Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

JakoÂś a*otomatka nie mĂłwiÂła Âże naÂłogowo pracuje a widzimy Âż to robi a Anitka wykazaÂł siĂŞ tu wielkÂą skromnoÂściÂą mĂłwiÂąc Âże pracuje duÂżo.
Bo jak teraz wiemy Anitka ma teraz nowy program i na pewno duÂżo pracuje ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ÂŁukasz pisze:Grzesioo, a jakiegoÂś filmu z AnitÂą z tego poranka nie masz...?
No wÂłaÂśnie :?: :smile:
Grzesioo pisze:Nie wiem co ona robiaÂł ale miaÂła strasznie zmiĂŞte ubranie, moÂże coÂś z tym wspĂłlnego miaÂł Eryk? :lol:

Nie sÂądzĂŞ, Âże to zasÂługa Eryka :lol: Ten kostium, czy spodnium (:lol: :wink:) jest wykonany ze specyficznego materiaÂłu,
chyba satyny (muszĂŞ spytaĂŚ Funcky, ona ma chyba coÂś podobnego!), a satyna jest bardzo miĂŞkkim tworzywem, dlatego chyba siĂŞ
tak marszczy :wink: OcenĂŞ zostawmy specjalistom :lol:
No i okazuje siĂŞ, Âże Zubi nie jest taki niski jak przypuszczaÂłem :lol:
Przegl¹dy prasy mogliby robiÌ np. w korytarzu, jeœli tak bardzo chc¹, aby ta czêœÌ Poranka, by³a nadawana ''z boku'' :lol:

Obrazek
doktorfaustus1 pisze:A co ona robiÂła na tym balkonie? ZresztÂą zawsze zastanawiaÂłem siĂŞ co to jest i czy kiedyÂś zostanie wykorzystane. :lol:

Mnie siĂŞ to skojarzyÂło, z bajkÂą o ksiĂŞÂżniczce, ktĂłra zostaÂła uwiĂŞziona na wieÂży :lol: i woÂła z rozpaczy: Oj doloÂż moja doloÂż, czy juÂż przyszÂło mi siĂŞ zestarzeĂŚ na tej wieÂży? MoÂże zjawi siĂŞ jakiÂś mĂŞÂżny rycerz i mnie uratuje?:lol:

A jak byÂło dzisiaj, pojawiÂła siĂŞ Anita na wizji, czy nie :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

No i tak jak siê spodziewa³em ta informacja wywo³a fale spekulacji i czêsto niew³¹œciwych lub ca³kowicie b³êdnych informacji.
No có¿ sprawa jest tak niewiadomoa i zagadkowa, ¿e wiele z pewnoœci¹ nieprawdziwych s³ów padnie.
Teraz nawet doszÂło do tego, Âże fani siĂŞ ze sobÂą nie zgadzajÂą i majÂą zgoÂła odmienne zdanie.
1.Nie wiem jak wypadÂła podczas poranka ale na zdjĂŞciach wyglÂąda Âślicznie
Tutaj oczywiœcie wystrczy przyklepn¹Ì i potwierdziÌ ¿e tak jest bo w przypadku naszej Anitki inaczej byÌ nie mo¿e.
2.Chyba siê jej od nas a pzrynajmniej ode mnie nale¿¹ przeprosiny bo ostatnio troche pojecha³am po niej a ona pewnie biedna faktycznie ostro przy nowym programie pracuje....
No i to mĂłweninie o jej niekompetencji i skazie na jej doskonaÂłoÂści byÂło przegiĂŞciem.(chodzi o gg. Nie chciaÂło mi siĂŞ wtedy przytaczaĂŚ kolejnych argimentĂłw czy analogii porĂłwnawczej do innych osĂłb aby nie wywoÂływaĂŚ zbĂŞdnych sporĂłw ktĂłre czasami siĂŞ przykro koĂączyÂły)
Z tym, Âże duÂżo pracuje moÂże byĂŚ wielkim kÂłamstwem i naszymi tylko przypuszceniami ale o tym na koĂącu.
3.To co napisaÂł fakt jest poprostu skrajnym przejawem chamstwa i braku kultury a takÂże tego Âże nie wiedzÂą co piszÂą... chociaÂżby piszÂąc o powodach jej zdjĂŞcia z wizji....
Inaczej tego nazwaĂŚ nie mozna. :twisted:
4.Niestety co do tego ze ona siĂŞ do takiego programu nie nadaje majÂą racjĂŞ... To jest typowy przykÂład niewÂłaÂściwej osoby na niewÂłaÂściwym miejscu.... Pochanke powinna to poprowadziĂŚ a Anitka do FaktĂłw 19:00 tam jest jej miejsce i tam jest najlepsza SÂądze Âże jest to Âświadome dziaÂłanie tvn-u aby jÂą zdyskredytowaĂŚ.PrzecieÂż z prowadzeniem takiego programu ma problemy Gawryluk a co dopiero spokojna i cicha zazwyczaj Anitka.No ale skoro juÂż bĂŞdzie ten program prowadziĂŚ to mam nadziejĂŞ ze siĂŞ mylĂŞ i bĂŞdzie Âświetna A wiĂŞc trza jej tylko ÂżyczyĂŚ powodzenia i czekac do wrzeÂśnia....No i zaÂłatwiĂŚ jakoÂś tvn 24
I te sÂłowa mnie bardzo zabolaÂły. PrzyznwaĂŚ racje faktowi i rĂłwnoczeÂśnie potwierdzaĂŚ(co wynika z tonu artykuÂłu) Âże to jest gÂłupia, wysoka laska z dÂługimi nogami ktĂłra buzi nie umie rostworzyĂŚ i zadaĂŚ kilku pytaĂą.
Nie wiem co z tob¹ kamuii ale przeginasz o to ostro. MNówi¹c, ¿e pochanke to powinna prowadziÌ :!: :twisted: Co ma³o ci jeszcze jej obecnoœci :?: Czy chcesz us³yszeÌ dalsz¹ eskalacjê chorych pogl¹dów pochanke :?: A mo¿e chcesz us³yszeÌ jak ona wyg³asza swoje pogl¹dy na ludnoœÌ ¿ydowsk¹. :?:
Niestety z tych kilku s³ów mo¿na wysnuÌ tylko jedno twierdzenie z którym ja nie moge siê zgodziÌ bo jednak Anitka g³upia nie jest i kulturoznastwo skoùczy³a :!: A kolejny wniosek jaki z twoci hs³ów p³ynie jest nastêpuj¹cy:Anitka umie prowadziÌ tylko fakty a z czymkolwiek innym sobie nie poradzi. :!: :?:
ChociaÂż trochĂŞ racji moÂżna tobie przyznaĂŚ.
Tak jak wczeœniej wspomina³êm trudne jest to do ogarniêcia i moje s³owa bêd¹ rózne ale zawsze prawdziwe.
Powiem tak:to zdaje siĂŞ tak nieprawdopodobne i przeczÂące temu co widzimy Âże aÂż niemoÂżliwe do speÂłnienia. To moÂże pozostaĂŚ na etapie tylo planĂłw :!:
Ja sobie marzyÂłem kiedyÂś aby Anitka prowadziÂła fakty o 19 i magazyn 24h. Wiem, Âże w z jednym i drugim daÂła by sobie radĂŞ. Po prostu dziewczyna musi nabraĂŚ wiatru w Âżagle i musi wiedzieĂŚ ze robi to w jakimÂś ccelu a wtedy zacznie wszstko wychodziĂŚ.
A to dlaczego jest to nieprawdopodobne to sprĂłbujĂŞ wyjaÂśniĂŚ.
Jakby mia³ao siê to spe³niÌ to Anitka teraz nie powinna znikac z w izji tylko byÌ na niej jak najczêœciej. Tego mozna so tylko nauczyÌ robi¹c to i to ci¹gle, nieprzerwanie. :!: Tutaj musisz byÌ ca³y czas na gor¹co. Musisz ci¹gle z kimœ rozmawiaÌ. Mówi siê, ¿e narz¹d nieu¿ywany zanika ale umiejêtnoœci które pozostaj¹ w uœpieniu i w ukryciu równiez mog¹ przemin¹Ì :!:
Anitka teraz jest na etapie wstecznym. Faktry popoÂłudnoiowe i poranki doprowadziÂły do zatrzymania caÂłkowitego jej dalszej kariery. :!:
to teÂż ciekawe, choĂŚ to ja Michosie miaÂłem zwyczaj ukÂładania spiskowych teorii dziejĂłw.JeÂśli TVN zamĂłwiÂł ten artykuÂł i omĂłwiÂł co ma byĂŚ napisane to jest to przykre Âże tak kazano im napisaĂŚ o niej i Âświadczy o tym Âże chcÂą ja zwolniĂŚ tak jak Lisa za to ze jest zbyt ambitna i potrafi wiĂŞcej niÂż inni. Przypadek identyczny jak z Tomkiem Lisem.
Tylko, Âże Anitka jest w trudniejszej pozycji :!: Ona jest mÂłoda i nie jest tu tak dÂługo jak lis. Lis jak nie tru to w innym miejcu znajdzie sobie miejsce. A Anitce mogÂą podziĂŞkowaĂŚ i bÂłyskawicznie 09 niej zapomnieĂŚ.

Dok³adnie. I nie wiem, ale dopatruje siê tutaj ¿e chc¹ pokazaÌ ja w z³ej stronie i usun¹Ì gdy program nie przyniesie zysków.
Nic co bedzie leciaÂło na tvn24 a co bĂŞdzie robione z duÂżym rozmachem nie przyniesie zyskĂłw :!: :!: :!:
Pochanke by³¹by lepsza, ma wiêksz¹ haryzme, potrafi wprowadziÌ napiêcie,
O nie tobi :!: Tutaj siê mylisz :!: Anitce nie brakuje haryzmy do czegokolweik a czassami mo¿na odnieœÌ wra¿nie, ¿e mam jej a¿ nadto :!:
A napiĂŞcie zbudowane na gÂłupich pytaniach i gÂłupich i poglÂądach dla mnie dyskredytuje. Taka osoba jak pochanke Âświetnie nadawaÂłaby siĂŞ do telewziji Foxnews a kto wie co to za telewzija to zrozumie :!: OczywiÂście dla tych co nie wiedzÂą to podkreÂślam Âże to nie jest nic podobnego w treÂści do CNN :!: :!: :!: Ona nie ma nic wspĂłlnego z obiektywnym i rzetelnym dziennikastwem. :!:
Poza tym Pochanke ma duÂże doÂświadczenie z MagazynĂłw w rozmowach...
Jakby Anitka zaczĂŞÂła wreszcie ten magazyn prowadziĂŚ to zobaczylibyÂście jak szybko doszÂłaby do perfekcji :!: ale ten drobny fakt, Âże ich nie prowadzi i studia 24 rĂłwniez nie powoduje Âże mam bardzo duÂże wÂątpliwoÂści co do zaistranienia tego programu(chodzi mi oczywiÂście o istenie Âże ona bĂŞdzie)
Mogli darowaÌ sobie wypisywanie tych bzdetów, rzekomych powodów odsuniêcia Anity od prowadzenie g³ównych faktów, skoro zacytowali Czubównê:
Tylko, ¿e g³ównnym cekem tego artyku³u by³o jej zdyskredytowanie a nie informacja o programie :!: :!: :!: To by³ tylko nag³ówek aby odpowiednio usprawiedliwiÌ dalszy artyku³ :!:
ZresztÂą jak ktoÂś ma skaner i gazetĂŞ to niech zeskanuje i pokaÂże graficznie :!:
Nie zgadzam siĂŞ z TobÂą, michos, Âże Anita nadaje siĂŞ tylko do newsĂłw
Black :!: :!: :!: :!: :!: ja tak wcale nie twierdzĂŞ :!: :!: :!: Dla mnie ona jest geniuszem dziennikarstwa i gdzie jÂą nie posadziĂŚ to zawsze da sobie radĂŞ tylko trzeba jej dac do tego odpowiednie warunki aby mogÂła siĂŞ wyrobiĂŚ :!: :!: :!:

Anicie siĂŞ uda, oby tylko dali jej szansĂŞ
michos napisaÂł:
Tak moÂże dadzÂą ale usunÂą jÂą z innych pozycji :!: :?:

Skoro Anita mĂłwiÂła u maniaka, Âże duÂżo pracuje, to oznacza, Âże przygotowuje siĂŞ do nowego projektu.
To wie tylko ona o nie moÂżemy kaÂżdego sÂłowa rozumieĂŚ dosÂłownie :!:
to bĂŞdzie emitowany w TVN
Az dziw mnie taki optymizm. :!: :?:
Kamuii, michos, z tym niedowierzaniem w moÂżliwoÂści Anity, pisaniem, Âże sobie nie poradzi z prowadzeniem programu publicystycznego brzmicie conajmniej jak
''Fakt''.
Blackj no soryy nie porĂłwnuj mnie do faktu :!: Po prostu sprawa jest trudna i trzeba przedstawiĂŚ to z rĂłnych stron :!:
Kto wie kim jestem to wie ¿e dla mnie Anitka to œwiêtoœÌ tylko jak na ka¿dego czasami muszê spojrzeÌ troszkê krytycznie.
A przypuszczalibyÂście, zanim byÂście nie zobaczyli na wÂłasne oczy, Âże Anita tak wspaniale poradzi sobie z prowadzeniem FaktĂłw - przecieÂż wczeÂśniej teÂż nie miaÂła
powaÂżnej stycznoÂści z programem tego fromatu. a proszĂŞ co zaprezentowaÂła: program miaÂł poziom o jakim inne stacje mogÂły tylko marzyĂŚ
Wiara moja do Anitkoi jest i to ogromna i to Âż jest Âświetna wiedziaÂłem nawet wczeÂśniej niÂż ty. :!:

Bo jak teraz wiemy Anitka ma teraz nowy program i na pewno duÂżo pracuje
A swistak siedzi i zawija je w te sreberko. Program przypominam, Âże jest dopiero we wrzeÂśniu i niech mi nit nie wciska kitu Âże ona nad nim juÂż teraz musi ciĂŞko pracowaĂŚ :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Rozumiem, rozumiem!
No i mamy AnitĂŞ w Faktach :shock:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

No i mamy AnitĂŞ w Faktach
ZnĂłw miaÂła ta szarÂą marynarkjĂŞ co w ÂśrodĂŞ :!: i wydawaÂło mi siĂŞ Âże byla na coÂś wkurzona czy cztymÂś zdenerowwana. Taka niespokojna byÂła.
I uÂśmiechu to na jej twarzy dzisiaj nie byÂło. Na koniec nawet nie prĂłbowaÂła.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wkurzona :wink: Raczej pewna siebie :smile:
Ja od kilku dni wychodzê z za³o¿enia, ¿e nie mo¿na wiecznie narzekaÌ, zw³aszcza po tym, czego siê dziœ dowiedzia³em o planach Anity, tylko nie wiem, czy pod tvn-owskie decyzje te¿ to mogê podpi¹Ì, ale powiedzmy, ¿e da³em im jescze jedn¹ szansê, :lol: nie wiem, czy kredytu zaufania wystarczy mi a¿ do wrzeœsnia :lol: :?:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Wkurzona Raczej pewna siebie
Moze i tak :!: :?:
Ja od kilku dni wychodzê z za³o¿enia, ¿e nie mo¿na wiecznie narzekaÌ, zw³aszcza po tym, czego siê dziœ dowiedzia³em o planach Anity, tylko nie wiem, czy pod tvn-owskie decyzje te¿ to mogê podpi¹Ì, ale powiedzmy, ¿e da³em im jescze jedn¹ szansê, nie wiem, czy kredytu zaufania wystarczy mi a¿ do wrzeœsnia
Black ty im dajesz jeszzce jednÂą szansĂŞ :?: Poczekaj bo siĂŞ za bardzo przeliczysz :!: Ja w tym wcale wiele pozytywnego nie mogĂŞ siĂŞ doszukaĂŚ :!:
Ja postanowiÂłem, Âże dalej bĂŞde myÂślaÂł z punktu widzenia rĂłznego rozwoju wypadku :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

No i to mĂłweninie o jej niekompetencji i skazie na jej doskonaÂłoÂści byÂło przegiĂŞciem.(chodzi o gg. Nie chciaÂło mi siĂŞ wtedy przytaczaĂŚ kolejnych argimentĂłw czy analogii porĂłwnawczej do innych osĂłb aby nie wywoÂływaĂŚ zbĂŞdnych sporĂłw ktĂłre czasami siĂŞ przykro koĂączyÂły)
Michos ja wiem ze ona dla Ciebie jest ÂświĂŞta ale jak kaÂżdy czÂłowiek ma swoje za uszami :) i nikt nie jest ideaÂłem... A to nie jest nic tak wielkiego Âżeby siĂŞ denerwowaĂŚ...Ponadto to co wyÂżej napisaÂłam i Ciebie siĂŞ tyczy :?
PrzyznwaĂŚ racje faktowi i rĂłwnoczeÂśnie potwierdzaĂŚ(co wynika z tonu artykuÂłu) Âże to jest gÂłupia, wysoka laska z dÂługimi nogami ktĂłra buzi nie umie rostworzyĂŚ i zadaĂŚ kilku pytaĂą.
Czy to ze uwaÂżam Âże sobie nie poradzi z tym programem ma zaraz znaczyĂŚ Âże uwaÂżam jÂą za idiotkĂŞ ? Nie generalizuj.... jedno z drugim nie ma nic wspĂłlnego tu nie chodzi o jej czy krĂłlowe JustyÂś inteligencjĂŞ tylko o temperament...itp...
Nie wiem co z tobÂą kamuii ale przeginasz o to ostro. MNĂłwiÂąc, Âże pochanke to powinna prowadziĂŚ
Bo powinna szczególnie jesli ma to byÌ na ¿ywo...za to Anita ma byc zamiast niej w faktach... Jak zobacze Anitkê w akcji to uwie¿ê na razie nie da³¹ pola do popisu w tej materii, choÌ wiem ze nie mia³a niestety szansy :(
A mo¿e chcesz us³yszeÌ jak ona wyg³asza swoje pogl¹dy na ludnoœÌ ¿ydowsk¹.
Teraz to Ty przeginasz... :evil:
Anitka umie prowadziĂŚ tylko fakty a z czymkolwiek innym sobie nie poradzi.
Nie z czym innym tylko z programem publicystycznym (oczywiscie jeœli to ma byÌ coœ w stylu programu Lisa czy te¿ forum) Bo to przeciez mo¿e ró¿nie wygl¹daÌ...
Ja sobie marzyÂłem kiedyÂś aby Anitka prowadziÂła fakty o 19 i magazyn 24h. Wiem, Âże w z jednym i drugim daÂła by sobie radĂŞ. Po prostu dziewczyna musi nabraĂŚ wiatru w Âżagle i musi wiedzieĂŚ ze robi to w jakimÂś ccelu a wtedy zacznie wszstko wychodziĂŚ.
Niestety marzenia sciĂŞtej gÂłowy :(
Oni jej tam nie dadzÂą :(
Tylko, ¿e g³ównnym cekem tego artyku³u by³o jej zdyskredytowanie a nie informacja o programie
i obrazenie jej...sÂądzĂŞ ze to byÂło opÂłacone przez PieczyĂąskiego.
ReasumujÂąc nie uwaÂżam ANitki za ÂżadnÂą idiotkĂŞ tylko za ÂświetnÂą dziennikarkĂŞ ale poprostu ona jest do tego za spokojna i tyle...
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

