Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:gatce ani Âśladu :nie:
DÂżastina pisze:MoÂże doczekamy siĂŞ wreszczie tego megazabawnego tematu weekendowego :rozglada:
Niech to bĂŞdzie jak zaklĂŞcie, ktĂłre jutro znajdzie urealnienie :rydzyk:
Nie ma Âżadnej pilniejszej potrzeby :nie:

ooo :o zaraz bêdzie ³¹czenie z Poznaniem i w szystko siê wyjaœni :D jak bêdziemy spêdzaÌ t¹ sobotê :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No to ju¿ wszystko wiemy :D Agatka jest w pracy :D No, nie ma mo¿e megazabawnego tematu, ale na szczêœcie nie by³ œmiertelnie powa¿ny :devil: wiêc uœmiechem przywita³a nas boskim :) Zakaz wylegiwania siê na trawnikach w dwóch parkach w Poznaniu :> Có¿ za idiotyczny zakaz :devil: A co maj¹ pocz¹Ì ludzie - Poznaniacy, którzy nie maj¹ swoich w³asnych trawników, a maj¹ akurat blisko do tych ''zakazanych'' miejsc :>
O! :D nie wiedziaÂłem, Âże w Parku Szopena i Mickiewicza posiano specjalne gatunki traw, na ktĂłrych poleÂżeĂŚ nie moÂżna :o Agatko - dziĂŞki za informacje :lol: UniknĂŞ mandatu w przyszÂłoÂści :* bo nie mam w zwyczaju czytaĂŚ tego, co napisane na tabliczkach informacyjnych :devil:

Ale co wiemy jeszcze? :D Agatka zwierzy³a siê kolegom, ze wybiera siê póŸniej ''poleniuchowaÌ'' i KuŸniar kaza³ jej na siebie uwa¿aÌ :devil: :> Ale, czy to oznacza, ¿e Agatka ju¿ ma zamiar mykn¹Ì z pracy? :o O nie! Mam nadziejê, ¿e to tylko dowcip prowadz¹cego by³ :D

Chocia¿ ... :mhm: Fajnie by³oby dziœ potkn¹Ì siê podczas spaceru o wyleguj¹c¹ siê na s³oùcu i na trawniku Agatkê :lol2: Ciekawe, do której jest w pracy? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Chocia¿ ... :mhm: Fajnie by³oby dziœ potkn¹Ì siê podczas spaceru o wyleguj¹c¹ siê na s³oùcu i na trawniku Agatkê :lol2: Ciekawe, do której jest w pracy? :lol2:
Poczekaj, moÂże w dalszej czĂŞÂści programu dowiemy siĂŞ tego :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ile to od Jarka moÂżemy siĂŞ dowiedzieĂŚ :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:hmm: Pech!!! :hmm: O dziesiêÌ minut za póŸno w³¹czy³em telewizor ;(
Ale co wiemy jeszcze? Agatka zwierzy³a siê kolegom, ze wybiera siê póŸniej ''poleniuchowaÌ'' i KuŸniar kaza³ jej na siebie uwa¿aÌ Ale, czy to oznacza, ¿e Agatka ju¿ ma zamiar mykn¹Ì z pracy? O nie! Mam nadziejê, ¿e to tylko dowcip prowadz¹cego by³
ObyÂś miaÂł racjĂŞ, iÂżto wolny Âżarcik byÂł :] Mam wraÂżenie, iÂż leniuchowaĂŚ, to Agatta przez niemal caÂły tydzieĂą leniuchowaÂła :devil: A co za tym idzie? Ano to, Âże teraz naleÂży zaciekle pracowaĂŚ :ban: :lol2:

Temat a¿ siê prosi³, ¿eby na trawkê z kamer¹ wyjœÌ :mhm: Oczywiœcie nie tê strze¿on¹ :lol2:

[ Dodano: Sob Kwi 21, 2007 9:21 am ]
Tak w ogĂłle, to ÂładnÂą bluzeczkĂŞ ma na sobie dziÂś Agatta nie zauwaÂżyÂłem jednak, Âżeby miaÂła jakieÂś guziczki :> :mhm: :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze::hmm: Pech!!! :hmm: O dziesiêÌ minut za póŸno w³¹czy³em telewizor ;(
ale mo¿esz sobie przynajmniej popatrzeÌ z opóŸnieniem ;)

Temat a¿ siê prosi³, ¿eby na trawkê z kamer¹ wyjœÌ :mhm: Oczywiœcie nie tê strze¿on¹ :lol2:
Pewnie jeszcze bardziej rozebranÂą niÂż ubranÂą? :lol:
Bez wzglĂŞdu na to -chciaÂłbyÂś nam AgatkĂŞ umroziĂŚ? :devil:

nie daÂłem wczeÂśniej tego capsa bo myÂślaÂłem, Âże jest to ten sam, co pierwszy ale teraz widzĂŞ, Âże to jest z koĂąca relacji ;)

Obrazek

nie moÂżna pozwoliĂŚ by jakiÂś caps siĂŞ zmarnowaÂł :)

No dalej, gdzie ta Agatka? :plus: MĂłj potencjaÂł do robienia capsĂłw wygasa i stygnie :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: Ano to, Âże teraz naleÂży zaciekle pracowaĂŚ :ban: :lol2:
My byÂśmy wziĂŞli AgatkĂŞ w obroty 8) Niestety :/ Nie moÂżemy :/ A szkoda :D To w ogĂłle pozbawione sensu jest, Âże Agatka rĂłwnieÂż marnuje swĂłj weekendowy czas w pracy tak zakulisowo :?
marcinkowsky pisze:No dalej, gdzie ta Agatka? :plus: MĂłj potencjaÂł do robienia capsĂłw wygasa i stygnie :lol:
Jak mona pozwalaĂŚ, by potencjaÂł mÂłodych (?) i peÂłnych zapaÂłu, energii do robienia zrzutĂłw siĂŞ marnowaÂł? :x Ludzie, to skandal :evil: DawaĂŚ nam AgatkĂŞ!!! :devil: Bo siĂŞ obrazimy :>
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Temat a¿ siê prosi³, ¿eby na trawkê z kamer¹ wyjœÌ :mhm: Oczywiœcie nie tê strze¿on¹ :lol2:
Pewnie jeszcze bardziej rozebranÂą niÂż ubranÂą? :lol:
Bez wzglĂŞdu na to -chciaÂłbyÂś nam AgatkĂŞ umroziĂŚ? :devil:
Zw³aszcza, ¿e u nas chyba nawet lekki przymrozek by³ :mhm: przy gruncie w³aœnie :D A na bikini jeszcze przyjdzie czas i ... temperatury :D Ja jestem bardziej wyrozumia³y i nawet zadowolony z tego, ¿e Agatka nie zosta³a ''wypêdzona'' ze studia na dwór ... brrr ... przed chwil¹ wygl¹dn¹³em za okno i poczu³em siê jak zim¹ ;)
Alchemik pisze:Tak w ogĂłle, to ÂładnÂą bluzeczkĂŞ ma na sobie dziÂś Agatta nie zauwaÂżyÂłem jednak, Âżeby miaÂła jakieÂś guziczki :> :mhm: :lol:
Hmmm ... :devil: W sumie, to powinno Ciê to cieszyÌ :lol2: Szkoda, ¿e nie ma Funcky, mo¿e ona wiedzia³aby, jako przedstawicielka kobiecego rodu, jak ta bluzka wygl¹da np. z ty³u? :lol2: Czy s¹ te guziczki, czy ich nie ma :mhm: No, ale tak na zdrowy rozum ... :> zak³adaj¹c (pisa³em ju¿, ¿e nie lubiê tego s³owa? :D ), ¿e trzeba j¹ kiedyœ zdj¹Ì, to chyba musz¹ gdzieœ byÌ jakieœ ukryte, ale jednak, guziczki :mhm:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Agata uÂśmiechniĂŞta, jak rzadko kiedy :)

Obrazek
Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Czêsto zastanawiam siê, od czego zacz¹Ì pisanie, ale tym razem nie mam problemu :D wiedzia³em ju¿ od pierwszej sekundy po zakoùczeniu przez Agattê relacji, od czego zacznê :D
Od uÂśmiechu rzecz jasna :lol2: Zaczynam od koĂąca, ale w takich przypadkach tak bywa, kiedy trzeba czekaĂŚ do koĂąca, Âżeby dostaĂŚ to, na co siĂŞ czekaÂło :tanczy:
Cudny uÂśmiech i... trwaÂł chyba dÂłuÂżej niÂż 5 sekund :> CAPSIARZE 8) mam nadziejĂŞ, Âże tym razem spisaliÂście siĂŞ na Âłowach :plus: :rydzyk:

A tak poza tym ;) temat, miejsce i pozostaÂłe okolicznoÂści relacji bez zmian :P Tylko relacja nieco dÂłuÂższa :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

sybic pisze:Agata uÂśmiechniĂŞta, jak rzadko kiedy :)
eheehhe -sybic na pewno siĂŞ umĂłwiÂł z AgatkÂą na uÂśmiech, w razie, gdybyÂśmy my znĂłw zawiedli ;) :lol:
Ale tak siĂŞ zÂłoÂżyÂło, Âże tym razem los chciaÂł, Âże i ja uchwyciÂłem ten uÂśmiech na zasadzie screen co 5 sekund :tanczy:

Obrazek

i nawet koĂącĂłweczkĂŞ tego uÂśmiechuniu :P

Obrazek

Jaki z tego wniosek? ÂŻe Agatka bardziej lubi KubĂŞ od Jarka :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Panowie - wÂłaÂśnie o ten zapewne uÂśmiech boski relacja Agatty byÂła bogatsza, peÂłniejsza, dÂłuÂższa... :lol2: :lol2: :lol2: Jakim szczĂŞÂściarzem jest ten pechowiec, ktĂłry pierwszej relacji na rzecz drugiej nie widziaÂł :lol2:
UÂśmiech jak na Âżyczenie :lol:
Jak widaÌ na za³¹czonych obrazach, dziœ Agatta nie sk¹pi³a uœmiechu, a temat od razu sta³ siê megazabawnym :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

.. :o :o :o :o :o :o :o :o
..rety :shock:
..jest :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

..jest Agatka :rydzyk:
..byÂły relacje :rydzyk:
..sÂą capsy :* :rydzyk:
..jest zabawny temat :D :rydzyk:

..i jest znĂłw uÂśmiech :D :rydzyk:
..przepiĂŞkny :tanczy: ..cudowny :lol2: ..boski :jupi:

..tylko Blacka nie ma :uhh:

..pewnie nie ma go kto ocuciĂŚ - padÂł jak zabity na pewno po tym jak zobaczyÂł ten uÂśmiech :lol: :lol2:

..no i jeszcze empetrĂłjek z nagraniami nie ma ;(
..tzn. DÂżastiny :* nie ma :lol2: ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie ma mnie, poniewaÂż ja nie jestem ani przepiĂŞkny, ani cudowny, ani teÂż boski :lol:
Alchemik pisze:Panowie - wÂłaÂśnie o ten zapewne uÂśmiech boski relacja Agatty byÂła bogatsza, peÂłniejsza, dÂłuÂższa... :lol2: :lol2: :lol2:
ÂŁatwo siĂŞ tego byÂło domyÂśliĂŚ :> Prawda? :lol2: RacjĂŞ masz :lol2: A panowie sybic i marcinkowsky od dziÂś mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ honorowym forumowym odznaczeniem, mianowicie: Orderem UÂśmiechu Agatki :lol2:
Eee tam, rzadko kiedy :> Ostatnimi czasy ponoÌ uœmiech z twarzy jej nie schodzi :lol2: Ale fakt faktem, ¿e nieczêsto tymi ostatnimi czasy goœci³a na wizji :lol: I dobrze, ¿e ten uœmiech siê dziœ pojawi³, bo uœmiech ten zw³aszcza tu, wœród userów zrzeszonych wokó³ osoby Agatki, bardzo po¿¹dany jest :P :P odk¹d okaza³o siê, ¿e nie tylko prywatnie, ale i na wizji Agatka uœmiechaÌ siê potrafi tak bosko, ¿e w zamian, z wdziêcznoœci tylko paœÌ na twarz i ho³d, i wdziêcznoœÌ nale¿y oddawaÌ :P :P
Jak dobrze, ÂżeÂście zapodali screeny, bo chciaÂłbym coÂś piĂŞknego napisaĂŚ o tym uÂśmiechu, ale Âżadne sÂłowa nie opiszÂą wraÂżeĂą i emocji, Âżadne sÂłowa nie oddadzÂą przeÂżyĂŚ jakich doznaÂłem :) MyÂślĂŞ, Âże wszyscy doznaliÂśmy. A z mojej strony moÂże niech ten czas - ponad godzina od zakoĂączenia relacji, niech posÂłuÂży za dowĂłd tego, jakiego wstrzÂąsu doznaÂłem :lol2:
Jaki z tego wniosek? ÂŻe Agatka bardziej lubi KubĂŞ od Jarka :lol2:
Nie wiedziaÂłem, nigdy nie podejrzewaÂłem Jakuba o to, Âże moÂże byĂŚ wzglĂŞdem red. koleÂżanki, a wÂłaÂściwie tego, co mĂłwi, taki szarmancki :> :lol2: Nie znaÂłem go, muszĂŞ szczerze przyznaĂŚ, od tej pozytywnej jakÂże strony :lol2: MiÂło byÂło jÂą poznaĂŚ, bo to dziĂŞki jego reakcji na, a wÂłaÂściwie pochwale za nastĂŞpujÂące sÂłowa Agatki: posiano rodzaj trawy, dla ktĂłrego spacerowicze okazujÂą siĂŞ zabĂłjczy - sÂłowa te bardzo przypadÂły mu do gustu :lol2: ZresztÂą, nie ukrywam, Âże mi rĂłwnieÂż :lol2:

Ale, ¿eby nie by³o, ¿e ju¿ mam doœÌ, ¿e ju¿ mi wystarczy, ¿e syty jestem :> Nieeeeeeeeeeeee, nic bardziej mylnego :]
W dalszym ci¹gu ¿¹dny, a kto wie, czy nie jeszcze bardziej trawiony ¿¹dz¹ uœmiechu ... agatki uœmiechu :lol2: BJ pozdrawiaaaaa :lol2:

PS WrĂłciÂła ... nasz leniuszek wrĂłciÂł :P :lol: MuszĂŞ sobie jeszcze teraz wyrobiĂŚ opiniĂŞ na temat sensu siedzenia w pracy tak piĂŞknej, bÂłyskotliwej i perfekcyjnej dziennikarki, dla dwu relacji ... :roll: :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:

Nie ma mnie, poniewaÂż ja nie jestem ani przepiĂŞkny, ani cudowny, ani teÂż boski :lol:
..ale skoro juÂż jesteÂś to to oznacza Âże.. :lol:
A panowie sybic i marcinkowsky od dziÂś mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ honorowym forumowym odznaczeniem, mianowicie: Orderem UÂśmiechu Agatki :lol2:
..mnie nigdy takim uÂśmiechem.. :hmm: orderem nie odznaczyÂłeÂś ;(
..heh ;)
..bo wczeÂśniej tak bardzo Agatka siĂŞ nie uÂśmiechaÂła i nie miaÂłem okazji to scapsowania tego ;)
I dobrze, ¿e ten uœmiech siê dziœ pojawi³, bo uœmiech ten zw³aszcza tu, wœród userów zrzeszonych wokó³ osoby Agatki, bardzo po¿¹dany jest :P :P odk¹d okaza³o siê, ¿e nie tylko prywatnie, ale i na wizji Agatka uœmiechaÌ siê potrafi tak bosko, ¿e w zamian, z wdziêcznoœci tylko paœÌ na twarz i ho³d, i wdziêcznoœÌ nale¿y oddawaÌ :P :P
..byliÂśmy grzeczni przez ostatnie miesiÂące i spotkaÂła nas za to nagroda :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

Ulala :spiewa:
Jaki piĂŞkny dzionek, choĂŚ siĂŞ na taki nie zapowiadaÂł :tanczy:
I czyja to zasÂługa??? Agatki oczywiÂście :jupi:
AleÂż nas dziÂś Agatka rozpieÂściÂła :rozglada:
Co prawda iloœÌ relacji mo¿e pozostawiaÌ i pozostawia wiele do ¿yczenia :mhm:
Ale za to Jakie to byÂły relacje :spiewa:
Ten uÂśmiech przepiĂŞkny :jupi: :jupi: :jupi:
ZbĂŞdne sÂą moje na jego temat wywody, dlatego oszczĂŞdzĂŞ swĂłj czas i Wasz czas i poÂświĂŞcĂŞ go na delektowanie siĂŞ magicznymi capsami, za ktĂłre dziĂŞks wielkie chÂłopaki :brawa: za to Âże byliÂście we wÂłaÂściwym miejscu i porze :lol2: :lol2: :lol2:
marcinkowsky pisze: No dalej, gdzie ta Agatka? :plus: MĂłj potencjaÂł do robienia capsĂłw wygasa i stygnie :lol:
A jednak TwĂłj capso-zapaÂł nie wystygÂł, z czego cieszĂŞ siĂŞ niezmiernie :D
Agatka wiedzia³a kiedy przyjœÌ na ratunek, prawda :szalony:
obieÂżyÂświat pisze:

..pewnie nie ma go kto ocuciĂŚ - padÂł jak zabity na pewno po tym jak zobaczyÂł ten uÂśmiech :lol: :lol2:

..no i jeszcze empetrĂłjek z nagraniami nie ma ;(
..tzn. DÂżastiny :* nie ma :lol2: ;(
Spokojna gÂłowa...
Black siĂŞ odnalazÂł, to i DÂżastina wpadnie :lol2: :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: A panowie sybic i marcinkowsky od dziÂś mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ honorowym forumowym odznaczeniem, mianowicie: Orderem UÂśmiechu Agatki :lol2:
Za górami, za lasami, heeennn, hennnn .. no nie tak znów daleko :lol: daleko, w Królestwie znów zapanowa³a radoœÌ :tanczy: Dziêkujê, dziêkujê za Order :lol2: Ale nie zas³u¿y³em sobie na takie wyró¿niennie :neutral: Ja jestem tylko niegodnym i skromnym s³ug¹ w królestwie królowej Agatki :aniol:

wrĂłcĂŞ do mojego powoÂłania i pracy i dam jeszcze dwa zalegÂłe capsy :)

Obrazek[/img] Obrazek

Raz jeszcze uœmiech, bo tego nigdy doœÌ :tanczy:
Obrazek

A teraz juÂż udajĂŞ siĂŞ na spacerek i bĂŞdĂŞ uwaÂżnie patrzyÂł na zakazy :lol:
ODPOWIEDZ