MyÂślaÂłam, Âże w ÂśrodĂŞ bĂŞdzie PIotr w Magazynie, a tu niespodzianka - .dwa razy Justyna - o 17.30 i o 21.00, ciekawe co siĂŞ staĂł, moÂże Piotr ma urlop albo jest chory?
malami_mi pisze:PIotra dalej nie ma, miaÂł prowadziĂŚ w weekend Fakty, a zamiast niego jest Kajdanowicz! MoÂże w tygodniu bĂŞdzie prowadziÂł fakty zamiast Bogdana?!
Pewnie tak bêdzie, bo zawsze Piotr prowadzi³ po Rymanowskim teraz weekend Kajdanowicz, póŸniej pn. - pt. Styœka, weekend znów Kajdan i Piotr w tygodniu? Bardzo chcia³bym ¿eby tak by³o...
O tym jak bêdzie jak Durczok bêdzie to nie mówmy na razie. Pomówimy jak ju¿ bêdzie. On mo¿e przyjœÌ i pozmieniaÌ prezenterów, w koùcu bêdzie szefem. A historii jakie chodzi³y po TVP nt jedgo w³adzy nie bêdê przypomina³.
Ostatnia wypowiedÂź ma ciekawy wydÂźwiĂŞk fonetyczny Natomiast nie rozumiem aÂż takiej podniety ;-) Opanujcie siĂŞ ludzie Sam jestem wprawdzie ciekaw, czy Marciniak rzeczywiÂście pojawi siĂŞ w poniedziaÂłek, zastĂŞpujÂąc niejako Rymanowskiego. ChociaÂż wtedy trudna sytuacja pojawi siĂŞ w weekendy, ktĂłre do czasu Durczoka bĂŞdzie musiaÂł prowadziĂŚ Kajdanowicz...
No i Piotr jest od piÂątku i bĂŞdzie jeszcze trochĂŞ - zapowiedziaÂł siĂŞ na jutro wiĂŞc powinien byĂŚ przynajmniej do Âśrody, a potem chyba zmiana z Kajdanowiczem. Za piĂŞknie by byÂło gdyby byÂł tydzieĂą... Ale Âże prowadziÂł w weekend to byÂło maÂłe zaskoczenie...
pawell pisze:No i Piotr jest od piÂątku i bĂŞdzie jeszcze trochĂŞ - zapowiedziaÂł siĂŞ na jutro wiĂŞc powinien byĂŚ przynajmniej do Âśrody, a potem chyba zmiana z Kajdanowiczem. Za piĂŞknie by byÂło gdyby byÂł tydzieĂą... Ale Âże prowadziÂł w weekend to byÂło maÂłe zaskoczenie...
ByÂło by bardzo fajnie gdyby byÂł przynajmniej do Âśrody , a w weekend "musiaÂł" prowadziĂŚ, bo przecieÂż dwa razy pod rzÂąd byÂł Grzegorz!
Ja tam nie przepadam za Piotrem, nie powinien prowadziĂŚ Magazynu 24 h - jest za spokojny, facet niema ikry!!! - ewentualnie moÂże prowadziĂŚ Fakty - czytaĂŚ umie!
:brawa: Ale miÂła niespodzianka - Piotr jutro prowadzi Fakty. :tanczy: Suuuperrr!
[ Dodano: Czw Mar 30, 2006 8:41 pm ] Piotr dziÂś w Magazynie 24 godziny - dÂłuuugi tydzieĂą z Piotrem - dawno tak nie byÂło!! :tanczy: Fajnie, oby czĂŞÂściej!!