Marta Gordziewicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: areczek »

Gdzie jest Marta? Chyba od czasu rozmowy z MajÂą nie byÂło jej ani z Prosto z Polski ani w Dniu na ÂŻywo.

Tutaj prowadzi rozmowĂŞ z mojÂą wielkÂą sympatiÂą , bardzo kobiecÂą, superseksownÂą MajÂą Drexler. OczywiÂście ani sÂłowa o tym, Âże Maja jest krakowskÂą reporterkÂą konkurencyjnego POLSATu

Maja chyba juÂż nie jest w Polsacie, bo czĂŞsto jak sÂą jakieÂś wydazrenia kulturalne na Rynku, to Maja je prowadzi. Obie Panie Âładnie wyszÂły, chyba sÂą koleÂżankami, wnioskuje po luÂźnej rozmowie :D :D

bardzo sympatyczna rozmowa :) i to niby pierogi a proszĂŞ jak Âładnie poszÂło

Marta chyba jest sympatyczna, czĂŞsto siĂŞ uÂśmiecha, zwlaszcza przy takich tematach. Ciekawe czy sprĂłbowaÂła pierogĂłw?

Skoro jej nie ma, to moÂże jest na urlopie, mam nadziejĂŞ, Âże jak wrĂłci to od razu pokaÂże siĂŞ na antenie. Marta robi ciekawe i fajne materiaÂły do prosto z Polski, ale ja wolĂŞ jÂą oglÂąda w relacjach na Âżywo, a ostatnio zaniedbuje swoich widzĂłw :(

[ Dodano: Wto Sie 21, 2007 8:04 am ]
Marta WrĂłciÂła i od razu do prosto z Polski :D ;(

Nie wiem czy cieszyĂŚ siĂŞ czy pÂłakaĂŚ.

ChcĂŞ, Âżeby wrĂłciÂła ale do pracy w Dniu na ÂŻywo!!!!!!!

[ Dodano: Sro Sie 29, 2007 7:18 am ]
W koùcu wielki powrót, a tutaj nic, ani jednego capsika. Koledzy pomó¿cie ;( ;(

Mimo tak dÂługiej przerwy Marta poradziÂła sobie z tematem strajkuw szpitalach :D :D

[ Dodano: Pon Wrz 03, 2007 8:36 am ]
Martuni nie ma, wiĂŞc wÂątek spada bardzo nisko, tak chyba jeszcze nie byÂło :( :( :( :(

Przez caÂły tydzieĂą jÂą widzoaÂłem, no moÂże poza piÂątkiem, bo chyba tylko telefonicznie mĂłwia. Koledzy zlitujĂŚie siĂŞ, pozwĂłlcie jÂą obejrzeĂŚ jeszcze raz, moÂże ktoÂś ma maÂłego capsika, proszĂŞ, proszĂŞ ;( ;( ;(
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Trzeba troche reaktywowaĂŚ temat,bo juÂż sie wrecz zakurzyÂł :hmm:
WiĂŞc tak:ostatnio maÂło oglÂądam tvn24,ale trafiÂłem dziÂś na Marte i tylko dwa skromne capsy :cicho: Ale dobre i to :tanczy:
ÂŚnieg pokazywaÂła-w lecie :shock: :shock: :D :D :arrow: :arrow:
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

U Marty teÂż dzisiaj temat "wodny"
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Nie Wrz 09, 2007 4:08 pm ]
I znĂłw KrakĂłw. Rozmowa z dawno nie widzianÂą GraÂżynÂą BukowskÂą :tanczy:
Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

I znĂłw KrakĂłw. Rozmowa z dawno nie widzianÂą GraÂżynÂą BukowskÂą

przypomniala o sobie i marta i grazyna :D :D :D :D :D :D

my

[ Dodano: Wto Wrz 11, 2007 4:01 pm ]
I znĂłw KrakĂłw. Rozmowa z dawno nie widzianÂą GraÂżynÂą BukowskÂą

przypomniala o sobie i marta i grazyna :D :D :D :D :D :D
jaka Martunia ladna w tych wloskach :D :D :D :D :D

oby tak dalej :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:

[ Dodano: Czw Wrz 20, 2007 6:42 pm ]
Bardzo cieszy mnie to, Âże Marta teraz tak czĂŞsto jest na zywo, chyba wrĂłciÂła na antenĂŞ DNÂŻ. W koĂącu mogĂŞ siĂŞ nacieszyĂŚ mojÂą ulubienicÂą. Szkoda tylko , ze jej wÂątek taki zapomnieny przez wszystkich jest ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Ale moÂże im wiĂŞcej marty bĂŞdzie, tym czĂŞsciej koledzy, ktĂłrzy majÂą moÂżliwosĂŚ wrzucania capsĂłw, bĂŞdÂą o mnie pamiĂŞtaĂŚ :D :D :D :D