To rĂłwno obcinajÂą kosztem Pati. W zeszÂłym tygodniu 3 dni pracujÂące a w tym....zobaczymy.
Teraz kosztem Patrycji Redo dajÂą Anite. Chyba potrzebujÂą kogoÂś do grafikĂłw. Ja siĂŞ pisze :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To rĂłwno obcinajÂą kosztem Pati. W zeszÂłym tygodniu 3 dni pracujÂące a w tym....zobaczymy.
Teraz kosztem Patrycji Redo dajÂą Anite. Chyba potrzebujÂą kogoÂś do grafikĂłw. Ja siĂŞ pisze
Nie no stary chyba siĂŞ Âźle czujesz :!: Kto obcina :?: czim kosztem :?:
PrzecieÂż Anitka zawsze ma 2 wydania i na pewno w tym tygodniu wiĂŞcej nie bĂŞdzie miaÂła :!: :cry: Jak dzisiaj byÂła to nastĂŞpny raz moÂże byĂŚ np. w piÂątek :!: :?:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Czuje siĂŞ dobrze. oglÂądam FAKTY PopoÂłudniowe jak moge.
I wiem Âże nie raz Anita miaÂła tylko jedne wydanie FaktĂłw a Pati 4.

Nie mam nic przeciwko. Niech i prowadzi 5 wydaù, ale Pati jest tam d³u¿ej i chyba nie zas³u¿y³a na bezrobocie czy pó³-etat.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 24 sty 2005, 19:24 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Czuje siĂŞ dobrze. oglÂądam FAKTY PopoÂłudniowe jak moge. I wiem Âże nie raz Anita miaÂła tylko jedne wydanie FaktĂłw a Pati 4.
No i ja teÂż o tym dobrze wiem wiĂŞc sam masz odpowiedÂź na swojwe pytanie.
Nie mam nic przeciwko. Niech i prowadzi 5 wydaù, ale Pati jest tam d³u¿ej i chyba nie zas³u¿y³a na bezrobocie czy pó³-etat.
O jakim bezrobociu ty mĂłwisz :?: PrzecieÂż dalje je prowadzi wiĂŞc caÂłkowicie nie rozumiem twoich wÂątpliwoÂści.
W ogĂłle czasami twoich postĂłw nie mogĂŞ zrozumieĂŚ.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

michos pisze:O jakim bezrobociu ty mĂłwisz :?: PrzecieÂż dalje je prowadzi wiĂŞc caÂłkowicie nie rozumiem twoich wÂątpliwoÂści
Prowadzi, ale nie mĂłw mi Âże 3 dni pracy na siedem w tygodniu to duÂżo.
W sumie to Anita teÂż ma 3 dnio a czasem 4 dni pracy.

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

JeÂśli moÂżna wtrÂąciĂŚ swoje przysÂłowiowe piĂŞĂŚ groszy, na Waszym miejscu juÂż bym pisaÂła do redakcji Faktu list - podobno czasami odpisujÂą!
A nawet jeÂśli nie odpiszÂą, to byĂŚ moÂże przeczytajÂą, co sÂądzcie o deprecjonowaniu niewÂątpliwych zasÂług Anity!
Blacky'emu juÂż wczoraj podsunĂŞÂłam tĂŞ myÂśl, ale on taki zagoniony ostatnio...

