[TVN] Wyprawa Robinson

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

A ja myÂślĂŞ, Âże Patrycja. :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wystarczy, Âże nie wygra Lidka i bĂŞdzie dobrze. A gdyby wygraÂła Kasia bardzo bym siĂŞ cieszyÂł. :D A czy wygra, to nie wiem...
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

No ja s³ysza³em, ¿e mia³a wygraÌ Agnieszka lub Lidka, bo tak wynika³o z jakiegoœ wywiadu przeprowadzonego z nimi, Agnieszka ju¿ odpad³a wiêc zosta³a Lidka. PóŸniej ktoœ na forum gazety napisa³, ¿e Patrycja siê chwali³a, ¿e to ona jest Robinsonem 2004... a teraz Ty mówisz, ¿e Kasia :D

A tak na prawdĂŞ to ja juÂż nikomu nie wierzĂŞ i czekam z niecierpliwoÂściÂą na nowe odcinki i finaÂł...
ChoĂŚ chciaÂłbym, Âżeby wygraÂła Patrycja. :)
:)
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

ja jestem za KaÂśkÂą :wink:
skoro Kuba odpadÂł to nie ma raczej lepszej osoby jak ona :)
ale do 13 Grudnia jeszcze sporo czasu...
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

byle nie lidka...
Android <3
Anonymus
Bywalec
Bywalec

ja sÂądzĂŞ, Âże Lidka sie dÂługo w programie nie utrzyma i na nastĂŞpnej Radzie Wyspy odpadnie
[...] i dobrze by byÂło, bo ona siĂŞ nie nadaje na zwyciĂŞzcĂŞ ani na finalistkĂŞ :x
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

a ja wlasnie chce zeby wygrala lidka, najbardziej ja lubie od amego poczatku a nienawidze kaski, nie lubie takich rozwrzeszczanych malolat, ktore mimo ze powinny zachowywac sie jak ludzie dorosli, nadal bawia sie w dzieci...trzymam za lidke :D
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Mocne_ogniwo pisze:nadal bawia sie w dzieci...
MoÂże podasz konkretny przykÂład... :x Bo tak Lidka powiedziaÂła :?: Ja tam nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ dnia kiedy ona odleci. Ostatnio Kuba wyleciaÂł i siĂŞ teÂż cieszĂŞ :)
Anonymus
Bywalec
Bywalec

marcin_pabianice pisze: Ja tam nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ dnia kiedy ona odleci. Ostatnio Kuba wyleciaÂł i siĂŞ teÂż cieszĂŞ :)
no ja teÂż podzielam Twoje zdanie
w sumie na takim samym poziomie [LidkĂŞ i KubĂŞ] nie lubiĂŞ
Przemek
Bywalec
Bywalec

Kasia wygraÂła - zostaÂła "Robinsonem 2004"! :-)

Post autor: Przemek »

Wg. flmu na stronie wyprawarobinson.onet.pl wynika Âże Âże dziÂś immunitet orzyma K.... gdyÂż : Lidka (faÂłszywa zakÂłamana suka, jĂŞdza i idiotka) mĂłwi Âże nie widiz szans na pozostanie w W.R. Podczas Rady Pokazuja jak kazdy wrzuca glos go urny i tylko K ma cos na szyi (cos czyli IMUNITET!!!)

ja obstwaiam juz teraz KasiĂŞ :D :D :D
Ostatnio zmieniony niedziela 19 gru 2004, 12:15 przez Przemek, łącznie zmieniany 2 razy.
Żartowałem.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Jeszcze przed wczorajszym odcinkiem obstawiaÂłem PatrycjĂŞ na zwyciĂŞzcĂŞ, dzisiaj juÂż wolĂŞ KasiĂŞ i mam nadziejĂŞ, Âże ona im pokaÂże! :)
:)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

a ja wiem kto wygra.... :)
i wcale mi sie ta kandydatura nie podoba... ;/ niestety :?

ojjj juÂż dawno niestety nie widziaÂłam ale sÂłyszaÂłam ze na kasi za wygrywanie ostatnie psy wieszajÂą :(

moje typy

-Wincenty
-Igor
-Kasia

2 pierwsi juÂż nie majÂą szans niestety... a kto wygra nie powiem :)
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

podobno Patrycja wygraÂła :? :arrow:
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Wersji kto wygra sÂłyszaÂłem kilka i kaÂżdy oczywiÂście na 100% i roÂżne byÂły ku temu argumenty. A takÂże chyba tu byÂło, Âże zwyciĂŞzcy jeszcze nie ma i bĂŞdzie wybrany na Âżywo. Nic juÂż nie wiem.

A co do dzisiejszego odcinka. Jeszcze przed programem chciaÂłem, Âżeby wyleciaÂła Lidka. Ale z czasem jednak miaÂłem ku temu wÂątpliwoÂści. Dobrze, Âże Kasia doprowadziÂła do remisu i nawet, Âże Lidka wygraÂła w kostkach. Atmosfera jest teraz zdecydowanie lepsza miĂŞdzy paniami i przede wszystkim jest po myÂśli Kasi (mojej faworytki). Jakby wrĂłciÂł Tomek to nie wiem czy byÂłaby taka fajna atmosfera miĂŞdzy tÂą trĂłjkÂą.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

to najgorsza trĂłjka jakÂą mogÂłem sobie wyobraziĂŚ, odpadli juÂż wszyscy moi ulubieĂący: Marcin, Kuba, Tomek, Agnieszka, teraz to juz mi i tak jest obojĂŞtne kto wygra :( :arrow:
ODPOWIEDZ