[TVN] Wyprawa Robinson
Moderator: Łukasz
No ja s³ysza³em, ¿e mia³a wygraÌ Agnieszka lub Lidka, bo tak wynika³o z jakiegoœ wywiadu przeprowadzonego z nimi, Agnieszka ju¿ odpad³a wiêc zosta³a Lidka. PóŸniej ktoœ na forum gazety napisa³, ¿e Patrycja siê chwali³a, ¿e to ona jest Robinsonem 2004... a teraz Ty mówisz, ¿e Kasia
A tak na prawdĂŞ to ja juÂż nikomu nie wierzĂŞ i czekam z niecierpliwoÂściÂą na nowe odcinki i finaÂł...
ChoĂŚ chciaÂłbym, Âżeby wygraÂła Patrycja.

A tak na prawdĂŞ to ja juÂż nikomu nie wierzĂŞ i czekam z niecierpliwoÂściÂą na nowe odcinki i finaÂł...
ChoĂŚ chciaÂłbym, Âżeby wygraÂła Patrycja.

-
- Bywalec
- Kontakt:
a ja wlasnie chce zeby wygrala lidka, najbardziej ja lubie od amego poczatku a nienawidze kaski, nie lubie takich rozwrzeszczanych malolat, ktore mimo ze powinny zachowywac sie jak ludzie dorosli, nadal bawia sie w dzieci...trzymam za lidke 

W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
no ja teÂż podzielam Twoje zdaniemarcin_pabianice pisze: Ja tam nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ dnia kiedy ona odleci. Ostatnio Kuba wyleciaÂł i siĂŞ teÂż cieszĂŞ![]()
w sumie na takim samym poziomie [LidkĂŞ i KubĂŞ] nie lubiĂŞ
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Kasia wygraÂła - zostaÂła "Robinsonem 2004"! :-)
Wg. flmu na stronie wyprawarobinson.onet.pl wynika Âże Âże dziÂś immunitet orzyma K.... gdyÂż : Lidka (faÂłszywa zakÂłamana suka, jĂŞdza i idiotka) mĂłwi Âże nie widiz szans na pozostanie w W.R. Podczas Rady Pokazuja jak kazdy wrzuca glos go urny i tylko K ma cos na szyi (cos czyli IMUNITET!!!)
ja obstwaiam juz teraz KasiĂŞ

ja obstwaiam juz teraz KasiĂŞ

Ostatnio zmieniony niedziela 19 gru 2004, 12:15 przez Przemek, łącznie zmieniany 2 razy.
Żartowałem.
Wersji kto wygra sÂłyszaÂłem kilka i kaÂżdy oczywiÂście na 100% i roÂżne byÂły ku temu argumenty. A takÂże chyba tu byÂło, Âże zwyciĂŞzcy jeszcze nie ma i bĂŞdzie wybrany na Âżywo. Nic juÂż nie wiem.
A co do dzisiejszego odcinka. Jeszcze przed programem chciaÂłem, Âżeby wyleciaÂła Lidka. Ale z czasem jednak miaÂłem ku temu wÂątpliwoÂści. Dobrze, Âże Kasia doprowadziÂła do remisu i nawet, Âże Lidka wygraÂła w kostkach. Atmosfera jest teraz zdecydowanie lepsza miĂŞdzy paniami i przede wszystkim jest po myÂśli Kasi (mojej faworytki). Jakby wrĂłciÂł Tomek to nie wiem czy byÂłaby taka fajna atmosfera miĂŞdzy tÂą trĂłjkÂą.
A co do dzisiejszego odcinka. Jeszcze przed programem chciaÂłem, Âżeby wyleciaÂła Lidka. Ale z czasem jednak miaÂłem ku temu wÂątpliwoÂści. Dobrze, Âże Kasia doprowadziÂła do remisu i nawet, Âże Lidka wygraÂła w kostkach. Atmosfera jest teraz zdecydowanie lepsza miĂŞdzy paniami i przede wszystkim jest po myÂśli Kasi (mojej faworytki). Jakby wrĂłciÂł Tomek to nie wiem czy byÂłaby taka fajna atmosfera miĂŞdzy tÂą trĂłjkÂą.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!