znam ten wywiad,A.I.W.L.I.S z resztÂą,ale miÂło,Âże przytoczyÂłeÂś wywiad fanie Pochanke

efetywnoœÌ i efektownoœÌ najbardziej mi siê wry³a w pamiêÌ,lubiê cytowaÌ to wyra¿nie
[ Dodano: Wto Lis 07, 2006 2:34 pm ]
Po tygodniowej przerwie w czasie której Ania spêdza³a urlop z m¿¿¿em na nartach gdzieœ w Szwajcarii,pojawi³a siê nagle w Dn¯,jest jakaœ taka zimniejsza ni¿ zwykle,baaardzo konretna,³¹czenie,dziêkujemy,next,nara

pierwszy raz zaobserwowaÂłem coÂś takiego u Ani,mam nadziejĂŞ,Âże to wina Âśniegu i baÂłwana :devil:
Ania wczoraj w DnÂŻ :
a tu dzisiaj live on air

:
naprawdĂŞ dziÂś bez porĂłwnania do wczoraj,wyszÂło Âśliczne sÂłonko
[ Dodano: Sro Lis 08, 2006 3:37 pm ]
nostromo wherre R U? :o
no có¿,powracam do obowi¹zku fana: Dn¯ :
hmm,niewiele skomentujĂŞ,bo i strĂłj nienowy,ale styl prezenterski na szczĂŞÂście wÂłaÂściwy i efektywny.na efektowny zaczekam,bo moÂżliwoÂści w peÂłni dziÂś nie zostaÂły wykorzystane :>
ja równie¿ pogr¹¿ê siê w refleksji nad moim zaproponowanym zagadnieniem
[ Dodano: Sob Lis 11, 2006 7:42 pm ]
dobrywieczĂłr,czyli...
Raport Wieczorny!9.11. przed-wczoraj nie wkleiÂłem capsĂłw.to chyba wpÂływ tajemniczych listopadowych mocy.ale co to kogo obchodzi,jestem sam jeden w tym wÂątku i monologujĂŞ.ale za to umiejĂŞtnie
umiejĂŞtnie rĂłwnieÂż ÂśledzĂŞ to,co dla mnie najwaÂżniejsze.......
czyli pracĂŞ mojej ulubionej prezenterki TVN24
a wczoraj Raport PopoÂłudniowy 10.11 dla uÂścislenia
zadba³em o wszystkie szczegó³y
wszystko albo nic
raczej nic,bo w przyszÂłym tyg. wracam do codziennych zajĂŞĂŚ,tydzieĂą maÂłego urlopu :devil: zakoĂączyÂł siĂŞ pomyÂślnie.Ania teraz bĂŞdzie musiaÂła pogodziĂŚ siĂŞ z tym,Âże nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ jej na Âżywo
nara