pawell pisze:WystĂŞp caÂłej 16 w "TaĂącu z gwiazdami" jest dobrym sposobem, aby zakomunikowaĂŚ widzom, Âże od Âśrody "You can dance - po prostu taĂącz!" rusza na Âżywo.
No i samym uczestnikom moÂże to pomorze w przeÂłamaniu strachu, tremy.
Odk¹d tylko pojawi³a siê informacja w "Dzienniku" o realizacji dla TVN - przez Mastiff Media - polskiej edycji "So you think you can dance" liczy³em na "podpiêcie" programu pod "Taniec z gwiazdami", sk¹din¹d wci¹¿ najlepszy i najchêtniej ogl¹dany telewizyjny show w Polsce. Pokaz umiejêtnoœci "najciekawszej" 16stki w tanecznym hicie - musi wrêcz pomóc "Po prostu taùcz!", g³ównie wesprzeÌ tytu³ jeœli chodzi o ratingi
Bo wczoraj mimo wielkich (naprawdĂŞ!) emocji (wciÂągnĂŞÂło mnie niesamowicie) zwiÂązanych z wyborem "najlepszych", radoÂści i Âłez, fenomenalnego Wade'a Robsona... najmniejsza widownia od samego poczÂątku.
AGB Nielsen Media Research, data emisji, widownia oraz udziaÂły w rynku.
05-09-2007: 2 585 169 i 20,46 proc.
12-09-2007: 3 005 117 i 23,25 proc.
19-09-2007: 3 157 210 i 24,61 proc.
26-09-2007: 2 839 520 i 22,75 proc.
03-10-2007:
2 324 954 i 18,19 proc.
No szkoda, ale nadchodzÂą LIVEy, aktywny udziaÂł telewidzĂłw - liczĂŞ na przebĂłj!
ÂŻal, Âże Damian i Basia - na pierwszych treningach prĂłbujÂący zdobyĂŚ wzajemne zaufanie do siebie w salsie

- nie przeszli dalej, wzbudzili mojÂą sporÂą sympatiĂŞ.
Z kolei ogromnie cieszĂŞ siĂŞ z obecnoÂści w finaÂłach Idy, Diany, BÂłaÂżeja, Agaty vel KozodĂłjki czy RafaÂła Kryla (po raz pierwszy na castingu w Bytomiu z bratem, o swojÂą szansĂŞ "walczyÂł" w pojedynkĂŞ na drugim wrocÂławskim castingu)

Ta pierwsza i ten ostatni oczarowali mnie juÂż na przesÂłuchaniach wÂłaÂśnie. Z niecierpliwoÂściÂą czekam na ÂśrodĂŞ, 21:30!