..i jest znĂłw uÂśmiech

:rydzyk:
..przepiĂŞkny :tanczy: ..cudowny

..boski :jupi:
..tylko Blacka nie ma :uhh:
Nie ma mnie, poniewaÂż ja nie jestem ani przepiĂŞkny, ani cudowny, ani teÂż boski
ÂŁatwo siĂŞ tego byÂło domyÂśliĂŚ :> Prawda?

RacjĂŞ masz

A panowie sybic i marcinkowsky od dziÂś mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ honorowym forumowym odznaczeniem, mianowicie:
Orderem UÂśmiechu Agatki
Agata uÂśmiechniĂŞta, jak rzadko kiedy
Eee tam, rzadko kiedy :> Ostatnimi czasy ponoĂŚ uÂśmiech z twarzy jej nie schodzi

Ale fakt faktem, Âże nieczĂŞsto tymi ostatnimi czasy goÂściÂła na wizji

I dobrze, ¿e ten uœmiech siê dziœ pojawi³, bo uœmiech ten zw³aszcza tu, wœród userów zrzeszonych wokó³ osoby Agatki, bardzo po¿¹dany jest

odk¹d okaza³o siê, ¿e nie tylko prywatnie, ale i na wizji Agatka uœmiechaÌ siê potrafi tak bosko, ¿e w zamian, z wdziêcznoœci tylko paœÌ na twarz i ho³d, i wdziêcznoœÌ nale¿y oddawaÌ
Jak dobrze, ÂżeÂście zapodali screeny, bo chciaÂłbym coÂś piĂŞknego napisaĂŚ o tym uÂśmiechu, ale Âżadne sÂłowa nie opiszÂą wraÂżeĂą i emocji, Âżadne sÂłowa nie oddadzÂą przeÂżyĂŚ jakich doznaÂłem

MyÂślĂŞ, Âże wszyscy doznaliÂśmy. A z mojej strony moÂże niech ten czas - ponad godzina od zakoĂączenia relacji, niech posÂłuÂży za dowĂłd tego, jakiego wstrzÂąsu doznaÂłem
Jaki z tego wniosek? ÂŻe Agatka bardziej lubi KubĂŞ od Jarka
Nie wiedziaÂłem, nigdy nie podejrzewaÂłem Jakuba o to, Âże moÂże byĂŚ wzglĂŞdem red. koleÂżanki, a wÂłaÂściwie tego, co mĂłwi, taki szarmancki :>

Nie znaÂłem go, muszĂŞ szczerze przyznaĂŚ, od tej pozytywnej jakÂże strony

MiÂło byÂło jÂą poznaĂŚ, bo to dziĂŞki jego reakcji na, a wÂłaÂściwie pochwale za nastĂŞpujÂące sÂłowa Agatki:
posiano rodzaj trawy, dla ktĂłrego spacerowicze okazujÂą siĂŞ zabĂłjczy - sÂłowa te bardzo przypadÂły mu do gustu

ZresztÂą, nie ukrywam, Âże mi rĂłwnieÂż
Ale, ¿eby nie by³o, ¿e ju¿ mam doœÌ, ¿e ju¿ mi wystarczy, ¿e syty jestem :> Nieeeeeeeeeeeee, nic bardziej mylnego :]
W dalszym ci¹gu ¿¹dny, a kto wie, czy nie jeszcze bardziej trawiony ¿¹dz¹ uœmiechu ... agatki uœmiechu

BJ pozdrawiaaaaa
PS WrĂłciÂła ... nasz leniuszek wrĂłciÂł

MuszĂŞ sobie jeszcze teraz wyrobiĂŚ opiniĂŞ na temat sensu siedzenia w pracy tak piĂŞknej, bÂłyskotliwej i perfekcyjnej dziennikarki, dla dwu relacji ...