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

MoÂże niepotrzebnie JÂą trochĂŞ skrytykowaÂłem,ale taki juÂż jestem,Âże nie lubie czasem szukania na siÂłe winnych I grzebania w trupach mĂłwiÂąc nieÂładnie

A ja i tak uwaÂżam, Âże Marta jest jednÂą z najlepszych reporterek, sprawdza siĂŞ i w relacjach na Âżwyo i w materiaÂłach, czego wczoraj miaÂłem dowĂłd, jednak nie jest na urlopie. Temat miaÂła smutny, bo ÂśmierĂŚ dziewczynki, ale jak zwykle profesjonalnie zrobiony. szkoda tylko, Âże siĂŞ nie pokazaÂła. WiĂŞc nawet jeÂśli ktoÂś jÂą od czasu do czasu krytykuje, to trudno, dla mnie za kaÂżdym razem kiedy coÂś robi potwierdza, Âże jest w tym dobra :D

MoÂże dzisiaj siĂŞ pokaÂże, w koĂącu ile moÂżna oglÂądaĂŚ kabÂłaka czy Sermak.[/quote]
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

areczek pisze:Ale miaÂłes Farta, poznaÂłeÂś jÂą, widziaÂła, Âże robisz jej zdjĂŞcia?
Oj, wydaje mi siĂŞ, Âże przykÂładowo tacy mieszkaĂący WrocÂławia majÂą wiĂŞcej szczĂŞÂścia ;)
A czy widziaÂła, Âże robiÂłem zdjĂŞcia - nie sÂądzĂŞ, bo robiÂłem je dyskretnie i w czasie kiedy byÂła zajĂŞta.
areczek pisze:I jakie sÂą Twoje wraÂżenia, na Âżywo wyglÂąda lepiej niÂż w telewizji? Ja uwaÂżam, Âże w telewizji jest boska, ale na Âżwyo jeszcze bardziej.
Trudno jest mi opisaĂŚ, bo jest to druga reporterka TVN24, ktĂłra mogÂłem widzieĂŚ na Âżywo. Ale wydaje mi siĂŞ, ze jest bardzo luzacka i jak kaÂżda kobieta co chwile siĂŞ poprawia wykorzystujÂąc do tego kaÂżde napotkane lustro ;) Jest to albo maÂłe samochodowe lusterko, albo przyciemniana szyba. MiĂŞdzy relacjami widaĂŚ Âże miÂło spĂŞdza czas, nie stresuje siĂŞ, rozmawia przez telefon no i ... pali, chyba duÂżo.
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A czy widziaÂła, Âże robiÂłem zdjĂŞcia - nie sÂądzĂŞ, bo robiÂłem je dyskretnie i w czasie kiedy byÂła zajĂŞta.

Niczym szpieg, ale warto byÂło :D :D :D :D

Ale wydaje mi siĂŞ, ze jest bardzo luzacka i jak kaÂżda kobieta co chwile siĂŞ poprawia wykorzystujÂąc do tego kaÂżde napotkane lustro

No tak, Marta to 100%-owa kobieta, szpilki, spĂłdnica i lusterko. SÂłodki to musiaÂł byĂŚ widok :D

MiĂŞdzy relacjami widaĂŚ Âże miÂło spĂŞdza czas, nie stresuje siĂŞ, rozmawia przez telefon no i ... pali, chyba duÂżo.

Pali, pali, juÂż wszeÂśniej chyba ktĂłryÂś z forumowiczĂłw na tym paleniu jÂą przyÂłapaÂł i uwieczniÂł. MARTO pamiĂŞtaj o zdrowiu i rzuĂŚ ten naÂłog!!!!!!!!!!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

i ... pali, chyba duÂżo.
Pali, pali, juÂż wszeÂśniej chyba ktĂłryÂś z forumowiczĂłw na tym paleniu jÂą przyÂłapaÂł i uwieczniÂł. MARTO pamiĂŞtaj o zdrowiu i rzuĂŚ ten naÂłog!!!!!!!!!!
I teraz pomyÂśl sobie Areczku , jak ochydne moÂże byĂŚ caÂłowanie siĂŞ z takÂą papieroÂśnicÂą...
:devil: :devil: :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

epsztajnek pisze:I teraz pomyÂśl sobie Areczku , jak ochydne moÂże byĂŚ caÂłowanie siĂŞ z takÂą papieroÂśnicÂą...
:devil: :devil: :devil:
MoÂżna jej daĂŚ ksywe Marka 'Popielnica' Gordziewicz :shock: :xx: :devil:
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

tak Âżartujcie sobie, Âżartujcie. A ja marze o pocaÂłunku z martuniÂą nawet jeÂśli pali.
epsztajnek

