Poranek nadawany jest od wczesnych godzin rannych, ludzie ogl¹daj¹ ten program próbuj¹c zwlec siê z ³ó¿ka, a kiedy widz¹ zabieganych i zapracowanych dziennikarzy TVN24, to napewno od razu l¿ej im jest wstaÌ
To proponuje jeszce zrobiĂŚ gimnastykĂŞ w tym studiu

Co przecieÂż majÂą duÂżo miejsca

Wystarczy ÂściÂągnÂąc do tvn-u te panie co chyba zawsze na dwĂłjce rano ĂŚwiczÂą i nie wychodzÂąc z domu widzowei tvn24 bĂŞdÂą mieli ruch przez telewizorem
PS Dzisiaj siĂŞ dowiedziaÂłam, Âże Hanna Smoktunowicz ''doksztaÂłca siĂŞ'' w CNN - kto jest za tym, Âżeby JustynĂŞ Pochanke wysÂłaĂŚ np. do NBC albo CBS - rĂŞka w gĂłrĂŞ!
Jestem za ale proponujê j¹ wys³¹Ì do Foxnews

Tam siĂŞ nauczy jak jeszzce bardziej manipulowac faktami

a Nbc i CBS to za wysokei progi jak na niÂą
Dynamiczna telewizja, show - nie kaÂżdemu to odpowiada, ale Âświat zmierza w tym kierunku.
Tak wszystko zaminia siĂŞ w taniÂą i gÂłupia sensacjĂŞ
Bieganina, chaos ja w takich warunkach pracowaĂŚ nie umiem, nie dziwiĂŞ siĂŞ wiĂŞc Anicie, Âże gubi siĂŞ troszkĂŞ.
Anitka jest pedantkÂą i zwolenniczkÂą porzÂądku we wszystkim
JeÂśli moÂżna wtrÂąciĂŚ swoje przysÂłowiowe piĂŞĂŚ groszy, na Waszym miejscu juÂż bym pisaÂła do redakcji Faktu list - podobno czasami odpisujÂą!
Pewnie i tak to majÂą gdzieÂś ale wyÂślemy
PomysÂł z nowym programem Anity jest na tyle zaskakujÂącym pomysÂłem, Âże aÂż trudno w niego uwierzyĂŚ.
Ale prace rzeczywiÂście nad tym progrsmem trwajÂą
Tylko dlaczego dopiero we wrezÂśniu

Czy to oznacza, Âże do wrzeÂśnia bĂŞdzie taka sytuacja jaaka ma miejsce obecnie
¿e najpierw zepchniêto Anitê na dalszy plan, a teraz nagle sobie o Niej w TVN przypomniano - jeœli program w ogóle ma mieÌ jak¹œ ogl¹dalnoœÌ,
(tylko, czy mo¿na spekulowaÌ o ,,jakiejœ'' ogl¹dalnoœci w TVN24?) musi go prowadziÌ osoba, która z widzami rozstaje siê nie na d³u¿ej ni¿ dwa tygodnie, o której siê du¿o mówi i pisze w mediach. A Anita w Faktach popo³udniowych, tak jak i w TVN24, zauwa¿alna raczej na du¿¹ skalê nie jest.
A moÂże chcÂą jej daĂŚ ten program aby prawie caÂłkowicie jÂą z newsĂłw wywaliĂŚ czyli teÂż odebraĂŚ ostatecznie jakiekolwiek nadziej an powrĂłt Anitki do faktĂłw o 19
W tvn24 i w faktach popoÂłudniowych prawie, Âże jest postaciÂą nie znanÂą a wiĂŞkszoÂśc juÂż jen nie pamiĂŞta
Black pewnie marzy aby program byÂł na tvn-nie ale czy to moÂżliwe
PrzecieÂż tam by mogÂła byĂŚ wielkÂą gwiazdÂą i byĂŚ rozpoznawalana sprzez szerszÂą widowniĂŞ a jak wiemy do tego teraz ma prawo tylko pochanke
WiĂŞc jeÂśli planowany program ma wystartowaĂŚ, to chyba TVN bĂŞdzie musiaÂł znowu zrobiĂŚ Anicie sporej wielkoÂści promocjĂŞ medialnÂą, Âżeby ludzie mogli
sobie o Niej przypomnieĂŚ. I byĂŚ moÂże ten artykuÂł w Fakcie jest tej promocji poczÂątkiem?
Jak tak to dziwne, Âże tvn stoi za takimi paszkwilami na temat Anitki
Tylko dlaczego Fakt, niczym chorÂągiewka na zmiennym wietrze, raz powiewa przychylnoÂściÂą dla Anity, a kilka miesiĂŞcy wieje niczym niszczycielski ÂżywioÂł?
Bo fakt to najwiĂŞkszy szmtaÂławiec dostĂŞpny na rynku.

To siĂŞ nazywa koniunkturalizm
Sama wielokrotnie zauwaÂżaÂłam - troszeczkĂŞ Âżartobliwie, Âże postawa, uÂłoÂżenie ciaÂła Anity wzglĂŞdem biurka jest idealnie matematyczne Siedzi prosto, nie wierci siĂŞ w fotelu, ma iÂście szlacheckÂą postawĂŞ Ale Fakt to widziaÂł inaczej, nie wiem, czy nad tym rozpaczaĂŚ?
Boo to w koĂącu prawdziwa dama
Zdaniem PieczyĂąskiego program ma wystartowaĂŚ we wrzeÂśniu, tak? No to moÂże Anita zastÂąpi w TVN Najsztuba??! Taka myÂśl teÂż mi przemknĂŞÂła w ÂświadomoÂści!
Tylko, Âże program najsztuba notuje doÂśc dobre wyniki oglÂądalnoÂści
a nie chce mi siĂŞ wierzyĂŚ, Âże tvn nagle stanie siĂŞ stacjÂą kÂładacÂą duÂży nacisk na publicystykĂŞ

PrzecieÂż z Olejnik zrezygnowano
TVN to potrafi
Najpierw promuje a potem daje sobuie spokĂłj