Najpierw Martunia piĂŞkne, wyczerpujÂące relacje z Ustrzyk nadawaÂła o smutnej historii czeczenki i jej dzieci, a dzisiaj widzĂŞ jÂą jak pilnuje wyjÂścia Henryka DÂługosza z wiĂŞzienia i chyba jako jedynej udaÂło jej siĂŞ z nim porozmawiaĂŚ :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:

Nowa fryzura dodaje jej uroku. Taka promienna na twarzy, pewna tego co mĂłwi. ÂŚliczna :D :D :D

Koledzy bÂłagam wrzuĂŚcie jakieÂś capsy :lol: :lol:

[ Dodano: PiÂą PaÂź 05, 2007 10:44 pm ]
Jak mi przykro, Âże Martuni wÂątek tak nisko, a przecieÂż tak duÂżo jej w telewizji ;( ;( ;(

Wydaje siĂŞ, Âże juÂż nie pracuje wogĂłle w PZP, a teraz tylko w DNÂŻ , moje marzenia siĂŞ speÂłniÂły, choĂŚ w tym tygodniu widziaqÂłem ja tylko dwa razy, to jednak coraz czĂŞÂściej relacje z maÂłopolski i nie tylko nadaje wÂłasnie Marta. I nawet po tak dÂługiej nieobecnoÂści na antenie radzi sobie Âświetnie, a jeÂśli tak dalej pĂłjdzie, to pewnie bĂŞdzie jeszcze lepiej :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:

W chwili kiedy na rynku pojawiajÂą siĂŞ konkurencyjne telewizje, szefowie stawiajÂą na doÂświdczonych reporterĂłw, takich jak Martunia, brawo dla szefĂłw. Jeszcze codziennie widok Joasi i jest cudownie. W koĂącu tvn24 zaczyna wyglÂądaĂŚ jak kiedyÂś, zanim pojawiÂło siĂŞ PZP i najlepszych reporterĂłw zabraÂło z relacji na Âżywo :D :D :D

Tylko do Was koledzy i koleÂżanki mam proÂśbĂŞ, by wspomĂłc kolegĂŞ widkoiem Martuni tutaj na forum. ProszĂŞ o kilka Âładnych capsĂłw.

[ Dodano: Czw PaÂź 11, 2007 7:53 pm ]
dzisiaj widziaÂłem MartuniĂŞ ze studia, co znaczy, Âże poza tym, ze byÂłem szczĂŞÂśliwy, przekonaÂłe siĂŞ, ze jednak studiow krakowie nadal istnieje. Wszyscy reportezy z krakowa zawsze w terenie, myÂślaÂłem, Âże juÂż moÂże przeprowadzili siĂŞ do nowej siedziby, a tam jeszcze nie ma studia. Jednak sa w starym miejscu, chyba przejadĂŞ siĂŞ na pÂłk. DÂąbka, moÂże bĂŞdĂŞ miaÂł szczĂŞscie i spotkam mojÂą ulubienicĂŞ.
poznaniak
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: poznaniak »

capsow brak, ale glos wsparcia- czemu nie :spiewa:
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No tak, chyba wykrakaÂłem. PowiedziaÂłem, Âże Marta jest coraz czĂŞsciej i znowu jej nie ma ;(

Zacznê myœleÌ, ze robi mi na z³oœÌ. czekam na jakieœ informacje z Krakowa i regionu, a tu nic, jak coœ jest, to nie jest to relacja, za taka TVN24 to ja dziêkujê :stop:

A przecieÂż w Krakowie tyle siĂŞ dzieje, Martunia czĂŞsto nadawaÂła relacje z podkarpacia, a dzisiaj byÂł tak prezydent, a tu ani jednej wzmianki, ani jednej relacji,a tak liczyÂłem, Âże jÂą zobaczĂŞ.

A moÂże, w zwiÂązku ze zbliÂżajÂącymi siĂŞ wyborami, Martunia zechciaÂła odrobinĂŞ oddechu zaczerpnÂąc, by znowu, tak jak podczas wyborĂłw w zeszÂłym roku, nadawac nam piĂŞkne relacje :D

TakÂą myÂślÂą ÂżyjĂŞ i z taka myÂślÂą pozostajĂŞ :D

[ Dodano: Czw PaÂź 18, 2007 5:14 pm ]
Dzisiaj mia³em szczêscie widziec Martuniê przez chwilê, kiedy w³¹czy³em telewizor trafi³em na koùcówkê jej relacji o wizycie Donalda Tuska w Krakowie :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

Niestety widzĂŞ, ze koledzy forumowicze nie majÂą Âżadnych capsĂłw, szkoda ;( ;( ;( ;(

Ale fakt, ze Martunia jest tak czĂŞsto na antenie jest juz wielkrotnie potwierdzony i mam nadziejĂŞ, ze po wyborach , kiedy bĂŞdzie juÂż mniej konferencji, Martunia bĂŞdzie obecna w telewizji tak czĂŞsto jak kiedyÂś :D

Wydaje mi siĂŞ, ze ostatnio martunia jakoÂś inaczej wyglÂąda, jeszcze Âładniej. Choc myÂślaÂłem, Âże Âładniej juÂż nie moÂżna. A tu niespodzianka, nie ma juÂż jasnych akcentĂłw we wÂłosach, i chyba trochĂŞ dÂłuÂższe te wÂłosy teraz ma. Chyba trochĂŞ zmĂŞczenie na jej twarzy zaobserwowaÂłem, ale mogĂŞ siĂŞ mylic. A w niedzielĂŞ wieczĂłr wyborczy w TVN24 i moÂże jak jak w zeszÂłym roku, tak i w tym bĂŞdzie nadawac piĂŞkne relacje, czekam z utĂŞskieniem :D :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

DziÂś Marta relacjonuje z Krakowa :)
Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

WidziaÂłem wczoraj MartuniĂŞ dwa razy i jest mi przykro, Âże tylko dwa. Smutny temat, ale jak zwykle profesjonalizm mojej ulubienicy pozowliÂł na przetrawienie tej informacji. Fajnie nas oszukuje : raz ma krĂłtkie wÂłosy raz dÂłuÂższe :D :D :D :D :D i tak i tak Âładnie wyglÂąda. Czekam na wiĂŞcej

DziÂś Marta relacjonuje z Krakowa
Kamilo- bardzo dziĂŞkujĂŞ za capsy :D :D :D :D
Camilo
Guru
Guru

Dziœ Marta zajmuje siê now¹ ksi¹¿k¹ ks. Maliùskiego :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dziœ Marta zajmuje siê now¹ ksi¹¿k¹ ks. Maliùskiego
Tak, tak, by³em na targach ksia¿ki i widzia³em. Nawet nie wiecie w jakich warunkach Martunia wczoraj pracowa³a. T³um ludzi, którzy przepychali siê i ca³y czas wchodzili przed kamerê, ca³y czas ktoœ szturcha³ martuniê, a ona zaciska³a zêby i nic - czeka³a na mo¿liwoœc zdania relacji. Sta³a przed t¹ kamer¹ chyba 10 minut zanim zaczê³a mówic. Ale jak zaczê³a , to chyba mówi³a przez 5 minut. PóŸniej gdzieœ posz³a, a operator zabra³ kamerê. Jak dobrze zobaczyc Martê na ¿ywo :D :D :D :D :D

Kamilo oczywiscie dziĂŞki za capsy :D :D
Camilo
Guru
Guru

Obrazek Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

dzisiaj to ja MartuniĂŞ widziaÂłem jak mĂłwiÂła o kolejnych zaraÂżeniach w szpitalu MSWIA, ale wczoraj nie :shock: :shock: :shock: Jak mogÂłem to przegapiĂŚ????????????? Jakie Âładne capsy. Marta z gĂłrami w tle :D :D :D :D
Camilo
Guru
Guru

Dzisiaj Marta od rana relacjonuje z Cmentarza Rakowickiego w Krakowie
Obrazek Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

"drapieÂżna" fryzurka .... ;)
Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ale fajne capsy!!!!!!!!!! :brawa: :brawa: :brawa: Bardzo dziĂŞkujĂŞ. Nie widziaÂłem dzisiaj ani jednej relcji Martuni, bo wciÂągnĂŞÂły mnie obowiÂązki domowe. A tutaj Martunia znowu w pracy, pracuje bez przerwy. Z tego co pamiĂŞtam to w zeszÂłym roku teÂż ona relacjonowaÂła 1 listopada z Cmentarza Rakowickiego. Na pewno rozpromieniÂła ten cmentarny temat.

Dzisiaj Marta od rana relacjonuje z Cmentarza Rakowickiego w Krakowie

Kamilo jakie fajne ujĂŞcie udaÂło Ci siĂŞ zÂłapac, to z JarosÂławem KuÂźniarem :D :D :D

Martunia wyglÂąda tam trochĂŞ tak, jakby nie byÂła mulatkÂą.

"drapieÂżna" fryzurka ....
Ta fryzurka to trochê oszustwo jest . Widzia³em Martuniê tydzieù temu na targach ksi¹¿ki i okazuje siê, ze w³osy z ty³u ma tak upiête, ze wygl¹daj¹ na krótkie i postrzêpione :D :D Na pocz¹tklu da³em siê nabrac, ze œcie³a w³osy.

[ Dodano: Pon Lis 12, 2007 10:46 pm ]
A Marty nie ma ;( ;( ;( ;( ;( ;( MateriaÂł w PZP w sobotĂŞ i nic i cisza ;( ;( ;(
ODPOWIEDZ