Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Skoro nowy program Rymanowskiego jest TESTEM, to niewykluczone, że TESTEM miało też być zastępstwo za Kuźniara.
agas
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Jarosław Kuźniar

Post autor: agas »

Kolejny, dzisiejszy wpis na facebooku:
"Gratuluję i dziękuję Widzom Wstajesz i Wiesz. W styczniu fejsbukowa strona porannego programu TVN 24 pobiła wszystkie inne telewizyjne programy-giganty jeśli chodzi o interaktywność. Przed nami czas zmian ale mam nadzieję, że będą Państwo mile zaskoczeni. Że będą mieli jeszcze jedno ciekawe miejsce, w którym już niedługo będę czekał na Państwa komentarze. Zapraszam. jkuźniar"

Miejmy nadzieje, ze Jaroslaw dostanie swoj autorski program i to jego strona bedzie tym nowym miejscem na F. ALbo jak ktos tu wspominal w TTV. Jak wnioskuje, najwazniejsze, ze chyba nie opusci poranka :)
Bywalec
Bywalec

Post autor: avatar »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re:

Post autor: matik »

Camilo pisze:Nie chcę się jakoś szczególnie bawić w spekulacje, skoro za dobę wszystko będzie jasne, ale skoro nie Kuźniar, to zostaje Sokołowski + rola dla Rymanowskiego w WiW.
Na Facebooku pod najnowszym wpisem pojawił się komentarz internauty "‎@Ola kuźniar nie zawsze się podpisuje, a ja mam nadzieję, że zamiast kuźniara częściej będę oglądać Igora". To jest jedyny komentarz, który został polubiony przez fanpage WiW. Teraz tylko pytanie, czy można to rozumieć jako, że Kuźniar będzie rzadziej, a do obsady wróci Igor? Bo skoro Kuźniar ma mieć jeszcze dodatkowy program + XF to nie sądzę by siedział 5 dni w poranku.
Bywalec
Bywalec

Re: Re:

matik pisze:
Camilo pisze:Nie chcę się jakoś szczególnie bawić w spekulacje, skoro za dobę wszystko będzie jasne, ale skoro nie Kuźniar, to zostaje Sokołowski + rola dla Rymanowskiego w WiW.
Na Facebooku pod najnowszym wpisem pojawił się komentarz internauty "‎@Ola kuźniar nie zawsze się podpisuje, a ja mam nadzieję, że zamiast kuźniara częściej będę oglądać Igora". To jest jedyny komentarz, który został polubiony przez fanpage WiW. Teraz tylko pytanie, czy można to rozumieć jako, że Kuźniar będzie rzadziej, a do obsady wróci Igor? Bo skoro Kuźniar ma mieć jeszcze dodatkowy program + XF to nie sądzę by siedział 5 dni w poranku.
Może nie będzie sztywnego podziału pn-pt i weekend.
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

matik pisze:
Może nie będzie sztywnego podziału pn-pt i weekend.
Z tej decyzji bym się cieszył. Nie ma nic gorszego jak rutyna.
Bywalec
Bywalec

Z tej decyzji bym się cieszył. Nie ma nic gorszego jak rutyna.
Też tak sądzę. Chętnie zobaczyłbym Kuźniara z Martą w niedzielę.
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Nie wiem co on ma z krajami anglojęzycznymi, ale notorycznie musi coś pomylić. Australijka, której zerwała się lina bungee w Zimbabwe była dla niego Amerykanką, zapowiadając rozmowę z prof. Pawłem Artymowiczem, Toronto odnalazł w Stanach Zjednoczonych, teraz opowiada, że Mateusz Piesiak swoje nagrodzone zdjęcie ostrygojadów zrobił na Florydzie a to było na Long Island.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Bywalec
Bywalec

Boję się bo ludzie Pana Prezesa mają sporą armię. :shock:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Nawet, jeśli dostanie te maile ( co jest możliwe) , to i tak wykręci się sianem :D26
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

epsztajnek pisze:Nawet, jeśli dostanie te maile ( co jest możliwe) , to i tak wykręci się sianem :D26
Zgadza się :( A byłaby świetna okazja do pożegnania :D
Ale podobno już dostał te maile. Chyba, że sam zażartował ze swoich fanów na fb.
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Zażartował tylko z frustratów ślących mu swoje rzygowiny na skrzynkę, ci zaś odpowiedzieli festiwalem Policzmy Się.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Ja wysłałem prośbe o odejście Jarosława Kuźniara z TVN na kontakt24@tvn.pl
Dziś w radio Eska nawet o tym było...
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Na Facebook'u jest już wydarzenie i jak widzę bierze w nim udział już wiecej niż 1000 osób
http://www.facebook.com/events/329011093801448/
ODPOWIEDZ