[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: X FACTOR
Właśnie na eska.pl przeczytałem, że zastępca dyrektora programu zaprzeczył tą plotkę, ale wszystkie portale dziś o tym piszą. Powiedziała, że nie mają zamiaru rozszerzać składu jurorskiego. A szkoda...
Już przy dementowaniu plotek, jakoby Okupnik miała pożegnać się z jury programu oficjalnie powiedziano, że nie planują zmian w jury.musicomaniakk pisze:Właśnie na eska.pl przeczytałem, że zastępca dyrektora programu zaprzeczył tą plotkę, ale wszystkie portale dziś o tym piszą. Powiedziała, że nie mają zamiaru rozszerzać składu jurorskiego. A szkoda...
Bo idealnie pasuje do całej reszty.musicomaniakk pisze:Wiadomo, że pudelek to portal plotkarski, ale chodzą plotki, że Natalia Siwiec dołączy do jury X Factora. Z jednej strony cieszę się, bo skład 4-osobowy to niezła sprawa, która bardzo mi się podoba. Ale czemu akurat Siwiec?
Moim zdaniem najlepszym jurorem do tego programu byłby Kononowicz. Poziomem idealnie pasujący do duetu Wojewódzki i ten drugi, co to po Polsku dobrze się wysławiać nie potrafi.
Ciekawe czy tym razem po usunięciu YCD producenci zdecydują się wysłać uczestników domów jurorskich za granicę...
ta i co jeszcze ściągną zagraniczne gwiazdy do programuSevenUP pisze:Ciekawe czy tym razem po usunięciu YCD producenci zdecydują się wysłać uczestników domów jurorskich za granicę...

przecież pisze że kasa na seriale idzie a nie na programy

2 czerwca Lana Del Rey w Polsce. TVN już powinien starać się, aby 1 czerwca sprowadzić ją do X Factora na finał (o ile program zostaje w sobotnim paśmie)
Jeżeli ostatnio TVNowi udało się zaprosić Gotye do telewizji śniadaniowej, która, powiedzmy szczerze jest dość niskich lotów jako miejsce promocji artystów, to chyba z zaproszeniem równie znanej gwiazdy, do programu, na o wiele wyższym poziomie, nie powinno być problemu.Adrian ;P pisze:2 czerwca Lana Del Rey w Polsce. TVN już powinien starać się, aby 1 czerwca sprowadzić ją do X Factora na finał (o ile program zostaje w sobotnim paśmie)
Można się nieźle zdziwić.wafel pisze:nie powinno być problemu.
Raczej cudów nie oczekujmy
24

-
- Czasem tu wpada
Tak jak każdy się spodziewał. Czyli 3 grupy, formuła bez zmian.
Konkretniej w punkcie 2d - http://xfactor.tvn.pl/wiecej,program.html
Konkretniej w punkcie 2d - http://xfactor.tvn.pl/wiecej,program.html
No a jak mogło być inaczej, skoro stanowisko TVN znane jest już od kilku tygodni?musicomaniakk pisze:Tak jak każdy się spodziewał.
Przecież to jest skopiowany regulamin zeszłoroczny z nowymi datami, rok temu było tak samo, daty 2012r. a w jury Sablewska...
castingi jurorskie będą odbywać się w DMiT w Zabrzu.
-
- Czasem tu wpada
"Nadal będzie obowiązywał podział na 3 grupy: 16 – 24 lat, powyżej 25 lat, zespoły wokalne."SevenUP pisze:Przecież to jest skopiowany regulamin zeszłoroczny z nowymi datami, rok temu było tak samo, daty 2012r. a w jury Sablewska...
Wyraźnie podkreślone jest słowa NADAL!
A nie wiem gdzie Sablewską tam wyczytałeś. Skoro wyraźnie opisani są jurorzy z 2 edycji.

-
- Czasem tu wpada
Myślę, że 4 grupa nie powstanie wcześniej niż w IV edycji, a jeżeli nie to myślę, że wcale