Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Co w ci¹¿y?? Ja myœla³em ¿e D¿astina to ju¿ po menopauzie... no co¿ cuda siê zdarzaj¹!!
Żartowałem.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kwiatku kiedy D¿astina ma dopiero 34 lata :) Menopauza jest póŸniej :)
nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ ze chce kolejnego dziecka :)
z resztÂą to dobrze Zuzia na pewno siĂŞ ucieszy :)

a co do tego czy jest to radosna wiadomoœÌ to ja jakoœ siê nie cieszê ¿e znieknie bo na pewno nie dadza na zastêpstwo Anitki :( tylko znowu jakiegoœ kretyùskiego A*tomata vide a*tomata,a*tomatka,grass...
i wogule nie bĂŞdzie siĂŞ FucktĂłw daÂło oglÂądaĂŚ...

Szkoda ze na powrĂłt naszje ulubienicy nie ma co liczyĂŚ....
Android <3
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Teraz nie mam czasu na dÂługie wypowiadanie siĂŞ ( :? ), jak bĂŞdĂŞ miaÂł wiĂŞcej wolnego czasu wypowiem siĂŞ. Narazie powiem tylko tyle, Âże Anita w dzisiejszych FAKTACH wg mnie byÂła pogodniejsza niÂż np. w piÂątek :wink: I 12 capsĂłw, ktĂłre zrobiÂłem podczas programu... :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MogÂą czasem dÂługo siĂŞ ÂładowaĂŚ... to INTERIa... :? :wink:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

MoÂże i byÂła ale miaÂła takie niechlujne wÂłosy............

I skoĂączyÂła wczeÂśniej niÂż Pati, pkt 17.
Ale powiedziaÂła do zobaczenia jutro.....w Faktach?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

MoÂże i byÂła ale miaÂła takie niechlujne wÂłosy............
MI teÂż siĂŞ nie podoba nowa fryzura Anitki :!: Najlepiej jej wkrĂŞconych a ona znĂłw coÂś nie potrzebnie kombinuje :!:
wg mnie byÂła pogodniejsza niÂż np. w piÂątek
TrcohĂŞ tak ale za to dzisiaj dziwnie mĂłwiÂła i akcenotowaÂł gÂłoski. Tak siĂŞ trochĂŞ zatrzymywaÂła tzn. nie mĂłwiÂła tak pÂłynnie :!:
a co do tego czy jest to radosna wiadomoœÌ to ja jakoœ siê nie cieszê ¿e znieknie bo na pewno nie dadza na zastêpstwo Anitki tylko znowu jakiegoœ kretyùskiego A*tomata vide a*tomata,a*tomatka,grass...
i wogule nie bĂŞdzie siĂŞ FucktĂłw daÂło oglÂądaĂŚ...
To pisaÂła siemiankowska wiĂŞc wstrzemiĂŞÂżlwoÂśc w dokonywaniu ocen jest wskazana :!:
Wiadomo, Âże nasza Anitki juÂż na 19 nie wrĂłci i do wrzeÂśnia wszyscy bĂŞdÂą mieli awanse i sznae na rozwĂłj a Anitka bĂŞdzie siĂŞ pieprzyÂła dalej z tym porankiem :cry: :cry: :cry:
Dzisiaj oczywiÂście w rozmowie o 9 jej nie byÂło :cry: a tzn. Âże malejÂą szansĂŞ, Âże Anitka siĂŞ wyrobi i stanie siĂŞ dobra w wywiadach :cry:
Tak siê zastanawiam czy ona jest œlepa i nie widzi tego co siê wokó³ niej dzieje :?: czy nie chce tego widzieÌ a mo¿e widzi ale jest tam bo musi mieÌ jakiœ zarobek :?: Ostatnioo nie jestem w stanie postawiÌ ostatecznej oceny sytuacji bo ju¿ wiele razy siê przekona³em ¿e to jest bardziej skomplikowane ni¿ nam siê wszytkim wydaje :!: :cry:

Ona musi to widzieĂŚ, Âże w obecnej chwili jest na samym poboczu i niech nie liczy na to Âże to siĂŞ szybko zmieni :!: Ona stoi w miejscu a wrĂŞcz siĂŞ cofa a inni gnajÂą do przodu i juÂż niedÂługo jÂą przeÂścignÂą i pozostanÂą na staÂłe a dla Anitki wsztkie dÂżwi zostanÂą zamkniete :cry:

Dzisiaj mija dokÂładnie rok od chwili kiedy Anitka poprowadziÂła swoje pierwsze Fakty o 19 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Smutna to rocznica i wierzyĂŚ siĂŞ czÂłowiekowi nie chce Âże zamiast siĂŞ rozwinÂąc to ona siĂŞ cofnĂŞÂła :cry: :cry: :cry:

A capsy siĂŞ nie wyÂświetlajÂą bo sa Âźle wstawione :!: :!: :!: :!:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Lubie jak kombinuje bo i sam kombinuje ale wiem po sobie Âże nie zawsze to wychodzi in plus. DziÂś jej nie wyszÂło.
michos pisze: Anitka bĂŞdzie siĂŞ pieprzyÂła dalej z tym porankiem :cry: :cry: :cry:
ale to rzadko siĂŞ pieprzy, tylko raz w tygodniu

michos pisze:Dzisiaj oczywiÂście w rozmowie o 9 jej nie byÂło
byÂła Kasia Kolenda i zauwaÂżyÂłem Âże powiedziaÂła PaĂąstwa goÂściem nie wspominajÂąc o sobie i nie goÂściem TVN24. I na zakoĂączenie dodaÂła KatarzynaKolenda-Zaleska tak jak robi to od dawna Monika Olejnik.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 31 sty 2005, 17:48 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Lubie jak kombinuje bo i sam kombinuje ale wiem po sobie Âże nie zawsze to wychodzi in plus. DziÂś jej nie wyszÂło.
W pi¹tek równie¿ nie wysz³o :cry: chcoia¿ dzisaj lepiej wygl¹d¹³a ni¿ w pi¹tek :!: :D
Jakbym chciaÂł mieĂŚ pierwsze fakty z AnitkÂą :cry: :cry: :cry:

Wirtualne media napisaÂły
G³ównym prowadz¹cym nowe pasmo poranne jest Jakub Porada.
Czyli juÂż nawet nie mamy co liczyĂŚ, Âże Anitka pojawi siĂŞ przynajmiej 2 razy w tygodniu :cry: Nawet jakby prowadziÂła 1 poranek wiĂŞcej to by na pewno sie nie przepracowaÂła bo tam jesteÂś na wizji tylko 2,5h a caÂły dyÂżur trwa praktycznie 4h :!: wiĂŞc miaÂłaby jeszce czas po tym na przygotowywanie nowego programu :!:
Jak wynika z badaĂą AGB, w godzinach od 6.30 do 9.30 (od poniedziaÂłku do piÂątku) TVN24 jest jednÂą z piĂŞciu najchĂŞtniej oglÂądanych stacji telewizyjnych. UdziaÂł w rynku oglÂądalnoÂści w grupie 16-49, o zarobkach powyÂżej Âśredniej, wynosi 3,3%.
No tak w koĂącu za duÂżo to osĂłb to oglÂąda wiĂŞc trzeba zrobiĂŚ tak aby wdiz tvn24 ledwo co kojarzyÂł kto to jest Anita Werner :!: :cry:
Moim zdaniem Anitka jakby jest jednÂą nogÂą na wylocie z tvn24 bo ma tylko 1 dyÂżur ktĂłry trwa 2,5h wiĂŞc ona jako jedyna jest tak rzadko i tak krĂłtko :!: :!: :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Smutne to, co piszesz michos, ale prawdziwe :sad:
Nawet jeœli siê mylisz co do tego, ¿e dni Anity w tvn i tvn24 s¹ policzone, to to, co dzieje siê teraz nie cieszy, wrêcz z³oœci :twisted: Nawet œwiadomoœÌ ''wrzeœniowego prze³omu'' coraz bardziej wydaje siê byÌ rzecz¹ niemo¿liw¹ w realizacji :sad:
Rok temu by³o wspaniale, ¿a³ujê, ¿e nie by³o mi dane ''byÌ z Anit¹'' od pocz¹tku przygody z g³ównymi :sad:
To ÂżaÂłosne, Âże musimy siĂŞ cieszyĂŚ zaledwie z tego, Âże Anita zapowiedziaÂła siĂŞ na jutrzejsze popoÂłudniowe.

P. Pochanke w ci¹¿y :?: No, no, no - kto by siê spodziewa³ :wink: :?: :lol:
Teraz tym bardziej ÂśmieszÂą mnie ploteczki dwĂłch paĂą, ktĂłrych rozmowĂŞ niechcÂący podsÂłuchaÂłem.
Mianowicie, mĂłwiÂły o nowej kobiecie Ibisza, jakiejÂś ''wyszczekanej'' dziennikarce z FaktĂłw. Kiedy usÂłyszaÂłem to okreÂślenie - ''wyszczekana'' - od razu pomyÂślaÂłem o p. Pochanke :wink: :lol:
Ale w Âświetle tego, co wiemy o p. Pochanke, gÂłupotÂą z jej strony byÂłoby zadawanie siĂŞ z kimkolwiek innym niÂż p. PieczyĂąski :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hmmm w soomie bardzo smutna rocznica :( nikt rok temu by nie pomyÂślaÂł Âże tak siĂŞ to wszystko potoczy :(

niestety skoro ju¿ nawet g³ównym prowadz¹cym poranków niemoze byÌ to nie mo¿na tego widzieÌ w jasnych barwach...:(

Co do samej Anitki to mogÂła by juÂż troszkĂŞ wÂłosy skrĂłciĂŚ i na pweno lepiej jej w krĂŞconych :) Bardzo Âładnie dzisaij prowadziÂła tylko pare razy niestety siĂŞ przejĂŞzyczyÂła i ta uwaga o godzinie nie byÂła sesnowna ale poza tym sooper ;)
Ale w Âświetle tego, co wiemy o p. Pochanke, gÂłupotÂą z jej strony byÂłoby zadawanie siĂŞ z kimkolwiek innym niÂż p. PieczyĂąski
Nigdy nic nie wiadomo :)
Android <3
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Anita zdecydowanie lepiej wyglÂąda ze spiĂŞtymi wÂłosami. :D

Obrazek
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

ja chcĂŞ jÂą zobaczyĂŚ ÂłysÂą :!: :D :D :D :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Smutne to, co piszesz michos, ale prawdziwe
Nawet jeœli siê mylisz co do tego, ¿e dni Anity w tvn i tvn24 s¹ policzone, to to, co dzieje siê teraz nie cieszy, wrêcz z³oœci Nawet œwiadomoœÌ ''wrzeœniowego prze³omu'' coraz bardziej wydaje siê byÌ rzecz¹ niemo¿liw¹ w realizacji
Tak Âżyjemy w ciÂągÂłej nieÂświadomoÂści i niepewnoÂści jutra :cry: Nie wiemy co bĂŞdzie a nawet czy jeszzce bĂŞdzie :cry: :?: Czy wrzeÂśniowy przeÂłom jest w ogĂłle realny do speÂłnienia :?: PatrzÂąc na to co dzieje siĂŞ w chwili obecnej a raczej czĂŞsto moÂżna powiedzieĂŚ Âże co siĂŞ nie dzieje to niestety ale odpowiedÂź jest na to negatywna :cry:
PatrzÂąc na to wszystko i porĂłwnujÂąc to do tego co majÂą inni to wszytko nam siĂŞ rozjaÂśnia i widzimy caÂłkowity brakj Anitki w grafiku od dÂłuÂższego czasu :cry: PrzecieÂż ta propozycja prowadzenia tego programu pojawiÂła siĂŞ bardzo niedawno :!: wiĂŞc coÂś przez te kilka miesiĂŞcy musiaÂła siĂŞ dziaĂŚ :!: WidzieliÂśmy wtedy AnitkĂŞ zrezygnowanÂą, przygnĂŞbionÂą, pozbawionÂą chcĂŞci do pracy i w ogĂłle bycia tam wÂśrĂłd tych ludzi :!: To musiaÂł byĂŚ skutek wywalenia jej z fakt Ăłw i ograniczenia dyÂżurĂłw :!: Przypuszczam, Âże przez pewien czas oni odpu,Âścili jÂą sobie caÂłkowicie i dopierdo niedawno coÂś jej zaproponowali co wcale nie musi oznaczaĂŚ czegoÂś lepszego od stanu obecnego :!: :?: My nic nie wiemy :!: NIe mamy pewnoÂści co to bĂŞdzie :!: :?: Nie moÂżemy byĂŚ przekonani co do czystoÂści intencji tvn-u :!: :?: PrzecieÂż rĂłwnie dobrze mogÂą na niej zagraĂŚ w podÂły i obrzydliwy sposĂłb :!: :?:

"wiem, Âże nic nie wiem"-to pasuje do tej sytuiacji jak do caÂłego naszego Âżycia :!: :cry:
Rok temu by³o wspaniale, ¿a³ujê, ¿e nie by³o mi dane ''byÌ z Anit¹'' od pocz¹tku przygody z g³ównymi
To ÂżaÂłosne, Âże musimy siĂŞ cieszyĂŚ zaledwie z tego, Âże Anita zapowiedziaÂła siĂŞ na jutrzejsze popoÂłudniowe.
Nie pamiĂŞtam dokÂładnie jak wyglÂądaÂła i co mĂłwiÂła ale pamiĂŞtamn jak siĂŞ cieszyÂłem z jej widoku tam :cry: Jak wtedy ryman jÂą zapowiedziaÂł na weekend :!: Wtedy naprawdĂŞ byÂło wspaniale :cry: tylko Âże tak krĂłtko i ulotnie :cry:
NIe przepuÂściĂŞÂłm Âżadnych faktĂłw z AnitkÂą :!: Na kaÂżde z niecierpliwoÂściÂą czekaÂłem i cieszyÂłame siĂŞ z kaÂżdej minuty kiedy tam byÂła :!: :cry:
Teraz tylko trochĂŞ ÂżaÂłujĂŞ(trochĂŞ bo to smutne wszystko jest), Âże nie nagraÂłem sobie wtedy tego na video i Âże skasowaÂłem wiele innych wspaniaÂłych wydaĂą faktĂłw w jej wykonaniu :cry:
hmmm w soomie bardzo smutna rocznica nikt rok temu by nie pomyÂślaÂł Âże tak siĂŞ to wszystko potoczy
Ja by³em pe³en nadziei i optymizmu :!: Widzia³em w niej wielk¹ przysz³oœÌ i myœla³em sobie jak daleko mo¿e zajœÌ :!: a¿ jednego dnia wszyztkie plany odesz³y raczej(u¿ycie s³owa raczej oznacza jeszzce nadzieje na cud :?: )na zawsze :cry: :?:
niestety skoro ju¿ nawet g³ównym prowadz¹cym poranków niemoze byÌ to nie mo¿na tego widzieÌ w jasnych barwach...
Id¹c dalej mo¿na siê spodziewaÌ, ¿e rola Grzegorz Kajdanowicz*ów i ich waga dla tvn-u bêdzie rosn¹Ì w si³ê :!: :twisted:
MOgÂą sobie tÂłumaczenia czy usprawiedliweinia nam przedstawiac jakie chcÂą ale faktĂłw nie oszukajÂą :!: :!: :!: :cry:
Co do samej Anitki to mogÂła by juÂż troszkĂŞ wÂłosy skrĂłciĂŚ i na pweno lepiej jej w krĂŞconych
To prawda :!: Anitce lepiej w krĂŞconych wÂłosach ale czasami fajnie widzieĂŚ AnitkĂŞ w dÂługich, pieknych wÂłosach...
Bardzo Âładnie dzisaij prowadziÂła tylko pare razy niestety siĂŞ przejĂŞzyczyÂła i ta uwaga o godzinie nie byÂła sesnowna ale poza tym sooper
Tak przejĂŞzyczyÂła siĂŞ i dziwne rzezcy z gÂłosikiem robiÂła :!: A czy ta uwaga z godzinÂą byÂła sÂłuszna :?: NIe wiem :!: MogÂła powiedzieĂŚ, mogÂła tego nie zrobiĂŚ ale nic siĂŞ nie staÂło jak to uczyniÂła :!:
Nigdy nic nie wiadomo
DopĂłki nie poznamy peÂłnych faktĂłw i wszytkiego co jest nam niezbĂŞdne do potwierdzenia lub zaprzeczenia dopĂłty niczego do koĂąca nie moÂżemy byĂŚ pewni :!:

[/quote]ja chcĂŞ jÂą zobaczyĂŚ ÂłysÂą
Takich gÂłupot to sobe nie rĂłbmy bo to z rĂłznymi rĂłwniez tragicznymi i obrzydliwymi rzeczami w historii moÂże nam siĂŞ kojarzyĂŚ :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Faktycznie, mo¿e te fryzury Grzesioo odpuœÌ sobie, pozostaù przy komiksach, s¹ œwietne :smile:
Wirtualne media pisze:G³ównym prowadz¹cym nowe pasmo poranne jest Jakub Porada.

