Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

epsztajnek pisze:Dzisiaj obiecane "Joasiowe wieczorne uÂśmiechy".
A juÂż gasiÂłem komputer ale wstÂąpiÂłem sprawdzic czy nie przygotowaÂłeÂś jakiejÂś 'koÂłysanki' :aniol: Ale po takiej dawce to ja nie wiem czy spokojnie zasne :hmm: Postaram siĂŞ :aniol: Joasia tak Âładnie zachĂŞca Âżeby pozostaĂŚ przy tvn24 ,Âże juz prawie JÂą posÂłuchaÂłbym ;) Ale :nie: dziÂś
W tej czerwonej marynarce wyglada ... :roll: Strasznie rzadko JÂą zakÂłada nie wiedziec czemu :rydzyk:
I pomyÂśleĂŚ, Âże jeszcze tak niedawno ta dziewucha ÂśmiaÂło trzymaÂła kilkusekundowe spojrzenie w kamerĂŞ. A dzisiaj - oczka ,myk, w bok...
Bo nas szybko"kupiÂła"tym zabĂłjczym spojrzeniem i pomyÂślaÂła,Âże juÂż siĂŞ nie musi staraĂŚ :nie: Chyba najprostsze wytÂłumaczenie:bo chyba bardziej nieÂśmiaÂła siĂŞ nagle nie staÂła-to chyba raczej niemoÂżliwe :> Jak wrĂłci to JÂą od nowa poinstruujemy :aniol: -bo teraz to moÂże nie miec sensu :stop: .Joasiu zrĂłb nam niespodziankĂŞ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dzisiaj obiecane "Joasiowe wieczorne uÂśmiechy".
Nooooooooo, epsztajnek super :!: :jupi: :tanczy:
AÂśka kiedyÂś byÂła taka fajna, te uÂśmiechy od razu napawaÂły optymizmem, a teraz jak koĂączy serwis to gÂłowa od razu w kartki i Âżadnego uÂśmiechu ;(
Ale po takiej dawce to ja nie wiem czy spokojnie zasne
Ta noc by³a bardzo gor¹ca, gdybym to obejrza³ po pó³nocy, ju¿ bym nie zasn¹³. Za to dziœ zaserwowa³em sobie Joasie na œniadanie, tak zamiast kawy na rozbudzenie :P
Joasiu zrĂłb nam niespodziankĂŞ
JuÂż to widze... :>\

Joasiu, Ty tak ca³y czas przypominasz, ¿e informacje na bie¿¹co w tvn24. Mog³abyœ kiedyœ powiedzieÌ 'dobranoc'. 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Wczoraj czytalem na portalu tvn24 Âże jest jakiÂś KryĂąski konsulem generalnym w Brazylii :shock: :shock: :shock:
A jeÂśli to wĂłj Joasi :shock: :shock: :shock:
ZgÂłaszaĂŚ siĂŞ na ochotnika kto pojedzie do Brazylii zbada sprawĂŞ :cicho:

CoÂśta Joasia sÂłabo siĂŞ uÂśmiechaÂła na materiale epsztajnka :roll:
A moÂże ona nigdy siĂŞ Âładnie nie uÂśmiechaÂła tylko my ulegliÂśmy zbiorowej histerii :shock:
A moze mnie siĂŞ coÂś pochrzaniÂło :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

RzeczywiÂście chyba to wyobraÂżenie o tych uÂśmiechach jest troche wyimaginowane. Ale to nie zmienia fakty, Âże kiedyÂś te uÂśmiechy byÂły sympatyczniejsze niÂż teraz :?
maxxx

Panowie cos s³abo z Nami skoro zaczynamy poddawaÌ pod w¹tpliwoœÌ uœmiech Joanny ;(
CzyÂżby nasz"zwiÂązek" z JoasiÂą przeÂżywal kryzys :shock: :devil:
Sami podbijaliÂśmy sukcesywnie bĂŞbenek pod nazwÂą "uÂśmiech Joasiowy" i teraz jak ktoÂś postronny to przeczyta to co sobie pomyÂśli,Âże rozmawiamy o jakiejÂś fikcji :shock:
Joasia musisz nas natychmiast wybawiĂŚ z kompromitacji :shock: :shock: :shock:
TrochĂŞ histeryzujemy- 'to pewne'-ale teÂż coÂś w tej uÂśmiechniĂŞtej buÂźce musi byĂŚ niezwykÂłego :spiewa:
adam pisze:A jeÂśli to wĂłj Joasi
ZgÂłaszaĂŚ siĂŞ na ochotnika kto pojedzie do Brazylii zbada sprawĂŞ
No to jest jakis ochotnik :?: Za JoasiÂą by pojechali ale za wujaszkiem juÂż nie :nie: :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Przepraszam, ¿e trochê pofilozofujê, ale tak to dziwnie z nami, ludŸmi jest. Jak czegoœ przyjemnego zabraknie, zaczynamy "to" we wspomnieniach koloryzowaÌ. Jak montowa³em swój materia³, wydawa³o mi siê , ¿e legendarny :lol2: Joasiowy uœmiech polega³ na "zrobieniu dziubka" i kilkusekundowym patrzeniu w kamerê z tak¹ min¹. Ech ta mina, panowie, ta mina :rozglada: A kiedy Joasia zaczê³a natychmiast po po¿egnaniu spuszczaÌ g³owê w dó³, zabrak³o nam tego spojrzenia, i zaczêliœmy "koloryzowaÌ".
Joasia zawsze ¿yczy spokojnego wieczoru, nigdy dobrej nocy :( . Mo¿e dla niej o pó³nocy wieczór dopiero siê zaczyna :devil: )
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kiedy Joasia zaczê³a natychmiast po po¿egnaniu spuszczaÌ g³owê w dó³, zabrak³o nam tego spojrzenia, i zaczêliœmy "koloryzowaÌ".
DokÂładnie.
CzyÂżby nasz"zwiÂązek" z JoasiÂą przeÂżywal kryzys
to nieuniknione. Joasia zostawiÂła nas bez poÂżegnania. W tej chwili jesteÂśmy w separacji.
Joasia musisz nas natychmiast wybawiĂŚ z kompromitacji
MyslĂŞ, ze ona tylko czeka aÂż sie skompromitujemy ;( Joasiu, niedoczekanie twoje :nie:
No to jest jakis ochotnik Za JoasiÂą by pojechali ale za wujaszkiem juÂż nie
Ja podziĂŞkujĂŞ. KiedyÂś juÂż byÂła rozmowa z tym KryĂąskim i pokazywali jego zdjĂŞcie. Twarz nieciekawa, wiĂŞc on chyba nie moÂże byĂŚ z tych KryĂąskich :?
maxxx

epsztajnek pisze:A kiedy Joasia zaczê³a natychmiast po po¿egnaniu spuszczaÌ g³owê w dó³, zabrak³o nam tego spojrzenia, i zaczêliœmy "koloryzowaÌ".
Joasia musi wiedzieĂŚ,Âże Jej uÂśmiech musi byĂŚ w korelacji ze spojrzeniem bo inaczej to nie wystarcza prawdziwym znawcÂą Joasiowych min :nie:
arczi pisze:to nieuniknione. Joasia zostawiÂła nas bez poÂżegnania. W tej chwili jesteÂśmy w separacji
Nie daÂła Nam buzi nawet na poÂżegnanie ;( Dobrze,Âże jeszcze nie ma sprawy rozwodowej w sÂądzie.. :devil:
Joasiu, niedoczekanie twoje
JuÂż po naszych wpisach widzi,Âże zaczynamy powoli wybrzydzaĂŚ :tanczy: Tak wiĂŞc jeÂśli myÂślaÂła ,Âże skompromituje nas w opinii publicznej tym,Âże bedziemy Âślepo powtarzaĂŚ jak mantrĂŞ jak to siĂŞ Âślicznie uÂśmiecha-gdy de facto zaprzestaÂła to robiĂŚ :rozglada: :stop: -wychodzÂąc tym samym na wariatĂłw :roll: to siĂŞ pomyliÂła :aniol:
Otó¿ Joasiu jesteœmy realistami 8) I tylko realne uœmiechy bed¹ ubóstwiane i analizowane :aniol:
Ja podziĂŞkujĂŞ. KiedyÂś juÂż byÂła rozmowa z tym KryĂąskim i pokazywali jego zdjĂŞcie. Twarz nieciekawa, wiĂŞc on chyba nie moÂże byĂŚ z tych KryĂąskich
TeÂż kiedyÂś jakiegoÂś widziaÂłem-moÂże to ten o ktĂłrym mĂłwisz.. :wariat:
Znajdziemy takiego wujaszka czy ojca i co :devil: Jeszcze Nas zbije,Âże wypisujemy gÂłupoty po necie o jego cĂłrce etc :stop: :stop:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia musi wiedzieĂŚ,Âże Jej uÂśmiech musi byĂŚ w korelacji ze spojrzeniem bo inaczej to nie wystarcza prawdziwym znawcÂą Joasiowych min
Joasiu, dopuki serwis trwa i nie zaczynaja sie reklamy, masz siĂŞ patrzeĂŚ w kamere i siĂŞ mocno uÂśmiechaĂŚ :!:
jeszcze nie ma sprawy rozwodowej w sÂądzie..
Lada dzieĂą moÂżemy dostaĂŚ wezwanie do sÂądu. I jeszcze dodatkowo oskarÂżenie o molestowanie :P
Znajdziemy takiego wujaszka czy ojca i co Jeszcze Nas zbije,Âże wypisujemy gÂłupoty po necie o jego cĂłrce etc
Jeszcze siedzi tam w Brazylii od kilkunastu lat, troche polskiego zapomniaÂł i moÂże Âźle zrozumieĂŚ co tu piszemy :rozglada: :spiewa:
maxxx

Cisza na morzu Joasia Âśpi kto sie odezwie bedzie zÂły :devil:
Joanno zrĂłb cos z tym bo nie widziaÂłem tvn 24 od jakiegoÂś 1.5 dnia :spiewa: :spiewa:
Joasiu, dopuki serwis trwa i nie zaczynaja sie reklamy, masz siĂŞ patrzeĂŚ w kamere i siĂŞ mocno uÂśmiechaĂŚ
JuÂż zapewne zaczĂŞÂła to ĂŚwiczyĂŚ odbijajÂąc sie od lazurowego wybrzeÂża :aniol:
WyobraÂża sobie,Âże tam po drugiej stronie tafli wodnej jesteÂśmy My.O tak na pewno tak robi :devil:
Lada dzieĂą moÂżemy dostaĂŚ wezwanie do sÂądu. I jeszcze dodatkowo oskarÂżenie o molestowanie
Nie zdziwÂłbym sie jakby w IV RP takie pisanie podchodziÂło pod ten paragraf :spiewa:
Jeszcze siedzi tam w Brazylii od kilkunastu lat, troche polskiego zapomniaÂł i moÂże Âźle zrozumieĂŚ co tu piszemy
A sÂą tacy co to po 3 latach nie potrafiÂą mĂłwiĂŚ po polsku :szalony:

P.S Arczi-a TwĂłj opis to mi sie kojarzy z taka piosenka"TĂŞsknie tĂŞsknota pÂłone"-Joasia to zna zapewne.Ona lubi takie rytmy :D :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joanno zrĂłb cos z tym bo nie widziaÂłem tvn 24 od jakiegoÂś 1.5 dnia
A ile ju¿ Joasi nie widzia³eœ? Zdaje siê 2 tyg. W Polsce chyba o ile siê nie myle przys³uguje 26 dni urlopu/ rok, oko³o 4 tygodni. Wiêc jeœli Joasia ju¿ czêœci nie wykorzysta³a, to mo¿esz jej nie widzieÌ jeszcze nastêpne 2 tygodnie ;( Mo¿e zostawi sobie jednak trochê na póŸniej. Gorzej jeœli ma jeszcze nadgodziny......
JuÂż zapewne zaczĂŞÂła to ĂŚwiczyĂŚ odbijajÂąc sie od lazurowego wybrzeÂża
To my tam jesteÂśmy jako odbijajÂąca siĂŞ twarz Joasi:?: :devil: Nie wiem, czy AÂśka uÂżyczyÂłaby nam swojej twarzy.
Ale zapewne jak tam jakaœ rybka przep³ywa, to wyobra¿a sobie, ¿e to My, ³apie j¹ w ³ape i mocno œciska. PóŸniej z litoœci, jak ju¿ widzi, ¿e siê rybka dusi, wrzuca j¹ do wody.
Nie Âładnie KryĂąska :!: :devil:
A sÂą tacy co to po 3 latach nie potrafiÂą mĂłwiĂŚ po polsku
Mam nadziejĂŞ, Âże Joasia po urlopie w tropikach i obcowaniu wÂśrĂłd plemion afrykaĂąskich jeszcze coÂś z polskiego pamiĂŞta. Joasiu, tylko nie zachowuj siĂŞ jak dzikus jak juÂż do nas wrĂłcisz!
Joasia to zna zapewne.Ona lubi takie rytmy

Joasia pewnie lubi piosenki ogniskowe przy ktĂłrych moÂżna sobie wypiĂŚ :P
maxxx

A ile juÂż Joasi nie widziaÂłeÂś? Zdaje siĂŞ 2 tyg
No w niedziele bedzie 2 ;(
WiĂŞc jeÂśli Joasia juÂż czĂŞÂści nie wykorzystaÂła, to moÂżesz jej nie widzieĂŚ jeszcze nastĂŞpne 2 tygodnie
Pesymista :shock:
To my tam jesteÂśmy jako odbijajÂąca siĂŞ twarz Joasi:?: Nie wiem, czy AÂśka uÂżyczyÂłaby nam swojej twarzy.
:devil: No faktycznie droba sprzecznoœÌ bo nie mog³aby siê odbijaÌ a jednoczeœnie widzieÌ nas pod toni¹ wodn¹ :P Zwale ten b³¹d na karb 2 egzaminów i padaj¹cego gradu ,który sie tak t³uk ,¿e nawet myœli nie s³ysza³em :spiewa:
Ale zapewne jak tam jakaÂś rybka przepÂływa, to wyobraÂża sobie, Âże to My, Âłapie jÂą w Âłape i mocno Âściska.
I caÂłuje JÂą w dziubek :P
PóŸniej z litoœci, jak ju¿ widzi, ¿e siê rybka dusi, wrzuca j¹ do wody.
Nie Âładnie KryĂąska
AÂż rybeczce oczy wychodzÂą z orbit :shock: ;(
Ciekawe jakie by miaÂła trzy zyczenia do zÂłotej rybki :mhm: Pewnie miaÂłaby 4tery :spiewa: UkatrupiĂŚ:1)adama2)epsztajnka3)arcziego4)maxxxa :devil:
Rybka jednego uratuje ktĂłrego czeka raj z JoasiÂą :spiewa:
Joasiu, tylko nie zachowuj siĂŞ jak dzikus jak juÂż do nas wrĂłcisz!
Tak j¹ te plemiona zmieni¹,¿e bedzie taka dzika,¿e bedzie patrzeÌ siê tylko w stó³ prezenterski :devil: Sorry Asia-juz nie bede z³oœliwy :stop: :spiewa: :spiewa:
Joasia pewnie lubi piosenki ogniskowe przy ktĂłrych moÂżna sobie wypiĂŚ
ZnĂłw pogadamy o alkoholu :devil: :cicho: :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

P.S Arczi-a TwĂłj opis to mi sie kojarzy z taka piosenka"TĂŞsknie tĂŞsknota pÂłone"-
....czekam z utĂŞsknieniem i zapuszczam juÂż korzenie,
proszĂŞ ciĂŞ przyjedÂź !
Takiej miÂłoÂści siĂŞ dzisiaj nie spotyka,
Kto by tak zechcia³ czekaÌ wci¹¿ i czekaÌ,
Kto by tak zechcia³ têskniÌ wci¹¿ i têskniÌ,
chyba tylko ja....

Nie, to nie to, tylko dawno nie ÂśpiewaÂłem Joasi "Czerwonych Gitar" :wariat:
maxxx

Pewnie na TwĂłj przyjazd nie doczekam siĂŞ.
ZnĂłw nadejdzie zima, Âśnieg przysypie mnie,
ÂŚnieg przysypie mnie. Co z TobÂą jest? Co jest?
ChoĂŚbym tak na Ciebie wiecznie czekaĂŚ miaÂł -
JuÂż stÂąd nie odejdĂŞ, dalej bĂŞdĂŞ staÂł,
Dalej bêdê sta³, wci¹¿ bêdê sta³, my girl, my girl ...

To tez nie to :cicho: -ale trzeba byÂło dospiewaĂŚ :spiewa:
Ja jestem niecierpliwy tak wiĂŞc nie czekaÂłbym :nie: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Pesymista
Po prostu myÂślĂŞ realnie. Joasia mogÂła specjalnie tak zrobiĂŚ, Âżeby nas sprawdziĂŚ. Kobitki lubiÂą wystawiaĂŚ mĂŞÂżczyzn na prĂłbĂŞ :P
I caÂłuje JÂą w dziubek
Naprawde myÂślisz, Âże Joasia byÂłaby tak wspaniaÂłomyÂślna?
Ciekawe jakie by miaÂła trzy zyczenia do zÂłotej rybki Pewnie miaÂłaby 4tery UkatrupiĂŚ:1)adama2)epsztajnka3)arcziego4)maxxxa
AÂśka jest cwana. To byÂłoby jedno Âżyczenie i 2 by jej jeszcze zostaÂły 8) Ciekawe jak by je wykorzystaÂła. Pewnie coÂś dla siebie- ona taka egoistyczna jest :devil: :devil:
Rybka jednego uratuje ktĂłrego czeka raj z JoasiÂą
:klamca: Joasia by nikogo z nas nie przygarnĂŞÂła ;( ;(
Tak j¹ te plemiona zmieni¹,¿e bedzie taka dzika,¿e bedzie patrzeÌ siê tylko w stó³ prezenterski
Albo bĂŞdzie biegaĂŚ po studio, waliĂŚ siĂŞ Âłapami w piersi i skakaĂŚ po kamerach :devil:

Te teksty piosenek doskonale odzwierciedlajÂą nasz stan uczuĂŚ wobec Joasi :roll: Joasia uwielbia nas katowaĂŚ :twisted:
ODPOWIEDZ