Bo jak teraz wiemy Anitka ma teraz nowy program i na pewno duÂżo pracujeJakoÂś a*otomatka nie mĂłwiÂła Âże naÂłogowo pracuje a widzimy Âż to robi a Anitka wykazaÂł siĂŞ tu wielkÂą skromnoÂściÂą mĂłwiÂąc Âże pracuje duÂżo.

Moderator: Łukasz
No wÂłaÂśnieÂŁukasz pisze:Grzesioo, a jakiegoÂś filmu z AnitÂą z tego poranka nie masz...?
Grzesioo pisze:Nie wiem co ona robiaÂł ale miaÂła strasznie zmiĂŞte ubranie, moÂże coÂś z tym wspĂłlnego miaÂł Eryk?
doktorfaustus1 pisze:A co ona robiÂła na tym balkonie? ZresztÂą zawsze zastanawiaÂłem siĂŞ co to jest i czy kiedyÂś zostanie wykorzystane.
Tutaj oczywiœcie wystrczy przyklepn¹Ì i potwierdziÌ ¿e tak jest bo w przypadku naszej Anitki inaczej byÌ nie mo¿e.1.Nie wiem jak wypad³a podczas poranka ale na zdjêciach wygl¹da œlicznie
No i to móweninie o jej niekompetencji i skazie na jej doskona³oœci by³o przegiêciem.(chodzi o gg. Nie chcia³o mi siê wtedy przytaczaÌ kolejnych argimentów czy analogii porównawczej do innych osób aby nie wywo³ywaÌ zbêdnych sporów które czasami siê przykro koùczy³y)2.Chyba siê jej od nas a pzrynajmniej ode mnie nale¿¹ przeprosiny bo ostatnio troche pojecha³am po niej a ona pewnie biedna faktycznie ostro przy nowym programie pracuje....
Inaczej tego nazwaĂŚ nie mozna.3.To co napisaÂł fakt jest poprostu skrajnym przejawem chamstwa i braku kultury a takÂże tego Âże nie wiedzÂą co piszÂą... chociaÂżby piszÂąc o powodach jej zdjĂŞcia z wizji....
I te sÂłowa mnie bardzo zabolaÂły. PrzyznwaĂŚ racje faktowi i rĂłwnoczeÂśnie potwierdzaĂŚ(co wynika z tonu artykuÂłu) Âże to jest gÂłupia, wysoka laska z dÂługimi nogami ktĂłra buzi nie umie rostworzyĂŚ i zadaĂŚ kilku pytaĂą.4.Niestety co do tego ze ona siĂŞ do takiego programu nie nadaje majÂą racjĂŞ... To jest typowy przykÂład niewÂłaÂściwej osoby na niewÂłaÂściwym miejscu.... Pochanke powinna to poprowadziĂŚ a Anitka do FaktĂłw 19:00 tam jest jej miejsce i tam jest najlepsza SÂądze Âże jest to Âświadome dziaÂłanie tvn-u aby jÂą zdyskredytowaĂŚ.PrzecieÂż z prowadzeniem takiego programu ma problemy Gawryluk a co dopiero spokojna i cicha zazwyczaj Anitka.No ale skoro juÂż bĂŞdzie ten program prowadziĂŚ to mam nadziejĂŞ ze siĂŞ mylĂŞ i bĂŞdzie Âświetna A wiĂŞc trza jej tylko ÂżyczyĂŚ powodzenia i czekac do wrzeÂśnia....No i zaÂłatwiĂŚ jakoÂś tvn 24
Tylko, Âże Anitka jest w trudniejszej pozycjito teÂż ciekawe, choĂŚ to ja Michosie miaÂłem zwyczaj ukÂładania spiskowych teorii dziejĂłw.JeÂśli TVN zamĂłwiÂł ten artykuÂł i omĂłwiÂł co ma byĂŚ napisane to jest to przykre Âże tak kazano im napisaĂŚ o niej i Âświadczy o tym Âże chcÂą ja zwolniĂŚ tak jak Lisa za to ze jest zbyt ambitna i potrafi wiĂŞcej niÂż inni. Przypadek identyczny jak z Tomkiem Lisem.
Nic co bedzie lecia³o na tvn24 a co bêdzie robione z du¿ym rozmachem nie przyniesie zyskówDok³adnie. I nie wiem, ale dopatruje siê tutaj ¿e chc¹ pokazaÌ ja w z³ej stronie i usun¹Ì gdy program nie przyniesie zysków.
O nie tobiPochanke by³¹by lepsza, ma wiêksz¹ haryzme, potrafi wprowadziÌ napiêcie,
Jakby Anitka zaczĂŞÂła wreszcie ten magazyn prowadziĂŚ to zobaczylibyÂście jak szybko doszÂłaby do perfekcjiPoza tym Pochanke ma duÂże doÂświadczenie z MagazynĂłw w rozmowach...
Tylko, ¿e g³ównnym cekem tego artyku³u by³o jej zdyskredytowanie a nie informacja o programieMogli darowaÌ sobie wypisywanie tych bzdetów, rzekomych powodów odsuniêcia Anity od prowadzenie g³ównych faktów, skoro zacytowali Czubównê:
BlackNie zgadzam siĂŞ z TobÂą, michos, Âże Anita nadaje siĂŞ tylko do newsĂłw
Tak moÂże dadzÂą ale usunÂą jÂą z innych pozycjiAnicie siĂŞ uda, oby tylko dali jej szansĂŞ
michos napisaÂł:
To wie tylko ona o nie moÂżemy kaÂżdego sÂłowa rozumieĂŚ dosÂłownieSkoro Anita mĂłwiÂła u maniaka, Âże duÂżo pracuje, to oznacza, Âże przygotowuje siĂŞ do nowego projektu.
Az dziw mnie taki optymizm.to bĂŞdzie emitowany w TVN
Blackj no soryy nie porĂłwnuj mnie do faktuKamuii, michos, z tym niedowierzaniem w moÂżliwoÂści Anity, pisaniem, Âże sobie nie poradzi z prowadzeniem programu publicystycznego brzmicie conajmniej jak
''Fakt''.
Wiara moja do Anitkoi jest i to ogromna i to Âż jest Âświetna wiedziaÂłem nawet wczeÂśniej niÂż ty.A przypuszczalibyÂście, zanim byÂście nie zobaczyli na wÂłasne oczy, Âże Anita tak wspaniale poradzi sobie z prowadzeniem FaktĂłw - przecieÂż wczeÂśniej teÂż nie miaÂła
powaÂżnej stycznoÂści z programem tego fromatu. a proszĂŞ co zaprezentowaÂła: program miaÂł poziom o jakim inne stacje mogÂły tylko marzyĂŚ
A swistak siedzi i zawija je w te sreberko. Program przypominam, Âże jest dopiero we wrzeÂśniu i niech mi nit nie wciska kitu Âże ona nad nim juÂż teraz musi ciĂŞko pracowaĂŚBo jak teraz wiemy Anitka ma teraz nowy program i na pewno duÂżo pracuje
Moze i takWkurzona Raczej pewna siebie
Black ty im dajesz jeszzce jedn¹ szansêJa od kilku dni wychodzê z za³o¿enia, ¿e nie mo¿na wiecznie narzekaÌ, zw³aszcza po tym, czego siê dziœ dowiedzia³em o planach Anity, tylko nie wiem, czy pod tvn-owskie decyzje te¿ to mogê podpi¹Ì, ale powiedzmy, ¿e da³em im jescze jedn¹ szansê, nie wiem, czy kredytu zaufania wystarczy mi a¿ do wrzeœsnia
Michos ja wiem ze ona dla Ciebie jest ÂświĂŞta ale jak kaÂżdy czÂłowiek ma swoje za uszamiNo i to mĂłweninie o jej niekompetencji i skazie na jej doskonaÂłoÂści byÂło przegiĂŞciem.(chodzi o gg. Nie chciaÂło mi siĂŞ wtedy przytaczaĂŚ kolejnych argimentĂłw czy analogii porĂłwnawczej do innych osĂłb aby nie wywoÂływaĂŚ zbĂŞdnych sporĂłw ktĂłre czasami siĂŞ przykro koĂączyÂły)
Czy to ze uwaÂżam Âże sobie nie poradzi z tym programem ma zaraz znaczyĂŚ Âże uwaÂżam jÂą za idiotkĂŞ ? Nie generalizuj.... jedno z drugim nie ma nic wspĂłlnego tu nie chodzi o jej czy krĂłlowe JustyÂś inteligencjĂŞ tylko o temperament...itp...PrzyznwaĂŚ racje faktowi i rĂłwnoczeÂśnie potwierdzaĂŚ(co wynika z tonu artykuÂłu) Âże to jest gÂłupia, wysoka laska z dÂługimi nogami ktĂłra buzi nie umie rostworzyĂŚ i zadaĂŚ kilku pytaĂą.
