No miejmy nadziejê, ¿e PB nie spadnie poni¿ej 4 mln, poza tym TzG jest w lepszej sytuacji bo leci o ponad pó³ godziny d³u¿ej...
Moderator: Łukasz
I nie ma siê czego dziwiÌ, ja te¿ ogl¹dam tylko serwis, bo sam program jest tak dupny, ¿e nie warto traciÌ na niego czasuTrochê to dziwne. Ludzie specjalnie prze³¹czaj¹ o równej godzinie tylko na serwis i nie ogl¹daj¹ DDTVN.
Oh, my God, fucked celebrities killed "Prison Break" :nie: :nie: :nie:No i "Taniec z gwiazdami" pokonaÂł i "Skazanego na ÂśmierĂŚ" i "Jak ONI ÂŚpiewajÂą".A tydzieĂą temu oba programy wyprzedzaÂły show TVN.
"Harry Potter..." rzeczywiœcie zaskoczy³, ale negatywnie, takiego kiepskiego wyniku siê nie spodziewa³em. :uhh: Dobre otwarcie nowych sezonów "Kryminalnych" i "Niani" oraz "Szymon Majewski Show". "Kuba Wojewódzki" sporo straci³ - wczoraj program ogl¹da³o tylko 2,46 mln (choÌ by³ w sumie interesuj¹cy goœÌ - Krzysztof Bosak), ale za tydzieù musi byÌ lepiej.
W koùcu taki goœÌ...
No i teÂż zaskoczenie - pozytywne - z wyniku tego serwisu informacyjnego TVN 24 dla "DzieĂą Dobry TVN" aÂż szkoda, Âże nie dajÂą peÂłnych wydaĂą (jak to byÂło podczas testu z "DDTVN" w tygodniu) tylko taki fragmencik.
Bitwa o oglÂądalnoÂśc, naprawdĂŞ, Âżeby tylko nie rozpĂŞtaÂła siĂŞ z tego jakaÂś wojna polsko-polska pod flagÂą biaÂło-czerwonÂąTak samo z reklamami jest w sobotĂŞ.Cebula mĂłwi coÂś w stylu "za chwilĂŞ Niania", reklamy sponsorĂłw serialu i siĂŞ zaczyna.
Tak samo pewnie bĂŞdzie w piÂątek, bo "OdwrĂłceni" teÂż startujÂą o 20:00.
A "Ranczo" oglÂądaÂłem raz i muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże mnie ten serial nie zainteresowaÂł, nie wiem co inni w nim widzÂą (juÂż to gdzieÂś pisaÂłem :rozglada: ).![]()
DokÂładnie - na debiucie siĂŞ nie koĂączy... Spokojnie - dajmy jeszcze tym propozycjom trochĂŞ czasu... No, a w pierwszym tygodniu kwietnia, Polsat wprowadzi na antenĂŞ "Kto tu rzÂądzi"... TeÂż moÂże parĂŞ milionĂłw przybyĂŚ...Kajetan pisze:Ale , Âże na debiucie siĂŞ nie koĂączy..
pawell pisze:A TVN zbliÂża siĂŞ do Polsatu, jest blisko, bardzo blisko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości