Ania doœÌ czĂŞsto podddaje swĂłj gÂłos do materia³ów zagranicznych, ale zazwyczaj do FAKTĂW 16.45
Je¿eli chodzi o Fakty to nie wiem, bo nie ogl¹dam; nie lubiê. Czasem, jak ju¿ mam w³¹czony tvn24 i lec¹ fakty popo³udniowe to tyle co zauwa¿y³em, ¿e spora czêœÌ materia³ów jest przygotowywana przez dziennikarzy z tvn24, wiêc i na udzia³ Ani te¿ mo¿na kiedyœ natrafiÌ. Ja jeszcze tej przyjemnoœci nie mia³em.
A jak to juÂż bywa, pierwsze dwa dni tygodnia Ania oczywiÂście w serwisach rano, a Âże mamy juÂż takÂą porĂŞ roku gdzie poranki sÂą chÂłodne wiĂŞc we wtorkowym serwisie musiaÂła mieĂŚ zaÂłoÂżony ciepÂły golfik pod szyjĂŞ

Je¿eli chodzi o œrodê to chyba jej nie by³o ani w relacjach ani w ¿adnym materiale, chyba bo popo³udniowego magazynu "24 godziny" nie widzia³em. D³uga te¿ jest jej nieobecnoœÌ w "Dniu na ¿ywo", a przecie¿ na pocz¹tku wrzeœnia zapowiada³o siê tak dobrze...
PS ZeTeK: Te capsy z AniÂą to gdzieÂś archiwizujesz czy jakie licho?
### EDIT: 14 paÂździernik ###
No i staÂło siĂŞ... Ania w "Dniu na Âżywo" oczywiÂście
(chyba moje wspomnienie o dÂługiej nieobecnoÂści Ani w "Dniu na Âżywo" zostaÂło wysÂłuchane)
Oprócz serwisów które dziœ prowadzi³a na przemian z Mart¹ Kuligowsk¹, mia³a parê rozmów (dwie rozmowy by³y na pewno). Pierwsza dotyczy³a naboru i rekrutacji do Policji. Natomiast po 15:30 goœciem Ani by³a Anna Radziwi³³. Rozmowa dotyczy³a oczywiœcie dzisiejszego dnia -Dnia Nauczyciela, gdzie pani Radziwi³³ mówi³a g³ównie o dobrych stronach dzisiejszego nauczania. Jednak¿e Anna K. by³a trochê pesymistycznie nastawiona (chodzi³o tu g³ównie o zarobki nauczycieli). I tu pani wiceminister chyba mia³a jej to trochê za z³e, ¿e wyponina to w³aœnie dziœ. No ale co¿, Ania K. stwierdza³a jedynie fakty...
Tutaj nasuwaj¹ siê wspomnienia z wakacji kiedy to w "Goœciu wieczornym" równie¿ goœciem Ani by³a pani Radziwi³³. By³o nawet kilka postów dotycz¹cych tej rozmowy. Pisano wtedy m.in. ¿e rozmowa do naj³atwiejszych nie nale¿a³a...
W dzisiejszym wypadku rozmowa mo¿e nie tyle, ¿e nie nale¿a³a do ³atwych, ale na pewno ró¿ni³a siê pogl¹dami obu stron. Z jednej strony optymizm, z drugiej pesymizm. Ale wszystko dobre co siê dobrze koùczy... Ania z³o¿y³a ¿yczenia, pani Radziwi³³ uœmiechnê³a siê, podziêkowa³a... HAPPY END!
Hmm... to moÂże Ania i w weekend bĂŞdzie?