Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Poranek nadawany jest od wczesnych godzin rannych, ludzie ogl¹daj¹ ten program próbuj¹c zwlec siê z ³ó¿ka, a kiedy widz¹ zabieganych i zapracowanych dziennikarzy TVN24, to napewno od razu l¿ej im jest wstaÌ :lol:

[quote] Tego co tam robi Grass nie rozumiem i nie komentujĂŞ... Nie jest zÂły poprostu kolejny a*tomat... po co im to ???? po co ??? maÂło maja profesjonalistĂłw ? [/quote]

No wÂłaÂśnie, mogliby np. daĂŚ w jego miejsce PawÂła ÂŁukasika, poracowaÂłby trochĂŞ nad tym swoim piÂłkarskim akcentem, zwolniÂłby trochĂŞ i TVN24 miaÂłby Âświetnego prezentera i reportera w jednym!

PS Dzisiaj siĂŞ dowiedziaÂłam, Âże Hanna Smoktunowicz ''doksztaÂłca siĂŞ'' w CNN - kto jest za tym, Âżeby JustynĂŞ Pochanke wysÂłaĂŚ np. do NBC albo CBS - rĂŞka w gĂłrĂŞ! :lol:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Poranek nadawany jest od wczesnych godzin rannych, ludzie ogl¹daj¹ ten program próbuj¹c zwlec siê z ³ó¿ka, a kiedy widz¹ zabieganych i zapracowanych dziennikarzy TVN24, to napewno od razu l¿ej im jest wstaÌ
To proponuje jeszce zrobiĂŚ gimnastykĂŞ w tym studiu :lol: :twisted: Co przecieÂż majÂą duÂżo miejsca :!: Wystarczy ÂściÂągnÂąc do tvn-u te panie co chyba zawsze na dwĂłjce rano ĂŚwiczÂą i nie wychodzÂąc z domu widzowei tvn24 bĂŞdÂą mieli ruch przez telewizorem :!: :lol: :twisted:
PS Dzisiaj siĂŞ dowiedziaÂłam, Âże Hanna Smoktunowicz ''doksztaÂłca siĂŞ'' w CNN - kto jest za tym, Âżeby JustynĂŞ Pochanke wysÂłaĂŚ np. do NBC albo CBS - rĂŞka w gĂłrĂŞ!
Jestem za ale proponujê j¹ wys³¹Ì do Foxnews :!: Tam siê nauczy jak jeszzce bardziej manipulowac faktami :!: a Nbc i CBS to za wysokei progi jak na ni¹ :!:
Dynamiczna telewizja, show - nie kaÂżdemu to odpowiada, ale Âświat zmierza w tym kierunku.
Tak wszystko zaminia siĂŞ w taniÂą i gÂłupia sensacjĂŞ :twisted: :!:
Bieganina, chaos ja w takich warunkach pracowaĂŚ nie umiem, nie dziwiĂŞ siĂŞ wiĂŞc Anicie, Âże gubi siĂŞ troszkĂŞ.
Anitka jest pedantkÂą i zwolenniczkÂą porzÂądku we wszystkim :!:
JeÂśli moÂżna wtrÂąciĂŚ swoje przysÂłowiowe piĂŞĂŚ groszy, na Waszym miejscu juÂż bym pisaÂła do redakcji Faktu list - podobno czasami odpisujÂą!
Pewnie i tak to majÂą gdzieÂś ale wyÂślemy :!:
PomysÂł z nowym programem Anity jest na tyle zaskakujÂącym pomysÂłem, Âże aÂż trudno w niego uwierzyĂŚ.
Ale prace rzeczywiÂście nad tym progrsmem trwajÂą :!:
Tylko dlaczego dopiero we wrezÂśniu :?: Czy to oznacza, Âże do wrzeÂśnia bĂŞdzie taka sytuacja jaaka ma miejsce obecnie :?:
¿e najpierw zepchniêto Anitê na dalszy plan, a teraz nagle sobie o Niej w TVN przypomniano - jeœli program w ogóle ma mieÌ jak¹œ ogl¹dalnoœÌ,
(tylko, czy mo¿na spekulowaÌ o ,,jakiejœ'' ogl¹dalnoœci w TVN24?) musi go prowadziÌ osoba, która z widzami rozstaje siê nie na d³u¿ej ni¿ dwa tygodnie, o której siê du¿o mówi i pisze w mediach. A Anita w Faktach popo³udniowych, tak jak i w TVN24, zauwa¿alna raczej na du¿¹ skalê nie jest.
A moÂże chcÂą jej daĂŚ ten program aby prawie caÂłkowicie jÂą z newsĂłw wywaliĂŚ czyli teÂż odebraĂŚ ostatecznie jakiekolwiek nadziej an powrĂłt Anitki do faktĂłw o 19 :!: :?:
W tvn24 i w faktach popoÂłudniowych prawie, Âże jest postaciÂą nie znanÂą a wiĂŞkszoÂśc juÂż jen nie pamiĂŞta :!: :cry:

Black pewnie marzy aby program byÂł na tvn-nie ale czy to moÂżliwe :?:
PrzecieÂż tam by mogÂła byĂŚ wielkÂą gwiazdÂą i byĂŚ rozpoznawalana sprzez szerszÂą widowniĂŞ a jak wiemy do tego teraz ma prawo tylko pochanke :twisted: :cry:
WiĂŞc jeÂśli planowany program ma wystartowaĂŚ, to chyba TVN bĂŞdzie musiaÂł znowu zrobiĂŚ Anicie sporej wielkoÂści promocjĂŞ medialnÂą, Âżeby ludzie mogli
sobie o Niej przypomnieĂŚ. I byĂŚ moÂże ten artykuÂł w Fakcie jest tej promocji poczÂątkiem?
Jak tak to dziwne, Âże tvn stoi za takimi paszkwilami na temat Anitki :!: :?:
Tylko dlaczego Fakt, niczym chorÂągiewka na zmiennym wietrze, raz powiewa przychylnoÂściÂą dla Anity, a kilka miesiĂŞcy wieje niczym niszczycielski ÂżywioÂł?
Bo fakt to najwiĂŞkszy szmtaÂławiec dostĂŞpny na rynku. :twisted: To siĂŞ nazywa koniunkturalizm :!:
Sama wielokrotnie zauwaÂżaÂłam - troszeczkĂŞ Âżartobliwie, Âże postawa, uÂłoÂżenie ciaÂła Anity wzglĂŞdem biurka jest idealnie matematyczne Siedzi prosto, nie wierci siĂŞ w fotelu, ma iÂście szlacheckÂą postawĂŞ Ale Fakt to widziaÂł inaczej, nie wiem, czy nad tym rozpaczaĂŚ?
Boo to w koĂącu prawdziwa dama :lol: :D :D :D
Zdaniem PieczyĂąskiego program ma wystartowaĂŚ we wrzeÂśniu, tak? No to moÂże Anita zastÂąpi w TVN Najsztuba??! Taka myÂśl teÂż mi przemknĂŞÂła w ÂświadomoÂści!
Tylko, Âże program najsztuba notuje doÂśc dobre wyniki oglÂądalnoÂści :!:
a nie chce mi siĂŞ wierzyĂŚ, Âże tvn nagle stanie siĂŞ stacjÂą kÂładacÂą duÂży nacisk na publicystykĂŞ :!: :?: PrzecieÂż z Olejnik zrezygnowano :!:
TVN to potrafi
Najpierw promuje a potem daje sobuie spokĂłj :twisted:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

A moÂże chcÂą jej daĂŚ ten program aby prawie caÂłkowicie jÂą z newsĂłw wywaliĂŚ czyli teÂż odebraĂŚ ostatecznie jakiekolwiek nadziej an powrĂłt Anitki do faktĂłw o 19

a jak Anita zajdzie w ci¹¿ê to pewnie powiesz ¿e to Pieczyùski j¹ zap³odni³ in-vitro, ¿eby ju¿ w ogóle nie pojawia³a siê w telewizji... :? :arrow:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze:mogliby np. daĂŚ w jego miejsce PawÂła ÂŁukasika, poracowaÂłby trochĂŞ nad tym swoim piÂłkarskim akcentem, zwolniÂłby trochĂŞ i TVN24 miaÂłby
Âświetnego prezentera i reportera w jednym!
Funcky, stajesz siĂŞ monotematyczna :lol: :lol: Poza tym, kiedy piszesz o repoterze i prezenterze w jednej osobie, przychodzi mi na myÂśl pewien au+omat :twisted:
arrow pisze:a jak Anita zajdzie w ci¹¿ê to pewnie powiesz ¿e to Pieczyùski j¹ zap³odni³ in-vitro, ¿eby ju¿ w ogóle nie pojawia³a siê w telewizji...

Czy¿byœ przypuszcza³, ¿e dla Pieczyùskiego, ratunkiem, nadziej¹ jest tylko zap³adnianie in-vitro :?: :lol: :lol: :lol: Lepiej bêdzie jeœli zastosuje tê metodê... jakby to delikatnie uj¹Ì :?: nie, nie da siê delikatnie...
Niech jÂą zastosuje, tylko krĂłliczkiem doÂświadczalnym uczyni swojÂą ÂżonĂŞ :lol:
michos pisze:To proponuje jeszce zrobiĂŚ gimnastykĂŞ w tym studiu :lol: :twisted: Co przecieÂż majÂą duÂżo miejsca :!:
Wystarczy ÂściÂągnÂąc do tvn-u te panie co chyba zawsze na dwĂłjce rano ĂŚwiczÂą i nie wychodzÂąc z domu widzowie tvn24 bĂŞdÂą mieli ruch przez telewizorem :!: :lol: :twisted:

MyÂślĂŞ, Âże wspaniaÂły pomysÂł :lol: Tylko po co ÂściÂągaĂŚ do studia jakieÂś obce nikomu nie znane osoby, niech prezenterzy siĂŞ tym zajmÂą :lol: :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

a jak Anita zajdzie w ci¹¿ê to pewnie powiesz ¿e to Pieczyùski j¹ zap³odni³ in-vitro, ¿eby ju¿ w ogóle nie pojawia³a siê w telewizji...
Jak masz takie gÂłupstwa pisaĂŚ to lepiej nic nie pisz :!: :!: :!: i proszĂŞ ciĂŞ nie zaczynaj schodziĂŚ na to pole :!: Masz inne forum do tego typu rozwaÂżaĂą :!:
A ciekawe czy ten pryk jeszcze pÂłodny jest :?: :twisted:
W koĂącu tyle stresu tam ma a jak wiemy to Âźle wpÂływa na potencje :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

michos o poÂście arrow'a pisze: Jak masz takie gÂłupstwa pisaĂŚ to lepiej nic nie pisz :!: :!: :!:
michos chwilê póŸniej pisze:A ciekawe czy ten pryk jeszcze p³odny jest :?: :twisted:
A to nie jest przypadkiem "gÂłupstwo"...? :? :twisted:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

KtoÂś wie czy Anita dziÂś w FAKTACH?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie, dziÂś jest Patrycja Redo. Zastanawia mnie po co pytasz - nie moÂżesz sprawdziĂŚ??? :?
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Maciek pisze:A to nie jest przypadkiem "gÂłupstwo"...? :? :twisted:
no co Ty? Michos nigdy nie napisaÂł Âżadnego gÂłupstwa, nigdy przenigdy :lol: :lol: :lol: :arrow:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze: ju¿ dawno powinna wyjœÌ z tego gett poarnków
Nie uwaÂżam porankĂłw za getto :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1.uspokojiĂŚ siĂŞ a jak soĂŞ chcecie kÂłuciĂŚ to jazda na forum zamkniĂŞte.... :evil: :evil: :evil: nie nabijaĂŚ sobie postĂłw... miaÂła zgoda byĂŚ

2.
Jestem za ale proponujê j¹ wys³¹Ì do Foxnews Tam siê nauczy jak jeszzce bardziej manipulowac faktami a Nbc i
ALe to telewizja Busha a pamiĂŞtaj Âże Justyna tak jak i ja nie jest jego zwolenniczkÂą :) ale do jakiejÂś innej tivi jak najbardziej : )
Czy¿byœ przypuszcza³, ¿e dla Pieczyùskiego, ratunkiem, nadziej¹ jest tylko zap³adnianie in-vitro Lepiej bêdzie jeœli zastosuje tê metodê... jakby to delikatnie uj¹Ì nie, nie da siê delikatnie...
Niech jÂą zastosuje, tylko krĂłliczkiem doÂświadczalnym uczyni swojÂą ÂżonĂŞ
:lol: :lol: :lol: No caÂłkiem moÂżliwe Âże tylko in vitro mu pozostaÂło bo przeciez JustyÂś juÂż ma cĂłrkĂŞ wiĂŞc daje radĂŞ :)
a tak poza tym to myœlê ¿e Justyœ w ci¹¿y czy nie , nie musi siê o posadê obawaiÌ pójdzie miesi¹c na urlop i wróci :)
Za to podejrzewam ze Anitka musiaÂła by sobie nowej pracy szukaĂŚ....
MyÂślĂŞ, Âże wspaniaÂły pomysÂł Tylko po co ÂściÂągaĂŚ do studia jakieÂś obce nikomu nie znane osoby, niech prezenterzy siĂŞ tym zajmÂą
Nawet wiem kto bĂŞdzie headboxing i musztrĂŞ prowadziÂł :) tu obsada zapewniona :)
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

JuÂż tylko 7 stron Âżeby przegoniĂŚ WiadomoÂściowy temat. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Anitki oczywiÂście jak siĂŞ spodziewaliÂśmy dzisiaj nie ma :cry: Tak siĂŞ juÂż przepracowaÂła Âże juÂż dalej nie moÂże :cry:
Dla mnie Âśmieszne sÂą te tÂłumaczenia, Âże dlatego Anitki nie ma bo caÂły czas pracuje nad nowym programem. :!: Ludzie czy myÂślicie, Âże przed jakims programem juÂż teraz zaczynajÂą ciĂŞÂżko pracowaĂŚ aby dopiero puÂściĂŚ go na wrzesieĂą :!: :?: PrzecieÂż to widaĂŚ wyraÂźnie, Âże problem nie tylko tkwi w tym miejscu :!: :!: :!:

ZauwaÂżyÂłem, Âże Anitka juÂż nie jest ani dziennikarkÂą newsowÂą ani publicystycznÂą :!: Praktycznie nie wiadomo jak nazwaĂŚ to co teraz robi :!: :?:
W pewnym momencie caÂłkowicie siĂŞ zatrzymaÂła :!:
Pytam siĂŞ :!: :?: Czy tak ma byĂŚ do wrzeÂśnia :?: :?: :?:
Jak tak to nie wró¿ê Anitce wielkich sukcesow w nowym programie jak i w ogóle w dalsze pracy :!: :cry: A co mnie sk³ania do takiego pesymistycznego stwierdzenia :?:

Moim zdaniem najlepszym przygotowaniem do prowadzenia programu publicystycznego jest ci¹g³a praca czyli rozmowa i kontakt z drugim cz³owiekiem. Nie przerwa na pó³ roku tylko ci¹g³e zmaganie siê z tym. :!: :!: :!: Tutaj musisz ca³y czas byÌ obecny :!:
ByĂŚ Âświadkiem wydarzeĂą i umieĂŚ je opisaĂŚ i skomentowaĂŚ :!:
Co innego jak ktoÂś juÂż jest zaprawieony w publicystyce a Anitka jak wiemy bardzo rzadko prowadzi jakiekolweik rozmowy.
Teraz ona nie prowadzi Âżadnych rozmĂłw i praktycznie jej praca polega na czytaniu z kartki i z promptera :!: lub zadawanie banalnych pytaĂą o pogodzie czy sporcie :!: I prowadzÂąc takie badziewie ma raptem staĂŚ siĂŞ gwiazdÂą publicystyki :?: :!: :?: W jaki sposĂłb :?:
Aby byĂŚ najlepszym czy to w newsach czy w publicystyce trzeba ciÂągle ĂŚwiczyĂŚ i byĂŚ w ciÂągÂłym kontakcie z tÂą materiÂą. Jak ktoÂś siĂŞ na dÂłuÂższy czas usuwa z tego to powrĂłt moÂże okazac siĂŞ bolesny i moÂżna straciĂŚ swĂłj dawny profesjonalizm i geniusz.
Widzimy juÂż teraz, Âże Anitka zaczyna byĂŚ wyraÂźnie gorsza i jej profesjonalim jest coraz mniejszy :cry:

Anitka w tej chwili znajduje siê w stanie uœpienia i w d³u¿sze perspektywie to czym siê zachwycaliœmy mo¿e przemin¹Ì :cry:

Inaczej bym pisaÂł jakbym jÂą widziaÂł codziennie przynajmiej w studiu 24 lub czasami w magazynie 24h :!: A jej nigdzie nie moÂżna zÂłapaĂŚ.
WyglÂąda to trochĂŞ podejrzanie bo jednak wczeÂśniej przed faktami juÂż dÂługi czas prowadziÂła serwisy i fakty popoÂłudniowe wiĂŞc z newsami byÂła zaprawiona :!:

Poza tym aby dobrze przeprowadzaĂŚ wywiady to nie moÂżna mieĂŚ na stole 10 kartek i nie wolno ciÂągle siĂŞ w nie gapiĂŚ i zerkac na to jakie pytanie zadaĂŚ :!:
PO prostu nie wiem czy Anitka by³aby w stanie tak jak Lis wyjœÌ z malutk¹ karteczkó i mówiÌ wiêkszoœc z g³owy :!: :?:

Ale te¿ z t¹ Anitk¹ jest ró¿nie. W pi¹tek w poranku by³a znakomita i siê rzadko myli³a a ju¿ w poniedzia³ek by³a tragiczna wiêc od czego to zalezy :?: Mo¿e dlatego bo w piatek nie by³o tylu przeglódów prasy a Anitka ³¹czy³a siê z wieloma osobami. :!: :?: A mo¿e brak jej regularnoœci :?:
ALe to telewizja Busha a pamiĂŞtaj Âże Justyna tak jak i ja nie jest jego zwolenniczkÂą ale do jakiejÂś innej tivi jak najbardziej : )
Nie wa¿ne czy za Bushem czy Kerrym(zreszt¹ teraz to i tak nieistotne) wa¿ne jest doœwiadczenie i umiejêtnoœci jakie mo¿esz wynieœÌ z takie pracy :!:

A co ze stronkÂą o Anitce :?: :?: :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ja myÂślĂŞ Âże moÂże ona pracuje jednak duÂżo nad tym programem. Co oczywiÂście nie zmienia faktu ze nie caÂły czas.
Mam nadziejĂŞ Âże ten program okaÂże siĂŞ wielkim sukcesem i Anitka wszystkim pokaÂże z rdugiej strony wiem iÂż ona jest Âświetna w newsach ale
w wywiadach nie daje sobie juz tak dobrze rady.
MyslĂŞ ze to co odstawiÂła w PoniedziaÂłek to byÂła tylko jednorazowa atrakcja.pewnie zmĂŞczona byÂła pamiĂŞtaj ze wstaje o 3.00 rano !!!!!!!! dla mnie wstanie na 8:00 jest masakrÂą dlatego podziwiam AnitkĂŞ :)
Musi poprostu siĂŞ w to wtÂłoczyĂŚ i bardziej spokojnie podchodziĂŚ bo to faktycznie nie za dobrze wyglÂąda jak mistrzyni szycia z gÂłowy , ktĂłrÂą jest Anitka czyta wszystko z kartki :? Ale ja wieÂże Âże za tydzien dwa Anitka bedzie znowu w peÂłni sooper ;)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ja myÂślĂŞ Âże moÂże ona pracuje jednak duÂżo nad tym programem. Co oczywiÂście nie zmienia faktu ze nie caÂły czas.
No tp jak du¿o pracuje to musi to byÌ coœ wieliego a nie program w stylu lo¿a prasowa czy ca³y ten œwiat bo takie programy mo¿na praktycznie uruchomiÌ w bardzo nied³ugim czasie. A jak to coœ wielkiego to mo¿e jednak bêdzie to na tvn-nie :!: :?: Jeszzce jak bêdzie mia³a œwiadomoœÌ, ¿e ogl¹daj¹ j¹ miliony to jeszzce bardziej bêdzie siê stara³a i bêdzie mia³a to presjê to bycia najlepszym :!: W tvn24 jesteœ dla wiêkszoœci postaci¹ anonimow¹ :!: Ten program w porywach ogl¹da kilkaset tysiêcy osób(tzn.lekko ponad) :!: :!: :!:
My na temat tego nowego programu wiemy praktycznie tyle co nic :!:
Nie wiemy jak¹ bêdzie mia³ formu³ê i jakie koszta bêd¹ w to w³o¿one :?:
Jak jest prawd¹ to co pisali w fakcie to nieobecnoœc mozna usprawiedliwiÌ :!: Tylko aby nie skoùczy³o siê na hucznych zapowiedziach :!: Ciekawe te¿ czy to bêdzie program codzienny czy puszczany raz w tygodniu :?: Jak raz w tygodniu to nie wiem z czego tu siê cieszyÌ :!: :?: Jeszcze siê oka¿e, ¿e jak bêdzie mia³¹ swój w¹³sny program to z innych zajêc bêdzie ca³kowicie wykluczona :!: :?:
Mam nadziejĂŞ Âże ten program okaÂże siĂŞ wielkim sukcesem i Anitka wszystkim pokaÂże z rdugiej strony wiem iÂż ona jest Âświetna w newsach ale
w wywiadach nie daje sobie juz tak dobrze rady.
RĂłwnieÂż w wierzĂŞ w AnitkĂŞ i wiem, Âże po prostu musi tylko zÂłapaĂŚ wiatru w Âżagle i wszystko bĂŞdzie super :!: :!: :!: :D :D :D
Na pewno musi te¿ wiêcej czytaÌ aby rozmówca jej nie zagi¹³ :!: :!: :!:
Musi wiedzieĂŚ to, Âże taki program wymaga duÂżej wiedzy merytorycznej a nie tylko przetwarzaniu w zapowiedzi depesz agencyjnych :!: :!: :!:
MyslĂŞ ze to co odstawiÂła w PoniedziaÂłek to byÂła tylko jednorazowa atrakcja.pewnie zmĂŞczona byÂła pamiĂŞtaj ze wstaje o 3.00 rano !!!!!!!!
Ale pamiĂŞtaj teÂż to, Âże poranek prowadzi tylko raz w tygodniu wiĂŞc w Âżadnym wypadku nie moÂżna tegoi tÂłumaczyĂŚ wczesnym wstawaniem :!: :!: :!: A caÂły dyÂżur trwa tylko 2,5h wiĂŞc nie moÂżna tego nazwaĂŚ wyczerpujÂąca pracÂą :!: :!: :!:
Prawdziwym dziennikarzem stajesz siê wtedy kiedy pracujesz od rana do wieczpora nad swoim w¹³snym programem informacyjnym lub publicystycznym :!: :!: :!: czyli stajesz siê obserwatorem wszystkiego co siê dzije w ci¹gu dnia. Poza tym jak ktoœ kocha swoj¹ pracê to nie jest dla niego problemem pora wstawania :!:

dla mnie wstanie na 8:00 jest masakrÂą dlatego podziwiam AnitkĂŞ
Ja w ciÂągu tygodnia kÂładĂŞ siĂŞ ok.00.00-1.00 a wstaje 6.30-7.00 :!:
Musi poprostu siĂŞ w to wtÂłoczyĂŚ i bardziej spokojnie podchodziĂŚ bo to faktycznie nie za dobrze wyglÂąda jak mistrzyni szycia z gÂłowy , ktĂłrÂą jest Anitka czyta wszystko z kartki Ale ja wieÂże Âże za tydzien dwa Anitka bedzie znowu w peÂłni sooper
Ale jak ona ma siê wt³oczyÌ i wryrobiÌ jak prowadzi poranek tylko 1 raz w tygodniu :!: :?: Tutaj musi byÌ zachowana ci¹g³oœÌ :!:
Jak ona nie zacznie pojawiaĂŚ sie czĂŞÂściej na wizji to w porankach nie bĂŞdzie juÂż tak dobra :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