[TVN] Kryminalni
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
DziÂś na Onecie pojawiÂł sie kolejny artykuÂł o "Kryminalnych" (wiĂŞc juÂż moÂżemy byĂŚ pewni, Âże serial bĂŞdzie miaÂł kontynuacjĂŞ jesieniÂą) >>> http://film.onet.pl/0,0,1356184,wiadomosci.html ZaciekawiÂł mnie ten fragment - wÂłaÂśnie o cenzurze:
Mam nadziejĂŞ, Âże ta zapowiedÂż siĂŞ speÂłni - chodzi o sobotnie wieczory, bo jak wiemy wiele odcinkĂłw z IV serii byÂło ocenzurowanych.Telewizja TVN nie planuje zmian w terminach emisji serialu. W sobotnie wieczory prezentowana bĂŞdzie "ostrzejsza", a w niedzielne popoÂłudnia "Âłagodniejsza", pozbawiona wulgaryzmĂłw i brutalniejszych scen, wersja.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Widze ze temat troche podupadl ale moze ktos ogladal wczorajszy odcinek? Wszystko niby fajnie ale ta scena z uratowaniem Koscielnego to kompletna zenada. Cala zabawe mi tym zepsuli
Bardzo naiwny scenariusz,jak zwykle jakims niewytlumaczalnym cudem zjawia sie superbohater Zawadzki i ratuje wszystkich. O Matko,mogliby sie wysilic na cos porzadniejszego

W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
wiadomo,¿e Zakoœcielnego by uratowali,przecie¿ jest 1 z g³ównych bohaterów
Wydaje mi siĂŞ,Âże taka na maxa naiwna wersja byÂłaby wtedy,gdyby ZakoÂścielny uwolniÂłby siĂŞ z tych kajdanek.Copperfield by tylko pozazdroÂściÂł
Muzyka jak zwykle cudo!Orkiestra Polskiego Radia :brawa: Ale wqrzy³ mnie Zakoœcielny jak powiedzia³ swojej partnerce,jak ona ma na imiê :mhm: ¿e :co tak przewracasz oczami,myœlisz,¿e tego nie widzê?!ordynarne,ale by³ zdenerwowany.wiedzia³em,¿e ona siê w nim podkochuje,ale ¿e on siê o tym 'skapn¹³'tak szybko.ciekawy w¹tek :tanczy:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Rzeczywiscie,sorry za pomylkepawell pisze: (nie Zawadzki)

W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
sÂłabÂą stronÂą Kryminalnych jest to, Âże nie zawierajÂą zagadki kryminalnej,Sun pisze:(...) Chociaz nieraz scenariusz smieszy mnie,czesto wszystko jest przedywidywalne. Jesli chodzi o tego typu seriale o tej tematyce to wole zdecydowanie Pit Bulla
a taki stary film jak "07 zgÂłoÂś siĂŞ" czasem miaÂł ....
-
- Czasem tu wpada
raczej nie tylko koniec seri bo zawsze koùczy siê niby jak¹œ 'zagatka' zreszt¹ basia musi a byÌ z markiem itp. a zreszta pisz¹ ze na pewno bbed¹ nowe odcinki
kocham serial ale ostatnie 2 a praktycznie 3 serie sÂą na bardzo nisskim poziomie nudne i wogle nie takie jak dawniej myÂśle, ze to przez to , Âże rerzyserem nie jest juÂż R. Zatorskie szkoda bo to byÂłswiety serial
ale i tak oglÂądam
[ Dodano: PiÂą Gru 08, 2006 7:28 pm ]
przepraszam troche Âźle napisaÂłam chodzi , ze ten odinek "Âślub" to bĂŞdzie odcinek ostatni ale tylko V serii a serial dalej bĂŞdzie <przepraszam>
kocham serial ale ostatnie 2 a praktycznie 3 serie sÂą na bardzo nisskim poziomie nudne i wogle nie takie jak dawniej myÂśle, ze to przez to , Âże rerzyserem nie jest juÂż R. Zatorskie szkoda bo to byÂłswiety serial

[ Dodano: PiÂą Gru 08, 2006 7:28 pm ]
przepraszam troche Âźle napisaÂłam chodzi , ze ten odinek "Âślub" to bĂŞdzie odcinek ostatni ale tylko V serii a serial dalej bĂŞdzie <przepraszam>
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.