[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: r_r16 »

A ja się cieszę po prostu, że Magda wygrała! :D
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Brawo Magda całe szczęście że wygrała :tanczy: :tanczy: była fenomenalna
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Finał 7 edycji obejrzało ... 5 170 269. Dość słabo w porównaniu z 6 edycją i nawet 5! Finał 6 edycji wynosił 6,6 milionów a 5 edycji 5,6 milionów. Oglądalność 7 edycji jest mniejsza w porównaniu do 5 i 6...
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Każda stacja chciałaby mieć taką oglądalność podobnego show z gwiazd/k/ami :brawa: , akurat ta edycja nie była najlepsza, bo uczestnikami byli jacyś nudziarze do tego nie najlepiej tańczący :ech:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

"Taniec z gwiazdami" był tej wiosny jednym z najchętniej oglądanych programów w ogóle w TV. Z tej perspektywy trzeba patrzyć, a nie z perspektywy kilku edycji wstecz. Chociaż oczywiście dobór gwiazd był taki sobie - przypomnijmy sobie VI edycję. Ale sukces VI edycji był też spowodowany faktem, że nadawana ona była jesienią. Jesienią zawsze jest więcej widzów.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

W sumie trochę w tym prawdy. Teraz tylko czekać do 8 edycji i mam nadzieję, że wcześniej zobaczymy Finał Finałów edycji 4-6 :D A co do 8 edycji plejada dementuje plotki na temat, aby Ewelina Flinta miała wziąć udział - http://www.plejada.pl/3,3738,news,1,1,g ... tykul.html
Isadora
Bywalec
Bywalec

Jeszcze nie jedno dementi przeczytamy do września :lol: , ale trzeba przyznać, że "Faktowi" udało się całkiem nieźle wyśledzić uczestników 7 edycji zanim organizatorzy ogłosili oficjalną listę
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Kępiński nowym reżyserem "Tańca z gwiazdami"

Jan Kępiński przejmie po Wojciechu Iwańskim reżyserię ósmej edycji programu rozrywkowego "Taniec z gwiazdami".
Iwański zajmie się show ”Mam talent”, który ma zadebiutować jesienią. Jan Kępiński prowadzi firmę producencką Intergalactic i jest reżyserem teleturnieju ”Milionerzy” w TVN-ie. W przeszłości reżyserował m.in. program rozrywkowy ”Supertalent” (TVP 2) i reality show Big Brother (TVN).
:( To będzie koniec tego programu...
Liczą się tylko Fakty.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Zaprowadzi albo gruntowne zmiany albo nie zrobi nic !

Co wolicie?
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Nic nie zrobi. Warto wspomnieć, że Iwański to marka. Gdyby nie on występy Steczkowskiej, córek polityków, Figury czy Vondrackovej nigdy by nie doszły do skutku... A teraz? Jak to mówią dzieci neo- żal.pl
Liczą się tylko Fakty.
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Jeszcze nic nie zrobił a wy już gadacie że to koniec programu i tym podobne poczekajcie może do września to zobaczymy jak to zrobi i co z tego wyjdzie 8)
Isadora
Bywalec
Bywalec

Nic mi nie mówi to nazwisko, dlatego jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał nowy TzG, ciekawa jestem czy nowy reżyser zmieni choreografa, Egurrola się sprawdził, ale może reżyser ma inną wizję, będzie ciekawie, oby nie nudno
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Gwiazdy zaczynają same wpraszać się do programu :P Na plejadzie jest filmik, w którym Karolina Malinowska mówi, że chętnie wzięłaby udział w programie. Kilkanaście dni temu to samo mówił Nate Jems. Nie zdziwię się jak zobaczymy ich w 8 edycji :shock:
Isadora
Bywalec
Bywalec

Jestem przekonana, że chętnych do programu nie brakuje, bronią się tylko ci, którzy wiedzą, że na parkiecie ruszają się jak słoń w składzie...
przecież oglądają to miliony, jest się publicznie ocenianym przez jurorów, którzy potrafią gwiazdę nazwać "burakiem", grubasem albo innym nieszczęściem :shock:, Malinowska jest za chuda i za długa, poza tym wg mnie żadna osobowość, jakaś zagraniczna gwiazda mogłaby tak dla urozmaicenia wystąpić w programie, Michalczewski, o nim też się mówi, to byłaby dla mnie taka powtórka z rozrywki/czyli Pudziana/, myślę że szybko by odpadł, szkoda na Niego dużych pieniędzy, których prawdopodobnie żąda, wolałabym już florecistkę Sylwię Gruchałę :) , lubię Monikę Richardson, mogłaby wystąpić. Myślę, że w sierpniu zaczną się już poważniejsze spekulacje na temat uczestników,mam nadzieję, że 8 edycja będzie ciekawsza od 7 :mhm:
Elek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Elek »

Media informuja o Marta żmuda-Trzebiatowska, Dariusz Michalczewski, Sylwia Gruchała, Monika Richardson.... Moim zdaniem ta edycja ma juz 4 porzadne gwiazdy:) jesli oczywiscie to prawda.. a chcialbym zeby tak bylo
ODPOWIEDZ