PomysÂł z nowym programem Anity jest na tyle zaskakujÂącym pomysÂłem, Âże aÂż trudno w niego uwierzyĂŚ. I w jednym z Faktem trzeba siĂŞ zgodziĂŚ,
¿e najpierw zepchniêto Anitê na dalszy plan, a teraz nagle sobie o Niej w TVN przypomniano - jeœli program w ogóle ma mieÌ jak¹œ ogl¹dalnoœÌ,
(tylko, czy mo¿na spekulowaÌ o ,,jakiejœ'' ogl¹dalnoœci w TVN24?) musi go prowadziÌ osoba, która z widzami rozstaje siê nie na d³u¿ej ni¿ dwa tygodnie, o której siê du¿o mówi i pisze w mediach. A Anita w Faktach popo³udniowych, tak jak i w TVN24, zauwa¿alna raczej na du¿¹ skalê nie jest.
WiĂŞc jeÂśli planowany program ma wystartowaĂŚ, to chyba TVN bĂŞdzie musiaÂł znowu zrobiĂŚ Anicie sporej wielkoÂści promocjĂŞ medialnÂą, Âżeby ludzie mogli
sobie o Niej przypomnieĂŚ. I byĂŚ moÂże ten artykuÂł w Fakcie jest tej promocji poczÂątkiem?
Tylko dlaczego Fakt, niczym chorÂągiewka na zmiennym wietrze, raz powiewa przychylnoÂściÂą dla Anity, a kilka miesiĂŞcy wieje niczym niszczycielski ÂżywioÂł?

A mo¿e tak mia³o byÌ, mo¿na spróbowaÌ uwierzyÌ w dobre intencje Faktu (czy¿bym stawa³a siê optymistk¹ :lol:)? Celowo powo³ali siê na s³owa Krystyny Czóbówny (ciekawi mnie dlaczego akurat j¹ zapytali o zdanie na temat Anity?), b¹dŸ co b¹dŸ osoby doœÌ cenionej (zapomnijmy na chwilê o TP :lol: ), ¿eby przeciwstawiÌ jej zdanie, osoby znaj¹cej siê na pracy w mediach, przeciwko opiniom widzów (niektórych - zastrzegam!)?
Ale fakt faktem, niektóre opinie mogli sobie podarowaÌ, np. tê o garbieniu siê - po co niby Anita mia³aby ukrywaÌ swój wzrost? Przecie¿ to niedorzecznoœÌ!
Sama wielokrotnie zauwaÂżaÂłam - troszeczkĂŞ Âżartobliwie, Âże postawa, uÂłoÂżenie ciaÂła Anity wzglĂŞdem biurka jest idealnie matematyczne :lol: Siedzi prosto, nie wierci siĂŞ w fotelu, ma iÂście szlacheckÂą postawĂŞ :smile: Ale Fakt to widziaÂł inaczej, nie wiem, czy nad tym rozpaczaĂŚ? :wink:

Zdaniem PieczyĂąskiego program ma wystartowaĂŚ we wrzeÂśniu, tak? No to moÂże Anita zastÂąpi w TVN Najsztuba??! Taka myÂśl teÂż mi przemknĂŞÂła w ÂświadomoÂści!

ps Jestem jednak po czĂŞÂści zadowolona, Âże Anita prowadzi popoÂłudniowe Fakty, dziĂŞki Niej odkryÂłam bardzo czarujÂącego, zdolnego dziennikarza.
MyÂślĂŞ tutaj o Pawle ÂŁukasiku :smile: Macie moÂże dostĂŞp do jakichÂś informacji na jego temat? :lol:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Funckyrella pisze:I w jednym z Faktem trzeba siĂŞ zgodziĂŚ,
¿e najpierw zepchniêto Anitê na dalszy plan, a teraz nagle sobie o Niej w TVN przypomniano - jeœli program w ogóle ma mieÌ jak¹œ ogl¹dalnoœÌ,
(...)WiĂŞc jeÂśli planowany program ma wystartowaĂŚ, to chyba TVN bĂŞdzie musiaÂł znowu zrobiĂŚ Anicie sporej wielkoÂści promocjĂŞ medialnÂą, Âżeby ludzie mogli sobie o Niej przypomnieĂŚ.
TVN to potrafi :lol:
Funckyrella pisze:Sama wielokrotnie zauwaÂżaÂłam - troszeczkĂŞ Âżartobliwie, Âże postawa, uÂłoÂżenie ciaÂła Anity wzglĂŞdem biurka jest idealnie matematyczne :lol: Siedzi prosto, nie wierci siĂŞ w fotelu, ma iÂście szlacheckÂą postawĂŞ :smile:
Mi to teÂż siĂŞ podoba :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