Twoja papieroÂśniczka Areczku ma dziÂś materiaÂł o wesoÂłych Brytyjczykach w Krakowie.
P.S. To juÂż kolejny reportaÂż na ten temat - ostatnio referowaÂła ten problem Sylwia Walendowska.
Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Twoja papieroÂśniczka Areczku ma dziÂś materiaÂł o wesoÂłych Brytyjczykach w Krakowie.

Wiem, wiem, widziaÂłem i co? PognaÂłem na rynek, by ujrzeĂŚ mojÂą ulubienicĂŞ. Ona na Âżwyo jest niesamowicie piĂŞkna :lol:

Widzia³em j¹ w ca³ej okaza³aoœci, jeszcze raz. I ten spokój przed wejsciem na antenê, ale chyba nie tylko ja by³em zainteresowany, bo wokó³ niej na rynku bardzo du¿o ludzi siê ustawi³o, a wœród nich Ja. Och gdyby wiedzia³a, ¿e tak bardzo na ni¹ czekam przed telewizorem. Wróci³em jednak do domu, bo ile piwa mo¿na piÌ, by siê jej przygl¹daÌ, a tu w telewizji ju¿ jej nie ma. Wypar³a j¹ Samooborna i to polityczne zawirowanie, ale mam nadziejê, ze jutro na ekranie znowu siê pojawi :D

dziĂŞki za capsy :D :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

KrakĂłw Rulez,Marta Rulez!
nie widziaÂłem jej od dawna i co widzĂŞ?farbnĂŞÂła sobie wÂłosy,hohoo i jeszcze blond pasemka :spiewa: ja bym jÂą widziaÂł w dÂługich krĂŞconych jak ma Beyonce :hmm: Marta powinna byĂŚ czĂŞÂściej na wizji,a nie robiĂŚ materiaÂły do 'prosto z polski',one sÂą spoko,ale Marta jest the best na Âżywo!! :tanczy: :tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Marta powinna byĂŚ czĂŞÂściej na wizji,a nie robiĂŚ materiaÂły do 'prosto z polski',one sÂą spoko,ale Marta jest the best na Âżywo!!

Pewnie, Âże powinna, ale jakoÂś nie pcha siĂŞ na antenĂŞ. jesli bĂŞdzie mnie, swojego fana tak traktowaĂŚ, to obraÂże siĂŞ na niÂą tak jak Adam na JoasiĂŞ K :( :( :(

KrakĂłw Rulez,Marta Rulez!
nie widziaÂłem jej od dawna i co widzĂŞ?farbnĂŞÂła sobie wÂłosy,hohoo i jeszcze blond pasemka ja bym jÂą widziaÂł w dÂługich krĂŞconych jak ma Beyonce

I tak jest super. A w tych jasnych wÂłosach wyglÂąda jak gwiazda filmowa i moim zdaniem bardzo Âładnie :D :D :D

Tyle, Âże ja chcĂŞ jej czĂŞÂściej.
epsztajnek

Obrazek Obrazek
Marta dzisiaj o pierogach ... :)
Tutaj prowadzi rozmowĂŞ z mojÂą wielkÂą sympatiÂą , bardzo kobiecÂą, superseksownÂą MajÂą Drexler. :P OczywiÂście ani sÂłowa o tym, Âże Maja jest krakowskÂą reporterkÂą konkurencyjnego POLSATu :devil: :devil:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

bardzo sympatyczna rozmowa :):) i to niby pierogi a proszĂŞ jak Âładnie poszÂło ;)
ODPOWIEDZ