Bo powinna szczególnie jesli ma to byÌ na ¿ywo...za to Anita ma byc zamiast niej w faktach... Jak zobacze Anitkê w akcji to uwie¿ê na razie nie da³¹ pola do popisu w tej materii, choÌ wiem ze nie mia³a niestety szansyNie wiem co z tob¹ kamuii ale przeginasz o to ostro. MNówi¹c, ¿e pochanke to powinna prowadziÌ
Teraz to Ty przeginasz...A mo¿e chcesz us³yszeÌ jak ona wyg³asza swoje pogl¹dy na ludnoœÌ ¿ydowsk¹.
Nie z czym innym tylko z programem publicystycznym (oczywiscie jeœli to ma byÌ coœ w stylu programu Lisa czy te¿ forum) Bo to przeciez mo¿e ró¿nie wygl¹daÌ...Anitka umie prowadziÌ tylko fakty a z czymkolwiek innym sobie nie poradzi.
Niestety marzenia sciĂŞtej gÂłowyJa sobie marzyÂłem kiedyÂś aby Anitka prowadziÂła fakty o 19 i magazyn 24h. Wiem, Âże w z jednym i drugim daÂła by sobie radĂŞ. Po prostu dziewczyna musi nabraĂŚ wiatru w Âżagle i musi wiedzieĂŚ ze robi to w jakimÂś ccelu a wtedy zacznie wszstko wychodziĂŚ.
i obrazenie jej...s¹dzê ze to by³o op³acone przez Pieczyùskiego.Tylko, ¿e g³ównnym cekem tego artyku³u by³o jej zdyskredytowanie a nie informacja o programie
ReasumujÂąc nie uwaÂżam ANitki za ÂżadnÂą idiotkĂŞ tylko za ÂświetnÂą dziennikarkĂŞ ale poprostu ona jest do tego za spokojna i tyle...
Nie no stary chyba siĂŞ Âźle czujeszTo rĂłwno obcinajÂą kosztem Pati. W zeszÂłym tygodniu 3 dni pracujÂące a w tym....zobaczymy.
Teraz kosztem Patrycji Redo dajÂą Anite. Chyba potrzebujÂą kogoÂś do grafikĂłw. Ja siĂŞ pisze
No i ja teÂż o tym dobrze wiem wiĂŞc sam masz odpowiedÂź na swojwe pytanie.Czuje siĂŞ dobrze. oglÂądam FAKTY PopoÂłudniowe jak moge. I wiem Âże nie raz Anita miaÂła tylko jedne wydanie FaktĂłw a Pati 4.
O jakim bezrobociu ty mówiszNie mam nic przeciwko. Niech i prowadzi 5 wydaù, ale Pati jest tam d³u¿ej i chyba nie zas³u¿y³a na bezrobocie czy pó³-etat.
Prowadzi, ale nie mĂłw mi Âże 3 dni pracy na siedem w tygodniu to duÂżo.michos pisze:O jakim bezrobociu ty mĂłwiszPrzecieÂż dalje je prowadzi wiĂŞc caÂłkowicie nie rozumiem twoich wÂątpliwoÂści
TVN to potrafiFunckyrella pisze:I w jednym z Faktem trzeba siĂŞ zgodziĂŚ,
¿e najpierw zepchniêto Anitê na dalszy plan, a teraz nagle sobie o Niej w TVN przypomniano - jeœli program w ogóle ma mieÌ jak¹œ ogl¹dalnoœÌ,
(...)WiĂŞc jeÂśli planowany program ma wystartowaĂŚ, to chyba TVN bĂŞdzie musiaÂł znowu zrobiĂŚ Anicie sporej wielkoÂści promocjĂŞ medialnÂą, Âżeby ludzie mogli sobie o Niej przypomnieĂŚ.
Mi to teÂż siĂŞ podobaFunckyrella pisze:Sama wielokrotnie zauwaÂżaÂłam - troszeczkĂŞ Âżartobliwie, Âże postawa, uÂłoÂżenie ciaÂła Anity wzglĂŞdem biurka jest idealnie matematyczneSiedzi prosto, nie wierci siĂŞ w fotelu, ma iÂście szlacheckÂą postawĂŞ
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości