Szkło kontaktowe

Dyskusje na temat informacyjnych kanałów TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Re: "Szkło kontaktowe" TVN24

Post autor: lukaszo »

Pierwsze wydanie szkła w sobotę bardzo fajne :D
TVN - programowo najlepsza
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

lukaszo pisze:Pierwsze wydanie szkła w sobotę bardzo fajne
Ja obejrzałem jedynie pierwsze 15 minut programu. U Panów było widać sporą tremę, ale wypadki dobrze. Ciekaw jestem jednak bardziej przyszłego sobotniego wydania z Iloną Łepkowską :rozglada:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Ja widziałem prawie całość. :roll: I na razie nic nadzwyczajnego. Pan Grzegorz Markowski (myślałem, że to TEN Grzegorz Markowski :lol: ) miał dużą tremę i trochę za poważny jak na "Szkło". :D Jednak usprawiedliwia go fakt, iż był to debiut, więc nic dziwnego. :aniol:

Co do Ilony Łepkowskiej to w ogóle mi nie pasuje do "Szkła Kontaktowego, ale zobaczymy i ocenimy. :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Zanosi się na to, że "Szkło kontaktowe" będzie miało konkurencję. Jak donosi medialink.pl, na antenie Polsat News pojawi się "Bumerang". Program znów, bo już kiedyś był on nadawany w Polsacie, prowadziłby Marek Markiewicz wspólnie z Tomaszem Wróblewskim. Według portalu, "Bumerang" miałby być nadawany ok 22.10, czyli wtedy, kiedy "Szkło kontaktowe".

Oby Polsatowi nie wyszło to tak samo, jak z "Sam na sam", który 'miałbyć konkurencją dla >>Kropki Nad I<<'. :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Camilo
Guru
Guru

''Szkło'' odniosło sukces, bo jest podsumowanie wydarzeń dnia z przymrużeniem oka. Tego wówczas na antenie brakowało.
Nie sądzę, by ''Bumerang'' był satyryczny - będą jedynie obserwować polityków i wychwytywać ich wpadki, a to jest dopiero połowa sukcesu. Poza tym ''Szkło'' ma stałych widzów i konkurencja im nie straszna :stop:
rafaello.4don
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: rafaello.4don »

Jakiś tam "Bumerang" nie dorasta do pięt ekipie Miecugowa!
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Jak informuje media2.pl, od 1-ego czerwca "Szkło..." będzie nadawane także w niedziele! :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

No i rozpoczęło się pierwsze niedzielne ''Szkiełko''. Program prowadzi Grzegorz Miecugow, a w roli komentatorów występują... gimnazjalistka i licealistka. :lol2:
Camilo
Guru
Guru

dziennikarze.info pisze:Do zespołu komentatorów od 22 czerwca dołączy Kamil Dąbrowa, który jest szefem muzycznym, producentem i DJ-em w Tok FM. Współpracuje również z telewizją VH1 Polska.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Świetnie! Kamil Dąbrowa jest bardzo sympatyczny, świetnie prowadzi "Wieczór" w TOK FM i weekendowe "Poranki". Ma bardzo fajny, charakterystyczny głos.

Dodam, że to kolejna osoba z TOK FM - po Grześku Markowskim - która pojawia się w "Szkle". Kamil Dąbrowa z Markowskim prowadzi również satyryczny program "W pół do IV RP" w TOK FM.
Camilo
Guru
Guru

Od dwóch dni jest dłuższe ''Szkło kontaktowe''. O 22.55 rozpoczyna się IV część i trwa ponad 15 minut, po czym jest ''Euro Cafe'', a ''Dzień po dniu'' zaczyna się dopiero o 23.30 i trwa... niewiele ponad 10 minut.
Camilo
Guru
Guru

Dziś ''Szkło'' w niecodziennej obsadzie. Program prowadzi Grzegorz Markowski, komentatorem jest Kamil Dąbrowa. :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

To już nie pierwszy raz. ;) W tygodniu - nie pamiętam już dokładnie, w którym dniu - był ten sam skład. :] Świetnie się ich ogląda, ale w końcu nic dziwnego - od wielu miesięcy prowadzą podobny program w TOK FM. :D
maxxx

Post autor: maxxx »

To fakt,elegancko sobie poczyna jeden pan z drugim :lol2: Co prawda tak z doskoku przełączałem jak były reklamy w przerwie 'TwT' , ale mi się podobało . Niedługo ta szklana 'młodzież' może być 'zagrożeniem' dla starych mistrzów :rozglada:
Ale to już tylko widz na tym zyska . Dobrze , że wprowadzili weekendowe wydania na żywo , bo ta lupa to w dużej mierze był już taki odgrzewany kotlet :hmm: Ciekawe jak od poniedziałku 'SK' pociągnie bez sejmowej polityki jako matecznika :rozglada: No , ale w końcu od czegoś jest sztuka improwizacji , niech się towarzystwo prowadzące wykazuje. :D Ogólnie to tak raz na czas oglądam , ale jak mam chwile to jeszcze czasem chętnie puszcze z sentymentu głównie :)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Dobrze , że wprowadzili weekendowe wydania na żywo , bo ta lupa to w dużej mierze był już taki odgrzewany kotlet
A ja jestem odmiennego zdania. Mogli dołączyć nowi komentatorzy, np. za irytującymi: Jachimkiem i Daukszewiczem, ale ''Szkło'' nadawane codziennie mi teraz... spowszechniało. :rozglada:
ODPOWIEDZ