Anita Werner
Moderator: Łukasz
Kwiatku kiedy DÂżastina ma dopiero 34 lata
Menopauza jest póŸniej
nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ ze chce kolejnego dziecka
z resztÂą to dobrze Zuzia na pewno siĂŞ ucieszy
a co do tego czy jest to radosna wiadomoœÌ to ja jakoœ siê nie cieszê ¿e znieknie bo na pewno nie dadza na zastêpstwo Anitki
tylko znowu jakiegoÂś kretyĂąskiego A*tomata vide a*tomata,a*tomatka,grass...
i wogule nie bĂŞdzie siĂŞ FucktĂłw daÂło oglÂądaĂŚ...
Szkoda ze na powrĂłt naszje ulubienicy nie ma co liczyĂŚ....

nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ ze chce kolejnego dziecka

z resztÂą to dobrze Zuzia na pewno siĂŞ ucieszy

a co do tego czy jest to radosna wiadomoœÌ to ja jakoœ siê nie cieszê ¿e znieknie bo na pewno nie dadza na zastêpstwo Anitki

Szkoda ze na powrĂłt naszje ulubienicy nie ma co liczyĂŚ....
Android <3
Teraz nie mam czasu na dÂługie wypowiadanie siĂŞ ( :? ), jak bĂŞdĂŞ miaÂł wiĂŞcej wolnego czasu wypowiem siĂŞ. Narazie powiem tylko tyle, Âże Anita w dzisiejszych FAKTACH wg mnie byÂła pogodniejsza niÂż np. w piÂątek
I 12 capsĂłw, ktĂłre zrobiÂłem podczas programu...

MogÂą czasem dÂługo siĂŞ ÂładowaĂŚ... to INTERIa... :?

MogÂą czasem dÂługo siĂŞ ÂładowaĂŚ... to INTERIa... :?
MoÂże i byÂła ale miaÂła takie niechlujne wÂłosy............
I skoĂączyÂła wczeÂśniej niÂż Pati, pkt 17.
Ale powiedziaÂła do zobaczenia jutro.....w Faktach?
I skoĂączyÂła wczeÂśniej niÂż Pati, pkt 17.
Ale powiedziaÂła do zobaczenia jutro.....w Faktach?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
MI teÂż siĂŞ nie podoba nowa fryzura AnitkiMoÂże i byÂła ale miaÂła takie niechlujne wÂłosy............

TrcohĂŞ tak ale za to dzisiaj dziwnie mĂłwiÂła i akcenotowaÂł gÂłoski. Tak siĂŞ trochĂŞ zatrzymywaÂła tzn. nie mĂłwiÂła tak pÂłynniewg mnie byÂła pogodniejsza niÂż np. w piÂątek

To pisa³a siemiankowska wiêc wstrzemiê¿lwoœc w dokonywaniu ocen jest wskazanaa co do tego czy jest to radosna wiadomoœÌ to ja jakoœ siê nie cieszê ¿e znieknie bo na pewno nie dadza na zastêpstwo Anitki tylko znowu jakiegoœ kretyùskiego A*tomata vide a*tomata,a*tomatka,grass...

Wiadomo, Âże nasza Anitki juÂż na 19 nie wrĂłci i do wrzeÂśnia wszyscy bĂŞdÂą mieli awanse i sznae na rozwĂłj a Anitka bĂŞdzie siĂŞ pieprzyÂła dalej z tym porankiem
Dzisiaj oczywiÂście w rozmowie o 9 jej nie byÂło
Tak siê zastanawiam czy ona jest œlepa i nie widzi tego co siê wokó³ niej dzieje

Ona musi to widzieĂŚ, Âże w obecnej chwili jest na samym poboczu i niech nie liczy na to Âże to siĂŞ szybko zmieni

Dzisiaj mija dokÂładnie rok od chwili kiedy Anitka poprowadziÂła swoje pierwsze Fakty o 19

A capsy siĂŞ nie wyÂświetlajÂą bo sa Âźle wstawione

Lubie jak kombinuje bo i sam kombinuje ale wiem po sobie Âże nie zawsze to wychodzi in plus. DziÂś jej nie wyszÂło.
ale to rzadko siĂŞ pieprzy, tylko raz w tygodniumichos pisze: Anitka bĂŞdzie siĂŞ pieprzyÂła dalej z tym porankiem![]()
![]()
![]()
byÂła Kasia Kolenda i zauwaÂżyÂłem Âże powiedziaÂła PaĂąstwa goÂściem nie wspominajÂąc o sobie i nie goÂściem TVN24. I na zakoĂączenie dodaÂła KatarzynaKolenda-Zaleska tak jak robi to od dawna Monika Olejnik.michos pisze:Dzisiaj oczywiÂście w rozmowie o 9 jej nie byÂło
Ostatnio zmieniony poniedziałek 31 sty 2005, 17:48 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
W piÂątek rĂłwnieÂż nie wyszÂłoLubie jak kombinuje bo i sam kombinuje ale wiem po sobie Âże nie zawsze to wychodzi in plus. DziÂś jej nie wyszÂło.

Jakbym chciaÂł mieĂŚ pierwsze fakty z AnitkÂą
Wirtualne media napisaÂły
Czyli ju¿ nawet nie mamy co liczyÌ, ¿e Anitka pojawi siê przynajmiej 2 razy w tygodniuG³ównym prowadz¹cym nowe pasmo poranne jest Jakub Porada.

No tak w koĂącu za duÂżo to osĂłb to oglÂąda wiĂŞc trzeba zrobiĂŚ tak aby wdiz tvn24 ledwo co kojarzyÂł kto to jest Anita WernerJak wynika z badaĂą AGB, w godzinach od 6.30 do 9.30 (od poniedziaÂłku do piÂątku) TVN24 jest jednÂą z piĂŞciu najchĂŞtniej oglÂądanych stacji telewizyjnych. UdziaÂł w rynku oglÂądalnoÂści w grupie 16-49, o zarobkach powyÂżej Âśredniej, wynosi 3,3%.

Moim zdaniem Anitka jakby jest jednÂą nogÂą na wylocie z tvn24 bo ma tylko 1 dyÂżur ktĂłry trwa 2,5h wiĂŞc ona jako jedyna jest tak rzadko i tak krĂłtko

-
- Fan Forum
Smutne to, co piszesz michos, ale prawdziwe :sad:
Nawet jeÂśli siĂŞ mylisz co do tego, Âże dni Anity w tvn i tvn24 sÂą policzone, to to, co dzieje siĂŞ teraz nie cieszy, wrĂŞcz zÂłoÂści
Nawet œwiadomoœÌ ''wrzeœniowego prze³omu'' coraz bardziej wydaje siê byÌ rzecz¹ niemo¿liw¹ w realizacji :sad:
Rok temu by³o wspaniale, ¿a³ujê, ¿e nie by³o mi dane ''byÌ z Anit¹'' od pocz¹tku przygody z g³ównymi :sad:
To ÂżaÂłosne, Âże musimy siĂŞ cieszyĂŚ zaledwie z tego, Âże Anita zapowiedziaÂła siĂŞ na jutrzejsze popoÂłudniowe.
P. Pochanke w ci¹¿y
No, no, no - kto by siĂŞ spodziewaÂł

Teraz tym bardziej ÂśmieszÂą mnie ploteczki dwĂłch paĂą, ktĂłrych rozmowĂŞ niechcÂący podsÂłuchaÂłem.
Mianowicie, mĂłwiÂły o nowej kobiecie Ibisza, jakiejÂś ''wyszczekanej'' dziennikarce z FaktĂłw. Kiedy usÂłyszaÂłem to okreÂślenie - ''wyszczekana'' - od razu pomyÂślaÂłem o p. Pochanke

Ale w Âświetle tego, co wiemy o p. Pochanke, gÂłupotÂą z jej strony byÂłoby zadawanie siĂŞ z kimkolwiek innym niÂż p. PieczyĂąski
Nawet jeÂśli siĂŞ mylisz co do tego, Âże dni Anity w tvn i tvn24 sÂą policzone, to to, co dzieje siĂŞ teraz nie cieszy, wrĂŞcz zÂłoÂści

Rok temu by³o wspaniale, ¿a³ujê, ¿e nie by³o mi dane ''byÌ z Anit¹'' od pocz¹tku przygody z g³ównymi :sad:
To ÂżaÂłosne, Âże musimy siĂŞ cieszyĂŚ zaledwie z tego, Âże Anita zapowiedziaÂła siĂŞ na jutrzejsze popoÂłudniowe.
P. Pochanke w ci¹¿y

Teraz tym bardziej ÂśmieszÂą mnie ploteczki dwĂłch paĂą, ktĂłrych rozmowĂŞ niechcÂący podsÂłuchaÂłem.
Mianowicie, mĂłwiÂły o nowej kobiecie Ibisza, jakiejÂś ''wyszczekanej'' dziennikarce z FaktĂłw. Kiedy usÂłyszaÂłem to okreÂślenie - ''wyszczekana'' - od razu pomyÂślaÂłem o p. Pochanke

Ale w Âświetle tego, co wiemy o p. Pochanke, gÂłupotÂą z jej strony byÂłoby zadawanie siĂŞ z kimkolwiek innym niÂż p. PieczyĂąski

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
hmmm w soomie bardzo smutna rocznica
nikt rok temu by nie pomyÂślaÂł Âże tak siĂŞ to wszystko potoczy
niestety skoro ju¿ nawet g³ównym prowadz¹cym poranków niemoze byÌ to nie mo¿na tego widzieÌ w jasnych barwach...
Co do samej Anitki to mogÂła by juÂż troszkĂŞ wÂłosy skrĂłciĂŚ i na pweno lepiej jej w krĂŞconych
Bardzo Âładnie dzisaij prowadziÂła tylko pare razy niestety siĂŞ przejĂŞzyczyÂła i ta uwaga o godzinie nie byÂła sesnowna ale poza tym sooper

niestety skoro ju¿ nawet g³ównym prowadz¹cym poranków niemoze byÌ to nie mo¿na tego widzieÌ w jasnych barwach...

Co do samej Anitki to mogÂła by juÂż troszkĂŞ wÂłosy skrĂłciĂŚ i na pweno lepiej jej w krĂŞconych

Nigdy nic nie wiadomoAle w Âświetle tego, co wiemy o p. Pochanke, gÂłupotÂą z jej strony byÂłoby zadawanie siĂŞ z kimkolwiek innym niÂż p. PieczyĂąski

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Tak Âżyjemy w ciÂągÂłej nieÂświadomoÂści i niepewnoÂści jutraSmutne to, co piszesz michos, ale prawdziwe
Nawet jeœli siê mylisz co do tego, ¿e dni Anity w tvn i tvn24 s¹ policzone, to to, co dzieje siê teraz nie cieszy, wrêcz z³oœci Nawet œwiadomoœÌ ''wrzeœniowego prze³omu'' coraz bardziej wydaje siê byÌ rzecz¹ niemo¿liw¹ w realizacji

PatrzÂąc na to wszystko i porĂłwnujÂąc to do tego co majÂą inni to wszytko nam siĂŞ rozjaÂśnia i widzimy caÂłkowity brakj Anitki w grafiku od dÂłuÂższego czasu

"wiem, Âże nic nie wiem"-to pasuje do tej sytuiacji jak do caÂłego naszego Âżycia

Nie pamiêtam dok³adnie jak wygl¹da³a i co mówi³a ale pamiêtamn jak siê cieszy³em z jej widoku tamRok temu by³o wspaniale, ¿a³ujê, ¿e nie by³o mi dane ''byÌ z Anit¹'' od pocz¹tku przygody z g³ównymi

NIe przepuÂściĂŞÂłm Âżadnych faktĂłw z AnitkÂą

Teraz tylko trochĂŞ ÂżaÂłujĂŞ(trochĂŞ bo to smutne wszystko jest), Âże nie nagraÂłem sobie wtedy tego na video i Âże skasowaÂłem wiele innych wspaniaÂłych wydaĂą faktĂłw w jej wykonaniu
Ja byÂłem peÂłen nadziei i optymizmuhmmm w soomie bardzo smutna rocznica nikt rok temu by nie pomyÂślaÂł Âże tak siĂŞ to wszystko potoczy

Id¹c dalej mo¿na siê spodziewaÌ, ¿e rola Grzegorz Kajdanowicz*ów i ich waga dla tvn-u bêdzie rosn¹Ì w si³êniestety skoro ju¿ nawet g³ównym prowadz¹cym poranków niemoze byÌ to nie mo¿na tego widzieÌ w jasnych barwach...

MOgÂą sobie tÂłumaczenia czy usprawiedliweinia nam przedstawiac jakie chcÂą ale faktĂłw nie oszukajÂą

To prawdaCo do samej Anitki to mogÂła by juÂż troszkĂŞ wÂłosy skrĂłciĂŚ i na pweno lepiej jej w krĂŞconych

Tak przejĂŞzyczyÂła siĂŞ i dziwne rzezcy z gÂłosikiem robiÂłaBardzo Âładnie dzisaij prowadziÂła tylko pare razy niestety siĂŞ przejĂŞzyczyÂła i ta uwaga o godzinie nie byÂła sesnowna ale poza tym sooper

DopĂłki nie poznamy peÂłnych faktĂłw i wszytkiego co jest nam niezbĂŞdne do potwierdzenia lub zaprzeczenia dopĂłty niczego do koĂąca nie moÂżemy byĂŚ pewniNigdy nic nie wiadomo

[/quote]ja chcĂŞ jÂą zobaczyĂŚ ÂłysÂą
Takich gÂłupot to sobe nie rĂłbmy bo to z rĂłznymi rĂłwniez tragicznymi i obrzydliwymi rzeczami w historii moÂże nam siĂŞ kojarzyĂŚ
-
- Fan Forum
Faktycznie, mo¿e te fryzury Grzesioo odpuœÌ sobie, pozostaù przy komiksach, s¹ œwietne 
ZastanawiaÂłem siĂŞ dlaczego nawet w tvn24 AnitĂŞ praktycznie w 100% zdjĂŞto z wizji
(Bo stoÂłek w tvn, wszyscy wiemy dziĂŞki komu Anita utraciÂła
)
DoszedÂłem do wniosku, Âże znowu tym razem juz nie p. Pochanke, stanĂŞÂła komuÂś na drodze do sukcesu.
Najprawdopodobniej tvn i tvn24 musi kogoÂś z wytypowaĂŚ do WiktorĂłw, czy to w kat. debiut, Anita ma to juÂż za sobÂą, czy dÂługosystanosowiec. Inni - najwyraÂźniej Porada, moÂże Kolenda-Zaleska - ''pracujÂą'' na nagrodĂŞ

Albo Anita byÂła z kimÂś umĂłwiona po 17-stej
i zagalopowaÂła siĂŞ gÂłoÂśno myÂślÂąc o tym, ktĂłra juÂż godzina 
Albo, gdy powiedziaÂła: ,,To wszystko w Faktach o 16.45...'' nie chcÂąc by ktoÂś pomyÂślaÂł, Âże wÂłaÂśnie jest 16.45, dodaÂła, ktĂłra tak naprawdĂŞ jest godzina

Albo po prostu zauwaÂżyÂła, Âże wyrobili siĂŞ z caÂłym programem tak jak byĂŚ powinno, czyli punkt 17-sta
, a nie jak to zwykle bywaÂło 2, 3, 4 minuty po 
Wirtualne media pisze:G³ównym prowadz¹cym nowe pasmo poranne jest Jakub Porada.
ZastanawiaÂłem siĂŞ dlaczego nawet w tvn24 AnitĂŞ praktycznie w 100% zdjĂŞto z wizji

(Bo stoÂłek w tvn, wszyscy wiemy dziĂŞki komu Anita utraciÂła

DoszedÂłem do wniosku, Âże znowu tym razem juz nie p. Pochanke, stanĂŞÂła komuÂś na drodze do sukcesu.
Najprawdopodobniej tvn i tvn24 musi kogoÂś z wytypowaĂŚ do WiktorĂłw, czy to w kat. debiut, Anita ma to juÂż za sobÂą, czy dÂługosystanosowiec. Inni - najwyraÂźniej Porada, moÂże Kolenda-Zaleska - ''pracujÂą'' na nagrodĂŞ

Faktycznie, przekrĂŞcaÂła wyraz prawie w kaÂżdym wejÂściu, kiedyÂś jej siĂŞ to nie zdarzÂło, a na zakoĂączenie, to byÂło coÂś nowegomichos pisze:Tak przejĂŞzyczyÂła siĂŞ i dziwne rzezcy z gÂłosikiem robiÂła.
A czy ta uwaga z godzinÂą byÂła sÂłuszna NIe wiem MogÂła powiedzieĂŚ, mogÂła tego nie zrobiĂŚ, ale nic siĂŞ nie staÂło jak to uczyniÂła.

Albo, gdy powiedziaÂła: ,,To wszystko w Faktach o 16.45...'' nie chcÂąc by ktoÂś pomyÂślaÂł, Âże wÂłaÂśnie jest 16.45, dodaÂła, ktĂłra tak naprawdĂŞ jest godzina

Albo po prostu zauwaÂżyÂła, Âże wyrobili siĂŞ z caÂłym programem tak jak byĂŚ powinno, czyli punkt 17-sta

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Mi tam podobaÂło siĂŞ zakoĂączenie. Zreszto Anita ma jedne z lepszych zakoĂączeĂą, jeszcze jak siĂŞ uÂśmiechnie tak szczerze. ChoĂŚ i te sztuczne uÂśmieszki w jej wydaniu czy Doroty Wysockiej teÂż siĂŞ mi podobajÂą. W sztucznych, wymuszonych zakoĂączeniach najlepsza byÂła Iwona Radziszewska.
w prostych teÂż jej dobrze ale powinny byĂŚ krĂłtkie... a jak ma takie dÂługie jak teraz powinny byĂŚ krĂŞconeNajlepiej jej wkrĂŞconych a ona znĂłw coÂś nie potrzebnie kombinuje

chyba nie jest na wylocie skoro dostanie ten nowy program... jak by jÂą chceli wywaliĂŚ to by jej go nie dali... :? Poprostu chcÂą ja zniszczyĂŚ medialnie dalej zachowujÂąc w stacji...Moim zdaniem Anitka jakby jest jednÂą nogÂą na wylocie z tvn24 bo ma tylko 1 dyÂżur ktĂłry trwa 2,5h wiĂŞc ona jako jedyna jest tak rzadko i tak krĂłtko
DokÂładnie niestety tak wÂłasnie jest.PamiĂŞtaj Âże oni majÂą teraz inne gwiazdy a nie AnitkĂŞ...Nie zapominaj o rĂłznego rodzju a*tomatach.No tak w koĂącu za duÂżo to osĂłb to oglÂąda wiĂŞc trzeba zrobiĂŚ tak aby wdiz tvn24 ledwo co kojarzyÂł kto to jest Anita Werner
dokÂładnie... to Âźle siĂŞ kojarzy a nie chcemy przecieÂż takiego widoku wiĂŞcej oglÂądaĂŚTakich gÂłupot to sobe nie rĂłbmy bo to z rĂłznymi rĂłwniez tragicznymi i obrzydliwymi rzeczami w historii moÂże nam siĂŞ kojarzyĂŚ

dla mnie nie byÂła potrzebna a Anitka tylko siĂŞ niepotrzebnie zamotaÂła... a moze zdziwiÂło jÂą Âże tak szybko siĂŞ uwinĂŞliMogÂła powiedzieĂŚ, mogÂła tego nie zrobiĂŚ ale nic siĂŞ nie staÂło jak to uczyniÂła

Caly czas roœnie maja jeszcze jakby co a*tomatkê i Grassa...Id¹c dalej mo¿na siê spodziewaÌ, ¿e rola Grzegorz Kajdanowicz*ów i ich waga dla tvn-u bêdzie rosn¹Ì w si³ê
Kto mĂłgÂł przypuszczaĂŚ Âże nie bĂŞdzie juÂż czego o 19.00 nagrywaĂŚTeraz tylko trochĂŞ ÂżaÂłujĂŞ(trochĂŞ bo to smutne wszystko jest), Âże nie nagraÂłem sobie wtedy tego na video i Âże skasowaÂłem wiele innych wspaniaÂłych wydaĂą faktĂłw w jej wykonaniu

Android <3