ZastanawiaÂłem siĂŞ dlaczego nawet w tvn24 AnitĂŞ praktycznie w 100% zdjĂŞto z wizji :?:
(Bo stoÂłek w tvn, wszyscy wiemy dziĂŞki komu Anita utraciÂła :!:)
DoszedÂłem do wniosku, Âże znowu tym razem juz nie p. Pochanke, stanĂŞÂła komuÂś na drodze do sukcesu.
Najprawdopodobniej tvn i tvn24 musi kogoÂś z wytypowaĂŚ do WiktorĂłw, czy to w kat. debiut, Anita ma to juÂż za sobÂą, czy dÂługosystanosowiec. Inni - najwyraÂźniej Porada, moÂże Kolenda-Zaleska - ''pracujÂą'' na nagrodĂŞ :wink: :!:
michos pisze:Tak przejĂŞzyczyÂła siĂŞ i dziwne rzezcy z gÂłosikiem robiÂła.
A czy ta uwaga z godzinÂą byÂła sÂłuszna NIe wiem MogÂła powiedzieĂŚ, mogÂła tego nie zrobiĂŚ, ale nic siĂŞ nie staÂło jak to uczyniÂła.
Faktycznie, przekrĂŞcaÂła wyraz prawie w kaÂżdym wejÂściu, kiedyÂś jej siĂŞ to nie zdarzÂło, a na zakoĂączenie, to byÂło coÂś nowego :smile: Albo Anita byÂła z kimÂś umĂłwiona po 17-stej :lol: i zagalopowaÂła siĂŞ gÂłoÂśno myÂślÂąc o tym, ktĂłra juÂż godzina :lol:
Albo, gdy powiedziaÂła: ,,To wszystko w Faktach o 16.45...'' nie chcÂąc by ktoÂś pomyÂślaÂł, Âże wÂłaÂśnie jest 16.45, dodaÂła, ktĂłra tak naprawdĂŞ jest godzina :lol: :wink:
Albo po prostu zauwaÂżyÂła, Âże wyrobili siĂŞ z caÂłym programem tak jak byĂŚ powinno, czyli punkt 17-sta :lol:, a nie jak to zwykle bywaÂło 2, 3, 4 minuty po :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Mi tam podobaÂło siĂŞ zakoĂączenie. Zreszto Anita ma jedne z lepszych zakoĂączeĂą, jeszcze jak siĂŞ uÂśmiechnie tak szczerze. ChoĂŚ i te sztuczne uÂśmieszki w jej wydaniu czy Doroty Wysockiej teÂż siĂŞ mi podobajÂą. W sztucznych, wymuszonych zakoĂączeniach najlepsza byÂła Iwona Radziszewska.

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Najlepiej jej wkrĂŞconych a ona znĂłw coÂś nie potrzebnie kombinuje
w prostych teÂż jej dobrze ale powinny byĂŚ krĂłtkie... a jak ma takie dÂługie jak teraz powinny byĂŚ krĂŞcone ;)
Moim zdaniem Anitka jakby jest jednÂą nogÂą na wylocie z tvn24 bo ma tylko 1 dyÂżur ktĂłry trwa 2,5h wiĂŞc ona jako jedyna jest tak rzadko i tak krĂłtko
chyba nie jest na wylocie skoro dostanie ten nowy program... jak by jÂą chceli wywaliĂŚ to by jej go nie dali... :? Poprostu chcÂą ja zniszczyĂŚ medialnie dalej zachowujÂąc w stacji...
No tak w koĂącu za duÂżo to osĂłb to oglÂąda wiĂŞc trzeba zrobiĂŚ tak aby wdiz tvn24 ledwo co kojarzyÂł kto to jest Anita Werner
DokÂładnie niestety tak wÂłasnie jest.PamiĂŞtaj Âże oni majÂą teraz inne gwiazdy a nie AnitkĂŞ...Nie zapominaj o rĂłznego rodzju a*tomatach.
Takich gÂłupot to sobe nie rĂłbmy bo to z rĂłznymi rĂłwniez tragicznymi i obrzydliwymi rzeczami w historii moÂże nam siĂŞ kojarzyĂŚ
dokÂładnie... to Âźle siĂŞ kojarzy a nie chcemy przecieÂż takiego widoku wiĂŞcej oglÂądaĂŚ :(
MogÂła powiedzieĂŚ, mogÂła tego nie zrobiĂŚ ale nic siĂŞ nie staÂło jak to uczyniÂła
dla mnie nie byÂła potrzebna a Anitka tylko siĂŞ niepotrzebnie zamotaÂła... a moze zdziwiÂło jÂą Âże tak szybko siĂŞ uwinĂŞli :)
Id¹c dalej mo¿na siê spodziewaÌ, ¿e rola Grzegorz Kajdanowicz*ów i ich waga dla tvn-u bêdzie rosn¹Ì w si³ê
Caly czas roÂśnie maja jeszcze jakby co a*tomatkĂŞ i Grassa...
Teraz tylko trochĂŞ ÂżaÂłujĂŞ(trochĂŞ bo to smutne wszystko jest), Âże nie nagraÂłem sobie wtedy tego na video i Âże skasowaÂłem wiele innych wspaniaÂłych wydaĂą faktĂłw w jej wykonaniu
Kto mĂłgÂł przypuszczaĂŚ Âże nie bĂŞdzie juÂż czego o 19.00 nagrywaĂŚ :(
Android <3
ODPOWIEDZ