Brygida Grysiak
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
-
Ja równie¿,choÌ mo¿e faktycznie epsztajnek ma racjê,¿e dzis by³a troszkê delikatniej umalowana :rozglada: Czêsto uzywa b³êkitnych odcieni i wyglada poprostu pieknieadam pisze:Brygida nigdy nie mia³a ordynarnego makija¿u -przynajmniej nie pamiêtam aby tak by³o

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
Brygida nigdy nie miaÂła ordynarnego makijaÂżu

A kto to mĂłwi o ordynarnym makijaÂżu

Jak przejrzysz kilka stron wÂątku wstecz zobaczysz BrygidĂŞ w mocnym,intensywnym, bardzo seksownym ( o taki mi chodzi) , ale absolutnie nie ordynarnym .
Tak na marginesie, to tylko raz ,kilka lat wstecz, podczas pewnej ,transmitowanej publicznie uroczystoÂści ( poza studio TVN ) zobaczyÂłem jednÂą ze swych tefauenowskich sympatii w ordynarnym makijaÂżu, aÂż mi oczy wyskoczyÂły z orbit ( oczywiÂście nie wymieniĂŞ , ktĂłrÂą

Koniecznie napisz kto :rydzyk: i tak nikt tego nie czytaTak na marginesie, to tylko raz ,kilka lat wstecz, podczas pewnej ,transmitowanej publicznie uroczystoÂści ( poza studio TVN ) zobaczyÂłem jednÂą ze swych tefauenowskich sympatii w ordynarnym makijaÂżu, aÂż mi oczy wyskoczyÂły z orbit ( oczywiÂście nie wymieniĂŞ , ktĂłrÂą tym bardziej, Âże to byÂła jednorazowa wpadka )

-
Brygida masz nie byÌ jak Anitka :rydzyk:epsztajnek pisze:No dobrze... Anita, podczas otrzymywania Wiktora. Ale jakie skojarzenie u mnie wtedy wywo³a³a, nie napiszê, bo musia³bym u¿yÌ zbyt mocnych s³ów jak na publiczne forumKoniecznie napisz kto :rydzyk: i tak nikt tego nie czytax:
x:
x:
BÂądz taka jak wczoraj :cicho: