Scenografia i oprawa graficzna Faktów TVN
Moderator: Łukasz
To zapewne nie o tĂŞ kamerĂŞ chodzi ale pojawiÂła siĂŞ jeszcze jedna zabawka , jest ona zamontowana przy wejÂściu do budynku MBC, widaĂŚ jÂą na tym zdjĂŞciu po lewej nad monitorem LCD w dalekim planie ok 3 metrowa pionowa szyna z kamerÂą.Nie mam TVn 24 ale raczej nie jest ona jeszcze wykorzytywana bo pojawiÂła siĂŞ ok 3 tygodnie temu.

Sorcia, ze ja tak wyje¿d¿am poza tê wasz¹ kamerê, ale chcê kilka s³ów o grafice i scenografi studia informacyjnego TVN - to dno, mo¿e i zadziwia nowoczesnoœcia, ale do mnie ani trochê nie trafia.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
A dziœ pogoda nadana by³a z g³ównego studia "Faktów". Za t³o s³u¿y³ ekran. nawet fajnie
CzekaÂłem aÂż to zrobiÂą bo brzydkie to studio piogodowe... I za maÂły ekran w nim. Ciekawe czy teÂż w TV i TVNMeteo bĂŞdzie tak robione. A moÂże awaria, lub remont w studiu pogodwym. Czas pokaÂże. 

Żartowałem.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A czy Pogoda po Faktach nadawana jest ze studia TVN Meteo? MoÂże teraz kaÂżda Pogoda po Faktach bĂŞdzie nadawana wÂłaÂśnie ze studia FaktĂłw i TVN24. Nie sÂądzĂŞ, aby mieli awariĂŞ. (PS jak wiecie o tej porze oglÂądam \\`)
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
OglÂądam ten program codziennie i nie pamiĂŞtam takiej sytuacji. Ba - nie uszÂłaby ona mojej uwadzĂŞ. Wniosek -nie miaÂła miejsca. Natomiast racje ma Kwiatek - we wrzesniu 2004r jedno z wydaĂą o 15.00 prowadzone przez danutĂŞ HoelckÂą nadano ze studia Kuriera. ZresztÂą wszystkie programy informacjne TVP nadawane sÂą z tego samego budynku, wiĂŞc trudno mĂłiĂŚ o awarii.tom c. pisze:nigdy do koĂąca nie wiadomo...
raz na przykÂład wiadomoÂści TVP1 byÂły nadawane ze studia panoramy, bo w tym pierwszym studiu byÂła jakaÂś awaria...
PS w jednym roku 1 IV Panorama z WiadomoÂściami zamieniÂła siĂŞ godzinami emisji, innej sytuacji nei byÂło.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....