Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
Kolejny, dzisiejszy wpis na facebooku:
"Gratuluję i dziękuję Widzom Wstajesz i Wiesz. W styczniu fejsbukowa strona porannego programu TVN 24 pobiła wszystkie inne telewizyjne programy-giganty jeśli chodzi o interaktywność. Przed nami czas zmian ale mam nadzieję, że będą Państwo mile zaskoczeni. Że będą mieli jeszcze jedno ciekawe miejsce, w którym już niedługo będę czekał na Państwa komentarze. Zapraszam. jkuźniar"
Miejmy nadzieje, ze Jaroslaw dostanie swoj autorski program i to jego strona bedzie tym nowym miejscem na F. ALbo jak ktos tu wspominal w TTV. Jak wnioskuje, najwazniejsze, ze chyba nie opusci poranka
"Gratuluję i dziękuję Widzom Wstajesz i Wiesz. W styczniu fejsbukowa strona porannego programu TVN 24 pobiła wszystkie inne telewizyjne programy-giganty jeśli chodzi o interaktywność. Przed nami czas zmian ale mam nadzieję, że będą Państwo mile zaskoczeni. Że będą mieli jeszcze jedno ciekawe miejsce, w którym już niedługo będę czekał na Państwa komentarze. Zapraszam. jkuźniar"
Miejmy nadzieje, ze Jaroslaw dostanie swoj autorski program i to jego strona bedzie tym nowym miejscem na F. ALbo jak ktos tu wspominal w TTV. Jak wnioskuje, najwazniejsze, ze chyba nie opusci poranka

Re:
Na Facebooku pod najnowszym wpisem pojawił się komentarz internauty "@Ola kuźniar nie zawsze się podpisuje, a ja mam nadzieję, że zamiast kuźniara częściej będę oglądać Igora". To jest jedyny komentarz, który został polubiony przez fanpage WiW. Teraz tylko pytanie, czy można to rozumieć jako, że Kuźniar będzie rzadziej, a do obsady wróci Igor? Bo skoro Kuźniar ma mieć jeszcze dodatkowy program + XF to nie sądzę by siedział 5 dni w poranku.Camilo pisze:Nie chcę się jakoś szczególnie bawić w spekulacje, skoro za dobę wszystko będzie jasne, ale skoro nie Kuźniar, to zostaje Sokołowski + rola dla Rymanowskiego w WiW.
Re: Re:
Może nie będzie sztywnego podziału pn-pt i weekend.matik pisze:Na Facebooku pod najnowszym wpisem pojawił się komentarz internauty "@Ola kuźniar nie zawsze się podpisuje, a ja mam nadzieję, że zamiast kuźniara częściej będę oglądać Igora". To jest jedyny komentarz, który został polubiony przez fanpage WiW. Teraz tylko pytanie, czy można to rozumieć jako, że Kuźniar będzie rzadziej, a do obsady wróci Igor? Bo skoro Kuźniar ma mieć jeszcze dodatkowy program + XF to nie sądzę by siedział 5 dni w poranku.Camilo pisze:Nie chcę się jakoś szczególnie bawić w spekulacje, skoro za dobę wszystko będzie jasne, ale skoro nie Kuźniar, to zostaje Sokołowski + rola dla Rymanowskiego w WiW.
Re: Re:
Z tej decyzji bym się cieszył. Nie ma nic gorszego jak rutyna.avatar pisze:Może nie będzie sztywnego podziału pn-pt i weekend.matik pisze:Na Facebooku pod najnowszym wpisem pojawił się komentarz internauty "@Ola kuźniar nie zawsze się podpisuje, a ja mam nadzieję, że zamiast kuźniara częściej będę oglądać Igora". To jest jedyny komentarz, który został polubiony przez fanpage WiW. Teraz tylko pytanie, czy można to rozumieć jako, że Kuźniar będzie rzadziej, a do obsady wróci Igor? Bo skoro Kuźniar ma mieć jeszcze dodatkowy program + XF to nie sądzę by siedział 5 dni w poranku.Camilo pisze:Nie chcę się jakoś szczególnie bawić w spekulacje, skoro za dobę wszystko będzie jasne, ale skoro nie Kuźniar, to zostaje Sokołowski + rola dla Rymanowskiego w WiW.
Nie wiem co on ma z krajami anglojęzycznymi, ale notorycznie musi coś pomylić. Australijka, której zerwała się lina bungee w Zimbabwe była dla niego Amerykanką, zapowiadając rozmowę z prof. Pawłem Artymowiczem, Toronto odnalazł w Stanach Zjednoczonych, teraz opowiada, że Mateusz Piesiak swoje nagrodzone zdjęcie ostrygojadów zrobił na Florydzie a to było na Long Island.
Boję się bo ludzie Pana Prezesa mają sporą armię.

-
- Fanatyk :)
Nawet, jeśli dostanie te maile ( co jest możliwe) , to i tak wykręci się sianem
26

Zgadza sięepsztajnek pisze:Nawet, jeśli dostanie te maile ( co jest możliwe) , to i tak wykręci się sianem26

Ale podobno już dostał te maile. Chyba, że sam zażartował ze swoich fanów na fb.
Zażartował tylko z frustratów ślących mu swoje rzygowiny na skrzynkę, ci zaś odpowiedzieli festiwalem Policzmy Się.
Ja wysłałem prośbe o odejście Jarosława Kuźniara z TVN na kontakt24@tvn.pl
Dziś w radio Eska nawet o tym było...
Dziś w radio Eska nawet o tym było...
Na Facebook'u jest już wydarzenie i jak widzę bierze w nim udział już wiecej niż 1000 osób
http://www.facebook.com/events/329011093801448/
http://www.facebook.com/events/329011093801448/