Szkło kontaktowe
Moderator: Łukasz
Re: "Szkło kontaktowe" TVN24
Pierwsze wydanie szkła w sobotę bardzo fajne 

TVN - programowo najlepsza
Ja widziałem prawie całość.
I na razie nic nadzwyczajnego. Pan Grzegorz Markowski (myślałem, że to TEN Grzegorz Markowski
) miał dużą tremę i trochę za poważny jak na "Szkło".
Jednak usprawiedliwia go fakt, iż był to debiut, więc nic dziwnego. :aniol:
Co do Ilony Łepkowskiej to w ogóle mi nie pasuje do "Szkła Kontaktowego, ale zobaczymy i ocenimy.

Co do Ilony Łepkowskiej to w ogóle mi nie pasuje do "Szkła Kontaktowego, ale zobaczymy i ocenimy.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Zanosi się na to, że "Szkło kontaktowe" będzie miało konkurencję. Jak donosi medialink.pl, na antenie Polsat News pojawi się "Bumerang". Program znów, bo już kiedyś był on nadawany w Polsacie, prowadziłby Marek Markiewicz wspólnie z Tomaszem Wróblewskim. Według portalu, "Bumerang" miałby być nadawany ok 22.10, czyli wtedy, kiedy "Szkło kontaktowe".
Oby Polsatowi nie wyszło to tak samo, jak z "Sam na sam", który 'miałbyć konkurencją dla >>Kropki Nad I<<'.
Oby Polsatowi nie wyszło to tak samo, jak z "Sam na sam", który 'miałbyć konkurencją dla >>Kropki Nad I<<'.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
''Szkło'' odniosło sukces, bo jest podsumowanie wydarzeń dnia z przymrużeniem oka. Tego wówczas na antenie brakowało.
Nie sądzę, by ''Bumerang'' był satyryczny - będą jedynie obserwować polityków i wychwytywać ich wpadki, a to jest dopiero połowa sukcesu. Poza tym ''Szkło'' ma stałych widzów i konkurencja im nie straszna :stop:
Nie sądzę, by ''Bumerang'' był satyryczny - będą jedynie obserwować polityków i wychwytywać ich wpadki, a to jest dopiero połowa sukcesu. Poza tym ''Szkło'' ma stałych widzów i konkurencja im nie straszna :stop:
-
- Nowicjusz
Jakiś tam "Bumerang" nie dorasta do pięt ekipie Miecugowa!
Jak informuje media2.pl, od 1-ego czerwca "Szkło..." będzie nadawane także w niedziele! :tanczy:
Świetnie! Kamil Dąbrowa jest bardzo sympatyczny, świetnie prowadzi "Wieczór" w TOK FM i weekendowe "Poranki". Ma bardzo fajny, charakterystyczny głos.
Dodam, że to kolejna osoba z TOK FM - po Grześku Markowskim - która pojawia się w "Szkle". Kamil Dąbrowa z Markowskim prowadzi również satyryczny program "W pół do IV RP" w TOK FM.
Dodam, że to kolejna osoba z TOK FM - po Grześku Markowskim - która pojawia się w "Szkle". Kamil Dąbrowa z Markowskim prowadzi również satyryczny program "W pół do IV RP" w TOK FM.
To już nie pierwszy raz.
W tygodniu - nie pamiętam już dokładnie, w którym dniu - był ten sam skład. :] Świetnie się ich ogląda, ale w końcu nic dziwnego - od wielu miesięcy prowadzą podobny program w TOK FM. 

To fakt,elegancko sobie poczyna jeden pan z drugim
Co prawda tak z doskoku przełączałem jak były reklamy w przerwie 'TwT' , ale mi się podobało . Niedługo ta szklana 'młodzież' może być 'zagrożeniem' dla starych mistrzów :rozglada:
Ale to już tylko widz na tym zyska . Dobrze , że wprowadzili weekendowe wydania na żywo , bo ta lupa to w dużej mierze był już taki odgrzewany kotlet :hmm: Ciekawe jak od poniedziałku 'SK' pociągnie bez sejmowej polityki jako matecznika :rozglada: No , ale w końcu od czegoś jest sztuka improwizacji , niech się towarzystwo prowadzące wykazuje.
Ogólnie to tak raz na czas oglądam , ale jak mam chwile to jeszcze czasem chętnie puszcze z sentymentu głównie 

Ale to już tylko widz na tym zyska . Dobrze , że wprowadzili weekendowe wydania na żywo , bo ta lupa to w dużej mierze był już taki odgrzewany kotlet :hmm: Ciekawe jak od poniedziałku 'SK' pociągnie bez sejmowej polityki jako matecznika :rozglada: No , ale w końcu od czegoś jest sztuka improwizacji , niech się towarzystwo prowadzące wykazuje.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
A ja jestem odmiennego zdania. Mogli dołączyć nowi komentatorzy, np. za irytującymi: Jachimkiem i Daukszewiczem, ale ''Szkło'' nadawane codziennie mi teraz... spowszechniało. :rozglada:maxxx pisze:Dobrze , że wprowadzili weekendowe wydania na żywo , bo ta lupa to w dużej mierze był już taki odgrzewany kotlet