Ile w ''Dniu na żywo'' jest reklam w ciągu godziny? 3-4 minuty. W Polsat News jest ciągle jak w ''Poranku TVN24'' - krótkie wejście studyjne i ''Bez komentarza''. :] Jak jesienią to miejsce mają wypełnić tylko reklamy, to ja wybieram znów TVN24. :stop:pop pisze:Przecież w TVN24 było dokładnie tak samo do czasu kiedy sporą część ramówki zaczęły wypełniać reklamy.
Polsat News
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Polsat News
Też to zauważyłem.
Ja się zastanawiam po co u dołu, pod zegarem napis "na żywo" skoro przy łączeniach (nie wiem czy wszystkich) taki sam napis pojawia się u góry. Poza tym kilka dni temu, kiedy Polsat News przypominał wypowiedź premiera Donalda Tuska u góry pojawił się napis "powtórka", a na dole wciąż było "na żywo". Dosyć komicznie to wyglądało.
Ja się zastanawiam po co u dołu, pod zegarem napis "na żywo" skoro przy łączeniach (nie wiem czy wszystkich) taki sam napis pojawia się u góry. Poza tym kilka dni temu, kiedy Polsat News przypominał wypowiedź premiera Donalda Tuska u góry pojawił się napis "powtórka", a na dole wciąż było "na żywo". Dosyć komicznie to wyglądało.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Im w tym napisie chyba chodzi o to, że w studio jest program na żywo. Ale to chyba każdy wie, powinno go nie być.
Otwarcie igrzysk w Pekinie:

Jakoś tak skojarzyło mi się oprawą graficzną Polsat News.

Jakoś tak skojarzyło mi się oprawą graficzną Polsat News.

-
- Zbanowany
Oglądałem wczoraj Polsat News u kuzyna. Nie mógł mnie odpędzić od odbiornika TV. Byłem bardzo "wciągnięty" w to co widać na ekranie. Dużo podobieństw z innych stacji, ale to normalne. Na chwilę obecną podoba mi się Polsat News i właśnie dla niego postanowiłem zerwać umowę z N i podpisac umowę z Cyfrowym Polsatem. Polsat News na 5

Nie wiecie czy Polsat News jest już dostępny poza platformą Cyfrowego Polsatu? Bo dzisiaj uświadomiłem sobie, że nadawanie w Polsat News reklam platformy cyfrowej osobom, które z definicji posiadają już abonament w tej platformie ma mało sensu
.
Aha. Bardzo podoba mi się ten kanał. Ma bardzo fajną i w miarę spójną oprawę graficzną. Dźwiękowa czasami mnie drażni bo ma długie i podobne do siebie jingle. Dobrze wygląda ramówka. Wiem co kiedy będzie nadawane. Bardzo dobry pomysł z równoległym przygotowywaniem serwisów informacyjnych - dzięki czemu informacje nie są tak do znudzenia powtarzane, tylko podawane w nieco innej formie w różnych serwisach. Interesujące programy, takie jak Newscafe, To jest weekend, Ostatnia instancja i inne.

Aha. Bardzo podoba mi się ten kanał. Ma bardzo fajną i w miarę spójną oprawę graficzną. Dźwiękowa czasami mnie drażni bo ma długie i podobne do siebie jingle. Dobrze wygląda ramówka. Wiem co kiedy będzie nadawane. Bardzo dobry pomysł z równoległym przygotowywaniem serwisów informacyjnych - dzięki czemu informacje nie są tak do znudzenia powtarzane, tylko podawane w nieco innej formie w różnych serwisach. Interesujące programy, takie jak Newscafe, To jest weekend, Ostatnia instancja i inne.
Jest. W UPC i niektórych lokalnych kablówkach.corner pisze:Nie wiecie czy Polsat News jest już dostępny poza platformą Cyfrowego Polsatu?
Od 1 września znakomita okazja dla osób, które nie mają dostępu do Polsat News. Poranki tego kanału, będą retransmitowane na antenie głównego Polsatu między 8.00 a 9.00. Niewykluczone, że audycja zostanie wydłużona.
W czasie wojny Rosji z Gruzją bardzo wyróżniła się Anna Wojtacha. Pracowała praktycznie przez cały dzień, również dla ''Wydarzeń''. Fragmenty jej relacji są pokazywane w materiałach autopromocyjnych na antenie kanału.
-
- Czasem tu wpada
Skoro nie poświęciłeś zbyt wielu czasu na oglądania tego kanału to skąd możesz wiedzieć czy jest dobry? 
Chociaż potwierdzam - stacja jest dobra. Zalety, to nie ciągnięcie jedno tematu przez kilka godzin tylko podawanie rzetelnych informacji na czas bez zbędnego ględzenia. No i oczywiście ogromną zaletą jest nadawanie tego kanału w 16/9.

Chociaż potwierdzam - stacja jest dobra. Zalety, to nie ciągnięcie jedno tematu przez kilka godzin tylko podawanie rzetelnych informacji na czas bez zbędnego ględzenia. No i oczywiście ogromną zaletą jest nadawanie tego kanału w 16/9.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Re:
Ja przez dwa dni miałem u mnie Polsat News. Niestety to tylko przez przypadek. Początkowo myslałem, że dadzą mi ten kanał za Superstację, ponieważ za ten kanał wskoczył Polsat News = a tu nic. Dziś znowu Superstacja. Mam Vectrę. Czy wiadomo coś o dołączeniu Polsat News do tej kablówkiCamilo pisze:Jest. W UPC i niektórych lokalnych kablówkach. .

Widzę, że można to powtarzać do znudzenia.jezarekd pisze:Czy wiadomo coś o dołączeniu Polsat News do tej kablówki?

Osobom, które nie mają dostępu do kanału, pozostaje więc poranek na Polsacie i ''Wybierz gospodarkę'' w Polsat 2.

Na dzień dzisiejszy PN jest dla koneserów tv informacyjnych . Pomijam walke na oglądalnośc z Tvn 24 bo to jeszcze długo nierealne będzie , ale innych przeciwników powinni wkrótce pokonać . Ale tak to jest jeśli narazie stacji trzeba szukać po CP itp . Dopóki nie będzie się sama widzom narzucać to będzie jak będzie . Bo ilu śmiałków tak naprawde kupi CP dla Polsat News ?Camilo pisze:Oglądalność PN stanęła w miejscu. W rankingu 40 najchętniej oglądanych stacji telewizyjnych w czasie wakacji, kanał zajął 33 miejsce, przy udziałach w rynku na poziomie 0,17%. Liderem w tej grupie pozostaje TVN24 - 3,74%. Przed PN znajduje się także m.in. TVS (0,32%) i Superstacja (0,33%).
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !