Wpadki TVN24
Moderator: Łukasz
Re: Wpadki TVN24
Heh, widać jaka prowizorka jest w TVN24. Wpuszczają na antenę byle kogo i to w niby poważnym programie. Nie stać ich na łączenie ze swoimi reporterami? Kryzys idzie... Dla TVNu najważniejsze to wypełnić czas antenowy, a zawartość już nikogo nie obchodzi.
A Kuźniar się tylko ośmiesza. Przecież to "gówniarstwo" ktoś na antenę wpuścił.
A Kuźniar się tylko ośmiesza. Przecież to "gówniarstwo" ktoś na antenę wpuścił.
A czy o tej wpadce wspomniał ktoś na antenie TVN24?
Liczą się tylko FAKTY! Codziennie o 19:00 w TVN
Zakładam, że nie, ale mogę się założyć, że będzie tak samo jak z "aferą stołową Durczoka". Pierwsze TVN się odcinał, a później stwierdził, że jednak lepiej dla nich będzie o tym wspomnieć i obrócić w żart.
Myślałem, ze będzie w Faktach ale... niestety cisza.patryk19 pisze:A czy o tej wpadce wspomniał ktoś na antenie TVN24?
TVN wyznaje metodę Kallego.
Gdy my się z kogoś śmiać się - dobrze.
Gdy ktoś się z nas śmiać – źle.
Po co w "Faktach"?sybic pisze:Myślałem, ze będzie w Faktach ale... niestety cisza.patryk19 pisze:A czy o tej wpadce wspomniał ktoś na antenie TVN24?
Kuligowska dziś rano: pozbawiono medalu sportowca z Białorusi i sportowca też z Ukrainy. O ile wiem, od jakiegoś czasu Białoruś i Ukraina to nie to samo 

Fan Omeny
"Wstajesz i łżesz" ;-)

"Wstajesz i łżesz" ;-)
oj tam, oj tam... Ukraina, Białoruś, Rosja... to przecież to samo 

/ wracając do sprawy 'wpadki' podczas programu specjalnego na temat wyborów w USA /
Nie rozumiem (tak wielkiej) skali tej 'wpadki'. Formuła wypowiedzi rodaków mieszkających w USA nie była podstawowym i jedynym źródłem informacji w TVN24. Stanowiło to coś w rodzaju komentarza najzwyklejszych ludzi - nie polityków, politologów naukowców. Na ich podstawie TVN24 nie formowała żadnych informacji, które później pojawiały się na specjalnych żółtych belkach.
A chyba każdy potrafi dostrzec różnicę pomiędzy INFORMACJĄ, a OPINIĄ / KOMENTARZEM. Tych rzeczy nie należy przyrównywać.
Nie rozumiem (tak wielkiej) skali tej 'wpadki'. Formuła wypowiedzi rodaków mieszkających w USA nie była podstawowym i jedynym źródłem informacji w TVN24. Stanowiło to coś w rodzaju komentarza najzwyklejszych ludzi - nie polityków, politologów naukowców. Na ich podstawie TVN24 nie formowała żadnych informacji, które później pojawiały się na specjalnych żółtych belkach.
Po raz kolejny powtórzę: wypowiedzi naszych rodaków stanowiły bardzo niewielką część całego programu specjalnego i nie stanowiły źródła informacji, na które TVN24 się powoływał ...Zainspirowało nas do pomysłu, aby udowodnić jak media łatwo w dzisiejszych czasach puszczają niesprawdzone i nie do końca prawdziwe informacje - mówią autorzy 'dowcipu' dla wirtualnemedia.pl
A chyba każdy potrafi dostrzec różnicę pomiędzy INFORMACJĄ, a OPINIĄ / KOMENTARZEM. Tych rzeczy nie należy przyrównywać.
Uwierz mi, że nie każdy. Ludzie nie potrafią odróżnić prawdy od fikcji (wielu myśli, że to co pokazują w "Trudnych sprawach", "Ukrytej prawdzie" itp. jest prawdą), a co dopiero informację od opinii.wafel pisze: A chyba każdy potrafi dostrzec różnicę pomiędzy INFORMACJĄ, a OPINIĄ / KOMENTARZEM. Tych rzeczy nie należy przyrównywać.
Co ciekawe, weryfikacja była.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/st ... rali-tvn24
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/st ... rali-tvn24
KKK
Dziś, godz. 6:38. Marta Kuligowska skończyła serwis informacyjny, a przy stole brak Kuźniara, więc zapowiada, że już niedługo szczegóły pogodowe, a po chwili widać w oddali, jak Kuźniar biegnie do stołu, na co Marta powiedziała, że to chyba poranny jogging. Przydałoby się to uwiecznić.
wczoraj w Faktach po Faktach dali logo Faktów po południu